rtomi Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Tegnap (1-én) volt egy éves nálam a Kadett!! :lol: Kicsit megváltozott azóta és beletekertem 17 000 kilométert de nagyon hozzányúlni NEM kellett. Volt egy alapjárati motor tisztítás egy féknyereg karbantartás és nemrég egy benzincsőcsere. Azonkívül semmi. Az egyetlen bosszúságot a csomagtér beázása okozza de előbb utóbb ez is orvosolva lesz csak még nemtudom,hogy hogyan. :D Pár napja bele sem ültem és még meg sem simogattam. :lol: Most motorozás van amíg az idő engedi. Kicsit megváltozott egy év alatt de úgy gondolom előnyére. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 egyértelműen előnyére...rendes gazdája vagy ennek is :lol: azt nem irtad h került bele egy szép mélyláááda....hol ázik be a csomitartó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 azt nem irtad h került bele egy szép mélyláááda....hol ázik be a csomitartó ? A körguminál. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 A körguminál. :lol: bontottat gondolom nem érdemes rakni bele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Tegnap (1-én) volt egy éves nálam a Kadett!!........ Gratula Tomi! Még sok boldog km-t meg évet kívánok a gépsárkánnyal, és szerintem az autó is örül hogy Hozzád került :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Tegnap (1-én) volt egy éves nálam a Kadett!! :lol: Kicsit megváltozott azóta és beletekertem 17 000 kilométert de nagyon hozzányúlni NEM kellett. Volt egy alapjárati motor tisztítás egy féknyereg karbantartás és nemrég egy benzincsőcsere. Azonkívül semmi. Az egyetlen bosszúságot a csomagtér beázása okozza de előbb utóbb ez is orvosolva lesz csak még nemtudom,hogy hogyan. :D Pár napja bele sem ültem és még meg sem simogattam. :lol: Most motorozás van amíg az idő engedi. Kicsit megváltozott egy év alatt de úgy gondolom előnyére. :D http://img.tar.hu/opeltomi/img/24967564.jpg ha lehetne pontozni a géped pfffffffffffffffff :-)))) képpel nem idézünk, mackosajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 pfffffffffffffffff Ez most jó vagy rossz? :lol: 10-ből mennyi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Ez most jó vagy rossz? :lol: 10-ből mennyi? :lol: 11 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Viszont magas fordulaton pörgetve valami hangos rezonancia hallatszik jobb elölről. Meg kell nézni majd. Sztem valami hővédő vagy terelőlemez lehet. Boogie megtalálta a hiba okát. :lol: A leömlőn lévő hővédőlemez rezonál mert az egyik felfogatási pontnál elszakadt/törött. Remélem tudok szerezni egyet :lol: és cserekor nemtörnek bele a csavarok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 A leömlőn lévő hővédőlemez rezonál mert az egyik felfogatási pontnál elszakadt/törött. Ilyen nekem is volt, mindhárom csavar mellett elrepedt a lemez, megfogtam és lehajítottam róla az egészet. Csodálkoznék ha azokat a csavarokat csak úgy kitekernéd meg vissza, ott marha meleg bir ám lenni menet közben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Ilyen nekem is volt, mindhárom csavar mellett elrepedt a lemez, megfogtam és lehajítottam róla az egészet. Csodálkoznék ha azokat a csavarokat csak úgy kitekernéd meg vissza, ott marha meleg bir ám lenni menet közben. Akkor melegen kell kitekerni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Uhh... Günther "megalomániás" Artz büntetőverdája a '80-as évek végéről: Opel Kadett GSi V8, pontosabban inkább egy Kadett kasztni egy rövidített Corvette padlólemezen: Súlyos nagyon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Ma reggel kicsit hüvös volt már. :D Délután meg is kezdtem a téli felkészülést. Előástam a jégkaparókat a jégoldó spray-t és a zárolajozót.Be is tettem mindet a csomagtartóba szépen. Leengedtem a nyári ablakmosót és feltöltöttem télivel a tartályt. A hűtőfolyedék az -30-35 fokos az jó még. A napokban még átkenem syliconos rongyal az ajtógumikat mert télen az szeretett befagyni nagyon. :lol: Egy öngyujtót is bekészítettem a csomagtartóba egy esetleges kulcs melegítéshez,ha befagyna a zár is. Remélem nem lesz gond. Mindenkinek javaslom,hogy inkább jégoldó spray-t használjon mint jégkaparót mert csúnyán összetudja karcolni a szélvédőt. Nekem megér plusz párszáz forintot,hogy nelegyen karcos a szélvédőm. :lol: A téligumikat is kicentíroztatom még felrakás előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Egy öngyujtót is bekészítettem a csomagtartóba egy esetleges kulcs melegítéshez,ha befagyna a zár is. Remélem nem lesz gond. És hova teszed azt az öngyújtót, amelyikkel a befagyott csomagtartózár kulcsát melegíted??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 És hova teszed azt az öngyújtót, amelyikkel a befagyott csomagtartózár kulcsát melegíted??? :lol: A kesztyűtartóba, hová máshová!!! :lol: :D :D Nekem az a tapasztalatom, hogy ha tél elején jól benyomatom a zárcilindert az olajozós jégoldóval, akkor nem nagyon van gondom egész télen. Bár ez már rég vót.... dejó a (távos) központizár! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 És hova teszed azt az öngyújtót, amelyikkel a befagyott csomagtartózár kulcsát melegíted??? :lol: A csomesz mindíg kinyílt. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Albert!! Ilyen lett.. :lol: Agressor Andris köszi szépen.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Albert!! Ilyen lett.. :lol: Neked hogy tetszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Neked hogy tetszik? Ha nem tetszene akkor leszedtem volna. :lol: Most miva? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Ja csak mert rolleyes volt ott az ilyen lett után és nem smiley... Aszittem annyira nem tetszik mint vártad. Szerintem jól áll neki de én a klubos matricákat jobban szeretem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Szal nekem igy jobban tecc de ez nem szempont :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Szerintem jól áll neki de én a klubos matricákat jobban szeretem :lol: A rendszámkeret az opelklubos hátul,elől meg MVOK-os. :D Attol,hogy nemhírdetem nagyban az igét attól még tudom,hogy hová tartozom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 De csúnya szegény. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Most ez miért? Csak nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Most ez miért? Csak nem? :lol: Mi nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts