zocsa Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Most kell belőle SE-t csinálni! :rolleyes: Eszembe jutott. :blink: Néztem a racingen van 45-ért motor,de nem nagyon vet fel a pénz.
Novy Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Most kell belőle SE-t csinálni! :rolleyes: :blink: Eszembe jutott. :lol: Néztem a racingen van 45-ért motor,de nem nagyon vet fel a pénz. pedig most szinte mindent le kell bontani, amit egy Se projekthez le kellene...
J0hnny Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Eszembe jutott. :rolleyes: Néztem a racingen van 45-ért motor,de nem nagyon vet fel a pénz. Pedig ha már szét van durva,akkor megérni kicsit bele invesztálni! :blink:
MAD Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Sziasztok Kellene pici segítség. C14NZ-m van. Ma este útban hazafelé elment a fűtésem,1 henger nem akart menni (alacsony fordulaton füstöl). Hazaérve felment a motorhőfok 95c fölé.A hűtővíz eltűnt a tartályból. Gyertya 1 hengernél tiszta "taknyos". Én így hirtelen hengerfej tömítésre tippelnék,de kérném a véleményeteket is.
Karesz0718 Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Sziasztok Kellene pici segítség. C14NZ-m van. Ma este útban hazafelé elment a fűtésem,1 henger nem akart menni (alacsony fordulaton füstöl). Hazaérve felment a motorhőfok 95c fölé.A hűtővíz eltűnt a tartályból. Gyertya 1 hengernél tiszta "taknyos". Én így hirtelen hengerfej tömítésre tippelnék,de kérném a véleményeteket is. Szia. Ha szerencséd van akkor csak heng fej tömítés! Biztos, hogy meg kell bontani sajnos.
MAD Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Szia. Ha szerencséd van akkor csak heng fej tömítés! Biztos, hogy meg kell bontani sajnos. Köszi a választ. De mi lehet még? Hengerfej?
Guest gorbi Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Sziasztok Kellene pici segítség. C14NZ-m van. Ma este útban hazafelé elment a fűtésem,1 henger nem akart menni (alacsony fordulaton füstöl). Hazaérve felment a motorhőfok 95c fölé.A hűtővíz eltűnt a tartályból. Gyertya 1 hengernél tiszta "taknyos". Én így hirtelen hengerfej tömítésre tippelnék,de kérném a véleményeteket is. Szia! -Meg kell keresni a hűtővíz eltűnésének útját. Ez lehet sima hűtőrendszeri tömítettségtől legrosszabb esetben a hf tömítésig, sokfelé eltűnhet, akár az utastérben is. A fűtésed is ezért szűnt meg. A hőfokmutató ne legyen mérvadó számodra, mert alacsonyabb vízszintnél nem mutat valós értéket! -Az 1 henger kiesése lehet elektromos, vagy mechanikai eredetű. Mivel nem ment, ezért természetes hogy taknyos volt a gyertya. Mérni kell sűrítési végnyomást a hibás hengerben és ellenőrizni kell, hogy van-e szikra. -Ez lehet egymással összefüggő hiba, de lehet akár egymástól teljesen független is. Előbbi esetben (már mint ha összefüggés van) +más hibajelenségek esetén esélyes a hf tömítés, de az utóbbi esetben (ha egymástól független két hibajelenség van) nem. Amíg nem tisztázódik, hogy melyik eset áll fent, addig ne bontsatok! Persze a sűrítési csúcsnyomás mérés utás is kiderülhet, hogy le kell venni a hf-et, de ne szaladjunk ennyire előre, mert lehet hogy ez teljesen rendben van. (Persze jó lenne tudni a füst színét.) OFF Így utólag is sok-sok boldogságok kívánok minden fórumosnak az új évre.
MAD Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 Szia! -Meg kell keresni a hűtővíz eltűnésének útját. Ez lehet sima hűtőrendszeri tömítettségtől legrosszabb esetben a hf tömítésig, sokfelé eltűnhet, akár az utastérben is. A fűtésed is ezért szűnt meg. A hőfokmutató ne legyen mérvadó számodra, mert alacsonyabb vízszintnél nem mutat valós értéket! -Az 1 henger kiesése lehet elektromos, vagy mechanikai eredetű. Mivel nem ment, ezért természetes hogy taknyos volt a gyertya. Mérni kell sűrítési végnyomást a hibás hengerben és ellenőrizni kell, hogy van-e szikra. -Ez lehet egymással összefüggő hiba, de lehet akár egymástól teljesen független is. Előbbi esetben (már mint ha összefüggés van) +más hibajelenségek esetén esélyes a hf tömítés, de az utóbbi esetben (ha egymástól független két hibajelenség van) nem. Amíg nem tisztázódik, hogy melyik eset áll fent, addig ne bontsatok! Persze a sűrítési csúcsnyomás mérés utás is kiderülhet, hogy le kell venni a hf-et, de ne szaladjunk ennyire előre, mert lehet hogy ez teljesen rendben van. (Persze jó lenne tudni a füst színét.) OFF Így utólag is sok-sok boldogságok kívánok minden fórumosnak az új évre. A füst színe világos szürke. (ja még nem írtam hogy benzines,ha számít) Mint amikor a mínusz fokokban püfög,csak itt több van sokkal több.
Novy Elküldve Január1, 2010 Elküldve Január1, 2010 A füst színe világos szürke. (ja még nem írtam hogy benzines,ha számít) Mint amikor a mínusz fokokban püfög,csak itt több van sokkal több. szerintem hftömítés
zotya975 Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Ma kiderül... Azért köszi. Ja-ja ha mákod van akkor tömítés az 1 hengernél átszakadt-átégett oda folyt a víz, azért nem megy. Lekapjátok a HF-et úgyis kiderül. Csak visszarakáskor fujassátok a ki a csavarok lyukából a vizet, és nem ártana síkolni sem a HF-et. Igazából új csavarok sem ártanána, de azt én sem vettem. Ha már lent van szelepszárszimering csere sem egy nagy érvágás. De először mérjetek végnyomást-nézzetek szikrát ahogy előttem írták.
Guest gorbi Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 A füst színe világos szürke. (ja még nem írtam hogy benzines,ha számít) Mint amikor a mínusz fokokban püfög,csak itt több van sokkal több. Sajnos a világos szürke (esetenként fehéres) füst általában a vízfogyasztás eredménye. Az opel benzines hf-ek nem szoktak repedni normál üzemi körülmények között, ezért szerintem is csak egy tömítéscsere lesz. Hány km van motorban?
MAD Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Sajnos a világos szürke (esetenként fehéres) füst általában a vízfogyasztás eredménye. Az opel benzines hf-ek nem szoktak repedni normál üzemi körülmények között, ezért szerintem is csak egy tömítéscsere lesz. Hány km van motorban? A kocsi átadva a szerelőnek... (mivel valakinek dolgozni is kell) A szerelő is mondta,hogy nem szokott repedni. Holnap viszem még neki az olajat,szűrőt,fagyállót. (remélem nekiesett már) A motorban 120 000 km van (1995.10. havi) 1 éve vettem,kicseréltük az ajánlott dolgokat (olaj,szűrők)+ kapott új lengéscsillapítókat. Karácsonyra pedig megleptem egy riasztós központi zárral :rolleyes: Lenne még egy nem ide tartozó kérdés. Első lökhárítón belül bal oldalt egy csati,az ködlámpa lenne?
Karesz0718 Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 A kocsi átadva a szerelőnek... (mivel valakinek dolgozni is kell) A szerelő is mondta,hogy nem szokott repedni. Holnap viszem még neki az olajat,szűrőt,fagyállót. (remélem nekiesett már) A motorban 120 000 km van (1995.10. havi) 1 éve vettem,kicseréltük az ajánlott dolgokat (olaj,szűrők)+ kapott új lengéscsillapítókat. Karácsonyra pedig megleptem egy riasztós központi zárral :rolleyes: Lenne még egy nem ide tartozó kérdés. Első lökhárítón belül bal oldalt egy csati,az ködlámpa lenne? Milyen a kijelződ, külsőhőm kijelzős? Ha az akkor igen ködlámpa csat, de akkor lennie kell a jobb oldalt is.
MAD Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 Milyen a kijelződ, külsőhőm kijelzős? Ha az akkor igen ködlámpa csat, de akkor lennie kell a jobb oldalt is. Hőm.kijelzős,de jobb oldalt nem találtam. Majd még átnézem.
zotya975 Elküldve Január2, 2010 Elküldve Január2, 2010 A kocsi átadva a szerelőnek... (mivel valakinek dolgozni is kell) A szerelő is mondta,hogy nem szokott repedni. Holnap viszem még neki az olajat,szűrőt,fagyállót. (remélem nekiesett már) A motorban 120 000 km van (1995.10. havi) 1 éve vettem,kicseréltük az ajánlott dolgokat (olaj,szűrők)+ kapott új lengéscsillapítókat. Karácsonyra pedig megleptem egy riasztós központi zárral :rolleyes: Lenne még egy nem ide tartozó kérdés. Első lökhárítón belül bal oldalt egy csati,az ködlámpa lenne? Vezérlést cseréltetek? Milyen csati? Ha ződ, és 3 érintkezős , akkor lehet magasságállító motoré is.
Csabesz1984 Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Sziasztok! Új ember vagyok. 1.6. 16V. ecotec-es astrám van (F-es). Tipikus eset,eszi az olajat. Kb. 1liter/1000km. Vettem hozzá szelepszárszimmering készletet,mert azt olvastam,hogy ez segíthet. Most Castrol Magnatec 10W-40 van benne. Mit lehet kezdeni ezzel a motorral? Nagygenerál? Kuka? Nem akarnám eladni,mert szeretem a kocsit. Mert jó autó,ettől eltekintve. Tanácsok? Köszi mindenkinek.
Dáwid Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Sziasztok! Új ember vagyok. 1.6. 16V. ecotec-es astrám van (F-es). Tipikus eset,eszi az olajat. Kb. 1liter/1000km. Vettem hozzá szelepszárszimmering készletet,mert azt olvastam,hogy ez segíthet. Most Castrol Magnatec 10W-40 van benne. Mit lehet kezdeni ezzel a motorral? Nagygenerál? Kuka? Nem akarnám eladni,mert szeretem a kocsit. Mert jó autó,ettől eltekintve. Tanácsok? Köszi mindenkinek. ecotech-ek szeretnek enni, :rolleyes: voltak már viták róla mennyi a normális-nemnormális-nagyonnemnormális, vagy visszaolvasol meglesni azokat, vagy vársz egy kicsit és mindjárt újra kezdődik :lol: :blink:
zotya975 Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Sziasztok! Új ember vagyok. 1.6. 16V. ecotec-es astrám van (F-es). Tipikus eset,eszi az olajat. Kb. 1liter/1000km. Vettem hozzá szelepszárszimmering készletet,mert azt olvastam,hogy ez segíthet. Most Castrol Magnatec 10W-40 van benne. Mit lehet kezdeni ezzel a motorral? Nagygenerál? Kuka? Nem akarnám eladni,mert szeretem a kocsit. Mert jó autó,ettől eltekintve. Tanácsok? Köszi mindenkinek. Hány kilóméter van benne? Amúgy a 16szelepesek szeretik az olajat, próbálj meg megbarátkozni vele. A nagykönyv szerint maximum 1Liter olajfogyasztás 1000Kilóméteren még elfogadható. Hát ez van.
astrásgyerek Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 az számít valamit, hogy milyen színű a kupak a kiegyenlítő tartályon? nekem sárga van rajta a dieselen, a donoron meg fekete volt :rolleyes: Tartaléknak jó lesz, vagy az másabb tulajdonságokkal dolgozik? (értsd: más hőfokon fúj le)
Novy Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 az számít valamit, hogy milyen színű a kupak a kiegyenlítő tartályon? nekem sárga van rajta a dieselen, a donoron meg fekete volt :rolleyes: Tartaléknak jó lesz, vagy az másabb tulajdonságokkal dolgozik? (értsd: más hőfokon fúj le) nekem sárga van a benzinesen... ezekszerint maga a szín nem mérvadó :blink:
zocsa Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 nekem sárga van a benzinesen... ezekszerint maga a szín nem mérvadó :lol: Jah,lényegtelen.Nekem fekete volt és amit most vettem,az meg sárga. :lol:
Dáwid Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Nekem is sárga volt, meg amit vettem az is sárga lett. :lol:
astrásgyerek Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 akkor megtartom, jó lesz tartalékba :lol: köszi! :lol:
zotya975 Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Nekem is sárga volt, meg amit vettem az is sárga lett. :lol: Minek ezt ragozni, ha nem tetszik a fekete be kell festeni sárgára! :lol:
Recommended Posts