vip Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 6000????? Gondoltam 1-2e Ft körül van! Hát akkor nem lesz benne! Kösz az infót! Autósboltban van különböző méret!!!!Nem valami drága!!!Nem tom hogy méretben a trabanté(2-ütemü)nem e jó hozzá!!!!Pici hajtogatást elbír(tágítás,roppantás)Remélem tudtam segíteni!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Van benne visszacsapó szelep? <_< Van benne karbi? Csoda ótó ez. :D De a 60lovas nz-nek a ac-ja nem 0,75bárt tud? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Tapasztalatom gázzal indítás, hidegen melegen egyaránt ugyan úgy, hogy a felvillan a sárga lámpa, csak akkor és csakis akkor ha megyek x sebességgel folyamatosan pár száz métert, és utána motorféket használok, vagy fékezek a motorfék mellé. Egyéb esetben nem villan fel! Benzinnel nem csinálja ezt 2-3km teszt után sem. Gázzal az első motorfékes dolognál... Kérdés szegény keverék okozhatja ezt? Mert azt tudom hogy most elvan véve a kaja tőle, talán túlságosan is... Illetve a szegény keverék okozhat tartósan motorkárosodást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Azt nem falaztam még!!Az igazat megvalva ha megy megy falazás nélkül is!!!(elvileg) Igen, de egy rosszul működő egr szelepnél általában nem az a kérdés, hogy megy-e a motor, hanem az, hogy hogyan megy. Hosszútávon hajtsd meg a gépet (a tartós, terhelés alatti, az átlagosnál magasabb motorfordulat a lényeg, nem a túlzott sebesség). Adj neki egy esélyt, hát ha a motor ki tud pucolódni saját magától. Egy próbát megér! Ez a módszer sokszor tényleg csodákra képes egy (többek között) a lerakódásoktól ellustult gépnél. (Persze, ha más baja nincs.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Van benne karbi? Csoda ótó ez. <_< De a 60lovas nz-nek a ac-ja nem 0,75bárt tud? Én úgy tudtam a tiéd is kisnyomású, csak a hengerenkéntis a nagynyomású, és csak az tartja a nyomást, ezért megy pumpa nekem gyujtás ráadásakor, és az SE-ken ezért nem. Neked ha ráadod a gyujtást elindul a pumpa majd kattan a relé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Én úgy tudtam a tiéd is kisnyomású, csak a hengerenkéntis a nagynyomású, és csak az tartja a nyomást, ezért megy pumpa nekem gyujtás ráadásakor, és az SE-ken ezért nem. Neked ha ráadod a gyujtást elindul a pumpa majd kattan a relé? Valami kattan gyújtás után. De Emlékeim szerint 0.75ös a NZ, és a SE 3bár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Valami kattan gyújtás után. De Emlékeim szerint 0.75ös a NZ, és a SE 3bár? Így van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Így van :D Akkor jól tudtam. De akkor hogy nyom a kollégának 2bárt a NZ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Akkor jól tudtam. De akkor hogy nyom a kollégának 2bárt a NZ? <_< Úgy, hogy azt a 0,75bart egy rugós nyomásszabályzó állítja be, ami az injektornál van. Anélkül a pumpa annyit nyom, amennyit mechanikailag bír, jelen esetben 2bart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Sziasztok ismerősöm F je nem indul,indításnál csak kattan 1 nagyot és semmi nem történik,akku jó,1.4 8v Az önindító főáramkörén volt kontakthiba,rozsdás volt az alátét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Úgy, hogy azt a 0,75bart egy rugós nyomásszabályzó állítja be, ami az injektornál van. Anélkül a pumpa annyit nyom, amennyit mechanikailag bír, jelen esetben 2bart. Értem. <_< És az jó ha többet nyom? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Értem. <_< És az jó ha többet nyom? :D Igazából a 0.75 bar nyomásnak kel meglenni az injektornál, és a szállított mennyiségnek ha jól rémlik 2 liter/perc. Semmi előny nem származik belőle ha többet nyom a pumpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vip Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Igen, de egy rosszul működő egr szelepnél általában nem az a kérdés, hogy megy-e a motor, hanem az, hogy hogyan megy. Hosszútávon hajtsd meg a gépet (a tartós, terhelés alatti, az átlagosnál magasabb motorfordulat a lényeg, nem a túlzott sebesség). Adj neki egy esélyt, hát ha a motor ki tud pucolódni saját magától. Egy próbát megér! Ez a módszer sokszor tényleg csodákra képes egy (többek között) a lerakódásoktól ellustult gépnél. (Persze, ha más baja nincs.) Agr szelep és környéke pucoláson esett át!!!Nem szorul!!!!Sajnos a 100 paciból kb a fele elment nyaralni!!!!Magasabb fordulaton képes "életben" maradni!!! ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Van benne karbi? Csoda ótó ez. <_< De a 60lovas nz-nek a ac-ja nem 0,75bárt tud? Érdekes lenne, ha 0.75-öt tudna az AC és annyi kéne az injektornak is. :D Gázadásnál lenne "hööööööö". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Érdekes lenne, ha 0.75-öt tudna az AC és annyi kéne az injektornak is. <_< Gázadásnál lenne "hööööööö". :D Nagyon nem vicces ám az a höööö, tapasztalat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Nagyon nem vicces ám az a höööö, tapasztalat. :D Nem vagy vele egyedül, de téged hazavitt még, nem? <_< Nekem csak ötödikben hööö-zött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Nem vagy vele egyedül, de téged hazavitt még, nem? <_< Nekem csak ötödikben hööö-zött. Jennersdorf felé kezdett el mókázni, az utánam jövők hoztak nekem egy act, de még tele volt a tank elég rendesen mikor kiértünk. Visszafelé amíg nem kellett megindulni, csak tartani a tempót nem volt gond. Viszont bpre érve már gázos volt a történet, így kicseréltem. 6.6 lett a fogyi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Az önindító főáramkörén volt kontakthiba,rozsdás volt az alátét. <_< Mondtam, hogy lehet érintkezési hiba... saruknál, meg ilyeneknél előfordul. Mondjuk mákja volt a srácnak, hogy nem szikrázott át. Olyantól akár ki is éghet a motortér kábel, aztán vakargathatja a fejét, hogy mi volt. Én egy olyan autót vettem most, amiben kiégett a teljes motortér kábel, és még a műszerfal alatt is beégett pár zsinór. Mondjuk úgy, hogy gyújtáskapcsolóig égett. Az akkumlátor kábelkötegen kívül cserélni kellett a motorvezérlő kábelét, meg az utastér kábelköteg egy részét. Főleg azokat, amik a csatlakozóba mentek bele. A többi ép és sértetlen volt. Most ha ezt az autót bevinném egy opel szervizbe, okoskodhatnának, hogy alvázszám alapján rendeljenek hozzá kábelköteget... :D Nem is hasonlítanak a dolgok a 2000-es évjáratban gyártott Classic X16XEL köteghez. :D Lenne anyázás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 <_< Mondtam, hogy lehet érintkezési hiba... saruknál, meg ilyeneknél előfordul. Mondjuk mákja volt a srácnak, hogy nem szikrázott át. Olyantól akár ki is éghet a motortér kábel, aztán vakargathatja a fejét, hogy mi volt. Én egy olyan autót vettem most, amiben kiégett a teljes motortér kábel, és még a műszerfal alatt is beégett pár zsinór. Mondjuk úgy, hogy gyújtáskapcsolóig égett. Az akkumlátor kábelkötegen kívül cserélni kellett a motorvezérlő kábelét, meg az utastér kábelköteg egy részét. Főleg azokat, amik a csatlakozóba mentek bele. A többi ép és sértetlen volt. Most ha ezt az autót bevinném egy opel szervizbe, okoskodhatnának, hogy alvázszám alapján rendeljenek hozzá kábelköteget... :D Nem is hasonlítanak a dolgok a 2000-es évjáratban gyártott Classic X16XEL köteghez. :D Lenne anyázás! Nem nagy kunszt. X16XEL-hez karosszériától függetlenül van a motorvezérlő kábelkorbács kialakítva. Maximum a felszereltségi szint változtat valamennyit, bár annak a vezetékei nem a motorvezérlő kötegében haladnak (pl. klíma, olajszint érzékelő, stb.). Szóval elég lett volna venned bontóból egy X16XEL kábelköteget motortérből aztán cső. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Apipi Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Sziasztok! Tud valaki esetleg egy olcsó eladó aktiv szénszűrőt? Elpukkant az enyém,de nagyon.....Egyébként honnan tudom hogy egy bontott jó- e vagy sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Sziasztok! Tud valaki esetleg egy olcsó eladó aktiv szénszűrőt? Elpukkant az enyém,de nagyon.....Egyébként honnan tudom hogy egy bontott jó- e vagy sem? Kérdezd meg Öcsibácsit, úgy látom neki van az eladó cuccai között: http://pics.coldline.hu/users/ocsibacsi/Elado Ha nem jön belőle a szén, akkor nagy valószínűséggel jó. Vagy dobd fel a "keresek" topikba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepnorbee Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Hi. Egyébként az csinál valami galibát hogy én az összes szenet kiöntöttem abból a szűrőből és tök üresen van a helyén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Apipi Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Hi. Egyébként az csinál valami galibát hogy én az összes szenet kiöntöttem abból a szűrőből és tök üresen van a helyén? Ez jó kérdés! Én is gondolkodtam már ezen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepnorbee Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Csakmert én már több mint fél éve így járok vele... de én nem vettem észre semit... A tankszellőztetés is jó... Szal nem kell az a korom bele nekem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Apipi Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Csakmert én már több mint fél éve így járok vele... de én nem vettem észre semit... A tankszellőztetés is jó... Szal nem kell az a korom bele nekem <_< Egyébként kb mennyi szén van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts