symontemplar Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 elvileg a beáramló levegő mennyiségét mutatja http://www.unixauto.hu/UnixOnline/Unix_Cik...mp;cMegnNr=2951 Link to comment Megosztás: More sharing options...
symontemplar Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 És még ha a levegő hőmérséklet érzékelőt is tudjátok hol van az jó lenne. :lol: http://www.unixauto.hu/UnixOnline/Unix_Cik...mp;cMegnNr=8610 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 És még ha a levegő hőmérséklet érzékelőt is tudjátok hol van az jó lenne. :lol: http://www.unixauto.hu/UnixOnline/Unix_Cik...mp;cMegnNr=8610 Nem jó a link, de a külső hőmérséklet érzékelőről van szó? Allul baloldalt a lökösben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Nem jó a link, de a külső hőmérséklet érzékelőről van szó? Allul baloldalt a lökösben. Ő nem arról beszél, szerintem, hanem a beáramló levegő hőmérsékletét mérő izéről...ami szerintem szintén nincs neki a 16NZ-n.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Se légtömegmérő, se levegő hőmérsékletmérő nincs a C16NZ-n. Zotya, Te meg, ha nem tudod, miről van szó, ne tegyél fel hülye kérdéseket, mert csak összezavarod a kezdőket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Te meg, ha nem tudod, miről van szó, ne tegyél fel hülye kérdéseket, mert csak összezavarod a kezdőket. :lol: Nem csak Zotyára igaz ez... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 És még ha a levegő hőmérséklet érzékelőt is tudjátok hol van az jó lenne. :lol: http://www.unixauto.hu/UnixOnline/Unix_Cik...mp;cMegnNr=8610 első linkelt kütyö nincs 16NZ-n, a második linken a beszivott levegő hőmérséklet érzékelő a (MAP szenzor gumicsöve ahol csatlakozik az injektorházra ) alatta van a szivotorokba mingyá csinyálok képet rola Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 első linkelt kütyö nincs 16NZ-n, a második linken a beszivott levegő hőmérséklet érzékelő a (MAP szenzor gumicsöve ahol csatlakozik az injektorházra ) alatta van a szivotorokba mingyá csinyálok képet rola ?????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 lehet nem az a neve, de az tuti ottvan amit Ő keres Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 ?????????? Biztos az ECU hőmérőjére gondol. De még nem fogta fel, hogy NZ-n nincs levegő hőm adó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
symontemplar Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Biztos az ECU hőmérőjére gondol. De még nem fogta fel, hogy NZ-n nincs levegő hőm adó. :lol: Nem az ECU hőmérőre gondoltam mert az a szívótorkon megtaláltam és a vízről veszi a jelet. És fel van fogva csak nem voltam net közelben és a hibalehetőségek kiszűrése miatt kérdeztem ezeket. Skorpijo várom a képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Nem az ECU hőmérőre gondoltam mert az a szívótorkon megtaláltam és a vízről veszi a jelet. És fel van fogva csak nem voltam net közelben és a hibalehetőségek kiszűrése miatt kérdeztem ezeket. Skorpijo várom a képet. be tettem az elöb de gyorsan elis tüntették. EZ VAN SAJNA BOCS NEM AKARTAM SENKIT MEGSÉRTENI!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
symontemplar Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 be tettem az elöb de gyorsan elis tüntették. EZ VAN SAJNA BOCS NEM AKARTAM SENKIT MEGSÉRTENI!!! küld el légyszíves priviben Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 be tettem az elöb de gyorsan elis tüntették. EZ VAN SAJNA BOCS NEM AKARTAM SENKIT MEGSÉRTENI!!! Ki tüntetett el,mit? :lol: Hol van ezen hőmérséklet jeladó a szívó torokban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Nem az ECU hőmérőre gondoltam mert az a szívótorkon megtaláltam és a vízről veszi a jelet. És fel van fogva csak nem voltam net közelben és a hibalehetőségek kiszűrése miatt kérdeztem ezeket. Skorpijo várom a képet. Nem rólad "beszéltem", hanem Skorpijó cartársról. :lol: be tettem az elöb de gyorsan elis tüntették. EZ VAN SAJNA BOCS NEM AKARTAM SENKIT MEGSÉRTENI!!! Azt én töröltem, mert akkora volt a kép mérete, hogy nagyon lassította a fórumot. Tedd fel kisebb méretben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 bogarásszatok: C16NZ motorról képek (ami az első képen be van karikázva, az a műszerfalhoz való, a vízhőfokhoz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
symontemplar Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 bogarásszatok: C16NZ motorról képek (ami az első képen be van karikázva, az a műszerfalhoz való, a vízhőfokhoz) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 már nincsenek meg, ami volt az 640x480 volt és 375KB de az ide túl nagy a szabályzat szerint. "Képek belinkelése a fórumokba a következőképen lehetséges: 1. hozzászólásonként max 2 db 800 x 600 vagy 3 db 640 x 480 kép, a többi link 2. Méretük képenként nem lehet nagyobb mint 500kB. " Na még anyit törölje má valaki a regimet, mivel nekem nincs olyan funkcióm.És "hülyeségeket" nem akarok, hasznosakat pedig úgysem tudok irni. Olvasgatni pedig vendégként is tudok. Amit engedett a vezérlőpúlt azt töröltem, amit nem azt át irtam, már csak a regi törlés van vissza. KÖSZI,hogy lehettem köztetek tagként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 már nincsenek meg, ami volt az 640x480 volt és 375KB de az ide túl nagy a szabályzat szerint. "Képek belinkelése a fórumokba a következőképen lehetséges: 1. hozzászólásonként max 2 db 800 x 600 vagy 3 db 640 x 480 kép, a többi link 2. Méretük képenként nem lehet nagyobb mint 500kB. " Na még anyit törölje má valaki a regimet, mivel nekem nincs olyan funkcióm.És "hülyeségeket" nem akarok, hasznosakat pedig úgysem tudok irni. Olvasgatni pedig vendégként is tudok. Amit engedett a vezérlőpúlt azt töröltem, amit nem azt át irtam, már csak a regi törlés van vissza. KÖSZI,hogy lehettem köztetek tagként. Jaaaaa tényleg és add vissza a körteformáimat,meg a játékkatonákat is,különben meghúzom a hajad! :lol: Ezt az oldalt pedig sűrűbben látogasd! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nash1 Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Sziasztok, egy 1997-es 1,4-es 16V F astrám van, és vinnem kellene vezérműszíj cserére(görgők, vízpumpa, meg ami kell).Az lenne a kérdésem, hogy milyen márkát érdemes venni ezekből, az alkatrészekből, és mit kell kerülni.Illetve mennyibe szokott ez a szervizelés kerülni, összesen(szervizdíjjal együtt)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
symontemplar Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Üdv mindenkinek! Korábban kérdeztem miért torpan meg,és miért esik vissza nehezen az alapjáratom a 92-e c16nz astrámnál. Erre azt válaszoltátok,hogy AGR szelep hibás alapjárati motor szutykos.AGR szelep levakolva alapjárati motor tiszta és annak fészke is zsír új termosztátcsere megtörtént és jól működik.Lamdba is cserélve lett Alapjáratom meleg motor motornál k.b. 80"c-90"c-nál egy picit talán hamarabb leesik. Ez az alapjárati baj kisebb gázfröccsnél és nagyobb gázadásnál is előjönnek. S.O.S mert már nagyon unom hogy szop@t a gép nem azért vettem hogy mindig szereljem vagy szerelőhöz hordjam. előre is köszi Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Üdv mindenkinek! Korábban kérdeztem miért torpan meg,és miért esik vissza nehezen az alapjáratom a 92-e c16nz astrámnál. Erre azt válaszoltátok,hogy AGR szelep hibás alapjárati motor szutykos.AGR szelep levakolva alapjárati motor tiszta és annak fészke is zsír új termosztátcsere megtörtént és jól működik.Lamdba is cserélve lett Alapjáratom meleg motor motornál k.b. 80"c-90"c-nál egy picit talán hamarabb leesik. Ez az alapjárati baj kisebb gázfröccsnél és nagyobb gázadásnál is előjönnek. S.O.S mert már nagyon unom hogy szop@t a gép nem azért vettem hogy mindig szereljem vagy szerelőhöz hordjam. előre is köszi Üdv Azért egy 18 éves gép már tud nyűgös lenni. Lehet, hogy elfáradt a fojtószelep poti. Ezt diagnosztikán ki tudják neked mérni (házilag is lehet, de az nem 100%-os). Illetve átnézheted a teljes gázmechanikát is, pedálostól és bowdenestől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
symontemplar Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Azért egy 18 éves gép már tud nyűgös lenni. Lehet, hogy elfáradt a fojtószelep poti. Ezt diagnosztikán ki tudják neked mérni (házilag is lehet, de az nem 100%-os). Illetve átnézheted a teljes gázmechanikát is, pedálostól és bowdenestől. Üdv! A bowdem jó mert nélküle is próbáltam na még annyi hogy az alapjárati csatit lehúztam meleg motornál és úgy működött ahogy a nagykönyvben meg van írva csak hideg motornál hirtelen felpörgött. Ezeken kívűl még levettem az akku sarut fél órára is hogy butuljon az ECU ezek mennyire befolyásolják a motor müködését? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Üdv mindenkinek! Korábban kérdeztem miért torpan meg,és miért esik vissza nehezen az alapjáratom a 92-e c16nz astrámnál. Erre azt válaszoltátok,hogy AGR szelep hibás alapjárati motor szutykos.AGR szelep levakolva alapjárati motor tiszta és annak fészke is zsír új termosztátcsere megtörtént és jól működik.Lamdba is cserélve lett Alapjáratom meleg motor motornál k.b. 80"c-90"c-nál egy picit talán hamarabb leesik. Ez az alapjárati baj kisebb gázfröccsnél és nagyobb gázadásnál is előjönnek. S.O.S mert már nagyon unom hogy szop@t a gép nem azért vettem hogy mindig szereljem vagy szerelőhöz hordjam. előre is köszi Üdv én mikor egy opel szervizbe voltam gyakorlaton volt ott egy 1.4 Tigra alapjárat ingadozott meg nem ment megtorpant kicseréltük az egr-t utána jó lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Sziasztok, egy 1997-es 1,4-es 16V F astrám van, és vinnem kellene vezérműszíj cserére(görgők, vízpumpa, meg ami kell).Az lenne a kérdésem, hogy milyen márkát érdemes venni ezekből, az alkatrészekből, és mit kell kerülni.Illetve mennyibe szokott ez a szervizelés kerülni, összesen(szervizdíjjal együtt)? Sokféle megfelelő minőségű márka van, veheted szettben, vagy összeállíthatod külön-külön is. A teljesség igénye nélkül pár márkanév: bosch, ina, skf, contitech, dolz, dayco, gates, stb... Az árak vonatozásában nézegesd a webshopokat: Láng Unix Bárdi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts