zsolesz24 Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 sziasztok srácok!!! Azon gondolkodtam egyik nap hogy a gépben valaha lett e cserélve lambda szonda. Hiba nincs az autón leszögezem előre de hát 17 éves, érdemes kicserélni vagy ha jól működik hagyjam a francba. Aztán lenne olyan kérdésem is hogy a műszerfalamon nincs fordulat számmérő. Láttam vateran egy ugyan olyat mint az enyém még a száma is stimmel w1111 és csak ezer kilométerrel van benne több. Szívás kicserélni vagy hagyjam azt is. Aztán lenne egy harmadik kérdésem is. VAn az a gumicső ami a légszűrőháztól megy ugye a központi injektorig az nekem elrepedt és körbe tekertem szigetelő szalaggal. Azt azért cseréljem ki nem? Így azért szív valami farsot nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Pont most témázgatunk rajta, alapjárati mocit kell elsőre pucolni, olvass vissza egy kicsit le is írtuk hol, és hogyan. Amúgy a fenének kellett szóba hozni, most befele nekem is pörgött 2000-el a falu végéig. :lol: Vagy ahogy FPepe írta kicsit fordítani kell a pilangószelep-állás jeladón. 1.4-en lehet forgatni? :lol: roseb a pofijukat nekem 1.6-on megse moccan forditásra. csalás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 sziasztok srácok!!! Azon gondolkodtam egyik nap hogy a gépben valaha lett e cserélve lambda szonda. Hiba nincs az autón leszögezem előre de hát 17 éves, érdemes kicserélni vagy ha jól működik hagyjam a francba. Aztán lenne olyan kérdésem is hogy a műszerfalamon nincs fordulat számmérő. Láttam vateran egy ugyan olyat mint az enyém még a száma is stimmel w1111 és csak ezer kilométerrel van benne több. Szívás kicserélni vagy hagyjam azt is. Aztán lenne egy harmadik kérdésem is. VAn az a gumicső ami a légszűrőháztól megy ugye a központi injektorig az nekem elrepedt és körbe tekertem szigetelő szalaggal. Azt azért cseréljem ki nem? Így azért szív valami farsot nem? ami nem rossz azt hagyd a picsbe. egy vezetéket lehet be kell húzni, de 30perces meló, de csak melegbe csináld! nem árt cserélni, úgyis elreped akkor már máshol is. üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 1.4-en lehet forgatni? :lol: roseb a pofijukat nekem 1.6-on megse moccan forditásra. csalás Nem tudom, még nem próbáltam, FPepe szerint egy kicsit lehet fordítani rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Nem tudom, még nem próbáltam, FPepe szerint egy kicsit lehet fordítani rajta. Amennyit lehet rajta forditani, az csak annyi amenyit a csavar furata enged, az az 1-2 tized miliméter. Havernak az autójábol átraktam a fojtószelep potit, és azzal hibátlanul működik. Tehát mostmár biztos hogy az a rosz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Amennyit lehet rajta forditani, az csak annyi amenyit a csavar furata enged, az az 1-2 tized miliméter. Havernak az autójábol átraktam a fojtószelep potit, és azzal hibátlanul működik. Tehát mostmár biztos hogy az a rosz. De lehet ki si próbálom a fordítást, mert kicsit magas az alapjáratom, 900, de inkább 950-körüli, ha enegedi állítani leviszem 850-re kábé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 sziasztok srácok!!! Azon gondolkodtam egyik nap hogy a gépben valaha lett e cserélve lambda szonda. Hiba nincs az autón leszögezem előre de hát 17 éves, érdemes kicserélni vagy ha jól működik hagyjam a francba. Aztán lenne olyan kérdésem is hogy a műszerfalamon nincs fordulat számmérő. Láttam vateran egy ugyan olyat mint az enyém még a száma is stimmel w1111 és csak ezer kilométerrel van benne több. Szívás kicserélni vagy hagyjam azt is. Aztán lenne egy harmadik kérdésem is. VAn az a gumicső ami a légszűrőháztól megy ugye a központi injektorig az nekem elrepedt és körbe tekertem szigetelő szalaggal. Azt azért cseréljem ki nem? Így azért szív valami farsot nem? Sztem ne nyúlj a lambdához, amíg jó. Ha a fogyasztás megduplázódik, vagy teljesen meghal, és emiatt hibát jelez a motorvezérlő, akkor ráérsz pénzt költeni rá. Ha cserélni kell, csak gyári eredeti a javasolt, az pedig nem olcsó. A műszerfalat csak beleteszed, és mennie kell, sztem abban még benne van a vezeték is hozzá. A fordszámmérőt nézd meg, hogy 7000-ig legyen skálázva, nehogy dieselest vegyél. Ill. a hőmérőrészét nézd meg, hogy ugyanolyan-e (van 100 és 110 fokos is), ha nem, akkor hozd el a műszergységgel együtt a hőmérő jeladóját is (1-vezetékes). Azt a gumicsövet pl. bontóból be tudod szerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atomgilette Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Mert ezt nem a vákum vagy nyomás müködteti, hanem az ECU dönti el mikor nyisson vagy zárjon. ha joltudom. vanbent egy elektromágnes szelep ami vezérli Kb ugy mükszik mint az atamata mosogépbe a mágnes szelep mikor a nyomáskapcsolo aszongya nix ménkü akkor lezár és nix több viz. Csak itt az ecu dirigál neki valahogy méri a nyomásváltozást ok köszi a segítséget!Még annyi hogy nem tudod esetleg hogy lehetne letesztelni hogy müködik-e vagy hogy alapból nyitott állapotban van és utána zár le?Mert van más baja is a kocsinak(melegedés, kopogás) és holnap lesz atomjaira szedve nyomozás miatt és akkor letesztelném ezt is hogy jol müködik-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 De lehet ki si próbálom a fordítást, mert kicsit magas az alapjáratom, 900, de inkább 950-körüli, ha enegedi állítani leviszem 850-re kábé. Na próbáltam állítani, járó motornál fellazítottam a két torx-csavart, látszott hogy picit mozdul ide-oda, de fülre semmilyen hatással nem volt a fordulatszámra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Na próbáltam állítani, járó motornál fellazítottam a két torx-csavart, látszott hogy picit mozdul ide-oda, de fülre semmilyen hatással nem volt a fordulatszámra. nem is értem, mit akartál te 850es alappal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 De lehet ki si próbálom a fordítást, mert kicsit magas az alapjáratom, 900, de inkább 950-körüli, ha enegedi állítani leviszem 850-re kábé. A gyártó szerint 990-ig normális. (De biztos ez is csak marketing duma :lol: :lol: :( :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 nem is értem, mit akartál te 850es alappal... Neked mennyi? :lol: A gyártó szerint 990-ig normális. (De biztos ez is csak marketing duma :( :D :D :D :D ) Azért írtam, hogy inkább 950, éppenhogy csak az ezres vonal alatt van a mutató. Na és neked mennyi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Azért írtam, hogy inkább 950, éppenhogy csak az ezres vonal alatt van a mutató. Na és neked mennyi? :lol: Férfi ember nem beszél ilyenekről. Na jó még is. 920-950 fordulat/min, bosch diagnosztikával mérve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Férfi ember nem beszél ilyenekről. Na jó még is. 920-950 fordulat/min, bosch diagnosztikával mérve. Akkor nagyjából jó az enyém is. Szabó-féle diagnosztikával mérve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Akkor nagyjából jó az enyém is. Szabó-féle diagnosztikával mérve. :lol: Oké, oké, akinek van fordszámos m.egysége.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Férfi ember nem beszél ilyenekről. Na jó még is. 920-950 fordulat/min, bosch diagnosztikával mérve. Akkor nagyjából jó az enyém is. Szabó-féle diagnosztikával mérve. :lol: ZK-n enyém 895-tel pörgött. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 96 utáni meg pár gond nélküli indítás után is elfelejti nem? Nem minden hibakódot felejt el! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 ZK-n enyém 895-tel pörgött. :lol: Ha rányomom a villanyt, akkor nekem is annyi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Ha rányomom a villanyt, akkor nekem is annyi :lol: Igen? Nekem ha felkapcsolom a távolságit, egy pillanatra leesik, de aztán visszamegy látszólag ugyanannyira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Igen? Nekem ha felkapcsolom a távolságit, egy pillanatra leesik, de aztán visszamegy látszólag ugyanannyira. Klíma bekapcs és lemegy 500-ig. Nyertem? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Klíma bekapcs és lemegy 500-ig. Nyertem? :( :lol: Nem, alapjáraton tolatás ki a bejáróról, közben tompítót+hátsó ablakfűtés+rádió+duda+ablak le kiüvölteni a kutyának, és lefullad. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Klíma bekapcs és lemegy 500-ig. Nyertem? :( :lol: nem mert alapbol olyan 900-950, de néha hidegben gondolt egyet, és leesett 500ra csak úgy :D szal klíma se kellett hozzá :lol: Ja igen J0hnny nem mindent, pl nekem is van benne injektor zárlat pl... 5éve benne van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Nem, alapjáraton tolatás ki a bejáróról, közben tompítót+hátsó ablakfűtés+rádió+duda+ablak le kiüvölteni a kutyának, és lefullad. :lol: pf, sztem elég ha csak odaengeded a kuplungot, és lefullad az mindenféle fogyasztó nélkül ha ez a cél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Az alapjárat OP-COM-mal is belőhető,nekem állígattuk,900-at adtunk meg neki.Ezt próbálja követni az ECU. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tipród Elküldve Február21, 2010 Megoszt Elküldve Február21, 2010 Hali! Lenne 1 kérdésem.1.4 92 es Astra f be belelehet tenni gsi motort? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts