brezsó Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Szasztok! Ti hogy csináljátok a hűtővíz cserét? Ahogy az Opelos biblia írja? Én nem tudom, hogy hogyan irja a "biblia", de én 2x átöblitettem tiszta(ioncserélt) vizzel és végül feltöltöttem fagyállós keverékkel. Öblitéskor egyszer kiszedtem a hűtőt is átmosni, de másodiknál csak a csöveket kötöttem le róla majd, miután kifolyt a viz, vissza a csöveket és ment bele a fagyállós keverék. Elméletileg és gyakorlailag is kilégteleniti magát a rendszer, de én arra is rásegitettem a szivótórkon lévő hőmérsékletjeladó kivételével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Én nem tudom, hogy hogyan irja a "biblia", de én 2x átöblitettem tiszta(ioncserélt) vizzel és végül feltöltöttem fagyállós keverékkel. Öblitéskor egyszer kiszedtem a hűtőt is átmosni, de másodiknál csak a csöveket kötöttem le róla majd, miután kifolyt a viz, vissza a csöveket és ment bele a fagyállós keverék. Elméletileg és gyakorlailag is kilégteleniti magát a rendszer, de én arra is rásegitettem a szivótórkon lévő hőmérsékletjeladó kivételével. szívótorkon? ott hátul a kétvezetékessel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 szívótorkon? ott hátul a kétvezetékessel? Egyvezetékesre gondolt szerintem. A feltöltés ok, de a leeresztést nem értem. Azt írja, hogy a visszatérő csövet kell lehúzni a hűtőről és ott leengedni. Na de a fél hűtő ez alatt a csonk alatt van! Még a ventikapcsoló is lejjebb van! Vagy van a hűtő alján vmi leeresztő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 szívótorkon? ott hátul a kétvezetékessel? Az egyvezetékessel. A kétvezetékes lejjebb van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Egyvezetékesre gondolt szerintem. A feltöltés ok, de a leeresztést nem értem. Azt írja, hogy a visszatérő csövet kell lehúzni a hűtőről és ott leengedni. Na de a fél hűtő ez alatt a csonk alatt van! Még a ventikapcsoló is lejjebb van! Vagy van a hűtő alján vmi leeresztő? Nincs, kiveszed a hűtőt, és kiöntöd belőle. Csak két csavar egy csati, meg a csövek. Nyomd bele a slagot oszt had szóljon. Ha nem volt mosva mostanában jó fekete jön ki belőle először. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Nincs, kiveszed a hűtőt, és kiöntöd belőle. Csak két csavar egy csati, meg a csövek. Nyomd bele a slagot oszt had szóljon. Ha nem volt mosva mostanában jó fekete jön ki belőle először. Nemá, ezt biztos mondaná az Etzold bácsi is :D Nem elég na kitekerem a ventikapcsolót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Nemá, ezt biztos mondaná az Etzold bácsi is :D Nem elég na kitekerem a ventikapcsolót? Mihez elég a levételhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Mihez elég a levételhez? Leereszteni a vizet. A ventikapcs. majdnem a legalján van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Az egyvezetékessel. A kétvezetékes lejjebb van. ja tényleg eszembejutott, hogy az is a a szívócsonkon van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Leereszteni a vizet. A ventikapcs. majdnem a legalján van. Mi a motorblokkról szedtük le a csövet, oszt cső. Valamint még járattuk egy kicsit, hogy a vízpumpa kinyomja a maradékot, aztán a cső vissza és feltölt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Egy kicsit más! Sikerült vennem parafás szelepfedéltömítést 500ft, 660ft az o gyűrű a gyújtáselosztóhoz. Viszont azt mondták mikor pasztát kértem hozzá hogy az minek? A tömítés azé tömítés hogy tömítsen nem kell paszta fbs meg akármi csak beteszem a tömítést meghúzom a csavart aztán viszlát. Mert ha pasztát akarnék akkor mindegy lenne ha pasztát belekenném aztán tömítés nélkül összeraknám. Jót mond ez a fazon vagy használjak pasztát hozzá? Benzin szűrőt kérdezgettem magyar utángyártott 1200ft, gyári opel szervízben 4000ft, lengyel vagy