Laci4 Elküldve November11, 2004 Megoszt Elküldve November11, 2004 Redline! ..... (venti jeladója a hűtő oldalán van). :) ezekszerint az van a fenti csö alatt.. (motor felöl hütöbe menö csö alatt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November11, 2004 Megoszt Elküldve November11, 2004 Redline! Szerintem nem kell törődni vele. Ha picivel 100 felett kapcsol, akkor lehet a műszer, a műszer jeladója, vagy a hűtőventi kapcsolója rossz,vízköves,stb... Laci! Ja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2004 Megoszt Elküldve November11, 2004 ezekszerint az van a fenti csö alatt.. (motor felöl hütöbe menö csö alatt) Tudod avval okoskodtunk... :) :) :D Üdv.: atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November11, 2004 Megoszt Elküldve November11, 2004 Hurrá......ma megérkezett az új gyújtókábel sett :) Kipróbáltam a vasat kicsit mintha nyomatékosabb lenne :) (lehet csak bemesélem magamnak.........de tényleg jobb lett) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 PetiGsi: EEhh... irigyellek 8) jo kis szeeeeet.. nekem most kuplung bowden kellene :wink: :oops: :) Lassan olyan jo lesz a verdád, h startolás ide oda, elcsépelsz de csúnyán... Atom: Sztem nem egyröl beszélünk... amire te gondolsz, és amivel "szórakoztunk" az a motor felé "menö" vizhömérséklet jeladó. Namármost amit én és sztem Opel16v is mond, az ezzel szemben a hütön található "kis" jeladó..vagy egy egyszerü hökapcsoló ami a hütöventit kapcsolja..... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 Ja! :oops: Én tükörből néztem... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 Macsó gyerek, ne nézegess anyit tükörbe! :) :) :D Amire mi gondolunk, az a hűtőn van konkrétan, nem a motor termosztátcsonkjánál. :P Tehát összesen 3 hőjeladó/hőkapcsoló van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 Anti -> :iroc: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 Na ma voltam az új jeladóval Pesten :) 92 - 92.5 stabilan menet közben országúton is meg városban is, amikor egy csomó percet álltam sorompónál akkor is max 94, 94.5 volt... szal mikor megvettem már akkor döglődőfélben volt a jeladó: 2 fokkal kevesebbet mutatott, a végén ugye meg már vagy 5-tel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November13, 2004 Megoszt Elküldve November13, 2004 Láttam ma a tescóban 3200 huf-ért 3 vagy 4 (inkább 4) pólusú bosch gyertyát( 4 db/ csomag) Érdemes megvenni, vagy inkább vegyek gyárit? Esetleg más ötlet gyertya terén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 Na ma erdekes dolgot vettem eszre a rangatas/gyertyakabel fejlemenyekent... Lehuztam a kabeleket minden gyertyarol, es a balrol harmadiknak egesz masmilyen szinu a feje mint a tobbi haromnak. Azok ugyanolyan aranyszinuek mint ujonnan voltak, ez az egy pedig voroses (kb mint a rez). Ez gondolom biztos jelenthet valami konkretat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 Gepard! Szerintem csak gyári gyertyát, ami elő van bele írva! Még anno belepróbáltam egy elég profi tuning Champion gyertyát, de nem volt jobb, sőt, 20000km után cserélni kellett, mert nem bírta a strapát (kettő a négyből rossz lett). A gyárival soha semmi bajom nem volt. GH! Ellenállást kellene mérni a kábelen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 GH! Ellenállást kellene mérni a kábelen. Igen igen csak az a gond hogy jelenleg nemtom mivel megmerni, viszont ha mar ennyire lathato jele van hogy rossz akkor erdemes cserelni, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 Na szereztem egy multimetert es belemertem, hat nem mutat semmit a tobbihez kepest ugyhogy asszem biztosra veheto a hiba. Nem vagyok villamosmernok de 20k ohm-os allasban ilyen ertekeket mutat a tobbire: 1. 5.02 (leghosszabb) 2. 4.61 3. --- 4. 1.90 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 Köszi, akkor gyárit veszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 Jol teszed :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 Na szereztem egy multimetert es belemertem, hat nem mutat semmit a tobbihez kepest ugyhogy asszem biztosra veheto a hiba. Nem vagyok villamosmernok de 20k ohm-os allasban ilyen ertekeket mutat a tobbire: 1. 5.02 (leghosszabb) 2. 4.61 3. --- 4. 1.90 Jól értem hogy a 3-as-on semmit nem mutatott? Még más állásban sem? Mert akkor elvileg azt jelentené hogy nem is megy szikra. Egy pár nap múlva én is megmérem majd pontosan az enyémet megint. Fura hogy nekem is a 3-as kábelem a gyanús. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 3-nál vagy nagyobb az ellenállás 20K-nál, vagy szakadás van. Lényeg hogy mindenképpen rossz a kábel, új gyárit kell venni (utángyártottat ne vegyél, eddig nem sok embernek jött be... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 3-nál vagy nagyobb az ellenállás 20K-nál, vagy szakadás van. Lényeg hogy mindenképpen rossz a kábel, új gyárit kell venni (utángyártottat ne vegyél, eddig nem sok embernek jött be... ) Rendben, koszi. (egyebkent milyen ertekeket kellene merni?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 Nem emléxem pontosan, de asszem a többi érték jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November15, 2004 Megoszt Elküldve November15, 2004 Én pár napja cseréltem gyújtáskábelt és bazi jó lett a kocsi :) Laci4nek is mutattam majd átültünk az övébe és nagyon lehett látni a különbséget. alapjáratnál ha hirtelen gázt adtunk akkor nekem az uj kábelek miatt nem torpant a motor (régiekkel igen)jol vette a fordulatot ,viszont nála ugyanez a kisérlet nagy torpanást okozott. Ezzel csak azt akartam mondani,hogy ha a gyujtással vmi gáz van akkor sok apró "megmagyarázhatatlan" probléma lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November15, 2004 Megoszt Elküldve November15, 2004 De legalább a motorteremben is van optikai tuning. Fénytechnika :) :) Szépen szikrázik.... :twisted: asszem adok én neki ma egy kis szig.szallagot.. fene a képit-e... pláne hogy a hall jeladom felé cicereg... Mondjuk ez nem megoldás.. dehát átmenetileg... Viszont fura hogy alapjáratról gázra torpanás ez miatt lenne.. mert a cikra is csak kicsit nagyobb fordon jelenik meg..(mármint a kóbór cikla).. :shock: Nálam mint Szeles Gabesz meg itt páran is mondták, valszeg a lambda szondicsek kötözködik.. (is). Reggel amikor jöttünk el, akkor is felpilácsolt 2szer a kis sárga szörnyeteg... (motorkontrol) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November15, 2004 Megoszt Elküldve November15, 2004 szedd ki nem kell labda szomba vagy mi?! :shock: :D Eltudom képzelni,hogy pár hónap múlva majd én is átesem ezen a lamda szonda problémán :) Sajnos csak a gyári a jó megoldás............ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November15, 2004 Megoszt Elküldve November15, 2004 Jah-- már most félek elöre..... És ugyveszem észre mintha kicsit többet is enne... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve November15, 2004 Megoszt Elküldve November15, 2004 Ne félj kicsi Laci ez tuti lamda szonda :goodman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts