Laci4 Elküldve December8, 2004 Megoszt Elküldve December8, 2004 jaja.. és ahogy nézem, motronic nál nincs is 10x csak 11x 12x 13x 14x gondolom mert nullát nem villog :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December8, 2004 Megoszt Elküldve December8, 2004 Ez a gyakorlatban úgy néz ki, legalábbis nálam,hogy ha össze kötötted amit kell, utána ráadod a gyújtás... világit a kontrol lámpa.. aztán elalszik ez az egy.. szóval elalszik ..villog kettöt.. szünet... egy kis szünet egy kettö... szünet... egy k.szünet egy-kettö. ez a bevezetö.. nah ezután amit villog az az esetleges hibakód.. Ha gyári chip van a motronic-ban :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve December8, 2004 Megoszt Elküldve December8, 2004 Kiakartam olvasni a hibakodot ma az Astrabol van e benne de meglepetesemre a 6-os láb helye üres!!! Ami be van kötve : 3,4,5,7,8,12,16 :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December8, 2004 Megoszt Elküldve December8, 2004 Nekem meg ugye belekerült a vectra digit, és ez magától kivillogtattja a hibakódokat ha talált... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve December8, 2004 Megoszt Elküldve December8, 2004 Kiakartam olvasni a hibakodot ma az Astrabol van e benne de meglepetesemre a 6-os láb helye üres!!! Ami be van kötve : 3,4,5,7,8,12,16 :roll: Na ez izgalmas, akkor inkább ne babráld szerintem. Amúgy mi az, hogy van-e benne :?: :?: :?: Csak akkor érdemes kiolvasni ha több mint 30 másodpercig egyfolytában világított a sárga lámpa, és azóta nem indítottad a kocsit újra 20szor. Ugyanis 20 indítás után törli a hibakódot, ha azóta nem jelentkezett újra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
valoati Elküldve December8, 2004 Megoszt Elküldve December8, 2004 segitség!! Ma az AUTOSZERELŐ!!! kinyitotta a gépem lelkét és nagyon elkeseritett,mert láttam,hogy a hidrotőkék ugranak,meg a himbák is,de a vezmű teng is karcos.Állitolag már nem jutott olaj reá,ezért hagyta el magát.csak az utolsó bütyök zuzott,mindenféleképp távoznia kell?1.4 8 szelep,ha igen tud e valaki valami jó megoldást,vagy elbirja még egy darabig? ????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December9, 2004 Megoszt Elküldve December9, 2004 Nekem meg ugye belekerült a vectra digit, és ez magától kivillogtattja a hibakódokat ha talált... :wink: Üdv.: Atommanó Ez most komoly? :shock: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve December9, 2004 Megoszt Elküldve December9, 2004 Ez most komoly? :shock: 8) yahh az de anti azt felejtette hozza füzni hogy csak az lcd hibakodjat irja ki :) de majd megnezem legközelebb mondjuk a hall jeledot lehuzom ha azt is kiirja akkor ok de nem fogja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December10, 2004 Megoszt Elküldve December10, 2004 Tudtam hogy Te majd belekötsz.... :) :) :D Üdv.-: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve December11, 2004 Megoszt Elküldve December11, 2004 Anti, egyszer fussunk má össze, hogy az útjeladóddal kipróbáljuk az LCD-met, mert eddig kettőt raktunk be és egyik sem működött. Egy Kadett GSi 6impulzusossal meg működött, de a csati gyanús nekem, mert ezt direktbe kötötték, nem a váltó hajtotta meg. Ha Sonique kartács is tudna jönni (esetleg még egyszer szétborítani a műszerfalat), nekem igen nagy melegség járná át a kis szívemet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December11, 2004 Megoszt Elküldve December11, 2004 Hát sajna keddig minden nap dolgozom, de utána bármelyik nap állok rendelkezésedre... Viszek forró vizet, hogy majd melegség öntse el a szívedet, akkor is ha Sonique nem tud jönni... Amúgy még egy olajgombát nekem is be kell szereznem, mert ugye még bar-ban nem méri az olajnyomást... (Bár itt megjegyezném, hogy megnéztem a végét, leejtőn felfele 227, nagyon picit talán leejtősőn 240 kereken! :wink: Ami érdekes, hogy 220 felett barban is kiírta az olajnyomást, holott nincs is bekötve, és nincs is ami jelet adjon neki... :roll: ) 80-nál a Soniqueéhoz képest 3-4 km/h-t csal... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve December11, 2004 Megoszt Elküldve December11, 2004 Segitségre lenne szükségem mi az istenért fogyszthat sokat egy astra gsi c20xe olyan 11-11,5 körül van mikor nem nyomom neki és a termosztát és a motorhöfok jelado és tökletes .. mi lehet még a fogyasztas növekedés oka ????? Én is a lambdaszondára gyanakszom. Ő felel a kipufogó oxigéntartalma alapján a dúsításért. Ha döglődik, túldúsítja a keveréket, több benyát fogyaszt. Hosszú távon is kaki a fogyasztás ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December11, 2004 Megoszt Elküldve December11, 2004 Ha lambda a kakás, akkor azt nem jelzi semmi, menjek hibakódot olvastatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December11, 2004 Megoszt Elküldve December11, 2004 Ha lambda a kakás, akkor azt nem jelzi semmi, menjek hibakódot olvastatni? Lambdát jelzi a sárga pilács. Ahogy nekem is mostanság. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December11, 2004 Megoszt Elküldve December11, 2004 akkor elvileg nincs gáz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve December11, 2004 Megoszt Elküldve December11, 2004 Ki lehet mérni a szonda impulzusait. Tud úgy döglődni, hogy nem jelez még a motorkontroll, de már határértéken kívül dolgozik. Nálam is ez a helyzet. Bár mi nem a fogyasztás miatt néztük meg, mert azzal nincs gond (kb 600 km-t most nyomtam le 2-3000-es fordulatszámon és még 22 liter van a tankban :wink: ) Nincs jobb egy jó C20XE-nél ! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December11, 2004 Megoszt Elküldve December11, 2004 kb 600 km-t most nyomtam le 2-3000-es fordulatszámon és még 22 liter van a tankban Hány literes a tankod? Ha én 600-at el tudnék menni egy tankkal... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve December11, 2004 Megoszt Elküldve December11, 2004 60 L A felújítás óta rekordokat dönt a fogyasztás. És ami tetszik, hogy 1800-2000 rpm-től már szépen megmozdul az autó, még 5. fokozatban is rögtön reagál a gázpedálra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December11, 2004 Megoszt Elküldve December11, 2004 60 L A felújítás óta rekordokat dönt a fogyasztás. És ami tetszik, hogy 1800-2000 rpm-től már szépen megmozdul az autó, még 5. fokozatban is rögtön reagál a gázpedálra. Ahhoz képest hogy teljesítményben mennyivel vagyok elmaradva eléggé elszomorító hogy még tán többet is eszik. :sad7: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve December11, 2004 Megoszt Elküldve December11, 2004 Nekem ma jött ki 5.1-re a fogyi, 275km 14L gázolajjal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve December11, 2004 Megoszt Elküldve December11, 2004 Fiúk, találkozott már valaki a következő problémával ? Az alapjárat időnként finoman beszaggat. Ilyenkor a motoron is látszik, hogy picit megrándul és utána csak füllel hallhatóan megemelkedik a fordulatszám (mutató nem mozdul). A kipufogó hangján is érezhető a kihagyás szerű hang, mintha halkan bepuffogna. Mindez rendszertelen időközönként, de melgedő állapottól folyamatosan észlelhető, akár 1-2 másodperces gyakorisággal. Valami olyasmi, mint Anti alapjárata a fokolt tengelyekkel, csak nem annyira durva, de ugyanaz a rendszertelen járás. :? Ahogy finoman adom a gázt, úgy simul ki a motor járása kb. 1100-1200 rpm-től. Már az atyaúristen is ki lett cserélve vagy próba alkatrésszel kipróbálva, de eddig nem jöttünk rá, hogy mi okozza. Ezek már nem jöhetnek szóba : - légtömegmérő - gyertya - gyertyakábel - elosztó fedél és rotor - alapjárati léptetőmotor - folytószelepház - motor vagy hengerfej mozgó alkatrészek - vízhőfok jeladó Még a lambdaszondára és a befecskendező szelepek valamelyikére gyanakszunk. Valakinél volt már ilyen probléma. Más ötlet ? Jó lenne a végére járni ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve December11, 2004 Megoszt Elküldve December11, 2004 Nekem ez volt az OFF R19 1.8 16Vnel ON ott lambda csere segített ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve December12, 2004 Megoszt Elküldve December12, 2004 Anti, egyszer fussunk má össze, hogy az útjeladóddal kipróbáljuk az LCD-met, mert eddig kettőt raktunk be és egyik sem működött. Egy Kadett GSi 6impulzusossal meg működött, de a csati gyanús nekem, mert ezt direktbe kötötték, nem a váltó hajtotta meg. Ha Sonique kartács is tudna jönni (esetleg még egyszer szétborítani a műszerfalat), nekem igen nagy melegség járná át a kis szívemet. :) meg ittvan meg nalam masik jelado is már ki akartam probalni anti kocsijaban csak mindig itthon hagyom ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December12, 2004 Megoszt Elküldve December12, 2004 Fiúk, találkozott már valaki a következő problémával ? Az alapjárat időnként finoman beszaggat. Ilyenkor a motoron is látszik, hogy picit megrándul és utána csak füllel hallhatóan megemelkedik a fordulatszám (mutató nem mozdul). A kipufogó hangján is érezhető a kihagyás szerű hang, mintha halkan bepuffogna. Mindez rendszertelen időközönként, de melgedő állapottól folyamatosan észlelhető, akár 1-2 másodperces gyakorisággal. Valami olyasmi, mint Anti alapjárata a fokolt tengelyekkel, csak nem annyira durva, de ugyanaz a rendszertelen járás. :? Ahogy finoman adom a gázt, úgy simul ki a motor járása kb. 1100-1200 rpm-től. vmi ilyesmi nekem is van.. bár nem tudom egy ugyanazon dologról beszélünk-e. Én eddig nem tulajdonítottam neki nagy jelentöséget. De lehet nekem is lambda. már többen gyanakodnak nálam rá. no nem ez a hiba miatt. Viszont érdekes,hogy kb. egy hónapja néztük, akkor szépen gyorsan váltakozott a feszültsége... milyen más hibát tud pródukálni? mármint amiböl ki lehet deríteni hogy rossz, vagy haldoklik a lambda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December12, 2004 Megoszt Elküldve December12, 2004 Tudom, hogy most azt fogjátok elsőre mondani, hogy a tengelyek miatt van, de biztos nem, mert nem ilyen hideg időben nem csinálta... Szóval nekem is hülyéskedik az alapjárat, van amikor 1200-on áll folyamatosan, aztán 5 perc múlva meg 5-600-on áll, de van amikor, csak 1000 környékén ugrándozik 100-at le fel... Aztán nem tudom, de talán akkor jelentkezik többször ha nagyon meghajtom, és utána hírtelen visszaveszek a tempóból, hogy 3000-en!!! áll az alapjárat, és csak nagyon lassan (Úgy kb 1 perc) áll vissza Ezeket azóta csinálja, amióta ilyen hideg van... Többektől hallottam már, hogy a direktszűrő miatt is lehet, de nem hiszem... Na???? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts