Tiv. Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Még itt vagyok. :lol: Nem jegyeztem meg melyik csati melyik sarura megy, egy duncosüvegből nyomattam a másikban a kocsi alatt a benyát, hogy megnézzem nyom, vagy szív. :lol: Ettől még nem ez az ajánlott eljárás. :devlish: Ezt nem is hangoztatnám. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Ettől még nem ez az ajánlott eljárás. :devlish: Ezt nem is hangoztatnám. :lol: Tök logikus, csak valahogy akkor nem jutott az eszembe. :lol: De ha leírom, hogy milyen nagy baromságot csináltam talán nem utánoz senki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Még itt vagyok. :devlish: Nem jegyeztem meg melyik csati melyik sarura megy, egy duncosüvegből nyomattam a másikban a kocsi alatt a benyát, hogy megnézzem nyom, vagy szív. :lol: Nem kell mivel nem is egyformák... Vagy igen ? Amit én láttam, fogtam, azon a + , - saru mérete különböző volt. Ha jól emlékezem a - a kisebb. 3 hónapja egy Omega MV6-ban cseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Nem kell mivel nem is egyformák... Vagy igen ? Amit én láttam, fogtam, azon a + , - saru mérete különböző volt. Ha jól emlékezem a - a kisebb. 3 hónapja egy Omega MV6-ban cseréltem. Igen, eltérő a sarú méret, csak én forrasztani akartam, és levágtam a sarukat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tipród Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Hali.Nekem 92 es astra f em van c14nz.Lenne 1 kérdésem.Valamiért az alapjáratom ingadozik.pl megyek a főúton kifogom a lámpát van mikor ha nemnyomok gázt leáll és utánna egyböl bese indul,de van mikor van alapjárat de azis elég szegényes 500 600,vár 1 kicsit felmegy 900-1000 re miért lehet ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Hali.Nekem 92 es astra f em van c14nz.Lenne 1 kérdésem.Valamiért az alapjáratom ingadozik.pl megyek a főúton kifogom a lámpát van mikor ha nemnyomok gázt leáll és utánna egyböl bese indul,de van mikor van alapjárat de azis elég szegényes 500 600,vár 1 kicsit felmegy 900-1000 re miért lehet ez? Alapjárati moci, gyújtásmodul és gyertyakábelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
saky Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Hali.Nekem 92 es astra f em van c14nz.Lenne 1 kérdésem.Valamiért az alapjáratom ingadozik.pl megyek a főúton kifogom a lámpát van mikor ha nemnyomok gázt leáll és utánna egyböl bese indul,de van mikor van alapjárat de azis elég szegényes 500 600,vár 1 kicsit felmegy 900-1000 re miért lehet ez? nekem ugyanez volt a hiba anno! szerintem neked is az alapjárati szabályzó motort kellene kitisztítani, mert a sok szmötyitől beszorul! szét kell szedni és benzinben leáztatni a sok genyót, utána tökéletes lesz még évekig :devlish: a "karburátor" oldalán tartja 3 csavar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 nekem ugyanez volt a hiba anno! szerintem neked is az alapjárati szabályzó motort kellene kitisztítani, mert a sok szmötyitől beszorul! szét kell szedni és benzinben leáztatni a sok genyót, utána tökéletes lesz még évekig :devlish: a "karburátor" oldalán tartja 3 csavar Erre nem vennék mérget. Volt példa rá, hogy pár hónapot tartott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tipród Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Alapjárati moci, gyújtásmodul és gyertyakábelek. Köszi a gyors választ. Gondolom azsem előnyös hogy a gyujtás elosztóm belseje kivan kopba és a tengely mozog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tipród Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 nekem ugyanez volt a hiba anno! szerintem neked is az alapjárati szabályzó motort kellene kitisztítani, mert a sok szmötyitől beszorul! szét kell szedni és benzinben leáztatni a sok genyót, utána tökéletes lesz még évekig :devlish: a "karburátor" oldalán tartja 3 csavar Már volt takarítva nemis 1 szer beindult és nemváltozott semmi.:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Köszi a gyors választ. Gondolom azsem előnyös hogy a gyujtás elosztóm belseje kivan kopba és a tengely mozog. Nem előnyos viszont egy próbát megér a következő: Járó motornál meg kell mozgatni a gyertyakábeleket. Ha 1 esetében is megváltozik az alapjárat akkor már van kiinduló pont. Ha ez nem hoz eredményt akkor a másik 2 közül vmeik a ludas 100% Link to comment Megosztás: More sharing options...
tipród Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Nem előnyos viszont egy próbát megér a következő: Járó motornál meg kell mozgatni a gyertyakábeleket. Ha 1 esetében is megváltozik az alapjárat akkor már van kiinduló pont. Ha ez nem hoz eredményt akkor a másik 2 közül vmeik a ludas 100% oké köszi a segítséget megyek megis nézem :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 oké köszi a segítséget megyek megis nézem :lol: Várom az eredményt. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tipród Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Nem előnyos viszont egy próbát megér a következő: Járó motornál meg kell mozgatni a gyertyakábeleket. Ha 1 esetében is megváltozik az alapjárat akkor már van kiinduló pont. Ha ez nem hoz eredményt akkor a másik 2 közül vmeik a ludas 100% Megnéztem a kábeleket nemtörtént semmi.Megpróbálkozok az alapjárati motorral.bár gyujtásmodulal voltmár gond bemelegedett leált az autó,volt itthon 1 másik azt beraktam és azóta nemál le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Megnéztem a kábeleket nemtörtént semmi.Megpróbálkozok az alapjárati motorral.bár gyujtásmodulal voltmár gond bemelegedett leált az autó,volt itthon 1 másik azt beraktam és azóta nemál le. Inkább a modulra gyanakodnék. Melegen az szokott leállni majd ha lehűlt újra üzemel... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tipród Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Inkább a modulra gyanakodnék. Melegen az szokott leállni majd ha lehűlt újra üzemel... :devlish: Hát mostanába már nemál le szerencsére. de ha néha nemnyomok gázt elég nevetséges az alapjárat volt hogy 400 meg hasonló,pár másodperc mulva észheztér és jó is. Most gondoltam még 1 dologra , nekem valami elektromos hibám is van minnnél jobban felcsavarom a fűtést annál jobban piszkálja az alapjáratot, ha még rányomom a hátsó ablak fűtést még szarabb:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Hát mostanába már nemál le szerencsére. de ha néha nemnyomok gázt elég nevetséges az alapjárat volt hogy 400 meg hasonló,pár másodperc mulva észheztér és jó is. Most gondoltam még 1 dologra , nekem valami elektromos hibám is van minnnél jobban felcsavarom a fűtést annál jobban piszkálja az alapjáratot, ha még rányomom a hátsó ablak fűtést még szarabb:S Töltéslámpa nem parázslik? Akksi milyen és mennyi idős? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tipród Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Töltéslámpa nem parázslik? Akksi milyen és mennyi idős? az aksim 45Ah-s 360 A kb 3 hónapos. A töltőlámpa igen izzik minnál több dolgot kapcsolok rá annál jobban izzik mint pl:hátső ablak fűtés,motortérböl be a levegő,és a fűtés 3 fokozata.ha lekapcsolok mindent nagyon kicsikét még mindig világít allig látni.Ja és voltam annó megméretni hogy mennyit tölt a generátor,mikor rákapcsolták a fűtést a töltés kevesebb lett, a töltés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 az aksim 45Ah-s 360 A kb 3 hónapos. A töltőlámpa igen izzik minnál több dolgot kapcsolok rá annál jobban izzik mint pl:hátső ablak fűtés,motortérböl be a levegő,és a fűtés 3 fokozata.ha lekapcsolok mindent nagyon kicsikét még mindig világít allig látni.Ja és voltam annó megméretni hogy mennyit tölt a generátor,mikor rákapcsolták a fűtést a töltés kevesebb lett, a töltés. Egyértelműen vagy generátor felújítás vagy generátor csere. Esetleg lehet, hogy csúszik a generátorszíjad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 az aksim 45Ah-s 360 A kb 3 hónapos. A töltőlámpa igen izzik minnál több dolgot kapcsolok rá annál jobban izzik mint pl:hátső ablak fűtés,motortérböl be a levegő,és a fűtés 3 fokozata.ha lekapcsolok mindent nagyon kicsikét még mindig világít allig látni.Ja és voltam annó megméretni hogy mennyit tölt a generátor,mikor rákapcsolták a fűtést a töltés kevesebb lett, a töltés. Így már teljesen más a történet. Méresd le az akksit, mindenképp baj van a töltéseddel, lehet diódahíd csere lessz vagy csak egyszerűen a szíj van meglazulva ahogy petya cartárs is írta. Mindaddig amíg ez nem tisztázódik háttérbe szorítandó a gyujtásmodul mert lehet nem is az/nem teljesen az a ludas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tipród Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 oksa köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Már volt takarítva nemis 1 szer beindult és nemváltozott semmi.:S Csak az alapjárati kúpja volt takarítva, vagy a fészke is az injektorház oldalában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 oksa köszönöm a segítséget. Szivesen. Majd írd meg mire jutottál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 C16 NZ kidobta a 22-es hibakódot. (Fojtószelep fesz. kicsi) 1200-1400-as alapjárat, néha mintha egy kicsit kihagyna. A szelepen fordítottam 1 leheletnyit, most az alapjárat 900 körül,de ha benyomom a kuplungot leesik 5-600-ra. Hibakód nincs.(még) Ötlet valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tipród Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Csak az alapjárati kúpja volt takarítva, vagy a fészke is az injektorház oldalában? Hali. A fészekis kilett takarítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts