rtomi Elküldve Április9, 2007 Elküldve Április9, 2007 Beraktam a Kadettbe két Vectra kagylóülést. Az a célom,hogy kíméljem a gyári üléseket és ezek kényelmesebbek is. (köszi Hic!) Kicsit magasabb mint a gyári azt még szokni kell.
Albert Elküldve Április9, 2007 Elküldve Április9, 2007 Beraktam a Kadettbe két Vectra kagylóülést. Az a célom,hogy kíméljem a gyári üléseket és ezek kényelmesebbek is. (köszi Hic!) Kicsit magasabb mint a gyári azt még szokni kell. http://img0.tar.hu/opeltomi/img/29331196.jpg Egy az egyben passzolt? Semmi síncsere meg semmi? Meg ezen elvileg van ülésmagasság állítás, az nem segít a magasságon? Amúgy jó az ilyen bele :blush:
J0hnny Elküldve Április9, 2007 Elküldve Április9, 2007 Érdekes,hogy én is cseréltem nemrégen,egy irmscher caravan üléseit kapta meg(thx Demó) és most az is szinte alsó állásba van letekerve,mert magasabb,mint a gyári ülés.Az oldaltartása fényévekkel jobb,mint a gyári.
rtomi Elküldve Április10, 2007 Elküldve Április10, 2007 Egy az egyben passzolt? Semmi síncsere meg semmi? Meg ezen elvileg van ülésmagasság állítás, az nem segít a magasságon? Amúgy jó az ilyen bele :blush: Eg yaz egyben ment bele. A gyári ülés sinjeit raktam rá és a magasságállító alsó pontján is feljebb van mint a gyárival. Mondjuk én azt is legalsó ponton használtam. Ja és megcseréltem a kettőt. A Jobbost a balosra mert először úgy raktam be,hogy a tekerőgombok nem befelé voltak. Nehéz volt úgy hozzájukférni de megcseréltem a két ülést és már jóbb is lett.
Hic Elküldve Április10, 2007 Elküldve Április10, 2007 Eg yaz egyben ment bele. A gyári ülés sinjeit raktam rá és a magasságállító alsó pontján is feljebb van mint a gyárival. Mondjuk én azt is legalsó ponton használtam. Ja és megcseréltem a kettőt. A Jobbost a balosra mert először úgy raktam be,hogy a tekerőgombok nem befelé voltak. Nehéz volt úgy hozzájukférni de megcseréltem a két ülést és már jóbb is lett. Az jó is, hogy megcserélted, mert a jobbos eredetileg szinte alig használt volt - mint az új! Ha nincs középen könyöktámasz (mint nekem), még kényelmesebb is tekergetni... :blush: Nekem is magas volt egy kicsit, de nekem azért is, mert nem volt jól megmókolva a sín... az új már tuti.
rtomi Elküldve Április10, 2007 Elküldve Április10, 2007 Az jó is, hogy megcserélted, mert a jobbos eredetileg szinte alig használt volt - mint az új! Ha nincs középen könyöktámasz (mint nekem), még kényelmesebb is tekergetni... :D Nekem is magas volt egy kicsit, de nekem azért is, mert nem volt jól megmókolva a sín... az új már tuti. Kadettbe nemlehet kapni könyöktámaszt sajnos. :blush:
rtomi Elküldve Április28, 2007 Elküldve Április28, 2007 Na én is feldobom ezt a topicot picit. Megyek kiszedem a műszerfalat a Kadettből. :rolleyes:
Gelko Elküldve Április29, 2007 Elküldve Április29, 2007 Na én is feldobom ezt a topicot picit. Megyek kiszedem a műszerfalat a Kadettből. :rolleyes: mééé ? az nagy sz***ás :mellow:
Hic Elküldve Április29, 2007 Elküldve Április29, 2007 mééé ? az nagy sz***ás :unsure: Meee nem köll. Súlycsökkentés, jobban spuriz.... :lol: :D :mellow: Mi a gond, Tomi? Ennyire nem lehet, sz@r, hogy tükröződik a szélvédőn.... :rolleyes:
rtomi Elküldve Április29, 2007 Elküldve Április29, 2007 Fűtőradiátort cseréltem és ahhoz kll szétbombázni az egészet. A legbosszantóbb az,hogy összerakás utn kiderült,hogy nem lett jó és szerdán ujra el kell játszanom az egészet. Még szerencse,hogy a héten otthon leszek és lesz rá időm. Csak tiszta seb a kezem meg karistosak az alkarjaim de mindegylóférfinemiszerv meg kell csinálni.
Hic Elküldve Április30, 2007 Elküldve Április30, 2007 Részvétem. Valami biszbaszt nekem is kéne cserélni a radiátornál, mert picit szivárog, már amióta megvettem, de eddig még nem volt erőm megcsinálni.... :rolleyes:
Gelko Elküldve Május2, 2007 Elküldve Május2, 2007 Részvétem. Valami biszbaszt nekem is kéne cserélni a radiátornál, mert picit szivárog, már amióta megvettem, de eddig még nem volt erőm megcsinálni.... :unsure: akkor ne csak az én szarjaimat csináld :rolleyes: majd jól nekiállunk :mellow:
rtomi Elküldve Május2, 2007 Elküldve Május2, 2007 Na mindjárt nekiesek megint. Szerváltam bele másik radiátort ingyen ami pont az a fajta. Amit Dinitől kaptam az nem volt belevaló. Vagyis belevaló volt csak hosszabbak voltak a csövek és pont ellentétes oldalon voltak a méllyedések rajta a felfogatáshoz. Na mindegy remélem hamar végzek.
Tom Elküldve Május2, 2007 Elküldve Május2, 2007 Na mindjárt nekiesek megint. Szerváltam bele másik radiátort ingyen ami pont az a fajta. Amit Dinitől kaptam az nem volt belevaló. Vagyis belevaló volt csak hosszabbak voltak a csövek és pont ellentétes oldalon voltak a méllyedések rajta a felfogatáshoz. Na mindegy remélem hamar végzek. Sok sikert! :rolleyes:
rtomi Elküldve Május2, 2007 Elküldve Május2, 2007 Na megvagyok vele. A középkonzolt sem kellett kiszedni. A pamlagot viszont igen mert tocsogott a fagyállótól. Egyben nem jött ki mert tartotta a fűtés doboza de körbevágtam és kivettem mert valahogy ki kell szárítani. Feltettem a kocsi elejére és gőzölgött a napon. Majd holnap visszateszem. A radiátor egyébként jó lett nem csöpög és nyomja a meleget is.
Gelko Elküldve Május2, 2007 Elküldve Május2, 2007 Na megvagyok vele. A középkonzolt sem kellett kiszedni. A pamlagot viszont igen mert tocsogott a fagyállótól. Egyben nem jött ki mert tartotta a fűtés doboza de körbevágtam és kivettem mert valahogy ki kell szárítani. Feltettem a kocsi elejére és gőzölgött a napon. Majd holnap visszateszem. A radiátor egyébként jó lett nem csöpög és nyomja a meleget is. gratula :rolleyes:
rtomi Elküldve Május2, 2007 Elküldve Május2, 2007 gratula :mellow: Köszi! A radiátorcseréhez vagy a tegnapi újabb serlegemhez drakulálsz? :rolleyes:
Endlos Elküldve Június29, 2007 Elküldve Június29, 2007 Na megvagyok vele. A középkonzolt sem kellett kiszedni. A pamlagot viszont igen mert tocsogott a fagyállótól. Egyben nem jött ki mert tartotta a fűtés doboza de körbevágtam és kivettem mert valahogy ki kell szárítani. Feltettem a kocsi elejére és gőzölgött a napon. Majd holnap visszateszem. A radiátor egyébként jó lett nem csöpög és nyomja a meleget is. Buta kérdés nektek tudom, de én nagyokat nézek, mikor E-kadettnél folyadékról beszéltek a fűtőnél, én aszittem, hogy csak egy 12V-os hőlégfúvó :-//
Endlos Elküldve Június29, 2007 Elküldve Június29, 2007 Eg yaz egyben ment bele. A gyári ülés sinjeit raktam rá és a magasságállító alsó pontján is feljebb van mint a gyárival. Mondjuk én azt is legalsó ponton használtam. Ja és megcseréltem a kettőt. A Jobbost a balosra mert először úgy raktam be,hogy a tekerőgombok nem befelé voltak. Nehéz volt úgy hozzájukférni de megcseréltem a két ülést és már jóbb is lett. Nekem is így van, de én szeretek magasan ülni, még feljebb is tekerek rajta, mert úgy a lábamnak kényelmesebb, és persze jóval messzebre látok a forgalomban, utálok a földön ülni (nem vennék Ferrarit)
rtomi Elküldve Július8, 2007 Elküldve Július8, 2007 Na feldobom a topicot. Ma 710 megtett kilométer után villant ki az üzemanyag figyelmeztető lámpa a kocsiban. Megint közelítem az 5,5-ös átlagfogyit. :rolleyes:
opzsolt Elküldve Július8, 2007 Elküldve Július8, 2007 Na feldobom a topicot. Ma 710 megtett kilométer után villant ki az üzemanyag figyelmeztető lámpa a kocsiban. Megint közelítem az 5,5-ös átlagfogyit. :rolleyes: milyen moci van benne ? nekem 1.3 S van 5 sped és 1 tank 600 km . 700 nagyon jól hangzik <_<
tgabika76 Elküldve Július8, 2007 Elküldve Július8, 2007 milyen moci van benne ? Mintha 1.4i (motorkódot nemtom, nem vagyok akkora májer :rolleyes: ) rémlene nekem a Tomi sedánjában...
opzsolt Elküldve Július8, 2007 Elküldve Július8, 2007 Mintha 1.4i (motorkódot nemtom, nem vagyok akkora májer :D ) rémlene nekem a Tomi sedánjában... ahhha . C14nz lesz az . és még mondja valaki hogy az 1.4 i gazdaságtalan :rolleyes: nekem is van egy 1.4 i "M zárolva" 61e km van benne <_< lehet be kellene raknom már ? ;) a mostaniban 181 e km van 1.3 s . még szépen megy 10e km nél 2-3 dl az olaj fogyija . 10W40 full synt olajjal.
J0hnny Elküldve Július9, 2007 Elküldve Július9, 2007 még szépen megy 10e km nél 2-3 dl az olaj fogyija . 10W40 full synt olajjal. Húú hány ekótekes 16szelepes örülne ilyen olajfogyinak! :rolleyes:
Recommended Posts