rtomi Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Fúúúúúj de gonoszok vagytok Látod? :roll: Én ezért nemakartam előre mondogatni. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Fúúúúúj de gonoszok vagytok vagy csak ismerik Bazst ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Fúúúúúj de gonoszok vagytokDehogy!!! Csak viccesek! Bazs pedig haver és bírja. :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 ez most melyikre vonatkozott? mert ketten lettünk/leszünk kadettesek a klubban ;-) No! Így nem leszünk jóban... Ezek után elkezdem árulni a gépet... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 FBalázs: te már kadettes vagy, én pedig a mostanság történt/történő eseményeket említettem ;-) többiek: a piros lesz és kész erre van keret, ez legalább jó is, úgyhogy nem tervezem, hogy eladom, csak egy kicsit rendberakom :( mellesleg nem tud valaki egy szép tetőkárpitot? és kockás oldalkárpitot? ezek érdekelnének :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 ...mellesleg nem tud valaki egy szép tetőkárpitot? Hát nem lesz egyszerű olyat vadásznod. Én mikor kerestem anno az enyémbe, tele volt a bontó sibedás tetőkárpitokkal, de olyant legalább fél évig tartott mire találtam aminek nincsen kivágva a közepe. Amúgy asszem 10E körüli áron kinálgatják őket bontókban, állapottól függetlenül. Többnyire koszosak, nem szakadtak, de nem egyszerű úgy kitisztítani, hogy ne váljon el a szövet attól a vékony papírtól amire rá van ragasztva. Mert ha elválik, akkor az életben nem ragasztod úgy vissza hogy az ott is maradjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Oldalkárpit meg nem kockás, hanem négyzetrácsos... ezt tudhatnád, általános iskolából... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Oldalkárpit meg nem kockás, hanem négyzetrácsos... ezt tudhatnád, általános iskolából... Hehehe :( :D :D Megelőztél :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 ....Lemosattam reggel az öcsit. :wink:.... Széphhhh :( Megen kívánom, hogy sok örömöd legyen a használatában ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Széphhhh :( Megen kívánom, hogy sok örömöd legyen a használatában ! Köszönöm szépen megint. :D :D Ma délelőtt volt olajcsere délután meg féknyereg karbantartás. 8) Píísta fáj a derekam :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 ....Ma délelőtt volt olajcsere délután meg féknyereg karbantartás. 8)....Piktorkodtál ? :D ....Píísta fáj a derekam :?.... Sajnálom :( Majd viszek gyógysört a Lurdy-hoz, hátha segít :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Én mikor kerestem anno az enyémbe, tele volt a bontó sibedás tetőkárpitokkal hát... ebben van tetőablak :D csak kívülről le van ragasztva :( bár most ez a divat :arrow: az üvegtetők nem nyithatók :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Hehehe :( :D :D Megelőztél :wink: hmm... igazatok van na megyek, felveszem a skót-négyzetrácsos szoknyámat :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 hát... ebben van tetőablak :( Ok. Csak ez nem láccott arról az egy szem képről amit belinkeltél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 na jó, ez igaz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 na megyek, felveszem a skót-négyzetrácsos szoknyámat :D :D :D Vagy vidd el egy káááárpitoshoz, hogy ragassza fel az ajtódra! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Én is szóvá tettem volna azt a na mostmá két kadettos lesz a klubbant :( Opeltominak már gratuláltam a "kisöcsihez", Bazs, most Neked is gratula! Amúgy én nemtom mi lett az Astrával !? A Kadett egy jó autó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 akkor megismétlem: a mondat a két új belépőre vonatkozott, olvassátok el mégegyszer ;-) astrát eladtam, most erre van keret jó lesz ez Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 hát... ebben van tetőablak :D csak kívülről le van ragasztva :( bár most ez a divat :arrow: az üvegtetők nem nyithatók :D :D :D jaja.. sz@pjon is le az a gyökér, aki kitalálta, hogy a GTC Astra csak panoráma tetővel rendelhető, normális tetőablakkal nem :evil: Bár egyenlőre nem is szállítható ez a modell (sem) Meg az a másik is, aki ezt a kereskedésben nem tudta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 mennyiért számították be a cabriót? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 ide legyetek kedvesek átfáradni egy picit: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=1016 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabiqa Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 :( Hello! :D A minap megütötte a fülem egy infó a biodízel-magoldásokról. Akinek van tapasztalata illetve hozzászólni valója kérem irjon. Konkrétan egy üzemanyag-előmelegítő rendszer érdekelne: -milyen megoldások léteznek -jó és rossz tapasztalatok Köszi az infókat. -gabiqa- :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 vedd fel a kapcsolatot a narancssárga astrás Balázskával... Ő is ilyenben gondolkozik. Azt hiszem ott tart a fejlesztés, hogy a Merci adagolót akarják beépíteni az 17TD motorhoz, illetve az étolajat 10% benzinnel kell keverni. Ha jól tudom azt is megérdeklődték, melyik cég foglalkozik az éttermi fáradtolajak elszállításával, de ők nem szolgálnak ki "autósokat"... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Cabrio típushibák: Kemény 15 hónap után ismét beruházhatok egy tetőrögzítő - gecire... Jófajta öntvény, javítani nem lehet, és vagy 40 rugó darabja... Most erre mit mondjak? Fákk... :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Cabrio típushibák: Kemény 15 hónap után ismét beruházhatok egy tetőrögzítő - gecire... Jófajta öntvény, javítani nem lehet, és vagy 40 rugó darabja... Most erre mit mondjak? Fákk... :evil: Na de Balázs!És a feeling? :?: :roll: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts