Albert Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Kérdeztem Ákost. Neki ugyanijen évjáratú és felszereltségű volt a Kadettje és azt mondja be van kábelezve a csatiba. Csak rá kell dugni és szól is :blink: Na közben irtam, reméltem én is hogy igy van.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Királyság. Azóta rájöttem hogy hülyeséget kérdeztem, hirtelen azt hittem dízeled van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 amúgy meg a Tomi tudja, hogy a "zöld kábelről" :lol: meg könnyen lehet, hogy a két km-spirál ugyanaz, nem? Tudom,hogy a zöld :o De azt mondta Uhu,hogy csak rá kell dugni és kész. Odaadta a srác a keretet is hozzá. Asszem bekötöm a fényerőszabályzást is. :blink: Most pont úgy áll a km óra,hogy 40 ezerrel mutat kevesebbet. :) Pénteken bepróbálom és ha jó benne is hagyom. :D Jaaa!! 3000 forint volt és 40 km oda vissza. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 nekem is annyival mutatot kevesebbet az új :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 szóval nekem ennek az autónak a tesója volt. éjárat, motor felszereltség ugyanaz, és ugyanarról a helyről számazik minkettő :blink: nekem csak dugni kellett, és ment. a km spirált azért kell cserélni, mert a nem forisnak merev a spirál háza, a fordulatosnak, meg hajlékony. és el kell vezetni a müszerfaltartó vas alatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 a km spirált azért kell cserélni, mert a nem forisnak merev a spirál háza, a fordulatosnak, meg hajlékony. és el kell vezetni a müszerfaltartó vas alatt... értettem :blink: nekem ezt megoldotta a Tomi ügyesen a Corsában :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 nekem a kadettba csak a csere segitett... bár én igényes gyerek vagyok, nem szeretem a félmegoldást :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 értettem :lol: nekem ezt megoldotta a Tomi ügyesen a Corsában :D Akkor Pénteken visszasegíthetsz! :o Csak viccótam ám :) Középen az a kis saru a test a fényerőszabályzónak. Azt rákötöm a potméterre meg adok neki egy testet a kasztniról a potméter másik sarujára és elvileg működnie kell. :blink: Ugye? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 az enyém hajlékony volt, így igényes :blink: Akkor Pénteken visszasegíthetsz! :) ha eljössz értem és du. 2re kihozol börsre, akkor szívesen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 no akkor szeerencséd volt. az enyémbe mégf a gyári spirál volt, annak k.merev volt a háza, nem lehetett ugy meghajlitani... próbáltam ám, mert én is ócsójános vagyok, csak gondoltam vagizok itt neked egyet az elöbb :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 az enyém hajlékony volt, így igényes :) ha eljössz értem és du. 2re kihozol börsre, akkor szívesen :) Nem társalgok itt :blink: Megoldom egyedül is mint eddíg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 te olyan menő srác vagy! lehetek a barid? :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 te olyan menő srác vagy! lehetek a barid? :blink: :) csak ha lerajzolod a kocsiját :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 te olyan menő srác vagy! lehetek a barid? :blink: :lol: Jó de csak ha megcsináltad az ultrawebes kezdőlapomat. Nem válaszoltatok a fényerőszabályzós kérdésemre. :) Vagy ti nemértetek hozzá? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 én nem értek hozzá, de én az Ákos barija akarok lenni, mer ő a menő Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Jó de csak ha megcsináltad az ultrawebes kezdőlapomat. Nem válaszoltatok a fényerőszabályzós kérdésemre. :) Vagy ti nemértetek hozzá? :blink: én sajnos nem értek az elektromossághoz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 én nem értek hozzá, de én az Ákos barija akarok lenni, mer ő a menő Majd tavasszal is ezt mondd. :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 ne sértőggyé mán meg, ez vót vót, bazz :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 mé? mi lesz tavasszal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 mé? mi lesz tavasszal? Tavasszal Corsa TR hekkelés lesz,ha lesz. :) :blink: Most meg a társalgóba sétálunk át. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Tavasszal Corsa TR hekkelés lesz,ha lesz. :) :) Most meg a társalgóba sétálunk át. :D te mit tudsz, amit én nem :lol: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Hűű elnézést, ez az E Kadett topik? :blink: :) Van egy sztorim, nem akarom a balesetesbe irni, mert semmi különös: Ma este hatkor főútvonalon haladva, kijött elém a stoptábla ellenére megállás nélkül egy Astra, amit jól telibe is vertem. Szerencsére se nekem, se a másik kocsiban ülőknek nem lett baja, köszönhetően a biztonsági övnek, de legfőképpen annak, hogy most is max 45-tel mentem (pedig elvileg siettem volna). Természetesen elismerte a hibát, adott betétlapot, névjegykártyát, meg mindent, majd gyorsban távozott. Hazavontattuk a kocsit. Mi baja lett? Rommá tört az eleje: sárvédőivek, lámpák, lökős, köténylemez, nyúlványok, hűtő, motortartóbak leszakadt, ezért az egész motor elferdült, és mindent széttépett, (csövek főleg, de szerintem váltó is), akksi eltépte a testkábelt, ezért viszonylag gyorsan áramtalanitva lett. Hát gyakorlatilag az egész eleje. Fékem maradt, meg a saját lábán jött haza, húzva. Holnap megyünk biztosítóhoz, meglátjuk mit lehet tenni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Mi baja lett? Rommá tört az eleje: sárvédőivek, lámpák, lökős, köténylemez, nyúlványok, hűtő, motortartóbak leszakadt, ezért az egész motor elferdült, és mindent széttépett, (csövek főleg, de szerintem váltó is), akksi eltépte a testkábelt, ezért viszonylag gyorsan áramtalanitva lett. Hát gyakorlatilag az egész eleje. Fékem maradt, meg a saját lábán jött haza, húzva. Holnap megyünk biztosítóhoz, meglátjuk mit lehet tenni.... Az faca nagyon. :blink: Gondolom kibírtad röhögés nélkül. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Az faca nagyon. :blink: Gondolom kibírtad röhögés nélkül. :) Hát nem vagyok boldog, de: elég rossz állapotban volt az autó, és különösen az eleje. Egyedül a fehér indexeket sajnálom, meg az olajcserét, meg stbstb.... Hálistennek a GSi első lökőst még nem tettem fel, na azt nagyon sajnáltam volna. Hát nem tudom mit kell ilyenkor csinálni a biztosítókkal, holnap kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Csináltam képeket, és fel is töltöttem őket. Nem túl szépek... Képek a KépTáron Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts