Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Szerinted mire?

Nem uborkát tartanak benne! :rolleyes:

Gázüzemű motorokhoz olajleválasztásra!

Hmm.... mekkora a mérete? Két-három deci elfér benne? Most télen nagyon gyűlik.

Elküldve
Az nem jó ha kicsorog, oda kell egy csap és időnként leengedni, azért kérdem mekkora.

fú he...

oda már tehetsz akármilyen edényt neki nem???

Elküldve
fú he...

oda már tehetsz akármilyen edényt neki nem???

:blink:

Pölö 5 literes duncosüveget? :rolleyes: Amúgy ahova nekem van beszerelve pont alatta van a generátor.

259653.jpg

Elküldve
Sziasztok!Szerintetek mitől lehet az, hogy a kocsi melegen gyorsításkor berángat elég rendesen, végig a gázadás alatt és ilyenkor alig gyorsul, meg néha állandó tempónál is. Ha szép lassan adom a gázt úgy gyorsítok akkor nem.Hidegen nem csinálja, csak üzemmeleg állapotban. Agr lezárva, folytószelep, alapjárati kitakarítva,injektortisztító volt beöntve, vákuumcsövek elvileg rendben, gyertyák 2 hónaposak. (X16XEL). Minden tippet várok, mert tanácstalan vagyok. Előre is köszi.

Amolyan "szegény keverék rángatásra" gondolsz?

Elküldve
De hova vezeted?

Minek ezen problémázni? A kocsi alá. Az ugyis csak víz. Ha meg ennyire környezetbarát vagy, nem szoktál bokorba pisilni? :rolleyes:

Amúgy meg: DUNSZTOSÜVEG. :blink:

Elküldve
Amolyan "szegény keverék rángatásra" gondolsz?

Húú, ezt nem tom mit jelenthet...ennyire nem vagyok profi benne, egyszerűen ha lenyomom a pedált , nem tövig persze, csak úgy normálisan akkor beszaggat a gép, rángat és alig-alig gyorsul. X16Xel-ben hol van légtömegmérő?

Elküldve
Minek ezen problémázni? A kocsi alá. Az ugyis csak víz. Ha meg ennyire környezetbarát vagy, nem szoktál bokorba pisilni? :rolleyes:

Amúgy meg: DUNSZTOSÜVEG. :D

Ezen besírtam!Kéééééssz! :lol:

Feladom. :blink:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.