wolfy26 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 menzeszt tankoltál?:D hahaha :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 hahaha :lol: Szerintem a levegő a tankba játszik veled! Felállsz valamire a hátsó kerékkel és próba hogy mennyi megy bele! (ez olyan mint egy pl. 2literes flakon, nem tudod teletölteni fekve csak ha felállítod) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 nem azt kérdeztem hogy mi az a mennyiség aminél TE többet nem tankolnál bele! fel tettem egy kérdést amire segitséget várok, nem pedig azt várom hogy okoskodjanak nekem. bocs ha megsértettelek, de te kezdted! :lol:) Akkor nyugodtan tedd csak tönkre a tankszellőztető rendszert a kocsidban, aztán majd jól megáll a gépsas alattad én meg jót röhögök. :D Remélem ezek után mindenki így fog neked segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Akkor nyugodtan tedd csak tönkre a tankszellőztető rendszert a kocsidban, aztán majd jól megáll a gépsas alattad én meg jót röhögök. :lol: Remélem ezek után mindenki így fog neked segíteni. Ezért volt az első kérdés hogy nem-e horpadt össze a tankja. Majd fog:-D Nekem annó eltömődött az aktívszenes szűrő, aminek a következménye hogy az ac pumpa összerántotta a tankot, és nemsokra rá az ac pumpa is megadta magát. Ja és kb 8 literrel csökkent a tank kapacitása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 én is gondoltam erre, de semmi baja a tanknak. valami más ötleted van-e? azon filozok hogy a beöntö csönek a végén ahol csatlakozik a tankba nincs-e valami szelep, ami megszorult és nem engedi be a benyát a tankba. azért jutott ez eszembe mert ha jol tudom a csö 2l-es. mi van akkor ha megszorult az a szelep, és csak a csövet töltöttem fel azzal a 2l-el? Van két szelep is, egy a tankban ez gumiból van és úgy néz ki mint a 3 -ágú szívbillentyű, meg van egy műanyag visszacsapó szelep is a cső legelején, talán ez látszik is ha benézel a lyukon. De szerintem bármelyik akadt is meg nem fér a felette lévő csőbe két liter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Tudja valaki hogy a főtengely végen az ékszíjtárcsa csavarja milyen menetemelkedésű! Balosra tippelek mivel a motor jobbra forog de nem vagyok benne 100%-ig biztos! c14nz! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Tudja valaki hogy a főtengely végen az ékszíjtárcsa csavarja milyen menetemelkedésű! Balosra tippelek mivel a motor jobbra forog de nem vagyok benne 100%-ig biztos! c14nz! Köszi Jobbos ma szedtem le , minek a menetemelkedés? Gyártani akarsz másikat? Ma én gondoltam rá hogy rakok a végére egy normális csavarfejet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Tudja valaki hogy a főtengely végen az ékszíjtárcsa csavarja milyen menetemelkedésű! Balosra tippelek mivel a motor jobbra forog de nem vagyok benne 100%-ig biztos! c14nz! Köszi Úgy emlékszem, hogy jobbos, és a motor balra forog, az óramutatóval ellenkező irányba. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Úgy emlékszem, hogy jobbos, és a motor balra forog, az óramutatóval ellenkező irányba. :lol: Attól függ, hogy melyik végéről nézed. B) Amúgy jobbra forog a szíjtárcsák felől nézve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Úgy emlékszem, hogy jobbos, és a motor balra forog, az óramutatóval ellenkező irányba. :lol: Én a vezérléssel szembenézve mondtam hogy jobbra forog a motor! Azért kérdeztem mert nem tudtam meglazítani, mondjuk nem is nagyon erőlködtem vele mert nem tudtam hogy merre lazítsam! Tehát jobbos menet köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Én a vezérléssel szembenézve mondtam hogy jobbra forog a motor! Azért kérdeztem mert nem tudtam meglazítani, mondjuk nem is nagyon erőlködtem vele mert nem tudtam hogy merre lazítsam! Tehát jobbos menet köszi! Látom nem vetted észre a hozzászólásom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Jobbos ma szedtem le , minek a menetemelkedés? Gyártani akarsz másikat? Ma én gondoltam rá hogy rakok a végére egy normális csavarfejet. Légkulcsal lazítottad vagy csillag-villással? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Kösz Breki. A spirálcsere megoldotta a gondot. :lol: De miért ad a szakadt spirálra 35-ös hibakódot? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Meg van az egy fokozatú gomba, de amúgy két fokozatú a rendszer. (klíma ruleeez :D) Ha két fokozatú, akkor nem érte el azt a hőmérsékletet, bár eddig nekem úgy tűnt, hogy dízelekben előfordulóbb a kétfokozatú. Jaaaa értenii B) nem azt kérdeztem hogy mi az a mennyiség aminél TE többet nem tankolnál bele! fel tettem egy kérdést amire segitséget várok, nem pedig azt várom hogy okoskodjanak nekem. bocs ha megsértettelek, de te kezdted! :lol:) Te aztán jó fej vagy... örülj neki hogy tanácsot adnak... de végülis nem a miénk a kocsi, hanem a tied... úgy teszed tönkre ahogy akarod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Kösz Breki. A spirálcsere megoldotta a gondot. :D De miért ad a szakadt spirálra 35-ös hibakódot? B) Jó kérdés. Elméletileg 24-et kéne dobnia. Nem vágom, miért az alapjárati mocit reklamálja :D A lényeg, hogy jó lett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Jó kérdés. Elméletileg 24-et kéne dobnia. Nem vágom, miért az alapjárati mocit reklamálja :D A lényeg, hogy jó lett. :lol: Nekem,a hibás sebességjeladóra egyszerre dobta mindkettőt (24,35). A szakadt spirálra pedig semmit. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Légkulcsal lazítottad vagy csillag-villással? Crovával , a 13-ast ütöttem rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Nekem,a hibás sebességjeladóra egyszerre dobta mindkettőt (24,35). A szakadt spirálra pedig semmit. :D A 24 érthető, mert az a sebességjeladó kódja, a 35 már érdekesebb. Hmm....ha belegondolok, úgy rémlik nekem is beírta mindkettőt, mikor az 1.8-on elszakadt a spirál. Mondjuk nekem nem állt le, csak sárgalámpázott..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Crovával , a 13-ast ütöttem rá 13? egyröl beszélünk? Nekem a főtengely végén az ékszíjtárcsa csavarját 18as fogja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 (edited) Attól függ, hogy melyik végéről nézed. B) Amúgy jobbra forog a szíjtárcsák felől nézve. :D Ja igaz. :lol: Én a vezérléssel szembenézve mondtam hogy jobbra forog a motor! Azért kérdeztem mert nem tudtam meglazítani, mondjuk nem is nagyon erőlködtem vele mert nem tudtam hogy merre lazítsam! Tehát jobbos menet köszi! Ha nem volt még leszedve akkor menetrögzítő is van rajta egyszerűbb légkulcsal lelövetni gumissal. Amúgy ha leveszed a szelepfedelet a tengelyen a 2-3-as henger között van egy kulcsal megfogható rész. Ha már volt leszedve akkor a vezkerék egyik könnyítésén benyúlva az alsó burkolat csavarjához lehet betámasztani egy csavarhúzóval. De a legbiztonságabb a légkulcs. Ja benéztem a főtengelyről van szó, akkor viszont beteszed 4-be, és valaki rááll a fékre. Módosítva Január30, 2011 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Nekem,a hibás sebességjeladóra egyszerre dobta mindkettőt (24,35). A szakadt spirálra pedig semmit. :D Csak 35 volt, nem is értettem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 13? egyröl beszélünk? Nekem a főtengely végén az ékszíjtárcsa csavarját 18as fogja! nekem egy 6-ágú mint a torx kulcs . a 13-as crova egy kicsit megakad rajta de ezért nem veszek hozzá speckó fejet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 nekem egy 6-ágú mint a torx kulcs . a 13-as crova egy kicsit megakad rajta de ezért nem veszek hozzá speckó fejet :lol: Ja értem, kösz a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Ja igaz. :lol: Ha nem volt még leszedve akkor menetrögzítő is van rajta egyszerűbb légkulcsal lelövetni gumissal. Amúgy ha leveszed a szelepfedelet a tengelyen a 2-3-as henger között van egy kulcsal megfogható rész. Ha már volt leszedve akkor a vezkerék egyik könnyítésén benyúlva az alsó burkolat csavarjához lehet betámasztani egy csavarhúzóval. De a legbiztonságabb a légkulcs. Ja benéztem a főtengelyről van szó, akkor viszont beteszed 4-be, és valaki rááll a fékre. Értem, kösz szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wolfy26 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Ezért volt az első kérdés hogy nem-e horpadt össze a tankja. Majd fog:-D Nekem annó eltömődött az aktívszenes szűrő, aminek a következménye hogy az ac pumpa összerántotta a tankot, és nemsokra rá az ac pumpa is megadta magát. Ja és kb 8 literrel csökkent a tank kapacitása. a széntartályt még nyáron kivettem a helyéröl (de vissza is tettem) mert elvolt dugulva a mocihoz jövö vákumcsöve, ahogy ráztam a tartályt éreztem hogy lötyög az összes szén benne, és szivkálta a motor emiatt el is dugult a csöve+mágnes szelep is ugy hogy semennyit nem szivott ott a motor mégis simán bele ment a tankba több mint 50l és nem is látszik horpadás rajta. azota le is zártam a tartálytól jövö csövet + a mágnesszelephez menö csövet is hogy ne szivjon falsot a moci. nem vágom hogy neked hogy horpasztotta össze a tankod nekem semmit nem csinált Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts