pebe Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Köszi akkor nekem is jo lesz a 913 as, és minőségbe melyik a jobb? abbol is van annyi az unixnál azt se tudom melyiket kérjem. http://www.unixauto.hu/Unix_Marka_Form.aspx PL. Gates Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Hát jó, de akkor ne garanciába csináltassák meg ingyen. Legalábbis ne a jászberényi Ford szervizben, ahol az olajat se teszik bele és az olajszűrőt csak kifényesítik. :lol: Itt tanulod a szakmát ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepnorbee Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Sziasztok! C14NZ-s (vagy X14NZ) F Astrában hol találom a visszacsapó szeleped ami a benzinnyomás megtartásáért felel leállítás után? Az AC-ben vagy a karbi eldalán levő nyomásszabályjó szelep felel ezért? Hidegen csak 4-5 tekerésre indul. Hiába termeltetem fel a nyomást előtte, akkor is. Nem tartja meg. Help Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Sziasztok! C14NZ-s (vagy X14NZ) F Astrában hol találom a visszacsapó szeleped ami a benzinnyomás megtartásáért felel leállítás után? Az AC-ben vagy a karbi oldalán levő nyomásszabályzó szelep felel ezért? Hidegen csak 4-5 tekerésre indul. Hiába termeltetem fel a nyomást előtte, akkor is. Nem tartja meg. Help Az AC-pumpában van, de sztem nem sok az a 4-5, ilyen hidegebb időben a központi injektoros (nem karbis) autók általában így indulnak, mivel a hosszú szívótorokban lecsapódik az elporlasztott benzin (ez a gond az etanollal is, emiatt nem műxik rendesen központisoknál). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Az AC-pumpában van, de sztem nem sok az a 4-5, ilyen hidegebb időben a központi injektoros (nem karbis) autók általában így indulnak, mivel a hosszú szívótorokban lecsapódik az elporlasztott benzin (ez a gond az etanollal is, emiatt nem műxik rendesen központisoknál). Már bocsánat, de szerintem egyáltalán nincs benne visszacsapó szelep, csak az SE-ben van, ezért is teker gyujtásra a pumpa, az SE-nél meg ezért nem. Meg én nem találtam kettőben sem. :lol: 4-5 másodperc alatt nekem is elindul még etanollal keverve is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Legalábbis ne a jászberényi Ford szervizben, ahol az olajat se teszik bele és az olajszűrőt csak kifényesítik. :lol: Itt tanulod a szakmát ugye? Vmennyi olajat beleteszünk pl. 5 liter helyett 3litert igen :) és olajszürö fényesités csak néha néha Igen itt tanulom, amúgy jó hely :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepnorbee Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Az AC-pumpában van, de sztem nem sok az a 4-5, ilyen hidegebb időben a központi injektoros (nem karbis) autók általában így indulnak, mivel a hosszú szívótorokban lecsapódik az elporlasztott benzin (ez a gond az etanollal is, emiatt nem műxik rendesen központisoknál). Az a baj h. ez meleg időben is ilyen, meg mostanban torpan kicsit extrémebb gázadásra. Benyaszűrő, gyertya új. Kábelek jók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Moti. Ehhez most mit fűzzek hozzá? Még jó, hogy nincs Fordom és nem kell odavinnem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dekor Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Sziasztok. Segítséget kérnék hibakód olvasásban. 96-os 1,4-es 16v. A villogás: 10,4,10,10 10,4,10,10 10,4,10,10 1,4,1,10 1,4,1,10 1,4,1,10 1,4,1,10 1,4,1,10 1,4,1,10 10,4,10,10 stb. Szóval ezt hogy is kell értelmezni? Válaszotokat előre is köszönöm. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Sziasztok. Segítséget kérnék hibakód olvasásban. 96-os 1,4-es 16v. A villogás: 10,4,10,10 10,4,10,10 10,4,10,10 1,4,1,10 1,4,1,10 1,4,1,10 1,4,1,10 1,4,1,10 1,4,1,10 10,4,10,10 stb. Szóval ezt hogy is kell értelmezni? Válaszotokat előre is köszönöm. Üdv. 0400 és 1410 kódok. Első az EGR szelep probléma a második pedig a szekunder levegőpumpa (relé?). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dekor Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 0400 és 1410 kódok. Első az EGR szelep probléma a második pedig a szekunder levegőpumpa (relé?). A szekunder levegőpumpa (relé?). az mi, holvan és mire jó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 A szekunder levegőpumpa (relé?). az mi, holvan és mire jó? :lol: A relében nem vagyok biztos, bár egy angol oldalon azt írja. Gondolom az kapcsolgatja a szekunder levegőkompresszor motort... :lol: Nem szoktál hallani erősen fütyülő hangot, mikor beindítod a motort hidegen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dekor Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 A relében nem vagyok biztos, bár egy angol oldalon azt írja. Gondolom az kapcsolgatja a szekunder levegőkompresszor motort... :lol: Nem szoktál hallani erősen fütyülő hangot, mikor beindítod a motort hidegen? Az az igazság, hogy 4 napja egy másik motor került a gépezetbe, így még elég sok hang új. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Az az igazság, hogy 4 napja egy másik motor került a gépezetbe, így még elég sok hang új. :D Ki kell deríteni, hogy működik-e. :lol: Úgy tudom, hogy az akkumulátor alatt található a kis motor, ami a kompresszor funkciót hivatott ellátni. Abból megy egy cső a katalizátorba. :lol: Ja a motor kipufogó felőli oldalán van egy kis kupak, amiből egy cső megy a kompresszorhoz. :) Milyen motor is került bele? X14XE, X16XEL? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dekor Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Ki kell deríteni, hogy működik-e. :lol: Úgy tudom, hogy az akkumulátor alatt található a kis motor, ami a kompresszor funkciót hivatott ellátni. Abból megy egy cső a katalizátorba. :) Ja a motor kipufogó felőli oldalán van egy kis kupak, amiből egy cső megy a kompresszorhoz. :D Igen , ha arról a "kis kupakról" lehúzom a vékony csövet, akkor az akku alatti motor elhallgat, egyébként 2-3 perccel indítás után magától elhallgat. Tehát akkor ennek a reléje a "1410"? :lol: x14xe. Ugyanaz a tipus ami előtte volt benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dekor Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 x14xe. Ugyanaz a tipus ami előtte volt benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 x14xe. Ugyanaz a tipus ami előtte volt benne. Lehet, hogy azt a hibakódot Te okoztad neki, amikor lehúztad azt a levegőcsövet, és leállt a kompresszor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dekor Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Lehet, hogy azt a hibakódot Te okoztad neki, amikor lehúztad azt a levegőcsövet, és leállt a kompresszor. Ez a hibakód csak műszerrel törölhető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Ez a hibakód csak műszerrel törölhető? Elvileg az akkusaru levételével a régebbi motorvezérlőkből törlődnek a hibák, egy próbát tehetsz vele, 1-2 órára vedd le valamelyik sarut, hátha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dekor Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Elvileg az akkusaru levételével a régebbi motorvezérlőkből törlődnek a hibák, egy próbát tehetsz vele, 1-2 órára vedd le valamelyik sarut, hátha. Köszönöm. Már megyek is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Na megcsináltam ma az autót. Végre indul. Pénteken vettem GM gyertyákat ma raktam bele. Már nem is nagyon van kopogása a motornak, azthittem hidrotőke, de akkor csak kopogásos égés volt a rosz gyertya miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Vmennyi olajat beleteszünk pl. 5 liter helyett 3litert igen :) és olajszürö fényesités csak néha néha Igen itt tanulom, amúgy jó hely :lol: Ezek szerint Te jászberényi vagy? Végre egy fórumos cartárs a közelből :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Ezek szerint Te jászberényi vagy? Végre egy fórumos cartárs a közelből :lol: Nem, nem jászberényi, hanem nagykátai :lol: Csak Jászberénybe járok gyakorlatra meg iskolába És te?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gulycsi Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne hogy most akarok venni uj légszűrőt csak van egy csomó fajta és nekem a mérete kellene hogy mekkor is kell pontosan. X16XEL a motor szám Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne hogy most akarok venni uj légszűrőt csak van egy csomó fajta és nekem a mérete kellene hogy mekkor is kell pontosan. X16XEL a motor szám Ha boltban veszed akkor az évjárat, motorkód alapján tudni fogják milyen kell bele, ha netről rendelsz akkor meg ezek alapján ki tudod választani. De keress rá itt a kocsidra, ott vannak a méretek:Klikk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts