Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Jóvanna most mé kell ez. Meghirdette nem tudja mennyit ér, oszt kész. Nem kell mingyá megvádolni hogy le akar huzni :)

Így van. Köszi:)

Elküldve
Gratulálok, ügyes srác vagy.

Az ehhez hasonló megjegyzésre nemnagyon tudok másképp reagálni.

Jóvanna most mé kell ez. Meghirdette nem tudja mennyit ér, oszt kész. Nem kell mingyá megvádolni hogy le akar huzni :)

Te meg ha lehet akkor ne kérjél engem számon. :(

Először nem vádoltam senkit. Egy rosz helyre berakott hírdetésre közöltem a száraz tényeket.

Nem is tudom minek magyarázkodom. :)

Csak,hogy ne legyek off:

Útálok hétköznap Pestre menni. ;)

Felment a KAdett fogyasztása 6,5 literre. :P

Elküldve

Üdv mindenkinek!

Elöljáróban szabadkozom, mert nem tudom végigolvasni az összes beírást, és lehet, hogy már volt róla szó...

Adott egy 1989-es Opel Kadett 1.5 tdi 4 ajtós szedán /aminek elég sűrű előfordulással megszorul a bal első féke :)/ 275000 km-rel. A probléma amit produkál a következő: "Nagy sebességnél" :) autópályán haladva hirtelen fékezéskor erősen rázkódik az autó eleje. Túlnyomórészt városban használjuk az autót max. 80-ig és eddig ez nem tünt fel, de 130-140-ről hirtelen fékezve igen.

A talpasok nem tünnek rossznak, úgyhogy lengéscsillapítóra gyanakszunk, de nem tudom, hogy ez okozhatja-e a tüneteket, ezért kérném a hozzáértőket, hogy pár sort írjanak már mi lehet a baj.

(Esetleg a megszoruló fékre is.) (Ez is idegesít, de azonkívül, hogy 1-2 hónaponként szétszedjük és megtakarítjuk azt a két csapot, amin a féknyereg csúszkál, mást nem igen tudok tenni. Van erre is valami megoldás? Érdekes módon a jobb oldalinak soha nem volt semmi baja...)

Elküldve

sajnos ennyi km nél már a csuszka meg van kopva, és ezért szorul a fék, illetve ráz.

én csak ugy tudtam javitani, hogy kicseréltem Astra F féknyeregre....

Elküldve

Köszi a választ.

A féknyeregcserén már jó ideje én is gondolkodom, mint lehetséges megoldás, de semmi elképzelésem sem volt róla, hogy milyet lehet a mostani helyett beszerelni. Teljesen laikus vagyok, de ha az F Astráé jó bele, akkor valahonnan veszek kettőt és kicseréltetem az elsőket. Aztán majd meglátom, hogyan tovább.

A lengéscsillapítók még akkor várnak. Bár, amióta megvettük az autót még nem voltak kicserélve. Ez pedig hét évet és 75000 km-t jelent. Lehet, hogy már fáradtak...

Elküldve

Üdvözlet! Már régen kérdezősködtem errefelé.

Szereztem (illetve kaptam) egy MULTEC befecsit és hozzá való dolgokat. DE. Kábelkötegnek híre-hamva sincs. :)

Állítólag "valami 1.3 -as opelról" bontották. (pénzt nem adatam érte :) )

Kérdés: tud valaki nekem kapcsolási rajzot hozzá adni, vagy esetleg kábelköteget? Vagy komplett bontott MULTEC cuccot egyben?

Előre is köszi.

Atesz

Elküldve
Széép lett nagyon! :)

Valamelyik Lurdytalin élőben is megmutathatnád... :)

A héten éjszakásvagyok. Jövőhéten pedig délutános.

Soltvadkertig kibírod? :(

Elküldve
és az öreglánnyal mi van ? :)

Ez nem az a topic de köszi megvan.

Mint írtam ezt az évet nagyjából kihagyja.

De nemsokára lesz egy szív transzplantációja,ha minden jól megy. :)

Elküldve
Tomi... valdd be, hogy újat vettél! :( :)

Egyre szebb a kocsid! ;) Grat.

Köszi szépem nekem is tetszik de ilyenre nem adnék pénzt. :)

Elküldve

Ha az én Kadettommal is ennyit foglalkoztam volna, megöltem volna az Astrást aki kijött elém. :)

Igaz hogy sokkal jobb igy, és rengeteget számit egy apróság.

Eddig nem sokat válaszoltam, de ettöl függetlenúl nyomon követem a Kadett evolutiont :)

Gyönyörű a kocsi, és egyre szebb. Tök igényesen csinálod a dolgokat, és gratulálok.

További sok örömöt a vasban :(

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.