olasz valami s betüs az pedig 3000ft. Mekkora jelentőség hárul erre melyiket érdemes venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Egy kicsit más! Sikerült vennem parafás szelepfedéltömítést 500ft, 660ft az o gyűrű a gyújtáselosztóhoz. Viszont azt mondták mikor pasztát kértem hozzá hogy az minek? A tömítés azé tömítés hogy tömítsen nem kell paszta fbs meg akármi csak beteszem a tömítést meghúzom a csavart aztán viszlát. Mert ha pasztát akarnék akkor mindegy lenne ha pasztát belekenném aztán tömítés nélkül összeraknám. Jót mond ez a fazon vagy használjak pasztát hozzá? Benzin szűrőt kérdezgettem magyar utángyártott 1200ft, gyári opel szervízben 4000ft, lengyel vagy olasz valami s betüs az pedig 3000ft. Mekkora jelentőség hárul erre melyiket érdemes venni? csak nyugodtan vegyél hozzá pasztát, és véknyan kend be mind a két oldalát a tömítésnek. ezeka benzinszűrők elég drágának tünnek nekem... én vaskot vettem, de valami 1-2 ezer között volt az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 csak nyugodtan vegyél hozzá pasztát, és véknyan kend be mind a két oldalát a tömítésnek. ezeka benzinszűrők elég drágának tünnek nekem... én vaskot vettem, de valami 1-2 ezer között volt az ára. Akkor jól gondoltam h nem árt azt megkenni. Ha 1-2 ezer volt akkor megnézem azt az 1200ft-at aztán ha nagyon nem akkor csere. De 4000ft és csere 30ekm után... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Akkor jól gondoltam h nem árt azt megkenni. Ha 1-2 ezer volt akkor megnézem azt az 1200ft-at aztán ha nagyon nem akkor csere. De 4000ft és csere 30ekm után... Az enyémen gyári volt fent, 96-os gyártási időponttal felcimkézve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Az enyémen gyári volt fent, 96-os gyártási időponttal felcimkézve. :) az enyémen is igaz 2001es.. de biztos nem árt lecserélni időnként :D ha még ráér, és van zsé, egy injektortisztítót önts be neki, és azzal járj ki egy tank benzint. mertha ezt később csinálod, akkor mindenféleképpen ki kell cserélni megint a szűrőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Benzin szűrőt kérdezgettem magyar utángyártott 1200ft, gyári opel szervízben 4000ft, lengyel vagy olasz valami s betüs az pedig 3000ft. Mekkora jelentőség hárul erre melyiket érdemes venni? Akkor jól gondoltam h nem árt azt megkenni. Ha 1-2 ezer volt akkor megnézem azt az 1200ft-at aztán ha nagyon nem akkor csere. De 4000ft és csere 30ekm után... Én általában Mahle/Knecht (KL14) üa. szűrőt építek be. Kiváló minőségű és jóval olcsóbb, mint a gyári (igaz drágább, mint a magyar, de szerintem jobb is és nagyobb az aktív szűrőfelülete). Én 2000Ft körül veszem, de teljes áron sem lehet nagyon drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Én általában Mahle/Knecht (KL14) üa. szűrőt építek be. Kiváló minőségű és jóval olcsóbb, mint a gyári (igaz drágább, mint a magyar, de szerintem jobb is és nagyobb az aktív szűrőfelülete). Én 2000Ft körül veszem, de teljes áron sem lehet nagyon drága. Nekem most Mahle van fent. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rpeti Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Sziasztok! Nem tudtok valami jo opel bontot Pesten? Mert szuksegem lenne egy szelepfedelre ugyanis az enyem elrepedt es eleg erosen szivagor az olaj a motorterbe.... Sajnos nehez esetbe vagyok mert nem nemet astra, hanem ugye isuzu. 1.7 TDS ha bárki bármi félre támpotot tudna adni jo lenne akar ha van valakinek az is erdekelne :D Elore is koszi: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Sziasztok! Nem tudtok valami jo opel bontot Pesten? Mert szuksegem lenne egy szelepfedelre ugyanis az enyem elrepedt es eleg erosen szivagor az olaj a motorterbe.... Sajnos nehez esetbe vagyok mert nem nemet astra, hanem ugye isuzu. 1.7 TDS ha bárki bármi félre támpotot tudna adni jo lenne akar ha van valakinek az is erdekelne :D Elore is koszi: ) pesten van az opelbontó www.opelbonto.hu műanyag szelepdeknid van??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Sziasztok! Nem tudtok valami jo opel bontot Pesten? Mert szuksegem lenne egy szelepfedelre ugyanis az enyem elrepedt es eleg erosen szivagor az olaj a motorterbe.... Sajnos nehez esetbe vagyok mert nem nemet astra, hanem ugye isuzu. 1.7 TDS ha bárki bármi félre támpotot tudna adni jo lenne akar ha van valakinek az is erdekelne :D Elore is koszi: ) Van még a soroksári úton is és kipesten egy jó bár ez utóbbi néha elszáll az árakkal. Innen böngéssz: http://www.webautosbolt.hu/bonto.htm Asszem ez a soroksári úti: Név: Opel bontó Város: Budapest (9. ker) Cím: Soroksári út 110-112. Telefon: (+361) 218-0820 Mobil: (+3670) 212-4682 Nyitva: H-Cs: 9-17, P: 9-16 Ez meg a kispesti: http://www.opelautobonto.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 nekem is isuzu van! nekem meg állandóan szivárog mondjuk 2 db deknim van de mintha meglenne vetemedve kicsit mindegyik. már nyomtam rá tömítőt is igaz elég régi volt:S de sokat nem ért neki (lehet mert régi volt). Aztán lecseréltem az oil-t utána némileg csökkent ezt annak tudtam be hogy pöttyet híg volt:D Olyan kérdésem lenne valaki turbó mágushoz hogy a nyomást hogyan tudnám tekerni kicsit feljebb?:D gondolom kellene valami nyomásmérő is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Olyan kérdésem lenne valaki turbó mágushoz hogy a nyomást hogyan tudnám tekerni kicsit feljebb?:D gondolom kellene valami nyomásmérő is. Nem vagyok turbó mágus de szerintem nem érdemes. Ha nyomást emeled (ha egyáltalán lehet) akkor az adagolóval is utána kellene menni az meg már nem egyszerű.... szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Nem vagyok turbó mágus de szerintem nem érdemes. Ha nyomást emeled (ha egyáltalán lehet) akkor az adagolóval is utána kellene menni az meg már nem egyszerű.... szerintem ja azt gondoltam hogy kicsit kellene az adagolón is piszkálni egy kis gázolajat adni neki, mert tesóm egyszer csináltatta a kadett-ját egy dízel Men-nél:D neki 1.5 isuzu-ja volt és azt mondta ha jól emlékszem 1.2 bar-on ment a turbója simán elbírja a motor már régebb óta úgy használja és a kis mociból lett 105 Le Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Heló Van agy Astra F Classic 1.6 autóm. Lassan vezérműszíj csere lenne most van 117000 km benne. Ha vezérműszíjat cserélek akkor illik cserélnia feszítőt és a vízpumpát is ugye? Akkor ezeket külön-külön vagy érdemes egyben megvenni készletként? Csak mert árulnak mindkettőt az autósboltokban. Csak nem tudom mit tartalmaznak a vezérműszíjkészletek pontosan... A másik, ha szeretnék hosszbordásszíjat cserélni,(mert elég szar a hangja már) akkor ott is kell cserélni a feszítőt ugye ? Azt is inkább érdemes készletben megvenni vagy...? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Heló Van agy Astra F Classic 1.6 autóm. Lassan vezérműszíj csere lenne most van 117000 km benne. Ha vezérműszíjat cserélek akkor illik cserélnia feszítőt és a vízpumpát is ugye? Akkor ezeket külön-külön vagy érdemes egyben megvenni készletként? Csak mert árulnak mindkettőt az autósboltokban. Csak nem tudom mit tartalmaznak a vezérműszíjkészletek pontosan... A másik, ha szeretnék hosszbordásszíjat cserélni,(mert elég szar a hangja már) akkor ott is kell cserélni a feszítőt ugye ? Azt is inkább érdemes készletben megvenni vagy...? Köszi A vez szett a szíjat, és a feszítőt tartalmazza. Vegyél hozzá egy jó minőségű pumpát. Vagy vedd meg egyesével a cuccokat. Úgy is jó. A pk6-os szíj cseréjekor nem szükséges feszítőt cserélni. Persze ha már hangos a görgője, azt cserélheted. Lehet kapni azt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts