PetiGSI Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 DIS gyujtásmodul mennyibe kerül? Gondolom utángyártottat nem érdemes venni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 DIS gyujtásmodul mennyibe kerül? Gondolom utángyártottat nem érdemes venni :wink: Ha már ennél a DIS dolognál tartunk, akkor miben különbözik ez a régitöl??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Emmár full elektronyos gyújtás, a tieddel szemben, ami elosztós. :) DIS nem olcsó játék, bontóban próbálkoznék inkább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Most kérdeztem meg! Kb 35 ezer HUf Újonnan... :wink: És ezt amúgy csak úgy leveszem és kicserélem, vagy van itt más módosítanivaló is.. :roll: :? Azt tudom pl, hogy másmilyen veztengely kell bele... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Laci4! Ma esti progi: hozz magaddal sí sapit :) Benézünk egy pénzintézetbe :D Nekem is kellene vagy 100e Ft :) a kocsi rendberakására.............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Peti! Tudod, hogy ez már felbújtásnak számít??? :) :) :D Jó pénzért tartom majd a szám... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Vmit tenni kell mert zsé nem nagyon van viszont az autónak kellene 1-2 alkatrész :wink: Gondolom ezzel vannak még 1páran........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Szerintem ezzel mindenki így van... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Laci4! Ma esti progi: hozz magaddal sí sapit :) Benézünk egy pénzintézetbe :D Nekem is kellene vagy 100e Ft :D a kocsi rendberakására.............. Na ne... :shock: :) Elkapták a bűnözőket Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Ez tök jó :) Jót nevettem rajta.....régen a barátnőmnek mutattam meg a levantartoztatva.hu-t tök poén :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Én még nem ismertem, úgyhogy nekem még nagyobb meglepetést okozott.... :) :) :D :D Nagggyon jóóóó... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Jaja.. én is ismertem, de jót mosolyogtam rajta :D Opel16 szóval hömérséklet jeladó.. oksa. Rámérek holnap.. ézé holnapután.. holnap meló. Vki ugyemlékszem már méricskélt itt ilyesmit. Nem emlékszik mennyit? Az enyémben kék van. Lehet nem tett neki jót a jómúltkori infós ellenállásos játszadozásunk?! :) Szóval akkor megy a hal jeladó nélkül is a verda. hmm.. gondolom az se olcsó mulatság :) Annál nem lehet vmit méregetni esetleg?vagy valahogy kiszürni, hogy tényleg az-e a rossz? Lehet akkor régebben is ezért kötözködött néha :evil: meg ezért torpant.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 ui: mondjuk a hömérséklet jeladóhoz: fura viszont, hogy ha hidegen inditom, a BC szerint nézem a pill. fogyit, elösször magasabb.. mondjuk ugy 1.6l/h aztán ahogy melegszik be, ugy megy lefelé, majd ugy 1-1.1l/h. Ez nem mond ellent annak hogy rossz a hömérséklet jeladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Jaja.. én is ismertem, de jót mosolyogtam rajta :D Opel16 szóval hömérséklet jeladó.. oksa. Rámérek holnap.. ézé holnapután.. holnap meló. Vki ugyemlékszem már méricskélt itt ilyesmit. Nem emlékszik mennyit? Az enyémben kék van. Lehet nem tett neki jót a jómúltkori infós ellenállásos játszadozásunk?! :) Szóval akkor megy a hal jeladó nélkül is a verda. hmm.. gondolom az se olcsó mulatság :) Annál nem lehet vmit méregetni esetleg?vagy valahogy kiszürni, hogy tényleg az-e a rossz? Lehet akkor régebben is ezért kötözködött néha :evil: meg ezért torpant.. Hát mi méricskéltünk Soniqua-kal de nem nagyon jutottunk dülöre, pl miért is nem müxik a milyenkben a dolog, és a tiedben meg Istiében miért :roll: :?: Ettöl elvileg nem lehet semmi baja... Tulképpen csak más jelet adsz neki, és ettöl több benyát küld a mocinak... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Lehet hogy nem jól csatoltátok vissza a dugót és kontaktos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 És 1 hónap után ez most derülne ki??? (Ha nem 2...) Üdv.: Atommanó :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Tegnap már levettük petyával.. kapott kontaktsprajt is.. nemhinném h kontakt... :) majd szombaton rámérek.. meg a vezetékére is.. az is lehet ludas, mert láttam h kicsit meg volt törve...csak hogy tudom vajh megmérni a másik végéét :roll: Mondjuk nem is ez itt ami annyira vészes,mert ez nem "összeg",a hal jeladótól rinyálok, illetve azt kellene vhogy kitaliznom, h kuka vagy sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Lehet hogy annak is csak a vezetéke/csatija bibis. Át kell nézni rendesen. Vagy láttam már olyat is, hogy a főtengely-jeladó egyszerűen leesett a helyéről, és lógott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Lehet hogy annak is csak a vezetéke/csatija bibis. Át kell nézni rendesen. Vagy láttam már olyat is, hogy a főtengely-jeladó egyszerűen leesett a helyéről, és lógott. De akkor nem is megy a kocsi.... Vagy??? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 "...12 initiation of diagnosis. n/a 15 Coolant Temperature senzor (CTS) High Voltage 31 Engine RPM signal (crankshaft senzor) No Signal és ujra 12.. mindezt ismételgeti.." akkor ez most melyik jeladó is akar lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 31 Engine RPM signal (crankshaft senzor) No Signal akkor ez most melyik jeladó is akar lenni? Ez a motor főtengelyének (forgattyús tengelyének) jeladója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Ez a motor főtengelyének (forgattyús tengelyének) jeladója. Aha.. köszi.. akkor nem is a haljeladó.. és ez a cucc hol talizható? lehet tudni? ui: de hülye vok.. csak elö kellett vennem egy szótárt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Aha.. köszi.. akkor nem is a haljeladó.. és ez a cucc hol talizható? lehet tudni? DE EZ Az egyik HALL JELADÓ, mondtam én hogy nem az ??? :) A kettő közül az, amelyik a főtengelynél van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Laci alakítsuk át megszakitósra mint a Wartburg 353-nál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 DE EZ Az egyik HALL JELADÓ, mondtam én hogy nem az ??? :) A kettő közül az, amelyik a főtengelynél van. Jaaaa.. ok!! Ezekszerint Mind2ö hal.. müködés alapján. csak nekem ami a vez.tengely végén van, az a "Hal" jeladó.. ha érted mire gondolok. de vettem. Belenéztem TIS--be létezik hogy le kelljen bontanom a fél motort(klima kopresszor) ahoz hogy hozzáférjek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts