aztec Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 vagy c23xe :?: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Hi Reggel eltűnt az 1-es és a 2-es. Csak 3-4-5 ér rükim van.Mi a franc lehet vele? Kicsit furcsa is a váltókar olyan mintha lógna egy kicsit. Valaki adjon tippet mert elég tré 3,-ban indulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Esetleg szinkrongyűrű??? Ha haldoklik a kinyomócsapágy esetleg akkor az is lehet talán, de annak hallható nyomai vannak.. :roll: "Szerintem..." Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Egyik pillanatról a másikra ment el.Reggel elindultam és nem volt semmi baja.A Blahánál álltam a lámpánál,mikor észrevettem hogy nem oké a dolog raktam 1-be és a hülye 3.-ba indult Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Érdekes koncepció :) Csak úgy kiváncsiságból : B Vectra elemei miért jobbak, mint mondjuk egy V6-os Calibra-é ? Mert egy generációval újabb fejlesztésű a váltó, az ABS, jobbak féknyergek, fékmunkahengerek, és NAGYOBB átmérőjű a tárcsa, stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Egyik pillanatról a másikra ment el.Reggel elindultam és nem volt semmi baja.A Blahánál álltam a lámpánál,mikor észrevettem hogy nem oké a dolog raktam 1-be és a hülye 3.-ba indult A motortérben, a váltó és a tűzfal között van a váltórudazat állító eleme, elképzelhető hogy ez lelazult, vagy félig száthullott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 ....Nem célom turbósokkal felvenni a versenyt, én ebből a szívó benyásból szeretnék csodát.... Óóóóó persze, te nem vagy az a versenyző tipus :) Azt csak szép csendben jegyezném meg, hogy nálad minden csoda másfél napig tart :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Mert egy generációval újabb fejlesztésű a váltó, az ABS, jobbak féknyergek, fékmunkahengerek, és NAGYOBB átmérőjű a tárcsa, stb Köszi. Mindig tanul valamit az ember :) Az átalakítás kapcsán van valami konkrét elképzelésed ? Mondjuk tavaszra meglesz esetleg ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Akkor máshogy fogalmazok... Szívem szerint Turbós lenne szó nélkül, Twin turbós :) :) de... Ezt szabad azt meg nem... :roll: (Mármint papíron otthon ezt is csak módjával... :wink: ) Ezzel kell beérnem.. Azért így sem rossz a dolog... Isti Te pedig ne kötekedj... Te is ott voltál múltkor... :wink: ...Hallottad... :shock: :? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Akkor is azt mondom, hogy a C20XE-ből 180LE-t kihozni, utcai használatra, az már igencsak a felső határ lesz, nem beszélve arról, hogy pörgetni kell majd mint állat. Ezzel szemben a 2,5 V6 élből 170LE, gyárilag nincs is annyira felhúzva mint a C20XE, és a pincéből húz... Egy kis szívóldali meg kipufogóoldali tuningal, chip-el simán 200LE, és még pörgetni sem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Hát ha már mocibiznisz lenne akkor inkább a turbós... Higgyétek el, hogy nekem is jobban esne bármilyen más variáció, de ezt az én drága feleségemnek nem tudom megmagyarázni...(Vagyis megmagyarázni meg tudom, de nem vevő a dologra... :wink: ) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Akkor máshogy fogalmazok... Szívem szerint Turbós lenne szó nélkül, Twin turbós :) :) de... Ezt szabad azt meg nem... :roll: (Mármint papíron otthon ezt is csak módjával... :wink: ) Ezzel kell beérnem.. Azért így sem rossz a dolog... Üdv.: Atommanó Nem adhatok tanácsot, csak azt tudom mondani, hogy rengeteg Mantában láttam 3000-es soros 6 hengeres motort, aminek 20E, 20S, 19S-el ketdődott a motorszáma. Mindezeket mondjuk lengyel rendszámú autóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Vagyis megmagyarázni meg tudom, de nem vevő a dologra... :wink: ) Üdv.: Atommanó Nálunk a férfi hordja a nadrágot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Asszem ez nem gatya kérdése... :) :) :D Bár nem tom hogy állna nekem valami szép miniszoknya... :D :P :lol: Thats all Folks.... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Ez szerintetek mit csinál a géppel??? :roll: :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Ez szerintetek mit csinál a géppel??? :roll: Mi lenne, ha lefordítanád ? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Szerintem is a C20XE 170LE felett már csak küszködéssel valósítható meg, és egyáltalán nem utcára kigondolva... Azt alapból nem szabad elfelejteni, hogy ez a motor már gyárilag fel van tupírozva, az "utcai" tuning dolgok nem sokat emelnek a pacik számán. Ami pedig nem utcai, az nem is használható ott (mint Dark is mondta, folyamatosan pörgetni kell, emellett pedig lehet utánahúzni a benyakutat), és iszonyat drága. 16DA! Szinte biztos hogy a váltórudazatod mászott el! Fogsz egy 13-as kulcsot, motortérből a homlokfalnál eléred a racsnis váltórudazat végen a toldás csavarját. Ezt lelazítod, váltót beteszed kézzel a motortérből először 1-be, és megpróbálod a váltókart is abba a pozícióba tenni. Kicsit meghúzhatod a csavart, majd bele kell próbálni 5-be és R-be is. Ha már megfelelő a pozíció, jól húzd rá a rscsnira a csavarral a toldást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Mi lenne, ha lefordítanád ? Na vettem a fáradtságot, és szépen végigolvastam... :wink: Szóval ez egy ilyen belülről módosítható chip féleség... elég röviden... :wink: Azt írja, hogy OPEL Vectra B 2.0 16V Ecotec ami ugye gyári 136 LE, +16 LE-t dob rá... :wink: :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Ahányszor kevesellem azt a (z elméletileg) 150 lovat, amit az astrám tud, mindig visszaülök egy kicsit apám A omegájába. Utána ismét meglep a saját kocsim, és örülök neki, hogy de k.rv@ jól megy :). Így minden héten újból örülök a saját autómnak :). (Csak kéne már bele egy nem nyisszogós vezetőülés :D ) Ez a legolcsóbb tuning :D. Sőt, probléma sincs vele, tök megbízható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Akkor vegyek egy kispolákot... :) :) :D És akkor végülis 50.000-ért kapok 130 Le-t... Nem is rossz ötlet... :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Köszi. Mindig tanul valamit az ember :) Az átalakítás kapcsán van valami konkrét elképzelésed ? Mondjuk tavaszra meglesz esetleg ? Tavaszra nem lesz, talán inkább sazondom jövőre nekifogok, és ha minden OK, még jövőre el is készül... folytatás a Calibra topicban Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 Szerintem is a C20XE 170LE felett már csak küszködéssel valósítható meg, és egyáltalán nem utcára kigondolva... Azt alapból nem szabad elfelejteni, hogy ez a motor már gyárilag fel van tupírozva, az "utcai" tuning dolgok nem sokat emelnek a pacik számán. Ami pedig nem utcai, az nem is használható ott (mint Dark is mondta, folyamatosan pörgetni kell, emellett pedig lehet utánahúzni a benyakutat), és iszonyat drága. 16DA! Szinte biztos hogy a váltórudazatod mászott el! Fogsz egy 13-as kulcsot, motortérből a homlokfalnál eléred a racsnis váltórudazat végen a toldás csavarját. Ezt lelazítod, váltót beteszed kézzel a motortérből először 1-be, és megpróbálod a váltókart is abba a pozícióba tenni. Kicsit meghúzhatod a csavart, majd bele kell próbálni 5-be és R-be is. Ha már megfelelő a pozíció, jól húzd rá a rscsnira a csavarral a toldást. Köszi a segítséget délután megnézem. Majd jelentek mi történt. Csak az a furcsa hogy semmi előjele nem volt a dolognak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve November26, 2004 Megoszt Elküldve November26, 2004 Jó ez a kocsi, leforogta ötösben túlságos erőlködés nélkül a tartományt 6000ig... Ment volna tovább is, csak úgy döntöttem, jobb élni, meg féltem, hogy elvisz a kocsiban uralkodó tornádó... Nem mondanám, hoyg autópályára tervezték az astra kasznit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November27, 2004 Megoszt Elküldve November27, 2004 és mit mutatott a speedtacho? :shock: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November27, 2004 Megoszt Elküldve November27, 2004 Az utóbbi hideg időben rengeteget kellett rövid távon üzemeltetni a kocsit, kicsit meg is ijedtem mert 10l/100km lett a fogyasztásom (1.4 16v), gondoltam a hideg miatt lehet, persze azért még gyanakodtam. Ma volt egy hosszabb utam, gondoltam akkor megint mérés. Telitank, megyek, jövök, telitank. Az eredmény 170 km után átlag 100-as tempóval 5.88 lityi. Azt hiszem megnyugodthatok. Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts