öcsibácsi Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Motorom van. Az okmányirodás vonzata érdekelne. Gondolom rögtön műszaki is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 33-as hibakód, szívócső feszültség nagy. Tud rá valaki gyógymódot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pirlo2 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Motorom van. Az okmányirodás vonzata érdekelne. Gondolom rögtön műszaki is. nem okmányirodázunk..motorszám azonos... :) jövő nyári műszaki pici kenés és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Valamint egy 1280 mm-es ékszíjat szerzünk holnap, mert megrövidült a táv a kiszerelt klimakondenzátor miatt. Klímakompresszort a vezérműszíj hajtotta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Klímakompresszort a vezérműszíj hajtotta? Az érdekes lenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pirlo2 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Az érdekes lenne! nem nem, Az ékszíj hajtotta. csak ott volt ahol nekem a szervom volt felszerelve az F mocin. az enyémbe nem is nagyon lehetne klimat rakni e miatt...vagy nem tudom hogyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 nem nem, Az ékszíj hajtotta. csak ott volt ahol nekem a szervom volt felszerelve az F mocin. az enyémbe nem is nagyon lehetne klimat rakni e miatt...vagy nem tudom hogyan. És miért nem ugyanoda tettétek a szervót és a generátort, mint a régin volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pirlo2 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 És miért nem ugyanoda tettétek a szervót és a generátort, mint a régin volt? hogy tudok képet linkelni?megmutatnám. a generátor az f és g mocin ugyanott helyezkedik el. szemben állva a motorral bal oldalon a vezérműszíj oldalán a hátsó doblemez felé felül. ezzel gond nem volt. Viszont az F motorján a szervó ott van felszerelve ahol a bal oldali motortartóbak. namármost mivel a G motornál bal oldalon a vezérműszij téren van a bal oldali tartó bak, a vezszíj műanyagborítólemezen keresztül kivezetve.....az elülső fenn maradó furat helyén volt a klimakondija. Ott van most nekem a szervóm felfüggesztve. bocs ha érthetetlen esetleg. azt meg ne kérdezzétek hogy a G astra servoja hol van mert nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Most olvasom az "Így csináld Opel Astra"-ban, 16.-ik oldal, idézem: Szereljük le a generátor, a szervószivattyú ÉS/VAGY hűtőkompresszor ékszíját. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pirlo2 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Most olvasom az "Így csináld Opel Astra"-ban, 16.-ik oldal, idézem: Szereljük le a generátor, a szervószivattyú ÉS/VAGY hűtőkompresszor ékszíját. :) Köszi öcsibácsi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuning2 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Sziasztok! Tudja valaki,hogy 1.4 16V-s motornál milyen feszesnek kell lenni a vezérműszíjnak? Jó lenne valami fényképes adat. De bármi más véleményt is szívesen meghalgatok. :) Üdv.: tuning2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Valszeg inkább benyahiánya van, mint levegőhiánya. Benzinszűrő mikor volt cserélve? Most lett minden kicserélve a motoron. (mindenféle szűrő, új vízpumpa, új ékszíj, új görgők, stb.) Ez a jelenség már előtte is volt és most is fennáll. Annyi, hogy ez nem egyik napról a másikra, hanem folyamatosan alakult ki. Először csak ritkán, ezért nem is foglalkoztam vele. De most már gyakori. Nem lehet EGR szelep? (bár az le van zárva... esetleg kilyukadt a zárólap?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Valszeg inkább benyahiánya van, mint levegőhiánya. Benzinszűrő mikor volt cserélve? Most lett minden kicserélve a motoron. (mindenféle szűrő, új vízpumpa, új ékszíj, új görgők, stb.) Ez a jelenség már előtte is volt és most is fennáll. Annyi, hogy ez nem egyik napról a másikra, hanem folyamatosan alakult ki. Először csak ritkán, ezért nem is foglalkoztam vele. De most már gyakori. Nem lehet EGR szelep? (bár az le van zárva... esetleg kilyukadt a zárólap?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Sziasztok! Tudja valaki,hogy 1.4 16V-s motornál milyen feszesnek kell lenni a vezérműszíjnak? Jó lenne valami fényképes adat. De bármi más véleményt is szívesen meghalgatok. :) Üdv.: tuning2 Szia! Automatikus feszítésű. http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=a1c39295f...&aid=186628 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Szia! Automatikus feszítésű. http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=a1c39295f...&aid=186628 Mondjuk beállítani ezt is be kell. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Mondjuk beállítani ezt is be kell. :D Félautomata. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Mondjuk beállítani ezt is be kell. :) Igaz. Egyszerűsítve: k: "... 1.4 16V-s motornál milyen feszesnek kell lenni a vezérműszíjnak?" v: A feszítőgörgő a jelnél legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Igaz. Egyszerűsítve: k: "... 1.4 16V-s motornál milyen feszesnek kell lenni a vezérműszíjnak?" v: A feszítőgörgő a jelnél legyen. A mutató. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 A mutató. :) Ááááááá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Most lett minden kicserélve a motoron. (mindenféle szűrő, új vízpumpa, új ékszíj, új görgők, stb.) Ez a jelenség már előtte is volt és most is fennáll. Annyi, hogy ez nem egyik napról a másikra, hanem folyamatosan alakult ki. Először csak ritkán, ezért nem is foglalkoztam vele. De most már gyakori. Nem lehet EGR szelep? (bár az le van zárva... esetleg kilyukadt a zárólap?) Az is lehet, meg kell nézni. Ááááááá! A feszítőgörgő mutatója. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Ááááááá! Béééééé! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuning2 Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Na most mi van....... :) :D ;) Azt tudom,hogy autómata de hol is kell lennie a nyílnak? Van róla képe valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Na most mi van....... :) :D ;) Azt tudom,hogy autómata de hol is kell lennie a nyílnak? Van róla képe valakinek? Két kis bevágás van rajta: New és Used Ha új szíjjal rakod össze, akkor a New-ig álljon a pöcök, ha használtal akkor meg a Used-ig. Gorbi már Linkelte A bal alsó sarkon lehet látni Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuning2 Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Oké. Köszi Így már érthetőbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Sziasztok! Valaki megmondhatná, hogy hány tyúkbeles lambda kell az x16xel-be! :D Egy vagy három? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts