Qpack Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 Mitől kokszosodik be az alapjárati motor és környéke? Tegnap megtisztogattam kicsit a fojtószelepházzal egyetemben. Iszonyat kosz le volt rakodva. Rövid út után úgy érezem kevésbé rángat. persze hogy ne legyen minden tökéletes nem hagyta abba teljesen olaj, korom..és még sorolhatnám :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 olaj, korom..és még sorolhatnám :oops: Lényegében a kartergázvisszavezetés okozza igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 Nagyrészt igen. Nekem ki van kötve a kartergáz onnan, és nem is koszolódott szinte semmit egész évben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 Nagyrészt igen. Nekem ki van kötve a kartergáz onnan, és nem is koszolódott szinte semmit egész évben. :) Nagyon bonyolult/macerás/stb... kikötni? Egyéb következményei? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 Nem bonyolult, de macerás. Kell egy lecsapató, és egy szűrő. Utána már csak kézügyesség, gumicsövek, stb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 Meg nem árt ha 10 liter benzin mellé mindig feltöltöd az olajtartájt is 1-2 licivel... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 Az olaj nem fog jobban fogyni. :) Ami a lecsapatóba kerül, az menne mindenképpen a szívórészbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 Meg nem árt ha 10 liter benzin mellé mindig feltöltöd az olajtartájt is 1-2 licivel... :wink: Üdv.: Atommanó Ez komoly? Mert ha igen akkor egyhamar nem lesz kikötve. Gabi: majd egyszer meglesem a tiédet közelebbről. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 Ez komoly? Mert ha igen akkor egyhamar nem lesz kikötve. Gabi: majd egyszer meglesem a tiédet közelebbről. :wink: Hát, fogsz is látni érdekes dolgokat! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 Hát, fogsz is látni érdekes dolgokat! :) :) :D Egyszer már láttam, csak nem vizsgáltam meg elég tüzetesen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 Amúgy azaz olajlecsapató dolog a legérdekesebb.Amolyan recycling szerű megoldás.Engem megfogott! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 és műszakin is biztos értékelnék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 Levelező tagozat! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 Megvan a szenzor, szép GM zacsiban (11.6 volt kedvezménnyel) Holnap délelőtt kiderül, hogy mi lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 Megvan a szenzor, szép GM zacsiban (11.6 volt kedvezménnyel) Holnap délelőtt kiderül, hogy mi lesz... Várjuk a fejleményeket :wink: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 "Amolyan recycling szerű megoldás.Engem megfogott! " Az már a "B" terv szerinti lecsapató, ami a nagyon megnövekedett kartergázt is képes volt fogadni, amit már a normál "szép" megoldás nem volt képes kezelni. :) Amúgy meg műszakin semmi közük hozzá, nincs olyan előírás, hogy a kartergázt vissza kell vezetni, csak akkor szólhatnak, ha az olajat nem gyűjti semmi, hanem folyik a szabadba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 "Amolyan recycling szerű megoldás.Engem megfogott! " Az már a "B" terv szerinti lecsapató, ami a nagyon megnövekedett kartergázt is képes volt fogadni, amit már a normál "szép" megoldás nem volt képes kezelni. :) Amúgy meg műszakin semmi közük hozzá, nincs olyan előírás, hogy a kartergázt vissza kell vezetni, csak akkor szólhatnak, ha az olajat nem gyűjti semmi, hanem folyik a szabadba. Zöldkártyánál sem nézhetik? :wink: Szerintem ott beleköthetnek.... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Zöldkártyánál csak az emissziót nézik a seggében. :) Az meg jobb is így. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Zöldkártyánál csak az emissziót nézik a seggében. :) Az meg jobb is így. 8) Azért kukacosabb helyen olajos mocival is visszavágnak,főleg ha összekened a cuccaikat. :wink: Bár mszv.-n jobban kukacoskodnak ilyenek miatt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Zöldkártyán fel se nyitják a mocitetőt. :) Megdugják a kipuffot, aztán nyomtatnak egy kis cetlit a géppel, és mehet... :) De mondom: nem köthetnek bele, semmilyen szabályt nem sért. Ha kötözködik valaki, akkor hivatkozzon szabályra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Na megvolt a szenzor csere: nem az volt :oops: :) (lehet mégsem kellett volna a saját fejem után menni :roll:, mind1) Talán mintha kissé később kezdene csilingelni (mármint amikor megállok), de sztem csak bebeszélem magamnak ezt is. Egyelőre várok, majd kiderül mi lesz vele. Amúgy vettem ma oilt: Valvoline TopGard 10W40 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Zöldkártyán fel se nyitják a mocitetőt. :) pedig a motorszámot ellenörizni kell........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Mivel Nekem mindig műszakin van a zöldkártya is csinálva, ezért nem nézik meg mégeccer, így tényleg csak megdugják. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Mivel Nekem mindig műszakin van a zöldkártya is csinálva, ezért nem nézik meg mégeccer, így tényleg csak megdugják. :) Így azért már más színezettye van a dolognak ... :) Aki csak zöldkártyázik (mint pl. én), azt előröl is molesztálják! :shock: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Mondjuk az utsó műszakin nem is akarták látni az autót... Elhitték Nekem, hogy jó az... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts