zotya975 Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Minden tiszteletem ellenére, ezen besírtam. :lol: Kételkedsz különleges képességeimben? :devlish: Taníccsá mester! :lol: Két injektor megcserélve, de a probléma ugyan az. Azt mondták a szervízben, hogy a vezérléssel van gond. Az az érdekes a dologban, hogy ha áll a motor pár percet utána kb. 10 másodpercig minden ok (nem dadog, húz a kocsi, egyenletes járás), majd fokozatosan előjön a dadogás és az erőtlenség. Szerintetek mi lehet ? Köszi ! Ha egy foggal el van rakva a vezérlés, attól még megy a kocsi, persze nem úgy mint kellene, de nem játszik bele a háromhengerezésbe, ha tényleg azt csinálja. És ez nem javul meg ha áll a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Két injektor megcserélve, de a probléma ugyan az. Azt mondták a szervízben, hogy a vezérléssel van gond. Az az érdekes a dologban, hogy ha áll a motor pár percet utána kb. 10 másodpercig minden ok (nem dadog, húz a kocsi, egyenletes járás), majd fokozatosan előjön a dadogás és az erőtlenség. Szerintetek mi lehet ? Köszi ! Bele kéne próbálni egy másik ugyanilyen motorból való ECU-t (motorvezérlőt), lehet, hogy annak az injektornak a kimenete gyengélkedik. A 10mp alatt bemelegszik benne vmi, és utána nem nyitja az injektort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Két injektor megcserélve, de a probléma ugyan az. Azt mondták a szervízben, hogy a vezérléssel van gond. Az az érdekes a dologban, hogy ha áll a motor pár percet utána kb. 10 másodpercig minden ok (nem dadog, húz a kocsi, egyenletes járás), majd fokozatosan előjön a dadogás és az erőtlenség. Szerintetek mi lehet ? Köszi ! Hello! AZ injektor kábelének szigetelését meg kéne sasolni végig a motor feletti kábelcsatornában is, hogy azzal nincs-e gond, mielőtt egy ECU-ba beruháznál! Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Minden tiszteletem ellenére, ezen besírtam. :lol: Nincs ám Győrben egy darab autós bolt sem. Főleg nincs 2 olyan ahol kedvezményünk is van. :devlish: Nem találtam(de lehet nem kerestem a fórumon eleget)olyat ,melyik lenne az a győri bolt ahol megvehetem kezvedményesen :lol: De ha megmondjátok,akkor ott vásárolok :lol: Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Minden tiszteletem ellenére, ezen besírtam. :lol: Nincs ám Győrben egy darab autós bolt sem. Főleg nincs 2 olyan ahol kedvezményünk is van. :devlish: És miért volt sírhatnékod?? Segítséget kérni személyesen az cink ezen az oldalon ,vagy mi fene? Minden tiszteletem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 És miért volt sírhatnékod?? Segítséget kérni személyesen az cink ezen az oldalon ,vagy mi fene? Minden tiszteletem :lol: Kvazimódótól se kérdezed meg, hogy hogyan tudnál felegyenesedve járni.... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Kvazimódótól se kérdezed meg, hogy hogyan tudnál felegyenesedve járni.... :lol: Kvazimodó? Nem találom a profilját. :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 És miért volt sírhatnékod?? Segítséget kérni személyesen az cink ezen az oldalon ,vagy mi fene? Minden tiszteletem :devlish: Hagyd, csak rajtam poénkodtak , kérdezz bátran bármiről a megfelelő topicban, erről szól a fórum, de ahogy fent is van írva:Bármilyen kérdés előtt olvass bele a GYIK topikba! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Hagyd, csak rajtam poénkodtak , kérdezz bátran bármiről a megfelelő topicban, erről szól a fórum, de ahogy fent is van írva:Bármilyen kérdés előtt olvass bele a GYIK topikba! :lol: Ok :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli66 Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Bele kéne próbálni egy másik ugyanilyen motorból való ECU-t (motorvezérlőt), lehet, hogy annak az injektornak a kimenete gyengélkedik. A 10mp alatt bemelegszik benne vmi, és utána nem nyitja az injektort. Ötletnek nem rossz, csak ez elvilg immós vagy nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
smokk Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Sziasztok! Hol találom az C14NZ motornál az alapjárati motort?Tudna segíteni valaki esetleg egy képpel? :devlish: Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május1, 2010 Megoszt Elküldve Május1, 2010 Sziasztok! Hol találom az C14NZ motornál az alapjárati motort?Tudna segíteni valaki esetleg egy képpel? :devlish: Üdv. Piros karika, bár a képen nem c14nz van, annyi a különbség, hogy a csati lefele áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
smokk Elküldve Május1, 2010 Megoszt Elküldve Május1, 2010 http://kep.psharing.com/345523.jpg Piros karika, bár a képen nem c14nz van, annyi a különbség, hogy a csati lefele áll. Köszi szépen:) Időközben sikerült szereznem egy szerelési útmutatót:) Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május1, 2010 Megoszt Elküldve Május1, 2010 Nem találtam(de lehet nem kerestem a fórumon eleget)olyat ,melyik lenne az a győri bolt ahol megvehetem kezvedményesen :devlish: De ha megmondjátok,akkor ott vásárolok :lol: Köszönöm Az aláírásomban megtalálod mind a 2 bolt linkjét. :lol: És miért volt sírhatnékod?? Segítséget kérni személyesen az cink ezen az oldalon ,vagy mi fene? Minden tiszteletem :lol: Nem a segítség kérésen sírtam be, hanem...mind1. Amúgy sem neked szólt. Akire vonatkozott, az úgy is tudja. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május1, 2010 Megoszt Elküldve Május1, 2010 Köszi szépen:) Időközben sikerült letöltenem egy szerelési útmutatót:lol: Üdv. Az ilyesmit nem támogatjuk a fórumon, és nem is "reklámozzuk". Ugyanis sérti a szerzői jogokat. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
smokk Elküldve Május1, 2010 Megoszt Elküldve Május1, 2010 Az ilyesmit nem támogatjuk a fórumon, és nem is "reklámozzuk". Ugyanis sérti a szerzői jogokat. :devlish: Nemfeltétlenül,csak akkor h még forgalomban van a kérdéses könyv :lol: Egyébként elnézést,többet nem fordul elő! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május1, 2010 Megoszt Elküldve Május1, 2010 Nemfeltétlenül,csak akkor h még forgalomban van a kérdéses könyv :devlish: Egyébként elnézést,többet nem fordul elő! Üdv. Forgalomban van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május1, 2010 Megoszt Elküldve Május1, 2010 Az aláírásomban megtalálod mind a 2 bolt linkjét. :lol: Nem a segítség kérésen sírtam be, hanem...mind1. Amúgy sem neked szólt. Akire vonatkozott, az úgy is tudja. :lol: :lol: Oki,semmi gond,csak gondoltam az én idézetem volt,bizti nekem szól :lol: Na a téma itt többet nem téma :devlish: Hello Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május1, 2010 Megoszt Elküldve Május1, 2010 Hi mindenki! Azt szeretném kérdezni,hogy alapjárati motort ,hogy lehet kiszerelni? Mire kell figyelni? Holnap ráérek és megszeretném csinálni. Tisztítás mivel? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 leszeded a műanyag takarót, majd mikor már látod, csati lehúz, 2 csavar kiteker, kihúz. Mire figyelj: Ne tekergesd a tengelyt, ne akard mozgásra bírni Mivel tisztítsd: WD-40, finom rongy. Érdemes a helyét is kitisztítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Hi mindenki! Azt szeretném kérdezni,hogy alapjárati motort ,hogy lehet kiszerelni? Mire kell figyelni? Holnap ráérek és megszeretném csinálni. Tisztítás mivel? Köszi leszeded a műanyag takarót, majd mikor már látod, csati lehúz, 2 csavar kiteker, kihúz. Mire figyelj: Ne tekergesd a tengelyt, ne akard mozgásra bírni Mivel tisztítsd: WD-40, finom rongy. Érdemes a helyét is kitisztítani Valamint figyelj a tömítő gyűrűre is. Ha leesik nehéz megtalálni. Én inkább a féktisztítót, és egy régi fogkefét használok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Valamint figyelj a tömítő gyűrűre is. Ha leesik nehéz megtalálni. Én inkább a féktisztítót, és egy régi fogkefét használok. Ok! Köszi mindkettőtöknek,most menek le,és nekiesek :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Ok! Köszi mindkettőtöknek,most menek le,és nekiesek :lol: Sikeresen megtörtént a kivétel,és szép tisztára mepucoltam :lol: Naggyon jó érzés,hogy végre ÉN csináltam valamit,és sikerűlt :devlish: Köszönöm szépen a segítséget!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Sikeresen megtörtént a kivétel,és szép tisztára mepucoltam :lol: Naggyon jó érzés,hogy végre ÉN csináltam valamit,és sikerűlt :lol: Köszönöm szépen a segítséget!! És, érzel változást? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 És, érzel változást? :devlish: Háát nem is tudom,még csak 200 m-t mentem vele :lol: Nem tudom mit kell majd figyelni,de figyelek :lol: Reméltem hogy ha ezt rendesen megpucerálom,akkor nem fog leállni a motor csak úgy,de ahogy elindítottam,5 mp és leállt :lol: Aztán elindítottam megint,akkorra jó lett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts