zotya975 Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 De megoldható...? Meg persze, az lenne a legjobb, ha egymás mellé lehetne állítani a két kocsit, és amit a donorból kiveszel egyszerre rakod bele a sajátba. De úgy rémlik furkálni kell a homlokfalon is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Meg persze, az lenne a legjobb, ha egymás mellé lehetne állítani a két kocsit, és amit a donorból kiveszel egyszerre rakod bele a sajátba. De úgy rémlik furkálni kell a homlokfalon is. furni szerintem nem kell, de tényleg kell egy komplett kocsi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 De megoldható...? Nekem egyszer erre azt válaszolták, hogy adjam el az enyémet és vegyek inkább egy klimásat. Anyagilag nem jön ki az ember rosszabbul és nincs is vele vesződés. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Nekem egyszer erre azt válaszolták, hogy adjam el az enyémet és vegyek inkább egy klimásat. Anyagilag nem jön ki az ember rosszabbul és nincs is vele vesződés. :huh: olcsó donor, amiben működik.... lehet diribre darabra kell szedni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 furni szerintem nem kell, de tényleg kell egy komplett kocsi :huh: Nem tudom, de valahol a hűtőcsövek bejönnek-kimennek a műszerfalba a motortérből nem? Vagy ki van fúrva gyárilag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 olcsó donor, amiben működik.... lehet diribre darabra kell szedni... Hát jó. Akkor inkább kibírom azt az egy két hónapot nélküle.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Hát jó. Akkor inkább kibírom azt az egy két hónapot nélküle.... :huh: Ettől függetlenül, ha valakinek van egy fapados, és akar klimát-szervót egyebeket, valszeg olcsóbban jön ki ha vesz egy forgalomból kivont karambolost ép motortérrel, mintha egyenként megvenné a cuccokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Hát jó. Akkor inkább kibírom azt az egy két hónapot nélküle.... :huh: Tetőablak. :lol: Nagyon nagy dolog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Ettől függetlenül, ha valakinek van egy fapados, és akar klimát-szervót egyebeket, valszeg olcsóbban jön ki ha vesz egy forgalomból kivont karambolost ép motortérrel, mintha egyenként megvenné a cuccokat. Szervó van csak klíma nincs. Tetőablak. :lol: Nagyon nagy dolog. :lol: Vágjam szét a tetőt? :huh: Nem nagyon akarom.... Na ja de hát valamit valamiért mi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Szervó van csak klíma nincs. Vágjam szét a tetőt? :lol: Nem nagyon akarom.... Na ja de hát valamit valamiért mi ? Én gyárit vettem. És adtak hozzá egy autót is. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Meg persze, az lenne a legjobb, ha egymás mellé lehetne állítani a két kocsit, és amit a donorból kiveszel egyszerre rakod bele a sajátba. De úgy rémlik furkálni kell a homlokfalon is. Hát, ez nem olyan mint a szervó azért, hogy kirak, berak. Elvileg más a zárhíd, más a lökős is, kompresszornak is kell lennie helynek satöbbi. Függ attól, hogy mennyire van előkészítve a hely. Aztán kell egy másik fűtésbox is. Inkább olyan lenne jó donornak, ami hátulról kapott egy nagy maflást, mert ha előlről, akkor valószínűleg a klíma hűtőbordája is sérült, ami nem olcsó és előrébb van mint a vízhűtőé. Nem tudom, de valahol a hűtőcsövek bejönnek-kimennek a műszerfalba a motortérből nem? Vagy ki van fúrva gyárilag? A fűtőradiátor csövei mellett balra megy be a két klímacső a hőcserélőnek. minnyá dobok képet róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Hát, ez nem olyan mint a szervó azért, hogy kirak, berak. Elvileg más a zárhíd, más a lökős is, kompresszornak is kell lennie helynek satöbbi. Függ attól, hogy mennyire van előkészítve a hely. Aztán kell egy másik fűtésbox is. Inkább olyan lenne jó donornak, ami hátulról kapott egy nagy maflást, mert ha előlről, akkor valószínűleg a klíma hűtőbordája is sérült, ami nem olcsó és előrébb van mint a vízhűtőé. A fűtőradiátor csövei mellett balra megy be a két klímacső a hőcserélőnek. minnyá dobok képet róla. Ühüm, mivel az 1.4-ből amúgysem sok ló nyihog kifele, én nem tervezek ilyet, de szerintem olcsóbb donorból átrakni, mint egy céggel beépitteni egy márkafüggetlent nem? Márha valaki szereti a kihívásokat. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Ühüm, mivel az 1.4-ből amúgysem sok ló nyihog kifele, én nem tervezek ilyet, de szerintem olcsóbb donorból átrakni, mint egy céggel beépitteni egy márkafüggetlent nem? Márha valaki szereti a kihívásokat. :lol: Egyértelmű, főleg hogy akkor ott egy minta, hogy mit hogyan kell. :lol: Nem jársz úgy, mint egy Veszprémi szomszédkartárs, hogy a dízelébe beleraktak egy klímát, oszt hengerfej kuka. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Egyértelmű, főleg hogy akkor ott egy minta, hogy mit hogyan kell. :lol: Nem jársz úgy, mint egy Veszprémi szomszédkartárs, hogy a dízelébe beleraktak egy klímát, oszt hengerfej kuka. :huh: az igen és lehet tudni a pontos okát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 az igen és lehet tudni a pontos okát? Itt is írta egyébként vagy valamelyik topikban, de: Sajnos most viszont lenne: a @#&!+@ klímások szarul kombinálták össze a szíjakat, a klíma kompresszorát a vízpumpáról hajtották meg, ami mint kiderült ezt nem bírja és autópályán 140-nél elengedte az össze vizet a pumpánál a rendszer, ennek örömére pedig a motor is besült... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Itt is írta egyébként vagy valamelyik topikban, de: Sajnos most viszont lenne: a @#&!+@ klímások szarul kombinálták össze a szíjakat, a klíma kompresszorát a vízpumpáról hajtották meg, ami mint kiderült ezt nem bírja és autópályán 140-nél elengedte az össze vizet a pumpánál a rendszer, ennek örömére pedig a motor is besült... vízpumpáról? :huh: igaz nemtoma traktorok vezérlését... de nem igaz, hogy nincs a klímásoknak egy Q data, amiben megnézhetnék.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 sziasztok! Véleményeitekre vagyok kiváncsi,h érdemes-e télire a hűtőnyílások nagy részét eltakarni? Mert én úgy gondolom,h felesleges, mivel a termosztát csak akkor nyit,ha szükség van rá, addig pedig tök mindegy,h kinnt hideg van vagy meleg, sőt így hatásosabb a hidegben a hűtés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 sziasztok! Véleményeitekre vagyok kiváncsi,h érdemes-e télire a hűtőnyílások nagy részét eltakarni? Mert én úgy gondolom,h felesleges, mivel a termosztát csak akkor nyit,ha szükség van rá, addig pedig tök mindegy,h kinnt hideg van vagy meleg, sőt így hatásosabb a hidegben a hűtés gyárilag is van egy téli takarója az astráknak egy műanyag lapocska... innetől döntsd el felesleges e vagy sem. az összeset nem szabad.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 gyárilag is van egy téli takarója az astráknak egy műanyag lapocska... innetől döntsd el felesleges e vagy sem. az összeset nem szabad.. a diszléc mögötti kivehető műanyag lemezre gondolsz.h azt nem árt visszatenni télire? Szted miért érdemes visszatenni? Győzz meg!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 a diszléc mögötti kivehető műanyag lemezre gondolsz.h azt nem árt visszatenni télire? Szted miért érdemes visszatenni? Győzz meg!! :huh: Díszléc? :lol: Nem a hűtőrácsra gondoltál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 sziasztok! Véleményeitekre vagyok kiváncsi,h érdemes-e télire a hűtőnyílások nagy részét eltakarni? Mert én úgy gondolom,h felesleges, mivel a termosztát csak akkor nyit,ha szükség van rá, addig pedig tök mindegy,h kinnt hideg van vagy meleg, sőt így hatásosabb a hidegben a hűtés Szerintem a mi klímánkon semmi értelme annak a kis lemeznek. -20ban talán lehet némi hatása de hát mikor van nálunk -20. Nekem itt pesten még minuszokban is sokszor megy a venti ha kicsit bedugul a forgalom. Ilyenkor meg csak hátrány lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 Díszléc? :huh: Nem a hűtőrácsra gondoltál? :lol: de arra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 Szerintem a mi klímánkon semmi értelme annak a kis lemeznek. -20ban talán lehet némi hatása de hát mikor van nálunk -20. Nekem itt pesten még minuszokban is sokszor megy a venti ha kicsit bedugul a forgalom. Ilyenkor meg csak hátrány lenne. Én is pontosan így gondolom! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 a diszléc mögötti kivehető műanyag lemezre gondolsz.h azt nem árt visszatenni télire? Szted miért érdemes visszatenni? Győzz meg!! :huh: nem győzködök én senkit, én berakok egy kartont a félhűtőre, ha beáll a téli idő, és tavasszal veszem ki szerintme hasznos Szerintem a mi klímánkon semmi értelme annak a kis lemeznek. -20ban talán lehet némi hatása de hát mikor van nálunk -20. Nekem itt pesten még minuszokban is sokszor megy a venti ha kicsit bedugul a forgalom. Ilyenkor meg csak hátrány lenne. neked.. de nem mindneki megy 20km/h-s átlagsebességgel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 egyébként a mi "fapados" Astráink úgy jöttek ki a gyárból,h a hűtőrács mögött ott volt a műanyag lemez és a lökháríton is csak egy fél rendszámtáblányi rés volt kivágva,de az is úgy,h azt teljes egészében betakarta a rendszám! Kérdem én,ez normális dolog? És erre csak akkor jöttem rá,mikor 3 éve légkondit tetettem bele, ott is a marhák nem szedtek ki még akkor sem semmit,h rendesen hülni tudjon a motor. Országuton bekapcsolt kondival 100nál nem tudott bejutni a hűtőhöz semmi menetszél, persze melegedett is a motor! Aztán vissza is vittem,h ezt hogy gondolták, és akkor lett kivágva a lökös úgy ,mint a gyári kondis autókon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts