Tiv. Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Nem kell tovább "bírnia"! Csak 60 ezerig. De azt biztosan.... Azt meg a Gates és az SKF is BÍRJA! :lol: Nekem már a 80 ezret is kibirta. Most lesz majd cserélve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Heló! Olyan problémám van hogy önindítózáskor csak kattan egyet és ennyi! (olyan mint amikor az aku lemerült) Valami ötlet valakinek? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Hosszbordás szíj a kocsimon még gyári, illetve előző tulaj már ezzel vette és azóta nem lett cserélve a feszítővel együtt. 115 ezer kilométerállással vette, most meg 218 van benne. :lol: Akkor nagyon nincs kirepedezve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Nem kell tovább "bírnia"! Csak 60 ezerig. De azt biztosan.... Azt meg a Gates és az SKF is BÍRJA! :lol: :D Heló! Olyan problémám van hogy önindítózáskor csak kattan egyet és ennyi! (olyan mint amikor az aku lemerült) Valami ötlet valakinek? Köszi Valszeg az önindító bacakszik, kocogtatással talán időlegesen javítható. Bár ha csak kattan, akkor lehet kilöki a fogaskereket, csak nem kezd el forgatni. Nézd meg a kábeleit is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Heló! Olyan problémám van hogy önindítózáskor csak kattan egyet és ennyi! (olyan mint amikor az aku lemerült) Valami ötlet valakinek? Köszi Lehet, hogy a fején találtad a szöget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Lehet, hogy a fején találtad a szöget! Nem az aku fulon van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 http://pics.coldline.hu/pics/160693-20110125-XxmJjV.jpg http://pics.coldline.hu/pics/160692-20110125-CPrzyl.jpg :lol: Megesküszöl az életedre, hogy kevesebb mint 60000 km volt benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Heló! Olyan problémám van hogy önindítózáskor csak kattan egyet és ennyi! (olyan mint amikor az aku lemerült) Valami ötlet valakinek? Köszi Ez bizony kontakt hiba!!! /akkusaru,testkábel,stb.../ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Megesküszöl az életedre, hogy kevesebb mint 60000 km volt benne? Fogalmam sincs mennyi volt benne, látszólag ujszerű volt a szíj, még a forgásirányt sem lehetett megnézni annyira nem volt kopva. Bár egy himbám is tört, lehet az akasztotta meg a vezérlést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Heló! Olyan problémám van hogy önindítózáskor csak kattan egyet és ennyi! (olyan mint amikor az aku lemerült) Valami ötlet valakinek? Köszi Önindító... nekem is volt ilyen... elvittem szerelőhöz és megcsinálták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Nem az aku fulon van! Akkor bendix erősáramú kontakt oxidáció, kopás stb. vagy erősáramú kábel részleges törése, rossz test vezeték a motor és a karosszéria között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Nekem már a 80 ezret is kibirta. Most lesz majd cserélve. Tudom. Bevállalós tipus vagy! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Kiszereltem az önindítót, valaki tudja hogy autón kívül hogy lehet kiprobálni aksiról! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Kiszereltem az önindítót, valaki tudja hogy autón kívül hogy lehet kiprobálni aksiról! Nem kötekedésből, de amúgy értesz hozzá? :lol: Mert Én inkább vittem szerelőhöz ... bár Én nem értek hozzá és így nem is merek ilyenekhez hozzányúlni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Kiszereltem az önindítót, valaki tudja hogy autón kívül hogy lehet kiprobálni aksiról! Úgy hogy adsz negatívot a testnek, pozitívot a vastag (M8- as ) csavaros csatlakozásnak, azután két erős ember lefogja az önindítót és a harmadik ad pozitívot egy dróttal a bendix behúzó tekercsének. Vigyázat, mert ugrik! :lol: Ha jó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Úgy hogy adsz negatívot a testnek, pozitívot a vastag (M8- as ) csavaros csatlakozásnak, azután két erős ember lefogja az önindítót és a harmadik ad pozitívot egy dróttal a bendix behúzó tekercsének. Vigyázat, mert ugrik! :lol: Ha jó.... Köszönet! Megnézzük mit csinál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Úgy hogy adsz negatívot a testnek, pozitívot a vastag (M8- as ) csavaros csatlakozásnak, azután két erős ember lefogja az önindítót és a harmadik ad pozitívot egy dróttal a bendix behúzó tekercsének. Vigyázat, mert ugrik! :lol: Ha jó.... De még hogy! Először meg is ijedtem, de aztán megpiszkáltam bottal, többet nem mozdult, és kikotortam a sarokból. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Fogalmam sincs mennyi volt benne, látszólag ujszerű volt a szíj, még a forgásirányt sem lehetett megnézni annyira nem volt kopva. Bár egy himbám is tört, lehet az akasztotta meg a vezérlést. Akkó ne pédálózzál te ittend! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Akkó ne pédálózzál te ittend! :D De előtte megnéztük egy szerelővel, és aszonta jóaz még, még félidőnél se lehet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 De előtte megnéztük egy szerelővel, és aszonta jóaz még, még félidőnél se lehet. :lol: Oda többet ne menj! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Úgy hogy adsz negatívot a testnek, pozitívot a vastag (M8- as ) csavaros csatlakozásnak, azután két erős ember lefogja az önindítót és a harmadik ad pozitívot egy dróttal a bendix behúzó tekercsének. Vigyázat, mert ugrik! :lol: Ha jó.... Mint egy disznóvágás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Oda többet ne menj! :D Csak ismerős volt, segített az első olajcserénél akkor néztük a szíjat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Fogalmam sincs mennyi volt benne, látszólag ujszerű volt a szíj, még a forgásirányt sem lehetett megnézni annyira nem volt kopva. Bár egy himbám is tört, lehet az akasztotta meg a vezérlést. Az a vaskos benzines himba nem törik csak ugy el. Inkább a szakadt szíj miatt tört az el. Ha meg eltörik, akkor sem kéne annak eltépni a szíjat. Mikor nekem eltört a himba, "ami ugye a tiédhez képest nagyon el van gyengitve" akkor is ment tovább a motor, csak kicsit máshogy. :D És abban az a szíj van még azota is fenn, benne azóta kb 60 ezer km-el. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Az a vaskos benzines himba nem törik csak ugy el. Inkább a szakadt szíj miatt tört az el. Ha meg eltörik, akkor sem kéne annak eltépni a szíjat. Mikor nekem eltört a himba, "ami ugye a tiédhez képest nagyon el van gyengitve" akkor is ment tovább a motor, csak kicsit máshogy. :D És abban az a szíj van még azota is fenn, benne azóta kb 60 ezer km-el. :lol: Hiába magasztalod, nem kő traktor. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Hiába magasztalod, nem kő traktor. :lol: Nem magasztalom. Itt a különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts