spzoli Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 azé nem akarok nagyobb mocisat venni, mert kiszámoltam,és majdnem sírtam a biztosításon.... csak szr van 2000 es évjárattol? ezt nemtudtam... de most egyébként is elbizonytalanodtam, egyik este egy caravanrol álmodtam, és mikor kész lett álmomban hát :rolleyes: miaz h 2000es évjárattól? sztem már 96tól csak ez van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 miaz h 2000es évjárattól? sztem már 96tól csak ez van... de én meg csak 2000től felfelé néztem igazi egy EKP féle caravan lenne :D de olyan meg csak idősebbe van már csak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 de én meg csak 2000től felfelé néztem igazi egy EKP féle caravan lenne :D de olyan meg csak idősebbe van már csak :rolleyes: najó, én befejeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 azé nem akarok nagyobb mocisat venni, mert kiszámoltam,és majdnem sírtam a biztosításon.... Kinek a nevén lenne a gépsas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Az SE projek, helyett, karbikat kellene felrakni :rolleyes: Lehet, hogy nekem az lesz............... Majd a nyáron kiderűl..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Az SE projek, helyett, karbikat kellene felrakni :rolleyes: Lehet, hogy nekem az lesz............... Majd a nyáron kiderűl..... hát akik nagyon profiba nyomják azoknak az van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 hát akik nagyon profiba nyomják azoknak az van :D Tudom........... :rolleyes: A tesóm Alfája is karbis lesz 1,7 16v (ritka mint a fehér holló :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 A blokk lehet,de más lehet a hengerfej is,a hf tömítés is stb. Az oldalt én is ismerem! :lol: Egyébként meg baromság,amit ádámka mond!Majd egyszer meglátjuk,hogy mit ér az 1.6-tal az 1.4 16V ellen! :rolleyes: Ott majd elmélkedhet a köbcentiken! :D Jaaa és Tápi nem csak motort modósított,hanem váltót is.Az áttételezésen is sok múlik! Nem baromság. Hasonló technológiánál, hasonló viszonyoknál ez teljesen helytálló. A 16 szelepes kialakítás teljesen más jellegű, generációnyi különbség van közöttük. Mellesleg szerintem a Corsád könnyebb, a váltód rövidebb de ha van lehetőség, szívesen kipróbálom, vagy kipróbáljuk. Nagyon kíváncsi vagyok egy 1,4 16 szelepesre. :D Megnéztem EPC-ben, a hengerfej és a tömítés is ugyanaz. A dugattyúk mások, az X16SZ-é ugyanaz, mint a C16SE-é; az X16SZR-é pedig ugyanaz, mint a C16NZ-ben levő. Tehát X16SZ-ből teljes értékű C16SE építhető, még a dugattyúk is ugyanazok. Akkor én lennék az ideális alany. :P olyat terveznék venni egyébként :P Mértnem veszel rögtön 1,8-ast mondjuk és akkor nem kell semmit gányolni, meg apróságokon szarakodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Nem baromság. Hasonló technológiánál, hasonló viszonyoknál ez teljesen helytálló. A 16 szelepes kialakítás teljesen más jellegű, generációnyi különbség van közöttük. jóvan nem kell megmagarázni. állításodra reagált JOhnny és teljesen helytállóan :rolleyes: és azonos technológiánál is hülyeség. pl dízeleknél csak porlasztókban tér el egy egy moci, és mégis sokkal erősebbek, renaultoknál legalábbis, egyik kék színű, másik zöld, és sok lóerő a különbség. régen volt ez divat, hogy furjuk fel, majd úgy lesz erősebb... mostanában már faragnak itt faragnak ott, és abbol nyernek erőt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 jóvan nem kell megmagarázni. állításodra reagált JOhnny és teljesen helytállóan :rolleyes: és azonos technológiánál is hülyeség. pl dízeleknél csak porlasztókban tér el egy egy moci, és mégis sokkal erősebbek, renaultoknál legalábbis, egyik kék színű, másik zöld, és sok lóerő a különbség. régen volt ez divat, hogy furjuk fel, majd úgy lesz erősebb... mostanában már faragnak itt faragnak ott, és abbol nyernek erőt :D Oké. Igazad van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Az oké a lóerő. Nyomaték nem sokkal lesz több, viszont nagyobb fordulaton tudja csak leadni azt a pár plusz Nm-t. Én ezért nem fogom átszereltetni. :rolleyes: SZR-nél 2600-nál már 125Nm, SE-nél meg 130Nm (asszem) 3400 rpm-n. Megéri? :D Aki nem boltba járni használja az autót annak minden képpen megéri, mert ezt a fordulatot max városi szüttyögésnél használod, és ahol az Nz elhal, pl előzésnél onnan a se simán megy még. Nem szeretnék vitatkozni senkivel, sok a buktató az átalakításban, de vegyük észre már ahogy írta Invi is, ezek kis mocik, ha nem pörög nem is megy, viszont aki többet használja hosszú távokra a vasat szerintem nem bánja meg, a fenti számok pedig magukért beszélnek, ja meg a szesz is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 jóvan nem kell megmagarázni. állításodra reagált JOhnny és teljesen helytállóan :D és azonos technológiánál is hülyeség. pl dízeleknél csak porlasztókban tér el egy egy moci, és mégis sokkal erősebbek, renaultoknál legalábbis, egyik kék színű, másik zöld, és sok lóerő a különbség. régen volt ez divat, hogy furjuk fel, majd úgy lesz erősebb... mostanában már faragnak itt faragnak ott, és abbol nyernek erőt :P Azért a vezérlést ne feledjük mán el és a gyári tsipppp tunyingot sem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Ma jól megszívatott a corsa! Szereltem a motortérben(szívódobozt festettem)és miután visszaraktam nem volt alapjáratom. Mindig magas volt. Na mondom valahol falsot szív. Elmentem vele a városba,majd amikor hazaértem elkezdtem keresni hol szív falsot a mocsok. Nem találtam,de meglett a hiba. A gázbowden volt felhúzva,megakadt fenti állásban a külső borítása és így picit nyitva marad a pillangó mindig! :D Visszatoltam a bowdent a herlyére,rögtön kisímult! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Ma jól megszívatott a corsa! Szereltem a motortérben(szívódobozt festettem)és miután visszaraktam nem volt alapjáratom. Mindig magas volt. Na mondom valahol falsot szív. Elmentem vele a városba,majd amikor hazaértem elkezdtem keresni hol szív falsot a mocsok. Nem találtam,de meglett a hiba. A gázbowden volt felhúzva,megakadt fenti állásban a külső borítása és így picit nyitva marad a pillangó mindig! :D Visszatoltam a bowdent a herlyére,rögtön kisímult! :rolleyes: Legalább tuningos sárgára vagy raccsingos pirosra? :P :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Legalább tuningos sárgára vagy raccsingos pirosra? :lol: :D :P Ződre! :D Matt feketére,hőállóval! Van egy etalon moci,azt koppintom! :P :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Ződre! :D Matt feketére,hőállóval! Van egy etalon moci,azt koppintom! :P :rolleyes: Jó lesz. Tetszik a feliratmentes szelepfedél is...ha ilyenre megcsinálod akkor nagyon zsírság lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Jó lesz. Tetszik a feliratmentes szelepfedél is...ha ilyenre megcsinálod akkor nagyon zsírság lesz. :lol: Minden kész,csak a polírozás van még. :P A kipuff csöveket leakarom bandázsolni a hő ellen,most azon vagyok,hogy anyagot szerváljak hozzá.Nem olcsó. :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Üdv mindenkinek! Láttam itt a fórumonn nemrég olyan kartergáz szürő "bödönt" és én is szeretnék beépíteni olyant. Meg is vettem a cuccokat, de kellene 1 fotó. Ha valakinek van ilyen, megkérem dobjon egy képet róla. Köszönet!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Üdv mindenkinek! Láttam itt a fórumonn nemrég olyan kartergáz szürő "bödönt" és én is szeretnék beépíteni olyant. Meg is vettem a cuccokat, de kellene 1 fotó. Ha valakinek van ilyen, megkérem dobjon egy képet róla. Köszönet!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Üdv mindenkinek! Láttam itt a fórumonn nemrég olyan kartergáz szürő "bödönt" és én is szeretnék beépíteni olyant. Meg is vettem a cuccokat, de kellene 1 fotó. Ha valakinek van ilyen, megkérem dobjon egy képet róla. Köszönet!! Katt ide: Keresd meg ezt a hsz-t. (Zotya975 2010-01-10 20:36) http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=14&st=19020 Nekem is a kereső dobta ki :rolleyes: Nem tudom, hogy home made verziót akarsz-e, vagy elegánsabbat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Katt ide: Keresd meg ezt a hsz-t. (Zotya975 2010-01-10 20:36) http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=14&st=19020 Nekem is a kereső dobta ki :rolleyes: Nem tudom, hogy home made verziót akarsz-e, vagy elegánsabbat. Nem tudtam pontosann beazonosítani az elvágandó gumi csövet de gondolam ez az (ha csak nem tévedek) http://kepfeltoltes.hu/view/100202/7387213...ltoltes.hu_.jpg A másik képen (homemade) 3 gumi csövet láttam. Akkor melyik a harmadik?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Nem tudtam pontosann beazonosítani az elvágandó gumi csövet de gondolam ez az (ha csak nem tévedek) http://kepfeltoltes.hu/view/100202/7387213...ltoltes.hu_.jpg A másik képen (homemade) 3 gumi csövet láttam. Akkor melyik a harmadik?? Az ollód alsó éle alatt jön ki a szelepfedélből :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dorozsma Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Ma jól megszívatott a corsa! Szereltem a motortérben(szívódobozt festettem)és miután visszaraktam nem volt alapjáratom. Mindig magas volt. Na mondom valahol falsot szív. Elmentem vele a városba,majd amikor hazaértem elkezdtem keresni hol szív falsot a mocsok. Nem találtam,de meglett a hiba. A gázbowden volt felhúzva,megakadt fenti állásban a külső borítása és így picit nyitva marad a pillangó mindig! :D Visszatoltam a bowdent a herlyére,rögtön kisímult! :rolleyes: Sziasztok! Nekem is hasonló a problémám. Néha azt produkálja piros lámpánál (már üzemmeleg motoron), hogy a fordulatszám alapjáraton fennmarad 1500-on, de volt úgy, hogy 2000-en. Elindulásnál érdekes mód visszacsökken 900-1000 körülire, de ha megint meg kell álljak, ismét 1500-2000 között van. Vajon mi lehet a hiba? Kösz a segítséget... Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Sziasztok! Nekem is hasonló a problémám. Néha azt produkálja piros lámpánál (már üzemmeleg motoron), hogy a fordulatszám alapjáraton fennmarad 1500-on, de volt úgy, hogy 2000-en. Elindulásnál érdekes mód visszacsökken 900-1000 körülire, de ha megint meg kell álljak, ismét 1500-2000 között van. Vajon mi lehet a hiba? Kösz a segítséget... Esetleg ha irnál motorkódot is. A forgalmiban lévő motorszám eleje. Pl C14SE Amúgy szerintem ráférne egy alapos alapjárati motor tisztítás és egy pillangószelepháztisztítás első körben. Szerk.: Esetleg még nézd körbe a motortérben az alapjárati motor és a folytószelep pótméter csatlakozásait, vagy keress kábelszigetelés sérüléseket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 jól gondolom,h termosztát cseréhez a vezérműszíjat is le kell szedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts