Guest gorbi Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Helló mindenki! Újra előjött a dadogós dolog :D Eddig ugyan csak indításkor, és pár másodperc után tökéletesen beállt, ma kib@xott totálra. Lecseréltem a hűtővizet, kimostam a rendszert, és már mosás közben és a fagyállóval is visszaindítva többé nem akar beindulni csak 3 hengerrel. Az autónak ereje lenne, megy is jól de nincs alapjárat csak haldokló, 5-600ford. körüli, remeg a motor, ha gázolom egyet-egyet lő. Ami a durva az egészben, egy teljes füst,köd és párafelhőben úszik az egész hátsó fele a kocsinak (menet közben is), a kondenz meg szinte ömlik a kipufogó illesztésnél. kb 20perc helyben járás után jó 30centi átmérőjű kondenztócsa lett a hátsó kipufogó alatt Gyertya ki van zárva, gyujtáskábel kimérve nem volt, de attól nem jött volna helyre eddig pár másodperc után. Villogtatással sem mentem semmire, semmit nem villog ki. Alapjárati motor? mi a büdös franc lehet? :) összevizeztem volna valamit? Ha bármi innen ismerős, kérlek segítsetek, köszi Hát hűtőrendszer mosás után szokta magát megadni a haldokló hengerfej tömítés. Nyilván ennek vannak más tünetei is (pl. fogyó hűtőfolyadék szint, vagy rendellenesen melegedő motor, azután jön a gejzír), tehát nem biztos, hogy erről van szó!!! Az égéstérbe jutott hűtőfolyadék azon kívül hogy okozhat 3 hengerezést, téves jelet generál a lambda szondán és az ecu össze-vissza korrigál. A durrogást okozhatja viszont teljesen más hiba is, de akár ez is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Helló mindenki! Újra előjött a dadogós dolog :D Eddig ugyan csak indításkor, és pár másodperc után tökéletesen beállt, ma kib@xott totálra. Lecseréltem a hűtővizet, kimostam a rendszert, és már mosás közben és a fagyállóval is visszaindítva többé nem akar beindulni csak 3 hengerrel. Az autónak ereje lenne, megy is jól de nincs alapjárat csak haldokló, 5-600ford. körüli, remeg a motor, ha gázolom egyet-egyet lő. Ami a durva az egészben, egy teljes füst,köd és párafelhőben úszik az egész hátsó fele a kocsinak (menet közben is), a kondenz meg szinte ömlik a kipufogó illesztésnél. kb 20perc helyben járás után jó 30centi átmérőjű kondenztócsa lett a hátsó kipufogó alatt Gyertya ki van zárva, gyujtáskábel kimérve nem volt, de attól nem jött volna helyre eddig pár másodperc után. Villogtatással sem mentem semmire, semmit nem villog ki. Alapjárati motor? mi a büdös franc lehet? :) összevizeztem volna valamit? Ha bármi innen ismerős, kérlek segítsetek, köszi Hát hűtőrendszer mosás után szokta magát megadni a haldokló hengerfej tömítés. Nyilván ennek vannak más tünetei is (pl. fogyó hűtőfolyadék szint, vagy rendellenesen melegedő motor, azután jön a gejzír), tehát nem biztos, hogy erről van szó!!! Az égéstérbe jutott hűtőfolyadék azon kívül hogy okozhat 3 hengerezést, téves jelet generál a lambda szondán és az ecu össze-vissza korrigál. A durrogást okozhatja viszont teljesen más hiba is, de akár ez is. Hát a nagy párafelhő az igencsak hengerfej tömítés lesz...Nekem is masszív ködöt nyomot a gép, mikor kiment a tömítése...olyan volt mint egy gőzmozdony... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bb-16v Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Köszi a gyors válaszokat. Elkeseredtem :) Nem szokott hengerfejtömítés problémakor összevegyülni az olaj a vízzel? Az olajon nem láttam eddig semmi változást. azonban valahol sunyiba fogyogatott a vizem, és én ráfogtam a termosztát körüli enyhe csöpögésre... Ma jól kimosódott (ecet, vízkőoldó, +2rendbe víz)... és látni a szívósor alatt egy picit mintha eresztene az olaj az injektorok körül. Vajon ez is a hengerfejtömítés lenne? Egyáltalán megindíthatom még? lehet nagyobb kár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Igen benzin is és szikra is van, amikor nem indul.Én magam ellenőriztem.Más lehet a gond! De mi??? Úgy értem ám a benzint, hogy nem tankban van, hanem el is jut a hengerekig? A kipufogó vége benzinszagú amikor nem indul? Köszi a gyors válaszokat. Elkeseredtem :) Nem szokott hengerfejtömítés problémakor összevegyülni az olaj a vízzel? Az olajon nem láttam eddig semmi változást. azonban valahol sunyiba fogyogatott a vizem, és én ráfogtam a termosztát körüli enyhe csöpögésre... Ma jól kimosódott (ecet, vízkőoldó, +2rendbe víz)... és látni a szívósor alatt egy picit mintha eresztene az olaj az injektorok körül. Vajon ez is a hengerfejtömítés lenne? Egyáltalán megindíthatom még? lehet nagyobb kár? Attól függ, merre szakadt/égett átt a tömítés. Ha a olaj-víz járatok értek össze akkor szokott a kiegyenlítő tartályban olajos lenni a víz. Ha az égéstér felé égett átt a vízkör, akkor kemények a vízcsövek, van hogy el is durrannak. De egy hengerfej tömítés csere nem a világ vége, nem kötelező cserélni a csavarokat sem, veszel egy új tömítést, a hengefejet lesíkolják 3-5 ezer forintért, és nyomatékkulcsal vissza van rakva. Ha nem volt mostanában érdemes vezérrműszíjat cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Köszi a gyors válaszokat. Elkeseredtem :) Nem szokott hengerfejtömítés problémakor összevegyülni az olaj a vízzel? Az olajon nem láttam eddig semmi változást. azonban valahol sunyiba fogyogatott a vizem, és én ráfogtam a termosztát körüli enyhe csöpögésre... Ma jól kimosódott (ecet, vízkőoldó, +2rendbe víz)... és látni a szívósor alatt egy picit mintha eresztene az olaj az injektorok körül. Vajon ez is a hengerfejtömítés lenne? Egyáltalán megindíthatom még? lehet nagyobb kár? Az nem bántja az alu alkatrészeket ? Vagy az a trisó...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Az nem bántja az alu alkatrészeket ? Vagy az a trisó...? Egy mosást gond nélkül kibírnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bb-16v Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Az nem bántja az alu alkatrészeket ? Vagy az a trisó...? Cillit vízkőoldó volt... itt olvastam valahol. keveset tettem bele, a 2 l 10%os ecethez kb egy deci cillit és rá vagy 2 liter víz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bb-16v Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Attól függ, merre szakadt/égett átt a tömítés. Ha a olaj-víz járatok értek össze akkor szokott a kiegyenlítő tartályban olajos lenni a víz. Ha az égéstér felé égett átt a vízkör, akkor kemények a vízcsövek, van hogy el is durrannak. De egy hengerfej tömítés csere nem a világ vége, nem kötelező cserélni a csavarokat sem, veszel egy új tömítést, a hengefejet lesíkolják 3-5 ezer forintért, és nyomatékkulcsal vissza van rakva. Ha nem volt mostanában érdemes vezérrműszíjat cserélni. Kötelező a hengerfejcsíszolás? az errefele húzós meló lesz.. főleg időben és a szakik "megbízhatósága" miatt... 30ezret mentem vele, és nincs még 2 éve. érdemes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Kötelező a hengerfejcsíszolás? az errefele húzós meló lesz.. főleg időben és a szakik "megbízhatósága" miatt... 30ezret mentem vele, és nincs még 2 éve. érdemes? Hááát a csiszolást szerintem jobb megcsinálni, az alu hengerfej azért nem vasalt beton, idomul valamennyire, azért is kell körkörösen meghúzni. Pont félidőnél van akkor a vezérlésed, én cserélném a szíjat, de pénztárcafüggő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bb-16v Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Hááát a csiszolást szerintem jobb megcsinálni, az alu hengerfej azért nem vasalt beton, idomul valamennyire, azért is kell körkörösen meghúzni. Pont félidőnél van akkor a vezérlésed, én cserélném a szíjat, de pénztárcafüggő. Hát nem tudom mi lesz, én még ma kimegyek vele egy kicsit. Holnap megyek szerelőhőz, ha addig nem dobja be... A veszérműszíjat meg görgők, vízpompa stb cseréje nélkül nem tartom hitelesnek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Hát nem tudom mi lesz, én még ma kimegyek vele egy kicsit. Holnap megyek szerelőhőz, ha addig nem dobja be... A veszérműszíjat meg görgők, vízpompa stb cseréje nélkül nem tartom hitelesnek :) A szíjjat csak azért kellene, mert valahol azt hallottam, ha egyszer meg volt lazítva nem lehet mégegyer feltenni. Feszítővel, pumpával nem lehet baj 30ezer kilóméter után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bb-16v Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 (gorbi @ 2010-10-08 - 18:21) Hát hűtőrendszer mosás után szokta magát megadni a haldokló hengerfej tömítés. Nyilván ennek vannak más tünetei is (pl. fogyó hűtőfolyadék szint, vagy rendellenesen melegedő motor, azután jön a gejzír), tehát nem biztos, hogy erről van szó!!! Az égéstérbe jutott hűtőfolyadék azon kívül hogy okozhat 3 hengerezést, téves jelet generál a lambda szondán és az ecu össze-vissza korrigál. A durrogást okozhatja viszont teljesen más hiba is, de akár ez is. Ez ami még nincs :D de más minden arra utal, hogy igazatok lesz. HFtömítés. És ugye egy hónapja mind arra panaszkodom hogy induláskor dadog, 3 henger stb majd helyrejön. Sose írtam, hogy a vizem is fogyogat, ráfogtam a termosztát körüli enyhe csöpögésre (ezért cseréltem előbb termosztátpakolást, bilincseket majd fagyállót, mert már több volt benne a víz) Most jöttem haza, délutántól 3x indítottam és teljesen fordítva van minden: tökéletesen indul, majd nem sokkal az alapjárat beállta után elkezd nagyon gőzölni/füstölni/dadogni és nem jön helyre csak a következő hidegindításkor hallom a rendes alapjáratot 4hengerrel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 A szíjjat csak azért kellene, mert valahol azt hallottam, ha egyszer meg volt lazítva nem lehet mégegyer feltenni. Feszítővel, pumpával nem lehet baj 30ezer kilóméter után. [/quoteez nagy baromság a szij használlat közben lazul és feszül a szijnak akkor van vége ha megkopnak a fogak rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 nagy baromság a szij használlat közben lazul és feszül a szijnak akkor van vége ha megkopnak a fogak rajta Lehet, nem tudom, akkor meg mehet vissza a régi szíj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 ha enyire gatya a motor nézd meg nyitott hütőfolyadék tartálynál hogy bugyog-e de ezt a szitut okozhatja gyertyahiba is ha áthúz az egyik kábel vedd ki agyertyákat és állitsd be a hézagot , melékessen a gyertyán is látszik ha baj van a hengerben Link to comment Megosztás: More sharing options...
bb-16v Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 ha enyire gatya a motor nézd meg nyitott hütőfolyadék tartálynál hogy bugyog-e de ezt a szitut okozhatja gyertyahiba is ha áthúz az egyik kábel vedd ki agyertyákat és állitsd be a hézagot , melékessen a gyertyán is látszik ha baj van a hengerben A gyertyák rendbe vannak, ill voltak még a múlt héten, amikor ezt csak induláskor produkálta, aztán helyrejött. a bugyogást meg arra fogtam, hogy légteleníti magát a rendszer (ti. tegnap volt kimosva fagyáállóval feltöltve) Közhely, de 99,99%-ban HFtömítés lesz, a nívópálcát kihúztam és az olaj nem olyan fényes mint régen, mattabb lett, enyhe szürkés foltokkal. Ki van zárva hogy a Metabondban ilyen mennyiségű kondenz csapódjon ki, 2 éve Metával járok. Valahol csak átereszt a HFtömítés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Sajna a 16 szelepeseknél a hengerfejtömítés kicsit drágább mulattság mint a 8 szelepeseknél. Érdemes a hengerfejcsavarokat is cserélni, mert úgynevezett "nyúlócsavarok". Ha egyszer megnyúlt, utána már nem lesz olyan rugalmas. A szíj meg ezer helyen hajlik a sok terelés miatt, ezért ha egyszer levetted, akkor nem érdemes újra visszarakni. Ha meg új a szíj, akkor a picit fáradt görgőket simán elhúzza. A kicsit kopottas vízpumpából is képes fagyállót csiholni az új szíj. Akkor már érdemes a főtengely végén lévő szíjhajtó fogaskereket is cserélni. Az olajat, olajszűrőt és a hűtőfolyadékot szintén cserélni kell. Akkor kellenek még a szelepfedél tömítések. Ha síkoltatod a hengerfejet, akkor kell a szívósor és a kipufogósor alá is tömítés, meg még egy tömítés a kipufogóra, az ipszilonhoz. Szóval nem olcsó. Nekem két éve az anyag volt majdnem 60 eHUF, plusz két napig csináltuk a nagybátyámmal. Sajnos pénzhiány miatt a hengerfejet nem síkoltattam, de szerencsém van és nincs gond vele... :D Sok sikert a javításhoz. :D A gyertyák rendbe vannak, ill voltak még a múlt héten, amikor ezt csak induláskor produkálta, aztán helyrejött. a bugyogást meg arra fogtam, hogy légteleníti magát a rendszer (ti. tegnap volt kimosva fagyáállóval feltöltve) Közhely, de 99,99%-ban HFtömítés lesz, a nívópálcát kihúztam és az olaj nem olyan fényes mint régen, mattabb lett, enyhe szürkés foltokkal. Ki van zárva hogy a Metabondban ilyen mennyiségű kondenz csapódjon ki, 2 éve Metával járok. Valahol csak átereszt a HFtömítés :) Ha az olajon látsz változást, akkor szerintem ne használd a kocsit, mert többel kötöd be...ugyanis a vizesolaj nem olyan jól keni a az alkatrészeket... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bb-16v Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Sajna a 16 szelepeseknél a hengerfejtömítés kicsit drágább mulattság mint a 8 szelepeseknél. Érdemes a hengerfejcsavarokat is cserélni, mert úgynevezett "nyúlócsavarok". Ha egyszer megnyúlt, utána már nem lesz olyan rugalmas. ... Ha az olajon látsz változást, akkor szerintem ne használd a kocsit, mert többel kötöd be...ugyanis a vizesolaj nem olyan jól keni a az alkatrészeket... :D Szíj és vezérműszett még esetleg.. talán, nem tudom :).. 30ezerbe van, kivéve a vízpumpát. Ha cserélem akkor mindet, kivéve a szíjhajtó fogaskereket. Arra végleg nem jut. Ki van zárva. Olaj, szűrő természetesen cserés. Hűtődolyadék egy napos, ki van zárva h cserélem ha tisztán le tudom engedni. Ha nem drága a HFcsavarszett az is meglesz + szelepfedél tömítés. Szívó, kipufogósor alá... ejsze nem. És mindneképp síkoltatom a HFet. Ma beszéltem a szerelőmmel, ezeket javasolta. Most várom a sorom... semmiképp nem fogok járni vele addig, főleg az olajváltozás miatt. Köszi a tanácsokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 csá szerinten egy felujitás mindig arrol szol h mit kell megoldani az h mi az ami megoldja a gondot ahoz mérve h meddig akarom még használni az autot álltalában ezek a motorok kibirnak 200 300vagy 400 e km ert és szerintem mindenki tudja mennyit szokott beletenni mivel használt kocsirol van szo gondolom ugyanugy cseréli öket mint én legalább 3 évente én biztos nem cserélek olyan alkatrészt ami már kopás nélkül lehuzott 200-zat a fenmarado 6-ra ami csapágyas mint pl vizpumpa az ok de csak akkor ha muszáj mert nincs szép hangja szar benne a csapágy vagy... stb mindig értékelem a hibát és annakamértékében ujjitom aautot egy hf pakolás csere az arrol szol nem másrol ha kell természetessen cserélem a szivosor és kipu sor pakolást de elöször szétszedem és akkor kiderük mi a baj a hf pakolás álltalában egy forralástol megy tönkre és ennyi a feszitőket megpörgetem és kiderül h haszállhatoak -e még lehet h kibirnak méd 2-3 évet - nekem volt már több mint 10 autom amit napi szinten használltam sok opel volt köztük és tudvalévően az opel elég igénytelen joszág közepes használlat melett kimegy a világbol.... én elöbb költenék csapágyra és gyürüre mint egy ujj feszitő görgöre meggondolando hogy mit éraz egész Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 csá szerinten egy felujitás mindig arrol szol h mit kell megoldani az h mi az ami megoldja a gondot ahoz mérve h meddig akarom még használni az autot álltalában ezek a motorok kibirnak 200 300vagy 400 e km ert és szerintem mindenki tudja mennyit szokott beletenni mivel használt kocsirol van szo gondolom ugyanugy cseréli öket mint én legalább 3 évente én biztos nem cserélek olyan alkatrészt ami már kopás nélkül lehuzott 200-zat a fenmarado 6-ra ami csapágyas mint pl vizpumpa az ok de csak akkor ha muszáj mert nincs szép hangja szar benne a csapágy vagy... stb mindig értékelem a hibát és annakamértékében ujjitom aautot egy hf pakolás csere az arrol szol nem másrol ha kell természetessen cserélem a szivosor és kipu sor pakolást de elöször szétszedem és akkor kiderük mi a baj a hf pakolás álltalában egy forralástol megy tönkre és ennyi a feszitőket megpörgetem és kiderül h haszállhatoak -e még lehet h kibirnak méd 2-3 évet - nekem volt már több mint 10 autom amit napi szinten használltam sok opel volt köztük és tudvalévően az opel elég igénytelen joszág közepes használlat melett kimegy a világbol.... én elöbb költenék csapágyra és gyürüre mint egy ujj feszitő görgöre meggondolando hogy mit éraz egész MindenképpaszétszedésutánfogjákmegtudnihogymiaproblémamitkellmegoldaniHaszerencs éjevanakkorcsakhftömítésmegegysíkoltatásDehamárszétszedtéklehetneeztaztcsinálnira jtaÉsigazábólezahozzászólásomcsakazértvanmerttenemtanultálazáltalánosiskolábanírá sjeleketezértnemhasználodamimarháraidegesítőKöszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 MindenképpaszétszedésutánfogjákmegtudnihogymiaproblémamitkellmegoldaniHaszerencs éjevanakkorcsakhftömítésmegegysíkoltatásDehamárszétszedtéklehetneeztaztcsinálnir a jtaÉsigazábólezahozzászólásomcsakazértvanmerttenemtanultálazáltalánosiskolábanír á sjeleketezértnemhasználodamimarháraidegesítőKöszönöm :) bakker....ő legalább szóközöket hagyott........néha :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 MindenképpaszétszedésutánfogjákmegtudnihogymiaproblémamitkellmegoldaniHaszerencs éjevanakkorcsakhftömítésmegegysíkoltatásDehamárszétszedtéklehetneeztaztcsinálnir a jtaÉsigazábólezahozzászólásomcsakazértvanmerttenemtanultálazáltalánosiskolábanír á sjeleketezértnemhasználodamimarháraidegesítőKöszönöm Kend neki vazze! :D Amúgy ez a közepes használat mellett kimegy a világból konkrétan azt jeleni, hogy a gazdi szarik rá, csak tankolja 200-250Kilóméteren keresztül, aztán eladja (rendszeresen szervizelt, karbantartott bla-bla-bla) a vevő meg netalán elviszi szerelőhöz nézze át, és csodálkozik hogy a frissen vásárolt autójára rá lehet költeni 100-200 ezret. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 MindenképpaszétszedésutánfogjákmegtudnihogymiaproblémamitkellmegoldaniHaszerencs éjevanakkorcsakhftömítésmegegysíkoltatásDehamárszétszedtéklehetneeztaztcsinálnir a jtaÉsigazábólezahozzászólásomcsakazértvanmerttenemtanultálazáltalánosiskolábanír á sjeleketezértnemhasználodamimarháraidegesítőKöszönöm Saaanyiii...neee!!! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bb-16v Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Kend neki vazze! :D Amúgy ez a közepes használat mellett kimegy a világból konkrétan azt jeleni, hogy a gazdi szarik rá, csak tankolja 200-250Kilóméteren keresztül, aztán eladja (rendszeresen szervizelt, karbantartott bla-bla-bla) a vevő meg netalán elviszi szerelőhöz nézze át, és csodálkozik hogy a frissen vásárolt autójára rá lehet költeni 100-200 ezret. :D Igénytelen? Közepes használat? :) Egy két kigyorsítás (kb hetente 2-3alkalommal kihúzatom 5000ig) és évi 15ezer km biztos nem jelenti az agyonhajszolást. Első naptól ahogy elhoztam, mindent percre pontosan cserélek, nézetem stb. És az elmúlt hónapig qrvajó állapotban, kifogástalanul működött. Akkor generátor főjavítás, most mindjárt teljes szett kell a motorba, hogy szakadna rá az ég. :D De miért nem döglik be azoknak az autója (HF tömítés vagy bármi más) aki utána nem olvas, rossz minőségű olajjal jár, csereperiódust nem tart be, utángyártott féláras alkatrészekkel stb.? Sok ilyet ismerek errefele, és röhögnek ezek rajtam, hogy a lelkem benne tartottam és mégis megb@szott. Mi az istené xopok én, nem értem. Ki van zárva a hamis km-óra állás, 160ezerbe van most, ilyen fostalicskák ezek az X16XEL motrok? :D Bocs a vulgáris szövegért, de gondoljatok bele... nem idegesítene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bb-16v Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Ja és még valamit kérdeznék. A felforralást említik sokan a HF tömítés gyilkosának. Hülye vagyok de felforralást jelent, hogy felmegy a víz majdnem 100ra és bekapcsol a hűtőventillátor helyben álláskor? Mert ilyen volt néhányszor :) nem gondoltam ez annyira káros :D Mozgás közben azonban nagyon ritkán produkálta, sok-sok egyeskettesezés után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts