knight Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Elhitték Nekem, hogy jó az... :) Az alapján, amit olvasgattam, hogy mik vannak benne átalakítva lehet, hogy jobban is jártak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Ők is így gondolták. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Nekem a zöldkártya-vizsgálatnál beledugtak egy szenzort a nívópálca csövén keresztül az olajteknôbe és ennek az adatgyűjtôjét az akkumulátorra, majd ezt az egészet , plusz a kipufogóba applikált érzékelôt rákötötték a központi feldolgozó-számítógépre... :shock: Szal inzultálták elörôl és hátulról is... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Ők is így gondolták. :) Vagy még azt sem feltételezték az ártatlan tekinteted alapján, hogy egyáltalán van autód. :) Gyurka, neked aztán rendesen megszexuálták a kocsidat! Csillogott is utána a fényszórója, mi ? :D És alig várja, hogy újra elvidd "vizsgálatra" ... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurszi Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 helloztok tanácsot szeretnék kérni autóról 14/16v téli fogyastása 8=8,5liter eszik az jónak mondható köszi gyurszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Szerintem teljesen... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Ha város (tötymörgés, sok hidegmenet) is van benne akkor jó. Ha nincs akkor kicsit sok. De nagyon függ a vezetési stílustól is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Nem tudja valaki, hogy hol tudnék szerezni olyan rugós kapcsot ami az injektorok felett menő kábelcsatornát rögzíti :?: (az egyiket tegnap sikeresen elhagytam, a Csergőben meg nem volt :roll: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Nem tudja valaki, hogy hol tudnék szerezni olyan rugós kapcsot ami az injektorok felett menő kábelcsatornát rögzíti :?: (az egyiket tegnap sikeresen elhagytam, a Csergőben meg nem volt :roll: ) Valószínű nem egyre gondolunk, de nekem meg a kábelek végén lévő műanyag gyorscsatlakozóra lenne szükségem. Voltam már pár boltban és sehol semmi. 3 és 4 vezetékes kellene. Ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Tényleg nem: én egy kb. 2 centi átmérőjű, 2 mm vastag U alakú de hajlított végű kis acél acél rugózó kapocsra gondolok, tehát csak magára a kapocsra. Ebből négy darab van, mindegyik injektor felett 1 darab és az injektorba menő csatlakozók fölötti rúdszerű (négyzet alpú hosszú rúd a szelepfedél takaró mögött) kábelcsatornát fogják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Tényleg nem: én egy kb. 2 centi átmérőjű, 2 mm vastag U alakú de hajlított végű kis acél acél rugózó kapocsra gondolok, tehát csak magára a kapocsra. Ebből négy darab van, mindegyik injektor felett 1 darab és az injektorba menő csatlakozók fölötti rúdszerű (négyzet alpú hosszú rúd a szelepfedél takaró mögött) kábelcsatornát fogják.Bontó?? helloztok tanácsot szeretnék kérni autóról 14/16v téli fogyastása 8=8,5liter eszik az jónak mondható köszi gyurszi nekem is 1.4 16v, és ez a fogyi érték van nálam is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
waggon Elküldve December30, 2004 Megoszt Elküldve December30, 2004 Sziasztok! Egy kérdésem lenne! Van egy 94-es 1.4-8v, 82 LE-s Astrám. Megérett a gép egy nagyobb motorgenerálra, csak azt nem tudom, hogy mekkora legyen. :)) Megéri max javítóméretre furatni a gépet? + gondolkodtam, hogy nagyobb szelepeket rakok bele és a szívó és kipufogó teret megnövelem (csiszolás-polírozás), majd a többi járulékos dolog, ha marad pénzem... Nagyjából tudom, hogy ez a beavatkozás mennyibe kerülne, csak azzal nem vagyok tisztában, hogy ez MENNYI LÓERŐ NÖVEKEDÉST JELENTENE? (nem akarok versenyutót, csak egy kicsivel izmosabb motort) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December30, 2004 Megoszt Elküldve December30, 2004 Sziasztok! Egy kérdésem lenne! Van egy 94-es 1.4-8v, 82 LE-s Astrám. Megérett a gép egy nagyobb motorgenerálra, csak azt nem tudom, hogy mekkora legyen. :)) Megéri max javítóméretre furatni a gépet? + gondolkodtam, hogy nagyobb szelepeket rakok bele és a szívó és kipufogó teret megnövelem (csiszolás-polírozás), majd a többi járulékos dolog, ha marad pénzem... Nagyjából tudom, hogy ez a beavatkozás mennyibe kerülne, csak azzal nem vagyok tisztában, hogy ez MENNYI LÓERŐ NÖVEKEDÉST JELENTENE? (nem akarok versenyutót, csak egy kicsivel izmosabb motort) Igy akár már 83 Le is teljesitene :))))))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2004 Megoszt Elküldve December30, 2004 Amit leírtál, az semmi másra nem jó, mint hogy javítana egy árnyalatnyit magas fordulaton a motorkarakterisztikán. És persze a generál visszaadná a teljes ménest. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
waggon Elküldve December30, 2004 Megoszt Elküldve December30, 2004 83? Na ez már érték a javából! Asszem bele is kezdek :)))))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December30, 2004 Megoszt Elküldve December30, 2004 De mondom: nem köthetnek bele, semmilyen szabályt nem sért. Ha kötözködik valaki, akkor hivatkozzon szabályra... :) 7/2002. (VI. 29.) GKM?BM?KvVM együttes rendelet a gépkocsik környezetvédelmi felülvizsgálatáról és ellenőrzéséről ..... 3. Szemrevételezéses ellenőrzés A mérés megkezdése előtt szemrevételezéssel kell ellenőrizni: 3.1. A szerelés nélkül, a felülvizsgáló által választott, az általános mérnöki gyakorlat szerint megbízhatónak minősíthető technológiával ellenőrizhető emisszió csökkentő egységek és rendszerek megléte és állapota. Különös figyelmet kell fordítani a kipufogórendszer (hiánytalanság, tömítettség, állapot, sérülések), a légszűrő, illetve a kipufogógáz visszavezető rendszer, a kipufogógáz kezelő rendszer, katalizátor, a kartergáz visszavezetés, szekunder levegő rendszer, párolgási emisszió csökkentő rendszer és más, a levegőszennyezéssel kapcsolatos érzékelők és beavatkozók ellenőrzésére. Ellenőrizni kell továbbá a gépkocsi általános környezetszennyezési állapotát (motor vagy egyéb olajszivárgás, hűtőfolyadék vagy légkondicionáló szivárgása stb.). ...... Teljes cikk: http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/jogsz..._egy_rend_.html Fogalmam sincs mi ez, de ezt a szabályt nem sérti :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekete_gyorgy Elküldve December31, 2004 Megoszt Elküldve December31, 2004 Segítsetek légyszi! Sajna nincs időm átolvasni a beírásokat... típus: ASTRA F, 1998 évj., 1,4i, 44kW (START) Mi lehet probléma ha: -üzemmeleg motor (kihűlés elött) újraindításnál nehezen indul, pontosabban indul, de vagy egy percig mintha nem járna minden henger, a lefulladás határán zötyög, majd lassan felpörög. utána - az alapjárat magasabb, -gázadásra nem veszi fel a fordulatot, megint a lefulladásos jelenség, majd lassan (fél perc) felpörög a motor. - idővel elmúlik, jól megy a kocsi. - eddig csak újra indításnál jelentkezett, de tegnap már leállítás nélkül is előjött... sajna nincs ötletem, hol kezdjem. Egyéb: milyen tapasztalatok vannak a hibatár kiolvasásnál? kell figyelni valamire, jól működik? stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fekete_gyorgy Elküldve December31, 2004 Megoszt Elküldve December31, 2004 Ja, és a hibajelző sárga fény egyszer sem gyullad ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
waggon Elküldve December31, 2004 Megoszt Elküldve December31, 2004 Hali! Szerintem első körben próbáld meg kicserélni a gyertyákat és a gy. kábeleket. Lehet, hogy megoldja a prblémát. Nekem is hasonló problémám volt, bár igaz, hogy a vége egy vezérműtengely csere lett. Mondjuk az enyémben (300.000 Km)-volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve December31, 2004 Megoszt Elküldve December31, 2004 Szerintem meg vidd el egy hozzáértő opeles szakihoz, vagy szakszervízbe mert ezt sokminden okozhatja. Tech műszerrel kellene megnézni, mert az is lehet, hogy valamelyik szenzor küld rossz adatokat, de még annyira nem szélsőséges az érték, hogy a sárga lámpa jelezné. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Így kell zárva lenni a fojtószelepnek? http://img.tar.hu/tapioszecso/img/10310900.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Kezdek lassan ideg lenni: három hónapos a vízhőfokmutató jeladója de már ez is rossz... egyik napról a másikra... grrr :evil: Szerencsére a termosz jó, és most nem leszek akkora hülye, hogy azt cseréljem ki először :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Jeladót mennyiért veszed? Viszonyítási alapnak jó volna, mer nekem is kéne a Calibrába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Jeladót mennyiért veszed? Viszonyítási alapnak jó volna, mer nekem is kéne a Calibrába. Csergőben 1200 körül volt az identikus (gyári, csak nem gyári zacsi). A GM zacsis valami 4-5 ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Tápiószecső! Ez van papíron. Szerinted volt már rá példa, hogy végigellenőrizték volna ezeket? De tök mindegy, az igazságnak mindig több oldala van. Pl. ha valaki csupán kibaszásból belekötne, akkor szerzel egy homológ lapot F Astrához, amin nincs rajta, hogy abban kartergáz-visszavezetésnek kell lennie, és akkor már nem kötözködhetnek. :) Még jó hogy ebben az országban sok a kiskapu. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts