Albert Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Ma reggel meg sikerült egy hengeremnek elszállnia :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 szóljál neki, hogy jöjjön vissza..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Ma reggel meg sikerült egy hengeremnek elszállnia :evil: de neked volt egy másik 13S motorod. nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Van is. De gyertyát meg kábelt azért még könnyebben tudok cserélni - valszeg az lesz a baj. Legalábbis remélem. Amúgy az 1,4S makacsolta meg magát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Az volt. Összef*sta magát a gyertya. Kétpólusú Bosch volt, de durván összekormozódott. A cserét 3500 pénzem bánta, ennyibe került egy gyertyakulcs, egy gyertya meg egy gyertyakábel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Tyűűűűűűűű haaaaaaa............ Még szerencse hogy ennyivel megúsztad...... :? :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
WaseK Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Valaki tudja pontosan, hogy mi a trükkje a kormánykerék leszedésnek? Esetleg tudná publikálni is, hogy megtudhassuk? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 iszonyatos erővel meghuzod magad felé. ugyanis kupos, és rá van szorulva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 iszonyatos erővel meghuzod magad felé. ugyanis kupos, és rá van szorulva... Én előtte még egyenesbe állítom a kereket és összejelölöm a kormányagyat a csonkkal,hogy ne ferdén legyen visszatéve :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Én előtte még egyenesbe állítom a kereket és összejelölöm a kormányagyat a csonkkal,hogy ne ferdén legyen visszatéve :wink: És felveszed a bukósisakod, mert ha hirtelen megindul, úgy orrbanyom, hogy öröm nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 azaz akkor az anyát rátekered 1-2 menetig Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Én előtte még egyenesbe állítom a kereket és összejelölöm a kormányagyat a csonkkal,hogy ne ferdén legyen visszatéve :wink:És felveszed a bukósisakod, mert ha hirtelen megindul, úgy orrbanyom, hogy öröm nézni. Szegény Tomi fejbe is vágta magát az én kormányommal..... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Szegény Tomi fejbe is vágta magát az én kormányommal..... :wink: Az mellbe vágott majdnem és nem fejbe :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Az mellbe vágott majdnem és nem fejbe :roll: akko szar a memóriám :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Egy hete töltöttem olajat, erre ma befelé amikor kilencvennel kanyarodtam (40-es tábla, de még igy is előzött egy Mondejó) kigyulladt az olajnyomás lamp :( Van nálam olaj, töltök is, de ha már felgyullad a lamp, akkó már ártottam szegény kocsikámnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Egy hete töltöttem olajat, erre ma befelé amikor kilencvennel kanyarodtam (40-es tábla, de még igy is előzött egy Mondejó) kigyulladt az olajnyomás lamp :( Van nálam olaj, töltök is, de ha már felgyullad a lamp, akkó már ártottam szegény kocsikámnak :D akkor egy csöppet eszi sz olajat. nem? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Hát nem csöppet sajna... Amikor eldurrant a hengerfej, és felújította a srác, azt mondta, hogy nem szedi szét a motort, mert valszeg csak a hfej tré. Ezexerint sajnos tévedett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Szeretem az ilyet... Én meg a Mantára mondtam az embernek, hogy ne nyúljon hozzá, mert nem ért hozzá, de csak megpiszkálta... Egy zöldkártyáról volt szó, most meg fizessek még neki futómű javításért, meg hengerfej cseréért is... Hol élnek ezek a gyökerek? Majd kap két pofont, aztán gondolkozik egyet, úgy is sok van már a rovásán :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Sikerült úgy eltelnie a hétnek, hogy majd' minden napra produkált hibát az autó :( Ma befelé jövet nekiállt csörögni. Úgy tűnt, hogy hengerfej hang, de nem biztos. Akkor csinálja, ha alapjáraton megy a motor, és eléggé felerősödik, ha közben fékezek. Amikor beértem kipattantam a kocsiból, motortető föl, és rányomtam a gyertyakulcsot a leömlőn lévő hővédő lemezre. Kuss lett. Ha szerencsém van és van összefüggés, akkor csak azt a lemezt kell meghúzni, vagy lehajítani, és kész. De tartok tőle, hogy mindentől függetlenül mocigenerál lesz belőle tekintettel a füstölésre és az olajzabálásra :D Ezt a hangot meg kiderítjük miafene... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speti Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Tiszteletem mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni! A következő a problémám: Rendelkezem egy 1991-es Kadett kombival, 1,6 i motorral. Hidegen indítás után a motor egy darabig jár (fél-egy perc) majd lassan rázkódva leáll. Újabb indításkor a motor felpörög, majd nagyon lassan vissszaáll alapjáratra. Hosszabb egy helyben álláskor - alapjáraton - a motor ellenőrző lámpa (azt hiszem így nevezik, sárga színű) kigyullad. Gyújtógyergyta, kábel, elosztó kicserélve. Amit eddig tettem: - Opel szervízben computerrel megnézettem. A szerelők azt mondták lamda szonda. Mikor meglátták, hogy a szonda új már csak a vállukat huzogatták. (vagy nem értettek hozzá, vagy nem érdekelte őket). - Autó villamossági szerelő két napon keresztül méregette. Átnézte a vákumcsöveket, új alapjárati motort tett bele, stb, semmi változás nem történt. AGR szelep le van kapva. A villamossági szerelők szerint (eddig kettő) 99 %-ban elektromos hiba lehet. Ha valaki építő jellegű segítséget tud nyújtani, akkor azt tegye meg. Köszönettel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. A cimbim E kadettjéhez keresünk "DIESEL" fordulatszámmérős km. órát, vagy csak fordulatszámmérőt. Már elég sok bontót végig járt szegény, de semmi eredmény...- Azt már sikerült kideríteni, hogy ezt típusú órát kb. 91-92-ben szerelték. minden segítséget szívesen vennénk. köszi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. A cimbim E kadettjéhez keresünk "DIESEL" fordulatszámmérős km. órát, vagy csak fordulatszámmérőt. Már elég sok bontót végig járt szegény, de semmi eredmény...- Azt már sikerült kideríteni, hogy ezt típusú órát kb. 91-92-ben szerelték. minden segítséget szívesen vennénk. köszi előre is sajnos lehetetlen ilyet szerezni.... nagyon kevés kadettot szereltek ilyen órával.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dio Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Ez elég rossz hír Uhuhu! De azért köszi az infot, továbbítom a címzettnek. :( Netán, ha mégis valakinek porosodik egy, akkor tudok rá vevőt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hartl Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 sziasztok! 1.7D E kadettom van s már tavaly télen is kicsit nehézkesen indult el télen, igaz mindig elindult, de idén kicsit könnyíteni szeretnék sorsán. Kérdésem lenne, hogy szerintetek használ e a megtisztogatom kicsit az izzítórelét, bár még azt sem tudom pontosan hol találom s hogy néz ki, de ált. mindent megoldok ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Szerintem nem használ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts