J0hnny Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Új cégtől van,kaptam a raktárostól! :blink: Nem tom mennyi boltban! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Új cégtől van,kaptam a raktárostól! :blink: Nem tom mennyi boltban! :rolleyes: raktáros kedvezményes ár? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Új cégtől van,kaptam a raktárostól! :blink: Nem tom mennyi boltban! :rolleyes: De amúgy mire használják? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 De amúgy mire használják? Szerinted mire? Nem uborkát tartanak benne! :rolleyes: Gázüzemű motorokhoz olajleválasztásra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Szerinted mire? Nem uborkát tartanak benne! :rolleyes: Gázüzemű motorokhoz olajleválasztásra! Hmm.... mekkora a mérete? Két-három deci elfér benne? Most télen nagyon gyűlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Hmm.... mekkora a mérete? Két-három deci elfér benne? Most télen nagyon gyűlik. alol van egy cső te, ahol kicsorog a cucc Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 alol van egy cső te, ahol kicsorog a cucc Az nem jó ha kicsorog, oda kell egy csap és időnként leengedni, azért kérdem mekkora. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Az nem jó ha kicsorog, oda kell egy csap és időnként leengedni, azért kérdem mekkora. fú he... oda már tehetsz akármilyen edényt neki nem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 fú he... oda már tehetsz akármilyen edényt neki nem??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 fú he... oda már tehetsz akármilyen edényt neki nem??? :blink: Pölö 5 literes duncosüveget? :rolleyes: Amúgy ahova nekem van beszerelve pont alatta van a generátor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 fú he... oda már tehetsz akármilyen edényt neki nem??? sztem csapjatok bele egy nagy vájlingot :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 sztem csapjatok bele egy nagy vájlingot :rolleyes: :blink: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 sztem csapjatok bele egy nagy vájlingot :rolleyes: Gyerekkád? Évente elég egyszer leüríteni. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Gyerekkád? Évente elég egyszer leüríteni. :rolleyes: én meg lehet tennék rá egy benzincsövet és készen is van :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 én meg lehet tennék rá egy benzincsövet és készen is van :rolleyes: De hova vezeted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 De hova vezeted? találki :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 találki :blink: Mars a sarokba! És nincs vacsora! :rolleyes: :lol: Na jóccakát! Reggel ónos eső óvatosan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Imádom amikor így teleoffoljátok a fórumot a nagy semmiről beszélgetve! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Sziasztok!Szerintetek mitől lehet az, hogy a kocsi melegen gyorsításkor berángat elég rendesen, végig a gázadás alatt és ilyenkor alig gyorsul, meg néha állandó tempónál is. Ha szép lassan adom a gázt úgy gyorsítok akkor nem.Hidegen nem csinálja, csak üzemmeleg állapotban. Agr lezárva, folytószelep, alapjárati kitakarítva,injektortisztító volt beöntve, vákuumcsövek elvileg rendben, gyertyák 2 hónaposak. (X16XEL). Minden tippet várok, mert tanácstalan vagyok. Előre is köszi. Amolyan "szegény keverék rángatásra" gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 De hova vezeted? Minek ezen problémázni? A kocsi alá. Az ugyis csak víz. Ha meg ennyire környezetbarát vagy, nem szoktál bokorba pisilni? :rolleyes: Amúgy meg: DUNSZTOSÜVEG. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nrob81 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Amolyan "szegény keverék rángatásra" gondolsz? Húú, ezt nem tom mit jelenthet...ennyire nem vagyok profi benne, egyszerűen ha lenyomom a pedált , nem tövig persze, csak úgy normálisan akkor beszaggat a gép, rángat és alig-alig gyorsul. X16Xel-ben hol van légtömegmérő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Ha meg ennyire környezetbarát vagy, nem szoktál bokorba pisilni? :rolleyes: Ezen besírtam!Kéééééssz! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Minek ezen problémázni? A kocsi alá. Az ugyis csak víz. Ha meg ennyire környezetbarát vagy, nem szoktál bokorba pisilni? :rolleyes: Amúgy meg: DUNSZTOSÜVEG. :D Ezen besírtam!Kéééééssz! :lol: Feladom. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Bent is van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Bent is van! és hova vezeted? :rolleyes: egyébként nem is olyan csöpp cucc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts