PetiGSI Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Nem tom mi lehet. Üzemmeleg állapotban gyorsultam 1egyet majd arra lettem figyelmes ha alapjáratnál nyomok egy hírtelen gázt akkor mintha 3henger lenne és utánna megy mind 4. (üzemanyag elég érdekes mert fele 98 fele 95) :wink: Esetleg ez lehet gond? Uzemanyag szürő új. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Nem tom mi lehet. Üzemmeleg állapotban gyorsultam 1egyet majd arra lettem figyelmes ha alapjáratnál nyomok egy hírtelen gázt akkor mintha 3henger lenne és utánna megy mind 4. (üzemanyag elég érdekes mert fele 98 fele 95) :wink: Esetleg ez lehet gond? Uzemanyag szürő új. gyertya és gyertyakábel ellenörzésre szorul. az is tud ilyen hibát csinálni....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Gyertyakábelek nincsenek a helyzet magaslatán ,gyertyák még a Sztrádából valóak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Gyertyakábelek nincsenek a helyzet magaslatán ,gyertyák még a Sztrádából valóak. AKKOR A VÁLASZ a te hozzászólásodban is megtalálható: gyertyakábel cserére szorul. már nem tud aklkora áramot átvinni a gyertyára, ami egy gyorsitáskor szükséges lenne. azaz csere-bere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Azaz, adhatod el a gaytád :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Azaz, adhatod el a gaytád :evil: hát ha ghyárit akasz akkor bizony. az iszonbyat. Én a Müllernél vettem utoljára C20XE-be való gyertyakábelt, asszem 10 ezerért. egész jó minőségü cucc volt, még mindig müködik. Müller: 343-01-52 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 ez komplet szett? mert akkor egész baráti ár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 ez komplet szett? mert akkor egész baráti ár... persze! Én az enyémhez gyárikat vettem, az teli árban 35 lett volna, és én 25-ért kaptam. az utángyártott meg olyan 15 lett volna. de a c20xe-jé más., más áron. meg kell kérdeznni, hogy menni. igy járni nem tul szerencsés.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 uhuhu köszi felhívom őket megkérdezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Nah.. akkor egy érdemi kérdés is... :shock: Vajh, lehet-é az,likas kipuf miatt, valahol a középdob környékére tippelem, hogy: megyek városban,nyugi van.. megyek ótóuton.. elkezdem neki nyomni..(és már nem csak 200nál) de ugy 4.ikben olyan 120-130magasságában, nem túl durva gyorsulás után,folyamatos tempón elkezd pilácsolni a mocikontrol lámpicsek. Aztán lassítok gondoll egyet elalszik.. asztán megint gondolol egyett... Lehet h meghülyüljön ettöl mondjuk lambda szondicsek?(mármint a lucky luk tól) :roll: Nemtom pszhiho,vagy tényleges, de mintha ilyenkor nem is menne annyira a vas. :shock: Ilyen szintü hibát, több mint 10sec ig pilácsolt, ki lehet olvasni tech-el? bennemarad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Nah.. akkor egy érdemi kérdés is... :shock: Vajh, lehet-é az,likas kipuf miatt, valahol a középdob környékére tippelem, hogy: megyek városban,nyugi van.. megyek ótóuton.. elkezdem neki nyomni..(és már nem csak 200nál) de ugy 4.ikben olyan 120-130magasságában, nem túl durva gyorsulás után,folyamatos tempón elkezd pilácsolni a mocikontrol lámpicsek. Aztán lassítok gondoll egyet elalszik.. asztán megint gondolol egyett... Lehet h meghülyüljön ettöl mondjuk lambda szondicsek?(mármint a lucky luk tól) :roll: Nemtom pszhiho,vagy tényleges, de mintha ilyenkor nem is menne annyira a vas. :shock: Ilyen szintü hibát, több mint 10sec ig pilácsolt, ki lehet olvasni tech-el? bennemarad? a lambdaszonda nem figyeli a katalizátor utáni részeket. ugyhogy ha leszereled a kipufogot, az akkor sem gyujtja ki a lámppát. ott inkább más baj van......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Hmm... ez nem jó hííír..de azért teszek eg látogatást Janóéknál sztem vmikor... és szted ezt már ki lehet olvasni? nem marad égve a pilács... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Hmm... ez nem jó hííír..de azért teszek eg látogatást Janóéknál sztem vmikor... és szted ezt már ki lehet olvasni? nem marad égve a pilács... persze hogy kilehet. ha égett, és elaludt, akkor is ki lehet egy ideig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 ok! Thx.. akkor meg kellene ejtenem egy techezést... cseszteti a csöröm,hogy mi a cici lehet ez... :shock: :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Nah.. akkor egy érdemi kérdés is... :shock: Vajh, lehet-é az,likas kipuf miatt, valahol a középdob környékére tippelem, hogy: megyek városban,nyugi van.. megyek ótóuton.. elkezdem neki nyomni..(és már nem csak 200nál) de ugy 4.ikben olyan 120-130magasságában, nem túl durva gyorsulás után,folyamatos tempón elkezd pilácsolni a mocikontrol lámpicsek. Aztán lassítok gondoll egyet elalszik.. asztán megint gondolol egyett... Lehet h meghülyüljön ettöl mondjuk lambda szondicsek?(mármint a lucky luk tól) :roll: Nemtom pszhiho,vagy tényleges, de mintha ilyenkor nem is menne annyira a vas. :shock: Ilyen szintü hibát, több mint 10sec ig pilácsolt, ki lehet olvasni tech-el? bennemarad? mondom hogy a kibaszott katalizator lessz a hibás vetesd le és a hiba sztem el fog mulni !! egyébként is minek Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 mondom hogy a kibaszott katalizator lessz a hibás vetesd le és a hiba sztem el fog mulni !! egyébként is minekde ha rossz a katalizátor, akkor mért világitana a motorkontrol??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Egy lyuk ugyan nem, de a teljes kipufogórendszer hiánya a leömlő után befolyásolná a lambdaértéket, mivel az megfelelő torlónyomást feltételez a rendszerben, és ahhoz van nézve a lambdaérték, ami ugye a torlónyomás drasztikus változásánál biztosan változik. :) Ugyanez érvényes arra az esetre is, ha a katalizátorban el van törve a betét, és nagyobb torlónyomást csinál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 katalizátorban el van törve a betét, és nagyobb torlónyomást csinál ez igy igaz. de ugyanakkor a gáz kiáramlás hiánya miatt nem is gyorsulna, nehezen pörögne az autó. és ő erre nem panaszkodott.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Ja, lehet hogy halódik a szondája. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Ja, lehet hogy halódik a szondája. :roll: ez is könnyen meg lehet de amit mond hogy nagyobb gaznal fel villan az tipikus lambdaszonda hiba .. de nem biztos hogy a szonda hibajabol hanem a KAT .. ezért kell ki venni ha utana megszünik akkor ez volt a baj Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 Egyszerűbb a szondát bepróbálni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 Sonique kompressziós képe (ami nagy volt) se kattintásra, se sehogy nem látható. A linket berakná valaki, hogy hol található ? Nyáron mértünk kompressziót nálam is, asszem 3 hengeré 11,5 körül volt, de a 4-ben 2 bar-ral kevesebb. Ez adta meg a végső lökést a generálhoz. Ez a helyzet mára remélem gyökeresen megváltozott, különben felgyújtom és árokba gurítom a kocsit! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 Ez a helyzet mára remélem gyökeresen megváltozott, különben felgyújtom és árokba gurítom a kocsit! :) Nono, egy olyan szép Calit még akkor sem lenne szabad.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 Sonique kompressziós képe (ami nagy volt) se kattintásra, se sehogy nem látható. A linket berakná valaki, hogy hol található ? Nyáron mértünk kompressziót nálam is, asszem 3 hengeré 11,5 körül volt, de a 4-ben 2 bar-ral kevesebb. Ez adta meg a végső lökést a generálhoz. Ez a helyzet mára remélem gyökeresen megváltozott, különben felgyújtom és árokba gurítom a kocsit! :) http://web.interware.hu/sonique/gsi2/comp_.jpg itten van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 Kösz ! Gabi talált csatit az útjeladóhoz. Szerinted mekkora meló bekötni a digitet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts