daykiller Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 mikor jöttem be a gariból ezen gondolkoztam de itt piripócsfalván tudod milyen ez.... Én is FPepééknél vettem, de kiderült, hogy nálunk is kapni, ahol műszakiztattam a gépsast. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Én is FPepééknél vettem, de kiderült, hogy nálunk is kapni, ahol műszakiztattam a gépsast. :rolleyes: én már érdeklődtem sajna :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
troopix Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 igen c14nz a motorkódom, 8 szelepes. Sajna csehül, vagy lengyelül, vagy milyen nyelven van a link nem tudok, úgyhogy fordító kelleni fog :rolleyes: De azért a gyújtótrafót kiszedtem, holnap elviszem egy ismerőshöz, akinek ilyesmi astrája van és belelógatom, ha indul vele, akkor nem ez volt a bűnös, legalább egy hiba lehetőség ki lesz zárva, és szorul a hurok :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 MAP szenzorról valaki valmit, hogy beleszólhat az az alapjáratom szarakodásába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 MAP szenzorról valaki valmit, hogy beleszólhat az az alapjáratom szarakodásába? LINK Szerintem ha elolvasod, akkor hamarabb megtudod. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 LINK Szerintem ha elolvasod, akkor hamarabb megtudod. :D egy magyar oldalt néztem már, ott le volt írva hogy működik, de az nem volt írva, hogy alapjáraton is azt figyeli e :rolleyes: de tartok tőle, hogy akármit is fogok cserélni, semmi változás nem lesz... legalábbis az alapjáratit kizárnám, mivel lehúztam és akkor is ugyan úgy csinált. kiszedtem a szénszűrő szelepét az összes csővel, akkor s mult el szal.. :blink: ha az injektor tisztító, amit day is mondott nem segít, akkor csak hf generál fog segíteni, ahogy Johnny is mondta, neki is tökéletes lett az alapjárata hf rendbetétel után :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 egy magyar oldalt néztem már, ott le volt írva hogy működik, de az nem volt írva, hogy alapjáraton is azt figyeli e :blink: de tartok tőle, hogy akármit is fogok cserélni, semmi változás nem lesz... legalábbis az alapjáratit kizárnám, mivel lehúztam és akkor is ugyan úgy csinált. kiszedtem a szénszűrő szelepét az összes csővel, akkor s mult el szal.. :lol: ha az injektor tisztító, amit day is mondott nem segít, akkor csak hf generál fog segíteni, ahogy Johnny is mondta, neki is tökéletes lett az alapjárata hf rendbetétel után :D A MAP szenzorra dobná a hibakódot, ha behülyülne. Amúgy injektorházat is kitakarítottad? Az miatt is lehetnek problémás esetek. De először a pro-tec lötyi, elvileg az is letakarítja az alapjáratit és a pillangószelepet, meg kb az egész üzemanyagrendszert szívó oldalig. Nálam a hf felújítás semmi pozitív eredményt nem hozott, ugyanúgy indult, csak halk volt a motorjárás. Volt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 A MAP szenzorra dobná a hibakódot, ha behülyülne. Amúgy injektorházat is kitakarítottad? Az miatt is lehetnek problémás esetek. De először a pro-tec lötyi, elvileg az is letakarítja az alapjáratit és a pillangószelepet, meg kb az egész üzemanyagrendszert szívó oldalig. Nálam a hf felújítás semmi pozitív eredményt nem hozott, ugyanúgy indult, csak halk volt a motorjárás. Volt. :rolleyes: volt már takarítva, nem változott semmit az se nekem nem is az indulással van igazábol bajom, az lehet az az aksi kaksisága miatt is... csak ez az összevissza alapjárat.... Johnny mondta, hogy neki rendbetétel után szépen kisímult az alapjárat. de az injektor tisztítót kipróbálom, met az a legolcsóbb javítás... ha az se hoz javulást, akkor úgyis bontani kell és a map ra én is gyanítottam, hogy kellene hibakódnak lennie. még a gázpotit is lehet leveszem, és megpucolom, valakinek a is hozott javulást... de lehet kivárom a meleget, és magától helyrejön :blink: azt az injektotisztítót lehet használni mondjuk 20 literhez is nem? nem kell egyből telitankba önteni az egésze, hanem monjuk 20 literhez felét ugye? mert ha televágom, addig járok, amíg el nem éri a pirosat :lol: ha kétszerre tankolom meg, akkor kétszer éri el a pirosat, és onnantól járok csak kevesebbet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Szívesen. Ha c14nz a motorkódod, akkor itt nézegethetsz egy-két rendszerelem otthoni kimérését. Nyomj rá webfordítót, persze csak ha szükséges ;) Katt: http://www.czarnikm.republika.pl/c14nz.htm Nem kOhm-ra gondoltál? De igen alírtam. :rolleyes: volt már takarítva, nem változott semmit az se nekem nem is az indulással van igazábol bajom, az lehet az az aksi kaksisága miatt is... csak ez az összevissza alapjárat.... Johnny mondta, hogy neki rendbetétel után szépen kisímult az alapjárat. de az injektor tisztítót kipróbálom, met az a legolcsóbb javítás... ha az se hoz javulást, akkor úgyis bontani kell és a map ra én is gyanítottam, hogy kellene hibakódnak lennie. még a gázpotit is lehet leveszem, és megpucolom, valakinek a is hozott javulást... de lehet kivárom a meleget, és magától helyrejön :blink: azt az injektotisztítót lehet használni mondjuk 20 literhez is nem? nem kell egyből telitankba önteni az egésze, hanem monjuk 20 literhez felét ugye? mert ha televágom, addig járok, amíg el nem éri a pirosat :lol: ha kétszerre tankolom meg, akkor kétszer éri el a pirosat, és onnantól járok csak kevesebbet :D Én egyszer használtam pont így fél tankhoz felét, csak egy liter benzinban elkevertem, és úgy öntöttem bele, mert annyira kevés, gondoltam úgy magában le sem ér a csövön. Kicsit jobban ment vele, mást nem vettem észre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 ......... még a gázpotit is lehet leveszem, és megpucolom, valakinek a is hozott javulást... ....... Nem tudom az milyen változást hozott mert el sem tudom képzelni, hogy azon mit lehet kitakaritani... :rolleyes: Azt szét lehet szedni? - én nem mertem nehogy elcsesszem, amikor nyomozgattam a fulladozások miatt. Ha nem lehet szétszedni akkor viszont nagyon nincs is mit takaritani rajta, szerintem. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 ingadozó alapjárat... Novy! Korábbi problémáddal kapcsolatban jut eszembe, hogy neked mint nagy kozépkonzol buherátornak működik-e rendesen a belsőlevegő keringetés vezérlése? Ingadozó alapjáratot az is tud csinálni, ha túl jól sikerült a ledezgetés közbeni buherálás. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 ingadozó alapjárat... Novy! Korábbi problémáddal kapcsolatban jut eszembe, hogy neked mint nagy kozépkonzol buherátornak működik-e rendesen a belsőlevegő keringetés vezérlése? Ingadozó alapjáratot az is tud csinálni, ha túl jól sikerült a ledezgetés közbeni buherálás. :rolleyes: egyszer az is okozott ingadozást, de akkor a mocitérben volt elrepedve a csatlakozásnál, és most úgy is ellenőriztem, hogy azt lehúztam, és befogtam a lukat, de ugyan olyan maradt az alapjárat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Vízhűtő cserénél van valami trükk/csapda/titok,amiről jó ha tudok mielőtt nekiesek? :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Vízhűtő cserénél van valami trükk/csapda/titok,amiről jó ha tudok mielőtt nekiesek? :rolleyes: :lol: Tele van vízzel! :D Elvileg csak csövek le (a termosztát felől jövő kunkorit szerintem érdemes a termosztátoldalon is lekapni), ventilátor le, azt két csavar fogja felül, alul csak beillesztős, szóval kibillented és felfele kijön. Aztán jöhet a hűtő, alul nem tudom, hogy van-e rögzítve, felül csak a két szélén. Vigyázz azokra a tartókonzolokra, mert a klímásomnak sikerült eltörnie mindkettőt, csak nem vallotta be. ;) Esetleg az Etzold könyv lehet segítségedre. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Tele van vízzel! :D Elvileg csak csövek le (a termosztát felől jövő kunkorit szerintem érdemes a termosztátoldalon is lekapni), ventilátor le, azt két csavar fogja felül, alul csak beillesztős, szóval kibillented és felfele kijön. Aztán jöhet a hűtő, alul nem tudom, hogy van-e rögzítve, felül csak a két szélén. Vigyázz azokra a tartókonzolokra, mert a klímásomnak sikerült eltörnie mindkettőt, csak nem vallotta be. ;) Esetleg az Etzold könyv lehet segítségedre. :rolleyes: Köszi,akkor meglesem a könyvet is előtte. :blink: szerk.: Benne van könyvben is,nem tűnik túl bonyolultnak.:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 A MAP szenzorra dobná a hibakódot, ha behülyülne. Amúgy injektorházat is kitakarítottad? Az miatt is lehetnek problémás esetek. De először a pro-tec lötyi, elvileg az is letakarítja az alapjáratit és a pillangószelepet, meg kb az egész üzemanyagrendszert szívó oldalig. Nálam a hf felújítás semmi pozitív eredményt nem hozott, ugyanúgy indult, csak halk volt a motorjárás. Volt. :lol: Ezt fejtsd már ki, hogy ezt hogyan. :blink: Ezt benéztem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Sziasztok! Én olyan dolgot halottam a pillangó poti szexuálásáról, hogy nagyon nem jó macerálni, mert be van lőve elvileg tökéletesre és el lehet állítani, ha nem ugyan úgy forgatod, feszíted elő a rögzítésnél. Van egy kis állítás a csavarok miatt mikor felrakja az ember a helyére, egyébként érdekes, mert kaptam 2 pillangóházat a cucchoz mikor vettem, az egyikben a pillangón volt egy gumitömítés a másikban nem, ez mitől lehetett így szerintetek? Az a gumi tömítés cc 6-8mm-er vastag és az egész pillangó felületén rajta van 2 csavarral, a másikon még a furatok sem voltak fent! Aki találkozott hasonlóval kérem ossza meg a tapasztalatait ha van neki! A szerelő mondta aki csinálta az átalakítást a vason, én hiszek neki, de most elbizonytalanodtam ebben a kérdésben sajna :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Sziasztok! Én olyan dolgot halottam a pillangó poti szexuálásáról, hogy nagyon nem jó macerálni, mert be van lőve elvileg tökéletesre és el lehet állítani, ha nem ugyan úgy forgatod, feszíted elő a rögzítésnél. Van egy kis állítás a csavarok miatt mikor felrakja az ember a helyére, egyébként érdekes, mert kaptam 2 pillangóházat a cucchoz mikor vettem, az egyikben a pillangón volt egy gumitömítés a másikban nem, ez mitől lehetett így szerintetek? Az a gumi tömítés cc 6-8mm-er vastag és az egész pillangó felületén rajta van 2 csavarral, a másikon még a furatok sem voltak fent! Aki találkozott hasonlóval kérem ossza meg a tapasztalatait ha van neki! A szerelő mondta aki csinálta az átalakítást a vason, én hiszek neki, de most elbizonytalanodtam ebben a kérdésben sajna :rolleyes: nézegettem már... és nem akarom szétszedni, mert annakidején Gabi is modta, hogy el lhet tolni, de ha pl kontakt sprayt fújok rá, és mozgatom?? úgy nem juthat bele, és nem tudja tisztítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 nézegettem már... és nem akarom szétszedni, mert annakidején Gabi is modta, hogy el lhet tolni, de ha pl kontakt sprayt fújok rá, és mozgatom?? úgy nem juthat bele, és nem tudja tisztítani? Az a cucc hermetikusan le van zárva, pont ebben van a lényege is, kb nagyon sok rézszál az érintkező felület, ha esetleg leold valami trutyit a spray, feltéve ha bele tud jutni akkor adtál a kakinak egy nagyon nagy pofont és szarabb lesz mint volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Az a cucc hermetikusan le van zárva, pont ebben van a lényege is, kb nagyon sok rézszál az érintkező felület, ha esetleg leold valami trutyit a spray, feltéve ha bele tud jutni akkor adtál a kakinak egy nagyon nagy pofont és szarabb lesz mint volt. ahham hát akkor úgymarad. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Tele van vízzel! :blink: Elvileg csak csövek le (a termosztát felől jövő kunkorit szerintem érdemes a termosztátoldalon is lekapni), ventilátor le, azt két csavar fogja felül, alul csak beillesztős, szóval kibillented és felfele kijön. Aztán jöhet a hűtő, alul nem tudom, hogy van-e rögzítve, felül csak a két szélén. Vigyázz azokra a tartókonzolokra, mert a klímásomnak sikerült eltörnie mindkettőt, csak nem vallotta be. :lol: Esetleg az Etzold könyv lehet segítségedre. :rolleyes: Allul csak ki kell emelni, ha a felső két csavar ki van tekerve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Allul csak ki kell emelni, ha a felső két csavar ki van tekerve. Jaja,már kicseréltem pikk-pakk.Viszont fagyálló gyanánt valami barnás lötty folyt ki. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Jaja,már kicseréltem pikk-pakk.Viszont fagyálló gyanánt valami barnás lötty folyt ki. :rolleyes: Ha már lent volt átmostad slaggal? Nekem is barnás trutyi volt benne. Gondolom van egy része ahol nem nagyon kering a víz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Ha már lent volt átmostad slaggal? Nekem is barnás trutyi volt benne. Gondolom van egy része ahol nem nagyon kering a víz. Nem,mert macerás lett volna mivel nincs a garázs környékén víz. Kicseréltem amúgy ha a hűtő átmosására gondolsz.De nem csak a hűtőből folyt olyan,hanem az egész barna színű volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Nem,mert macerás lett volna mivel nincs a garázs környékén víz. Kicseréltem amúgy ha a hűtő átmosására gondolsz.De nem csak a hűtőbőből folyt olyan,hanem az egész barna színű volt. cső flemel és víz beleönt és kifolydogáltvolna az egész szép lassan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts