Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Jaja.. én is ismertem, de jót mosolyogtam rajta :D

Opel16 szóval hömérséklet jeladó.. oksa. Rámérek holnap.. ézé holnapután.. holnap meló. Vki ugyemlékszem már méricskélt itt ilyesmit.

Nem emlékszik mennyit? Az enyémben kék van. Lehet nem tett neki jót a jómúltkori infós ellenállásos játszadozásunk?! :)

Szóval akkor megy a hal jeladó nélkül is a verda. hmm.. gondolom az se olcsó mulatság :) Annál nem lehet vmit méregetni esetleg?vagy valahogy kiszürni, hogy tényleg az-e a rossz?

Lehet akkor régebben is ezért kötözködött néha :evil: meg ezért torpant..

Megosztás:

ui: mondjuk a hömérséklet jeladóhoz: fura viszont, hogy ha hidegen inditom, a BC szerint nézem a pill. fogyit, elösször magasabb.. mondjuk ugy 1.6l/h aztán ahogy melegszik be, ugy megy lefelé, majd ugy 1-1.1l/h.

Ez nem mond ellent annak hogy rossz a hömérséklet jeladó?

Megosztás:

Jaja.. én is ismertem, de jót mosolyogtam rajta  :D  

Opel16 szóval hömérséklet jeladó.. oksa. Rámérek holnap.. ézé holnapután.. holnap meló. Vki ugyemlékszem már méricskélt itt ilyesmit.  

Nem emlékszik mennyit? Az enyémben kék van. Lehet nem tett neki jót a jómúltkori infós ellenállásos játszadozásunk?!  :)  

Szóval akkor megy a hal jeladó nélkül is a verda. hmm.. gondolom az se olcsó mulatság  :)  Annál nem lehet vmit méregetni esetleg?vagy valahogy kiszürni, hogy tényleg az-e a rossz?

Lehet akkor régebben is ezért kötözködött néha  :evil:  meg ezért torpant..

Hát mi méricskéltünk Soniqua-kal de nem nagyon jutottunk dülöre, pl miért is nem müxik a milyenkben a dolog, és a tiedben meg Istiében miért :roll: :?:

Ettöl elvileg nem lehet semmi baja... Tulképpen csak más jelet adsz neki, és ettöl több benyát küld a mocinak... :wink:

Üdv.: Atommanó

Megosztás:

Tegnap már levettük petyával.. kapott kontaktsprajt is.. nemhinném h kontakt... :) majd szombaton rámérek.. meg a vezetékére is.. az is lehet ludas, mert láttam h kicsit meg volt törve...csak hogy tudom vajh megmérni a másik végéét :roll:

Mondjuk nem is ez itt ami annyira vészes,mert ez nem "összeg",a hal jeladótól rinyálok, illetve azt kellene vhogy kitaliznom, h kuka vagy sem.

Megosztás:

DE EZ Az egyik HALL JELADÓ, mondtam én hogy nem az ??? :)

A kettő közül az, amelyik a főtengelynél van.

Jaaaa.. ok!! Ezekszerint Mind2ö hal.. müködés alapján. csak nekem ami a vez.tengely végén van, az a "Hal" jeladó.. ha érted mire gondolok. de vettem.

Belenéztem TIS--be létezik hogy le kelljen bontanom a fél motort(klima kopresszor) ahoz hogy hozzáférjek?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.