sCsaba Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Lenne egy kérdésem. Észrevettem, hogy a Kadettemen menetközben nagyon megnől a kormány holtjátéka. Ez úgy néz ki, hogy álló helyzetben a kormány elmozdításával szinte mozdul a kerék is (pl: 2cm utám már fordul) De 70-80-as sebességnél hogy a szembe jövő sávba átmenjek már majdnem félig el kell fordítanom.Mi lehet a gond? Szerintem ez nem természetes. Nem lóg semmi a kormányműnél. Mit nézzek még meg? :rolleyes: Előre is THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 sebességfüggő szervód lett :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sCsaba Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 sebességfüggő szervód lett ;) :rolleyes: köfi :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 :rolleyes: köfi :blink: mások ezért sokat fizetnek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 meg az infóért is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 meg az infóért is :rolleyes: ez sem nem volt jó poén :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Nem a csat topic. Tessék elmászni a társalgóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vidor Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Jó reggelt márkatársak! Kérném a segítségeteket! Elhatároztam, hogy E Kadettemen lecserélem a külső tükröket sport(os) tükrökre, viszont tapasztalataim szerint nem igazán kínálnak a Kadetthez való adaptert, csak univerzálist, amit műanyagossal át kellene alakítatni. F Astrákon láttam külsőre a Kadettéval megegyező visszapillantó tükröket, azt kérdezném tudja-e valaki (biztos :rolleyes: ) azt, hogy ezek mérete, felfogatása is megegyezhet, vagy csak hasonló? Mert ha smakkol, jöhet a tükör plusz F Astrahoz való adapter aztán kész a projekt! Válaszokat előre is köszönöm! Hi Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Jó reggelt márkatársak! Kérném a segítségeteket! Elhatároztam, hogy E Kadettemen lecserélem a külső tükröket sport(os) tükrökre, viszont tapasztalataim szerint nem igazán kínálnak a Kadetthez való adaptert, csak univerzálist, amit műanyagossal át kellene alakítatni. F Astrákon láttam külsőre a Kadettéval megegyező visszapillantó tükröket, azt kérdezném tudja-e valaki (biztos :blink: ) azt, hogy ezek mérete, felfogatása is megegyezhet, vagy csak hasonló? Mert ha smakkol, jöhet a tükör plusz F Astrahoz való adapter aztán kész a projekt! Válaszokat előre is köszönöm! Hi Szia! Én is ezen gondolkodom. Elvileg ma kapok kölcsön Coupe cartárstól egy pár F Astra tükröt felpróbálni. :rolleyes: Amint van tapasztalat megírom ide. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 (edited) Mindjárt mutatok sportos tükröt Kadetten... Akkóó itt ni...kromozott indexes-helyzetjelzős tükrök....(6800Ft) Módosítva Február25, 2006 : xaba Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Igaz picit szerkeszteni kellett őket de végülis sikeredett őket fölrakni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vidor Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Igaz picit szerkeszteni kellett őket de végülis sikeredett őket fölrakni... Helló! Nem rossz az áru! Mit és mennyit kellet rajta mókolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 (edited) Mint látszik, naggyábóól talál, tehát nem kellett faragni...csak a felfogatási pontok nem stimmeltek.... Furugép,átfúr egyenesen ami útban van minden,aztán kb. 7cm-es 8-as csavar(accem),belülről anya azt kész is....... :blink: :rolleyes: ;) ............................. Negatívum az egészből csak annyi hogy ezekből a tükrökből elég rosszúl látni a mögöttes forgalmat és nem állítható belülről csak kivülről a tükörlap.... Vagyis még 1 szer bizti nem cserélnék tükröket csakhhát az Én esetem más mert valaki bar...m letörte a bal oldalánn az eredetit.... Módosítva Február25, 2006 : xaba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Ha nem akarsz hekkelni vedd meg Xaba autóját :blink: ;) Látom mester megszállt az ichlet :rolleyes: Nem is tudtam hogy nem állitható belülröl - ez gáz. Meg az is hogy nem látsz vele hátra - pedig tudtommal ez az eredeti funkciója. Amúgy neked nem sipol? Mert Coupé cartársnak állitólag nagyon durván sipol 100 felett, 160-nál meg már iszonyuan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Még nem tünt föl hogy sípolna.....igaz legtöbbször bum-bum azt nem sokat hallani a külső zavaróó tényezőket... :D :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vidor Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Én nem vásárolni még autó, elég a zegy ami +van. A garázs is kicsi (kettőnek). Xaba is csupasz lenne a masinája nélkül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Kevesen találkoztunk még vele, ő Joó Peti nevü tagunk. Kaptam engedélyt megmutatni őt és az autóját: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Megnéztem a tegnapi megtett kilométert és az üza. fogyást. 350 kilométerre fél tank benya fogyott el. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 ...fél tank benya... Az mennyi is pontosan? Mer nekem óra szerint kb. 50 liter volt a tankban induláskor, és mikor hazaértem, úgy estem be a kútra hogy ezt írta ki a BC megtehető távolságnak: (Az az 1km azt jelenti hogy jó esetben 1-2 deci volt a tank alján...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Az mennyi is pontosan? Nem tudom. :rolleyes: Számomra a mai napig nem tisztázott,hogy pontossan hány literes a Kadett sedán üza tartálya. :blink: De 45-nél több az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Nem tudom. :rolleyes: Számomra a mai napig nem tisztázott,hogy pontossan hány literes a Kadett sedán üza tartálya. :blink: De 45-nél több az biztos. Uhh... én meg 50 liter benyából alig tudtam megfordulni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Uhh... én meg 50 liter benyából alig tudtam megfordulni... De én nem is mentem a pályán 120-130-nál többel. Sőt hazafelé Pest után már annyira kaka volt az út,hogy 70-80-nal gurultunk piano-ban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ultrasmike Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Xaba elado a vasad ? Milyen megfontolásbol adod :rolleyes: Remélem azért a márka marad :blink: Amugy mennyit kérsz érte ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Milyen megfontolásbol adod :blink: Remélem azért a márka marad :D Noshááát szeretnék nagyobb kategoriára váltani....a kis családom érdekébenn is....ugyanis kezdem megunni hogy minden ki és beszálásnál ülés előre valahogy bekinlódni a gyerekűlést meg ilyenek... Motorikusan is nagyobb kellene mert hosszú útnál bizony észrevenni hogy 1.3-as,ráadásúl nincs benne 5. és 4.-ben 110 fölött bizony nagyon tud pörögni a motor és sajnálom tovább kínozni....éppenezért nem is taposom neki csak 100-110- ig.... Tudom eggyesek szerint sok ez is de viszont mikór egy kamion megy előtted 100-al és jelez hogy nyugodtan előzheted,kérdemÉn mivel mert azt azért nem szeretném hogy egy 900 Km-es út közepénél kiugorjon a motor a helyéről.... Teháát ezek lennének az okok...amúgy meg sajnálom mert mióta megvan igyekeztem flitten tartani,igaz néha nemkímélte a pénztárcámat de nem is bánom mert bármikór beleűlök indít és megy... Nagyon szeretnék a márkánál maradni mindenképp mert nagyon bejön.... .................... ui:azért nem szeretnék ""bármiáron"" megválni tőle..... ;) ;) ;) ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ultrasmike Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Vegyél egy kadett gsi-t és akkor marad a yókis kadettklub is :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts