Tom Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Mennyibe fáj egy ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Már olvastam a doksit, sőt Tápiószecső gépében láttam is... Zsír cucc az biztos... Még meggondolom :)Az enyémben is van azt is megkuksizhatod :) Valamelyik nap mentem a pályán a kecskeméti elkerülőn. A lényeg 170-nél a komputer, 161-et mutatott, ami hihető is, igaz eddigre utolértem egy Gsi-t, de mivel nem akartam megalázni (1.4 16v-vel) inkább lassítottam :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 off jó duma 8) on Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Tom! 12. Knight! Ha kell, szólj, megbeszéljük. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 off jó duma 8) on off azok nem mi voltunk minket nem ért volna utol on Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 Csak azért lassítottam mert le kellett jönnöm a pályáról, ez a valóság. :wink: De nem hergelem tovább Kesst mert nem válaszol a pü-re sem :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 Ühm-ühm! 8) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 Ühm-ühm! 8) :)Nem dörmög bele :!: :twisted: Elárullak a párodnak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január12, 2005 Megoszt Elküldve Január12, 2005 Hiába!Csak jó ez az X14XE moci! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Keresek 1.4 16v fűzött blokkot, vagy komplett motort, ugyanis a hajtókar kinézett a blokk oldalán. Szerintetek miért egy karbantartott motornál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 az igen szép. mikor a vas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Lehet gondolni: anyaghiba, "nem rendeltetésszerű használat", nem megfelelő karbantartás (10-15000km-ként kell benne olajat cserélni, ill. nem gagyi minőségűt kell bele tenni). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Sziasztok. F Astra x 16 XEL. morornál a generátor szijfeszítő már nagyon az utolsókat rugja, magyarul szól rendesen. Nincs valami megoldás erre a komplett feszítőszerkezet cseréje nélkül? Egy csapágy :) miatt kiadni 16 K-t : ez gáz. Nincs valami más megoldás erre?. Vagy esetleg valakinek használható használt eladó? Köszi Tiv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Sziasztok. F Astra x 16 XEL. morornál a generátor szijfeszítő már nagyon az utolsókat rugja, magyarul szól rendesen. Nincs valami megoldás erre a komplett feszítőszerkezet cseréje nélkül? Egy csapágy :) miatt kiadni 16 K-t : ez gáz. Nincs valami más megoldás erre?. Vagy esetleg valakinek használható használt eladó? Köszi Tiv. HASZNÁLTAN? A feszítő görgő a vezélésed egyik fontos eleme, így akár vezérműszíjjat se cserélj, vagy azt is használtra :evil: Sajnos ezekért a dolgokért, ha az ember normálisat akar venni fizetni kell. Szerintem ne sajnáld rá a pénzt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 A hosszantibordásszíj-feszítőnek semmi köze a vezérléshez. Egyébként úgy emléxem tudtam venni külön a csapágykereket hozzá, itt Budaörsön a Károly Király úti csapágyboltban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 LEhet venni hozzá külön csapágyat a müanyag kerékkel..ha jól emlékszem nekem vmi 5 rugó környékét emlegettek... Azt hittem Én is hogy az a gázos, aztán kiderűlt, hogy a generátor adta fel a harcot..mármint villanyosan..és olyan hangja volt, mint a csapágynak...persze azután derűlt ki, hogy szétszedtem kicseréltem benne a csapágyakat viszaszereltem és nem változott semmi...rá 1 hétre elszállt teljesen a töltésem...na akkor már fesz szabályzó és egyenirányító csere beugrott....biztos, hogy az a gázos....addig nekem is töltött "rendesen"...de tuti lehet kapni külön!!!! :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január15, 2005 Megoszt Elküldve Január15, 2005 Hali. Lehet azt cserélni? nekem azt mondták, komplett lehet csak cserélni, mert mire acsapágy meghal, addigra a szerkezet is elfárad. és ferdén áll egy kicsit. Ja, és ez nem a vezérlés. )) igazad van Gabi, annál én sem sporoltam komplett mindent gyárira cseréltem. De ez csak egy generátor feszitő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január15, 2005 Megoszt Elküldve Január15, 2005 HASZNÁLTAN? A feszítő görgő a vezélésed egyik fontos eleme, így akár vezérműszíjjat se cserélj, vagy azt is használtra :evil: Sajnos ezekért a dolgokért, ha az ember normálisat akar venni fizetni kell. Szerintem ne sajnáld rá a pénzt. :) :D Olvass figyelmesebben. Egyébként tökéletesen igazad van a vezérléssel kapcsolatban. :lol: Hali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január15, 2005 Megoszt Elküldve Január15, 2005 Nekem asszem 8-9 körül volt ez a csapágy+a műanyag vezető rajta. Viszont 180E km-ig bírta becsülettel, a szíjjal együtt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január15, 2005 Megoszt Elküldve Január15, 2005 A hosszantibordásszíj-feszítőnek semmi köze a vezérléshez. Egyébként úgy emléxem tudtam venni külön a csapágykereket hozzá, itt Budaörsön a Károly Király úti csapágyboltban. Igazad van. nem figyeltem ekéggé :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Találta megy leírást hogy lehet a C18NZ átépíteni C20NEre. De német ha erdekel valakit megosztom veletek meg lehet hogy le tudom fordítani ha vége vizsgaidőszaknak!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Valamikor meg kéne hajtanom pályán a mocit, szerintem le van kormolódva... Mit tankoljak ? 99-es kénmentes, tisztítóadalékos csodabenzint (én erre szavazok, i love EVO csak már qrva rég nem volt rá pénzem), vagy sima benya + adalék ? (ha ez utóbbi akkor mit ?) Vagy a 2 együtt ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Valamikor meg kéne hajtanom pályán a mocit, szerintem le van kormolódva... Mit tankoljak ? 99-es kénmentes, tisztítóadalékos csodabenzint (én erre szavazok, i love EVO csak már qrva rég nem volt rá pénzem), vagy sima benya + adalék ? (ha ez utóbbi akkor mit ?) Vagy a 2 együtt ? :) Én 95-ös w-powert tankolok, elvileg a shellnél az a szuper 95-ből, nos ez 900 fokon ég a w-power racing pedig 1200-on, szerintem gondold meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Sziasztok! Tavaly vettem egy X16XEL Astra Caravant és a minap esett át egy olajcserén. Arra lennék kíváncsi, hogy motorolajhoz is hozzá lehet adni utólag az adalékanyagot mint a benzinnél? Másik kérdésem, hogy mik a vélemények a Wynn's féle adalékanyagokról, mert főnököm esküszik rá, és a kocsijába (Avensis) mindig ilyet rak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Sziasztok! Ha az 1.6i motorhoz készíttetek egy nagyobb teljesítményű ventillátort (vagy turbinát), amit közvetlenűl a direktszűrő után szerelek fel, és egy elektromos villanymotorral hajttatom meg, az akksiról (persze csak időközönként) egy kapcsoló közbeiktatásával, akkor a nagyobb nyomású és mennyiségű levegő miatt javulni fog-e az autó gyorsulása egyéb átalakítás nélkül? A turbóhoz vagy a kompresszorhoz hasonlóan fog-e működni? Válaszokat az alábbi címre várom: szcitroz@citromail.hu, mert a munkahelyemen nem tudom követni a fórumot. Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts