rtomi Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 téged aztán nem érdekel a gyári adat ;) 175/70 13" a gyári méret. Számolj te. Én lecarom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 csak 3 centivel nagyobb az új átmérője a gyári méretnél :) amúgy meg kit érdekel? felfelé lehet csalni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sCsaba Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Szép autó Tomi! Nekem is megjöttek a lámpák :) Ahogy igértem itt vannak a képek: ;) A berakással nem volt semmi gond. 110-EUR volt az e-bay-on ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Wow! Egészen jól néz ki, nekem valahogy mindig jobban tetszettek a fekete hátterű lexusok a víztisztáknál. Azért egy polír már ráférne arra az autóra, nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sCsaba Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Wow! Egészen jól néz ki, nekem valahogy mindig jobban tetszettek a fekete hátterű lexusok a víztisztáknál. Azért egy polír már ráférne arra az autóra, nem? :) De igen. Sajna akitől megvettem törte hátul és így csak ködölve van . De már le van beszélve és kap egy új festést ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 De igen. Sajna akitől megvettem törte hátul és így csak ködölve van . De már le van beszélve és kap egy új festést ;) Marad ez a színe? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ultrasmike Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Ezek kegyetlenül yól néznek ki...H megkérlek donál egy linket ahonnan ilyen lámpákat lehet rendelni ? elöre is köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vidor Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 15" 185/60-as Continental Premiumcontact. Gumi profil Simán elférnek ezek a papucsok elöl és hátul is a vas alatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Simán elférnek ezek a papucsok elöl és hátul is a vas alatt? Nem ér bele seholsem. ;) A felni ET 49-es asszem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vidor Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Nem ér bele seholsem. ;) A felni ET 49-es asszem. :) Megasütemény! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Szép autó Tomi! Nekem is megjöttek a lámpák :) A berakással nem volt semmi gond. 110-EUR volt az e-bay-on ;) Hogy ezek milyen jól néznek ki... Elolvadok! Azta! Akarom... Kár, hogy az ebay-on csak kártyával lehet fizetni... Jól emlékszem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sCsaba Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Hogy ezek milyen jól néznek ki... Elolvadok! Azta! Akarom... Kár, hogy az ebay-on csak kártyával lehet fizetni... Jól emlékszem? Hali! Itt a link: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...ADME:B:AAQ:US:1 Nem csak kártyával lehet fizetni, én bankból utaltam át a pénzt. Rendelés, vagy licit előtt kérdezzétek meg, hogy szállít-e Magyarországra. (nem mind szállít) Tomi: A színe szerintem megmarad nekem bejön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vidor Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Én is utaltam bankból, 24 Eurot átutaltak ha jól emlékszem kerek 20 Euroért három nap alatt! Nagy üzlet volt! Legközelebb kipróbálom a Paypal-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sCsaba Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 (edited) Én is utaltam bankból, 24 Eurot átutaltak ha jól emlékszem kerek 20 Euroért három nap alatt! Nagy üzlet volt! Legközelebb kipróbálom a Paypal-t. Ez természetesen igy van :) pár napig forgatják a pénzedet, szegények, hogy nehogy éhenhaljanak.Ezenkívül hiába volt euróm csak a forintot fogadták el, hogy még az átváltási díjat is kikeljen nekik fizetni.De igy is csak 29e volt a lámpa teljes költsége. Módosítva Március22, 2006 : sCsaba Link to comment Megosztás: More sharing options...
sCsaba Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Bár az utalást az egyik munkatársam intézte, ő szokott ebay-zni és 30 e- ből vissza adott egy ezrest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kadéttos Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Nah Nah kisebb kihagyás után reccs :) szépek a lámpák ;) grat értük, jo nagyot dob kinézetre ;) énmár itt tartok:) márcsak felnizni kellene... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sCsaba Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 énmár itt tartok:) márcsak felnizni kellene... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kadéttos Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Én is allig várom már, hogy kész legyen a fényezés ;) Milyen felniket raksz rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Amúgy akinek van olcsóé felnije Kadett alá azt szívesen várom vele ;) ;) OZ Polaris? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kadéttos Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 OZ Polaris? :) képet, árat meg műszparamétereket kössze ;) jah meg gummákkal vagy anélkül.. ha gimmákkal akkor mi van jelenlegrajta és azzal mennyi? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Én ajánlom neked Tom felnijeit. De van pü ne itt mert kevés a köze az E Kadetthoz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kadéttos Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Én ajánlom neked Tom felnijeit. De van pü ne itt mert kevés a köze az E Kadetthoz ;) Hát én is oda gondoltam amúgy :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Beteszek ide is egy képet mert tetszik az új kipuffogóm. ;) Sponzored by redline!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Sziasztok kadett bátyók! A kérdésem az lenne, hogy Igy csináld kadett E létezik e magyar leírással. Angolul megvan és nagyon ott van mert többet ír le a c20xe mociról. Ha valakinek meg van pdf. vagy más formátumba szóljon pls. B) Előre is THX. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Remélem erre gondolsz: Igy csináld vagy erre? Kézikönyv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts