tgabika76 Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 Te meg hol voltál ennyi ideig? :lol: Böribe? vagy számüzetésbe? :) Semmi, csak a szokásos karácsonyi hajsza... de ami nagyobb baj hogy büntibe vagyok a chellonál (már megin'), úgyhogy rendesen visszafogták a gyeplőt a netet illetően, emiatt elég kilátástalan harcot folytatok a fórummal, mert amíg elolvasok egy hozzászólást, addig születik három új... és ez nem is fog megváltozni januárig sajna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 :) :) :) ez elég ütősre sikeredett! Most találtam ki. :lol: Semmi, csak a szokásos karácsonyi hajsza... de ami nagyobb baj hogy büntibe vagyok a chellonál (már megin'), úgyhogy rendesen visszafogták a gyeplőt a netet illetően, emiatt elég kilátástalan harcot folytatok a fórummal, mert amíg elolvasok egy hozzászólást, addig születik három új... és ez nem is fog megváltozni januárig sajna... Nem baj mi itt leszünk. Veled van az erő. Küzdj a csellóval és válts gordonkára. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December20, 2006 Megoszt Elküldve December20, 2006 De holnapra megnézem neked pontosan. :) :lol: 6kor kelek, nagyon szeretném, ha akkorra pontosan felvázolnád a listát, a 2ft-ostól a csillagcsavarig mindent. ............................... Mélykék is, meg teis 76-ot írsz,akkor énis írhatnék Endlos76-ot (1976.11.27.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Most találtam ki. :lol: Nem baj mi itt leszünk. Veled van az erő. Küzdj a csellóval és válts gordonkára. :) Tomi bácsi, a Kadett E tulaj (hogy nehogy off legyek :) ) nagyon jó hangulatban van, ha jól látom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December21, 2006 Megoszt Elküldve December21, 2006 Most találtam ki. :lol: Nem baj mi itt leszünk. Veled van az erő. Küzdj a csellóval és válts gordonkára. :) Az év beszólása, bekerülhetne a gallaShówba Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Hozott a Jézuska szélterelő buborékot az első ajtókra. :lol: Majd,ha jóidő lesz fel is teszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Hozott a Jézuska szélterelő buborékot az első ajtókra. :lol: Majd,ha jóidő lesz fel is teszem. Jóidő volt. :) Kicsit életlen a kép mert telefonos meg a kocsi is poros picit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Ma lecseréltem az olajat. Hihetetlen,hogy már 20 ezer km-t mentem vele. A lényeg az,hogy az előző olajcserekor betöltött 3 literből lett 2,9 liter fáradtolaj. Nem evett sokat. :lol: Beraktam a Rekord akkuját a Kadettbe most járok egy picit azzal (pöccre indult vele) aztán 3 hét múlva beteszem a Mantáét i egy picit nehogy tönkremenjen az akkumulátor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Szerintem elég jó vételt csináltál. És ha szerencséd van ezen a télen még sót sem látott az ótód... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Most találtam ki. :lol: Akkor ISS ütős lett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Multkor elindúltam a kocsival még hideg volt a motor. Hirtelen felment az alapjárat majdnem 3000-ig. Pár másodperc mulva meg visszaállt. Kicsit később úgy leesett 500 körülire,hogy egy pillanatra az olajnyomás lámpa is megvillant. Egyből visszaállt normál értékre és azóta még halkabb lett a motor mint azelőtt.(eddig sem volt hangos.) Jaa ez olajcsere után nemsokkal volt. Nemtom milehet a dolog mögött. :) Ötlet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Nemtom milehet a dolog mögött. :) Ötlet? :lol:Á, inkább valami más :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Multkor elindúltam a kocsival még hideg volt a motor. Hirtelen felment az alapjárat majdnem 3000-ig. Pár másodperc mulva meg visszaállt. Kicsit később úgy leesett 500 körülire,hogy egy pillanatra az olajnyomás lámpa is megvillant. Egyből visszaállt normál értékre és azóta még halkabb lett a motor mint azelőtt.(eddig sem volt hangos.) Jaa ez olajcsere után nemsokkal volt. Nemtom milehet a dolog mögött. :) Ötlet? :lol: Szentem kakálkodik az autómataszivatód (ha varajetII.-d van), nekem is szokott ilyet csinálni, a bimetál rugó, ami benne van eléggé érdekesen mozog, ha már 20 éves. Persze ez csak tipp, ha ismerném pontotsan, nem lenne vele bajom, már nagyon soxor szedtem szét, de a tököm ki van már vele, az ÍGY CSINÁLD könyv leírása meg nem egyszerű embereknek való, meg nem láthatóak az ábrák rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Szentem kakálkodik az autómataszivatód (ha varajetII.-d van), nekem is szokott ilyet csinálni, a bimetál rugó, ami benne van eléggé érdekesen mozog, ha már 20 éves. Persze ez csak tipp, ha ismerném pontotsan, nem lenne vele bajom, már nagyon soxor szedtem szét, de a tököm ki van már vele, az ÍGY CSINÁLD könyv leírása meg nem egyszerű embereknek való, meg nem láthatóak az ábrák rendesen. Injektoros. (1,4i ) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=18260419 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Ma betettük az ültető rugókat a Kadettbe. 3 centit ment lejjebb elöl -hátul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Szép. De én aszittem ez megmarad közel gyári állapotban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Szép. De én aszittem ez megmarad közel gyári állapotban. Először én is. Az az igazság,hogy nagyon ült a hátulja és kapott oda keményebb rugókat. Az elejét meg hozzá kellett igazítani,hogy ne úgy álljon mint egy motorcsónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Az az igazság,hogy nagyon ült a hátulja... Ez ismerős nekem is a 4ajtós Kadettből... csak én úgy oldottam meg, hogy kapott Ascona rugókat hátra, amitől meg olyan lett, mintha épp készülne belefúródni a földbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Ma betettük az ültető rugókat a Kadettbe. 3 centit ment lejjebb elöl -hátul. Ez igy ebben a formában király lesz amint megy alá a nyári kerék (amit így utólag le se kellett volna venni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március2, 2007 Megoszt Elküldve Március2, 2007 Na felraktam a nyári mugikat. Így néz ki az ültetéssel. :blush: (bocsi a szar minőség miatt de telefonos fotók) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Na felraktam a nyári mugikat. Így néz ki az ültetéssel. :blush: Tehát jól!! Van még terved a gépsárkánnyal? (csinositgatásra gondoltam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Tehát jól!! Van még terved a gépsárkánnyal? (csinositgatásra gondoltam) Mocitető csere és kagylóűlés (fűtéssel). :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Mocitető csere és kagylóűlés (fűtéssel). :blush: Géesísétés? Morcosra vagy csak légkiömlősre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Géesísétés? Morcosra vagy csak légkiömlősre? Titok. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts