Gelko Elküldve Április24, 2006 Elküldve Április24, 2006 Megvan a kép világosban is. :blink: B) igye már jobban látszik a különbség :D húzd feljebb a kipuffot... de szép az egész ótó :D
Racce Elküldve Április24, 2006 Elküldve Április24, 2006 Tényleg szép lett! :D nekem is mindíg tetszettek a piros lámpák (az autóban) Nekem is van egy szett,meg most az újak. Szép munka,hol csináltattad???? :blink: B)
rtomi Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 Szép munka,hol csináltattad???? :blink: ;) Nemtudom. B) Kérdezd meg a Raccét. :D :D
Rbundy Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 Helló mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni!!! Csak annyi lenne, hogy venni szeretnék egy 1986-os évjáratú E Kadett-ot, és nem tudom hol találom a motorszámot. B) Találtam egy számot a negyedik gyertya alatt a blokkon, de az nem passzol a törzskönyvben és a forgalmiban szereplő számmal. :D A forgalmiban 16SH-val kezdődik, amit én látok az 16R. Mi lehet a hiba? Kicserélték a motort? Vagy rosszhelyen keresem a motorszámot? Köszönöm a segítséget!!!! Ha valaki segíteni tud, e-mailban jelezze!!!!! KÖSZÖNÖM!!!!! :blink: rozstamas@gmail.com
tgabika76 Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 Teljesen jó helyen keresed a motorszámot, az lesz az amit találtál. Hogy miért nem stimmel, abban nem tudok segíteni, de pl. nekem az "R" karakter nem is mond semmit, az ugyanis a sürítési arányt jelölné, de én nem emlékszem ilyen betűre az Opel motorszám-terminológiában... persze lehet hogy csak rövid az eszem
Crime78 Elküldve Április25, 2006 Elküldve Április25, 2006 Helló mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni!!! Csak annyi lenne, hogy venni szeretnék egy 1986-os évjáratú E Kadett-ot, és nem tudom hol találom a motorszámot. B) Találtam egy számot a negyedik gyertya alatt a blokkon, de az nem passzol a törzskönyvben és a forgalmiban szereplő számmal. :D A forgalmiban 16SH-val kezdődik, amit én látok az 16R. Mi lehet a hiba? Kicserélték a motort? Vagy rosszhelyen keresem a motorszámot? Köszönöm a segítséget!!!! Ha valaki segíteni tud, e-mailban jelezze!!!!! KÖSZÖNÖM!!!!! :blink: rozstamas@gmail.com Talán növelt teljesítmény... az R betű erre utalhat a motorkód végén, viszont nem tudom lehetett-e ez 1.6-os motornál... De előtte kellene lennie a a sűrítési arány betűjelének ahogy tgabika76 írta, és a keverékképző rendszer betűjelének. Bár ha belegondolok 18E jelű motor is volt az opeleknél, itt szintén kimaradt a sűrítési arány betűjele, az E pedig a hengerenkénti befecskendezés jelzése... Tehát részemről ez csak tipp!!!
Haypa Elküldve Április27, 2006 Elküldve Április27, 2006 Szasztok! Tudnátok -é nekem segíteni? van egy 20 éves, 1.6-os kadettom szétrohadva -hulladék. nem is ez alényeg valszínű megnézek hétvégén egy 91-es 1.7-es diesel E kadettot. Mit nézzek meg rajta alaposabban megvétel előtt?? -Ez lenne a kérdés. Ennyi infóm van róla: '91-es OPEL KADETT 1,7 D
Albert Elküldve Április27, 2006 Elküldve Április27, 2006 Szasztok! Tudnátok -é nekem segíteni? van egy 20 éves, 1.6-os kadettom szétrohadva -hulladék. nem is ez alényeg valszínű megnézek hétvégén egy 91-es 1.7-es diesel E kadettot. Mit nézzek meg rajta alaposabban megvétel előtt?? -Ez lenne a kérdés. Ennyi infóm van róla: '91-es OPEL KADETT 1,7 D Hi, üdv itt :blink: Ezekröl a dizelekröl ódákat zeng a totalcar.hu népitélete. Olvasgass bele ha van idöd, van 1millió300ezer km-t futott ilyen vas is! Ezeknél a kocsiknál a korrodálás valóban komoly problem sajna, de ha neked is ilyen vasad van akkor ezt tudod. Elsösorban a hátsó sárvédöiv, és a küszöbök tudnak mocskosul rohadni, de a taposólemezeket sem kell félteni. Menetteljesitményt ne várj az autótól, 100 fölött nem szeret menni, alig gyorsul. cserébe 6-ot sem eszik. Dizelmocikhoz nem értek igy a motorján nemtom mit nézz, de gondolom olajfolyást érdemes, meg hogy mennyire füstöl amikor odalépsz neki. Dizelek tudnak ocsmányul. Olajcsere periodra érdemes rákérdezni, dizeleknél 7500km után nemárt. Összességében nézd meg a jobb oldalát, a belsejét, és ha nem ebben halt meg az illetö, és neked tetszik az állapota akkor érdemes megvenni szerintem. Egy gatter fábijának sokkal többe kerül a 100ezres szervize mint ez a kocsi. Sok sikert!
kolumbo Elküldve Május1, 2006 Elküldve Május1, 2006 Üdv! Szasztok! Tudnátok -é nekem segíteni? van egy 20 éves, 1.6-os kadettom szétrohadva -hulladék. nem is ez alényeg valszínű megnézek hétvégén egy 91-es 1.7-es diesel E kadettot. Mit nézzek meg rajta alaposabban megvétel előtt?? -Ez lenne a kérdés. Ennyi infóm van róla: '91-es OPEL KADETT 1,7 D Szia! A Kasztnit nézzd át, ha nem lyukas sehol, nembaj. Kacsarodásnál tekerd el teljesen a kormányt, mert kadették szeretik a féltengelyt... :) A motort nézzd meg alaposabban, mert ugye nyáron nagy rizikó dízel autót venni. Legjobb lenne ha rátudnád venni a tulajt, hogy méressetek kompressziót a hengerekbe, valamilyen helyi autószerelőnél. Nem tudom sajnos a gyári értékeket, járj utána. Ha erre nincs lehetőséged, meleg motornál húzzd ki a nívó pálcát, és ha ott dől a kartergáz, az biztosan nem jó jel, a motor állapotát illetően, mint ahogy a fehér, kékes füst sem. Sok szerencsét! töröltem a hirdetést.... ejnye! -uhuhu
rtomi Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 Világos indexburkolat. (hibátlan állapot) 4500/pár Újonan 1900 FT/db.-ért vettem dobozban. :) A hírdetésedet pedíg csak a hírdetéses topicba add fel mert innen törölve lesz ugyis-ugyis. :)
Gelko Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 nema hirdetésre reagálva hanem csak simán kérdezem h milyen az a műbőr belső ? az ülései is olyanok ? :) nameg 3 ajtós kombi E kadett ? :)
tgabika76 Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 ...nameg 3 ajtós kombi E kadett ? :) Volt ilyen: Sőt, volt mindez szállítójármű (lieferwagen) változatban is, belemezelt hátsó oldalablakkal.
rtomi Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 nameg 3 ajtós kombi E kadett ? :) A 3 ajtós volt az alap az 5 ajtós már plusz felszereltség volt. De kombi nem volt csak : CARAVAN!!! :)
Zorro_16V Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 Szasztok ! Van egy eladó Lexmaul sportleömlőm Kadett 16V-hez, ha valakit érdekel, dobjon egy PÜ-t. :)
kolumbo Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 nema hirdetésre reagálva hanem csak simán kérdezem h milyen az a műbőr belső ? az ülései is olyanok ? :) nameg 3 ajtós kombi E kadett ? :) Igen-igen az ülései. Makulátlan állapotban.
Gelko Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 A 3 ajtós volt az alap az 5 ajtós már plusz felszereltség volt. De kombi nem volt csak : CARAVAN!!! :) jól néz ki ! és tudom h nem kombi hanem caravan de az előző hsz alapján irtam :)
kolumbo Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 Újonan 1900 FT/db.-ért vettem dobozban. :) A hírdetésedet pedíg csak a hírdetéses topicba add fel mert innen törölve lesz ugyis-ugyis. :) Gratulálok, ügyes srác vagy.
rtomi Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 Gratulálok, ügyes srác vagy. Te meg vicces. Tudod csak be kell menni egy autósboltba és megrendelni. Nem bekerseni a másikon.
uhuhu Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 jovvannna. parasztgyerek vagyok, a hajmát, meg a szalonnyát értem, ezt nem :)
Gelko Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 jovvannna. parasztgyerek vagyok, a hajmát, meg a szalonnyát értem, ezt nem :) én a XXI. sz parasztgyermeke vagyok és ezt is értem off vége :
kolumbo Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 Te meg vicces. Tudod csak be kell menni egy autósboltba és megrendelni. Nem bekerseni a másikon. Bekersni?
Albert Elküldve Május2, 2006 Elküldve Május2, 2006 Jóvanna most mé kell ez. Meghirdette nem tudja mennyit ér, oszt kész. Nem kell mingyá megvádolni hogy le akar huzni :)
Recommended Posts