Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Lenne egy kérdésem. Észrevettem, hogy a Kadettemen menetközben nagyon megnől a kormány holtjátéka.

Ez úgy néz ki, hogy álló helyzetben a kormány elmozdításával szinte mozdul a kerék is (pl: 2cm utám már fordul) De 70-80-as sebességnél hogy a szembe jövő sávba átmenjek már majdnem félig el kell fordítanom.Mi lehet a gond? Szerintem ez nem természetes. Nem lóg semmi a kormányműnél. Mit nézzek még meg? :rolleyes: Előre is THX

Elküldve

Jó reggelt márkatársak!

Kérném a segítségeteket! Elhatároztam, hogy E Kadettemen lecserélem a külső tükröket sport(os) tükrökre, viszont tapasztalataim szerint nem igazán kínálnak a Kadetthez való adaptert, csak univerzálist, amit műanyagossal át kellene alakítatni. F Astrákon láttam külsőre a Kadettéval megegyező visszapillantó tükröket, azt kérdezném tudja-e valaki (biztos :rolleyes: ) azt, hogy ezek mérete, felfogatása is megegyezhet, vagy csak hasonló? Mert ha smakkol, jöhet a tükör plusz F Astrahoz való adapter aztán kész a projekt! Válaszokat előre is köszönöm!

Hi

Elküldve
Jó reggelt márkatársak!

Kérném a segítségeteket! Elhatároztam, hogy E Kadettemen lecserélem a külső tükröket sport(os) tükrökre, viszont tapasztalataim szerint nem igazán kínálnak a Kadetthez való adaptert, csak univerzálist, amit műanyagossal át kellene alakítatni. F Astrákon láttam külsőre a Kadettéval megegyező visszapillantó tükröket, azt kérdezném tudja-e valaki (biztos :blink: ) azt, hogy ezek mérete, felfogatása is megegyezhet, vagy csak hasonló? Mert ha smakkol, jöhet a tükör plusz F Astrahoz való adapter aztán kész a projekt! Válaszokat előre is köszönöm!

Hi

Szia!

Én is ezen gondolkodom.

Elvileg ma kapok kölcsön Coupe cartárstól egy pár F Astra tükröt felpróbálni. :rolleyes:

Amint van tapasztalat megírom ide. ;)

Elküldve (edited)

Mindjárt mutatok sportos tükröt Kadetten...

Akkóó itt ni...kromozott indexes-helyzetjelzős tükrök....(6800Ft)

1spt.jpg

2spt.jpg

3spt.jpg

Módosítva : xaba
Elküldve
Igaz picit szerkeszteni kellett őket de végülis sikeredett őket fölrakni...

Helló! Nem rossz az áru! Mit és mennyit kellet rajta mókolni?

Elküldve (edited)

Mint látszik, naggyábóól talál, tehát nem kellett faragni...csak a felfogatási pontok nem stimmeltek....

Furugép,átfúr egyenesen ami útban van minden,aztán kb. 7cm-es 8-as csavar(accem),belülről anya azt kész is....... :blink: :rolleyes: ;)

.............................

Negatívum az egészből csak annyi hogy ezekből a tükrökből elég rosszúl látni a mögöttes forgalmat és

nem állítható belülről csak kivülről a tükörlap....

Vagyis még 1 szer bizti nem cserélnék tükröket csakhhát az Én esetem más mert valaki bar...m letörte

a bal oldalánn az eredetit....

Módosítva : xaba
Elküldve

Ha nem akarsz hekkelni vedd meg Xaba autóját :blink: ;)

Látom mester megszállt az ichlet :rolleyes:

Nem is tudtam hogy nem állitható belülröl - ez gáz. Meg az is hogy nem látsz vele hátra - pedig tudtommal ez az eredeti funkciója.

Amúgy neked nem sipol? Mert Coupé cartársnak állitólag nagyon durván sipol 100 felett, 160-nál meg már iszonyuan.

Elküldve

Még nem tünt föl hogy sípolna.....igaz legtöbbször bum-bum azt nem sokat hallani a külső zavaróó tényezőket... :D :rolleyes: :blink: ;)

Elküldve
...fél tank benya...

Az mennyi is pontosan?

Mer nekem óra szerint kb. 50 liter volt a tankban induláskor, és mikor hazaértem, úgy estem be a kútra hogy ezt írta ki a BC megtehető távolságnak:

Image_269__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(Az az 1km azt jelenti hogy jó esetben 1-2 deci volt a tank alján...)

Elküldve
Az mennyi is pontosan?

Nem tudom. :rolleyes:

Számomra a mai napig nem tisztázott,hogy pontossan hány literes a Kadett sedán üza tartálya. :blink:

De 45-nél több az biztos.

Elküldve
Nem tudom. :rolleyes:

Számomra a mai napig nem tisztázott,hogy pontossan hány literes a Kadett sedán üza tartálya. :blink:

De 45-nél több az biztos.

Uhh... én meg 50 liter benyából alig tudtam megfordulni...

Elküldve
Uhh... én meg 50 liter benyából alig tudtam megfordulni...

De én nem is mentem a pályán 120-130-nál többel.

Sőt hazafelé Pest után már annyira kaka volt az út,hogy 70-80-nal gurultunk piano-ban.

Elküldve
Milyen megfontolásbol adod :blink: Remélem azért a márka marad :D

Noshááát szeretnék nagyobb kategoriára váltani....a kis családom érdekébenn is....ugyanis kezdem megunni hogy minden ki és beszálásnál ülés előre valahogy bekinlódni a gyerekűlést meg ilyenek...

Motorikusan is nagyobb kellene mert hosszú útnál bizony észrevenni hogy 1.3-as,ráadásúl nincs benne 5. és 4.-ben 110 fölött bizony nagyon tud pörögni a motor és sajnálom tovább kínozni....éppenezért nem is taposom neki csak 100-110- ig....

Tudom eggyesek szerint sok ez is de viszont mikór egy kamion megy előtted 100-al és jelez hogy nyugodtan előzheted,kérdemÉn mivel mert azt azért nem szeretném hogy egy 900 Km-es út közepénél kiugorjon a motor a helyéről....

Teháát ezek lennének az okok...amúgy meg sajnálom mert mióta megvan igyekeztem flitten tartani,igaz néha nemkímélte a pénztárcámat de nem is bánom mert bármikór beleűlök indít és megy...

Nagyon szeretnék a márkánál maradni mindenképp mert nagyon bejön....

....................

ui:azért nem szeretnék ""bármiáron"" megválni tőle..... ;) ;) ;) ;) :rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.