Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Már olvastam a doksit, sőt Tápiószecső gépében láttam is... Zsír cucc az biztos... Még meggondolom  :)
Az enyémben is van azt is megkuksizhatod :)

Valamelyik nap mentem a pályán a kecskeméti elkerülőn.

A lényeg 170-nél a komputer, 161-et mutatott, ami hihető is, igaz eddigre utolértem egy Gsi-t, de mivel nem akartam megalázni (1.4 16v-vel) inkább lassítottam :twisted:

Megosztás:

Sziasztok.

F Astra x 16 XEL. morornál a generátor szijfeszítő már nagyon az utolsókat rugja, magyarul szól rendesen. Nincs valami megoldás erre a komplett feszítőszerkezet cseréje nélkül? Egy csapágy :) miatt kiadni 16 K-t : ez gáz. Nincs valami más megoldás erre?. Vagy esetleg valakinek használható használt eladó?

Köszi

Tiv.

Megosztás:

Sziasztok.

F Astra x 16 XEL. morornál a generátor szijfeszítő már nagyon az utolsókat rugja, magyarul szól rendesen. Nincs valami megoldás erre a komplett feszítőszerkezet cseréje nélkül? Egy csapágy :) miatt kiadni 16 K-t : ez gáz. Nincs valami más megoldás erre?. Vagy esetleg valakinek használható használt eladó?

Köszi

Tiv.

HASZNÁLTAN? A feszítő görgő a vezélésed egyik fontos eleme, így akár vezérműszíjjat se cserélj, vagy azt is használtra :evil: Sajnos ezekért a dolgokért, ha az ember normálisat akar venni fizetni kell. Szerintem ne sajnáld rá a pénzt.

Megosztás:

LEhet venni hozzá külön csapágyat a müanyag kerékkel..ha jól emlékszem nekem vmi 5 rugó környékét emlegettek...

Azt hittem Én is hogy az a gázos, aztán kiderűlt, hogy a generátor adta fel a harcot..mármint villanyosan..és olyan hangja volt, mint a csapágynak...persze azután derűlt ki, hogy szétszedtem kicseréltem benne a csapágyakat viszaszereltem és nem változott semmi...rá 1 hétre elszállt teljesen a töltésem...na akkor már fesz szabályzó és egyenirányító csere beugrott....biztos, hogy az a gázos....addig nekem is töltött "rendesen"...de tuti lehet kapni külön!!!! :idea:

Megosztás:

Hali.

Lehet azt cserélni? nekem azt mondták, komplett lehet csak cserélni, mert mire acsapágy meghal, addigra a szerkezet is elfárad. és ferdén áll egy kicsit.

Ja, és ez nem a vezérlés. )) igazad van Gabi, annál én sem sporoltam komplett mindent gyárira cseréltem. De ez csak egy generátor feszitő :)

Megosztás:

HASZNÁLTAN? A feszítő görgő a vezélésed egyik fontos eleme, így akár vezérműszíjjat se cserélj, vagy azt is használtra :evil: Sajnos ezekért a dolgokért, ha az ember normálisat akar venni fizetni kell. Szerintem ne sajnáld rá a pénzt.

:) :D

Olvass figyelmesebben.

Egyébként tökéletesen igazad van a vezérléssel kapcsolatban. :lol:

Hali.

Megosztás:

Valamikor meg kéne hajtanom pályán a mocit, szerintem le van kormolódva...

Mit tankoljak ?

99-es kénmentes, tisztítóadalékos csodabenzint (én erre szavazok, i love EVO csak már qrva rég nem volt rá pénzem), vagy sima benya + adalék ? (ha ez utóbbi akkor mit ?) Vagy a 2 együtt ? :)

Megosztás:

Valamikor meg kéne hajtanom pályán a mocit, szerintem le van kormolódva...

Mit tankoljak ?

99-es kénmentes, tisztítóadalékos csodabenzint (én erre szavazok, i love EVO csak már qrva rég nem volt rá pénzem), vagy sima benya + adalék ? (ha ez utóbbi akkor mit ?) Vagy a 2 együtt ? :)

Én 95-ös w-powert tankolok, elvileg a shellnél az a szuper 95-ből, nos ez 900 fokon ég a w-power racing pedig 1200-on, szerintem gondold meg.

Megosztás:

Sziasztok!

Tavaly vettem egy X16XEL Astra Caravant és a minap esett át egy olajcserén. Arra lennék kíváncsi, hogy motorolajhoz is hozzá lehet adni utólag az adalékanyagot mint a benzinnél?

Másik kérdésem, hogy mik a vélemények a Wynn's féle adalékanyagokról, mert főnököm esküszik rá, és a kocsijába (Avensis) mindig ilyet rak.

Megosztás:

Sziasztok!

Ha az 1.6i motorhoz készíttetek egy nagyobb teljesítményű ventillátort (vagy turbinát), amit közvetlenűl a direktszűrő után szerelek fel, és egy elektromos villanymotorral hajttatom meg, az akksiról (persze csak időközönként) egy kapcsoló közbeiktatásával, akkor a nagyobb nyomású és mennyiségű levegő miatt javulni fog-e az autó gyorsulása egyéb átalakítás nélkül? A turbóhoz vagy a kompresszorhoz hasonlóan fog-e működni?

Válaszokat az alábbi címre várom: szcitroz@citromail.hu, mert a munkahelyemen nem tudom követni a fórumot.

Előre is köszönöm!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.