Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Szevasztok!

Valaki nem ért a km órákhoz ? az enyém elkezdett +30 at mutatni egyfolytában és iszonyat idegesitő...Cserélni nem akarom mert fordulat szám mérős és nem nagyon találtam helyette ugyanilyet :)

Elküldve
Szevasztok!

Valaki nem ért a km órákhoz ? az enyém elkezdett +30 at mutatni egyfolytában és iszonyat idegesitő...Cserélni nem akarom mert fordulat szám mérős és nem nagyon találtam helyette ugyanilyet :D

Nem raktál föl más méretű kereket? :)

Elküldve
Nem raktál föl más méretű kereket? :D

Nem,ugyanaz van ami régen...Annyi volt hogy szétszedtük a müszerfalat mert az izzókkal variáltunk,visszatettük az órát és azóta rossz... :)

Elküldve
Nem,ugyanaz van ami régen...Annyi volt hogy szétszedtük a müszerfalat mert az izzókkal variáltunk,visszatettük az órát és azóta rossz... :)

Akkor valószínűleg a spirál lett rosszul visszatéve. :D

Elküldve
Meg toronymerevítők? ;) ;)

Azt csak délután kapom meg. :D

De köszi,hogy szóltál,hogy megvan vagy valami. ;)

Tudom nagyon elfoglalt vagy és nincs időd ilyen földi dolgokra. :) :P

Elküldve
:) a bal tükör....mit nyertem ? :D

semmit, mert az a jobb tükör :P

Piiista azért vitte el aznap amikor megjött, hogy odaadja...

...én már azt hittem rég nálad van... ;)

Bocs hogy nem szóltam... ;)

Nálam van a merevítő, majd klubon odaadom

Elküldve
Szia Tomi!

A Hátsó lámpákat mikor veszed meg? Már többen meg akarták venni tőlem, de nem adtam!

Háát,hétvégére meglátom,hogy lesz pénzem :) (csütörtök fizetésnap) és mindenképpen szólok,hogy mi van. :D

Köszi szépen a türelmet. ;)

Elküldve
Egyre csinosabb a "kisautód" :)

egy ilyennek mennyire van funkcionálios jelentősége ? arra gondolok h Tomi azért nem csapatja szét a kocsiját szóval normál használatban :D

Elküldve
egy ilyennek mennyire van funkcionálios jelentősége ? arra gondolok h Tomi azért nem csapatja szét a kocsiját szóval normál használatban :)

Nekem is van a Caliban toronymerevítő. Én azt vettem észre, hogy ami kanyar eddig ment 100-al, az most már megy 120-al is, és nem esek le az útról:)

Elküldve
Tegnap bekerült a toronymerevítő egy harmad része a kocsiba.

Ma meg kicseréltem a váltókar és a kézifékkar szoknyát.

Nagyon zsír a verda!

• 2 weeks later...
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.