ultrasmike Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Szevasztok! Valaki nem ért a km órákhoz ? az enyém elkezdett +30 at mutatni egyfolytában és iszonyat idegesitő...Cserélni nem akarom mert fordulat szám mérős és nem nagyon találtam helyette ugyanilyet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Szevasztok! Valaki nem ért a km órákhoz ? az enyém elkezdett +30 at mutatni egyfolytában és iszonyat idegesitő...Cserélni nem akarom mert fordulat szám mérős és nem nagyon találtam helyette ugyanilyet :D Nem raktál föl más méretű kereket? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ultrasmike Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Nem raktál föl más méretű kereket? :D Nem,ugyanaz van ami régen...Annyi volt hogy szétszedtük a müszerfalat mert az izzókkal variáltunk,visszatettük az órát és azóta rossz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Nem,ugyanaz van ami régen...Annyi volt hogy szétszedtük a müszerfalat mert az izzókkal variáltunk,visszatettük az órát és azóta rossz... :) Akkor valószínűleg a spirál lett rosszul visszatéve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ultrasmike Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Akkor valószínűleg a spirál lett rosszul visszatéve. :D Remélem csak ennyi mert nem akarok uj órát szerválni :) Köszi a segitséget ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 Találóskérdés! Mi változott a kocsin a két kép készítése között? :) :D after other Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 Meg toronymerevítők? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 Meg toronymerevítők? ;) ;) Azt csak délután kapom meg. :D De köszi,hogy szóltál,hogy megvan vagy valami. ;) Tudom nagyon elfoglalt vagy és nincs időd ilyen földi dolgokra. :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 :) a bal tükör....mit nyertem ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 Piiista azért vitte el aznap amikor megjött, hogy odaadja... ...én már azt hittem rég nálad van... :D Bocs hogy nem szóltam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 Találóskérdés! Mi változott a kocsin a két kép készítése között? :) :D after http://img.tar.hu/opeltomi/img/19389986.jpg other http://img.tar.hu/opeltomi/img/19389983.jpg Őőőőő Xenonlámpa? ;) Na jó!A tükröt már ém is észrevettem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 Őőőőő Xenonlámpa? :D Na jó!A tükröt már ém is észrevettem! ;) Igen!! Xenonlámpa ;) (mivokén milinyomos?) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 :) a bal tükör....mit nyertem ? :D semmit, mert az a jobb tükör :P Piiista azért vitte el aznap amikor megjött, hogy odaadja... ...én már azt hittem rég nálad van... ;) Bocs hogy nem szóltam... ;) Nálam van a merevítő, majd klubon odaadom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 semmit, mert az a jobb tükör :) innen nézve bal...na jó igazad van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Tegnap bekerült a toronymerevítő egy harmad része a kocsiba. Ma meg kicseréltem a váltókar és a kézifékkar szoknyát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Tegnap bekerült a toronymerevítő egy harmad része a kocsiba. ez hogy is van ? egyharmadrésze ? :D ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 gondolom, az első-alsó és a hátsó még nincs bent :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danika Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Tegnap bekerült a toronymerevítő egy harmad része a kocsiba. Ma meg kicseréltem a váltókar és a kézifékkar szoknyát. :) http://img.tar.hu/opeltomi/img/19432057.jpg http://img.tar.hu/opeltomi/img/19432046.jpg a képeket visszavettem linkre, mert képpel nem jó idézni - greg Szia Tomi! A Hátsó lámpákat mikor veszed meg? Már többen meg akarták venni tőlem, de nem adtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Szia Tomi! A Hátsó lámpákat mikor veszed meg? Már többen meg akarták venni tőlem, de nem adtam! Háát,hétvégére meglátom,hogy lesz pénzem :) (csütörtök fizetésnap) és mindenképpen szólok,hogy mi van. :D Köszi szépen a türelmet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 ....Tegnap bekerült a toronymerevítő egy harmad része a kocsiba. Ma meg kicseréltem a váltókar és a kézifékkar szoknyát. :).... Egyre csinosabb a "kisautód" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Egyre csinosabb a "kisautód" :) egy ilyennek mennyire van funkcionálios jelentősége ? arra gondolok h Tomi azért nem csapatja szét a kocsiját szóval normál használatban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 egy ilyennek mennyire van funkcionálios jelentősége ? arra gondolok h Tomi azért nem csapatja szét a kocsiját szóval normál használatban :) Nekem is van a Caliban toronymerevítő. Én azt vettem észre, hogy ami kanyar eddig ment 100-al, az most már megy 120-al is, és nem esek le az útról:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Tegnap bekerült a toronymerevítő egy harmad része a kocsiba. Ma meg kicseréltem a váltókar és a kézifékkar szoknyát. Nagyon zsír a verda! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 méghogy az opel szar autó.... http://nepitelet.hu/?op=itelet&cat_id=36898 875.000 km :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 méghogy az opel szar autó.... http://nepitelet.hu/?op=itelet&cat_id=36898 875.000 km :rolleyes: :blink: KADETT az KADETT..........ennyi........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts