nameless Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Kárt nem csinál, 1 jumper, 2 gyújtás, 3 számol Kétjegyűeket fog villogni neked szerintem. pl. 24----> villan,villan,szünet,villan,villan,villan,villan és ezt háromszor,utána a következőt. Ha újra 12-t villog akkor nincs több hiba tárolva.Remélem érthetően írtam.:D aham minden világos :) tehát 12 3xx 3xx 3xx..... 12 és vége a listána Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Na gyári olajteknő tömítés a kukába,soha többé nem veszek. Egy fos! Utángyári fent,jelenleg még :D nem folyik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Na gyári olajteknő tömítés a kukába,soha többé nem veszek. Egy fos! Utángyári fent,egyenlőre nem folyik. ha FBS el raktad fel, hagytál neki időt kötni nem is fog szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Na gyári olajteknő tömítés a kukába,soha többé nem veszek. Egy fos! Utángyári fent,egyenlőre nem folyik. akkor kisebbre vagy nagyobbra :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Na gyári olajteknő tömítés a kukába,soha többé nem veszek. Egy fos! Utángyári fent,egyenlőre nem folyik. A gyári milyen volt? Parafa alu karikákkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 A gyári milyen volt? Parafa alu karikákkal? Az,hogy rohadna meg. Bár az ugy is az,de ebből nem hiányzik egy karika sem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Az,hogy rohadna meg. Bár az ugy is az,de ebből nem hiányzik egy karika sem! Tök jó, mi azt tettünk be tavaly, eresztette az olajat, és most kicseréltem ugyanolyanra. :) Persze ez is ereszt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Az,hogy rohadna meg. Bár az ugy is az,de ebből nem hiányzik egy karika sem! nekem meg egy sincs benne:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Tök jó, mi azt tettünk be tavaly, eresztette az olajat, és most kicseréltem ugyanolyanra. :) Persze ez is ereszt. :D Rendesen pasztával raktad fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Rendesen pasztával raktad fel? Nekem most anélkül van fent.Elegem van a csoda pasztákból! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Nekem most anélkül van fent.Elegem van a csoda pasztákból! FBS sincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október24, 2009 Megoszt Elküldve Október24, 2009 Nekem most anélkül van fent.Elegem van a csoda pasztákból! Nem kell csoda, csak egy jó fajta. Én olyat szereztem, amit Hening is írt egyszer, nekem bevált. Reinzosil. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Rendesen pasztával raktad fel? Persze mindkét oldalát megkentem. De úgy néz ki, mintha magán a parafán át szivárogna az olaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Nem kell csoda, csak egy jó fajta. Én olyat szereztem, amit Hening is írt egyszer, nekem bevált. Reinzosil. A legjobb sztem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 A legjobb sztem. :) legjobb az FBS, az tuti megfogja, csak ha le kell venni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 legjobb az FBS, az tuti megfogja, csak ha le kell venni :D Csak hiszed. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Csak hiszed. :D tiédet nem hsználtam, de hogy megragasztani nem ragaszt jobban mint az fbs az tuti Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 tiédet nem hsználtam, de hogy megragasztani nem ragaszt jobban mint az fbs az tuti ...és ki beszélt ragasztásról. Elvileg tömítőpasztáról szólt a dolog, a gyári parafa tömítés mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 ...és ki beszélt ragasztásról. Elvileg tömítőpasztáról szólt a dolog, a gyári parafa tömítés mellett. de ha ragasztja, akkor tömítenie is kell :D de mindegy nekem is megállt a berneressel, de a főteng szim nél ereszti szóval olajos az egész lassan Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Ha feldühít veszek hő és olajálló gumit és abból fogok tömítést vágni alá. Bár szerintem amilyen balszerencsés vagyok a gyári új főtengelyszimering fog ereszteni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Ha feldühít veszek hő és olajálló gumit és abból fogok tömítést vágni alá. Bár szerintem amilyen balszerencsés vagyok a gyári új főtengelyszimering fog ereszteni. :D hát inkább ne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Na nem nyugodtam bele,megint aláfeküdtem. Lebontottam a váltó ablakait. Szárazra töröltem és beindítottam és figyeltem. A lendkerékre nem ment semmi,a motor felöli oldalon olajfilmes,de ha a szimering folyna,akkor a lendkerék tövétől sugárirányban jönne az olaj. Ezzel ellentétben a karteren jelenik meg az olaj,ott ahol az íves rész van,a főtengely szimering alatt és ott kezd el könnyezni. Szerintem a karter íve nem fekszik már fel a blokk aljára rendessen és a tömítés mellett ereszt. Köv héten veszek másik tömítést megint és valami pasztával rakom össze. Olvastam,hogy a fekete blokk tömítő paszta jó lehet.Simsonosok is azt használják! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 a berneres paszta is fekete volt... nekem az bevált szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Tényleg a nagy venti eszembe sem jutott. Igen nekünk kettő nagy venti van. Viszont fordulatszámfüggő, annak a ventinek meg két állandó fordulata van. De azért holnap ránézek hátha csak képzelődtem mikor nyomtam a gázt és változott a hang:) Megnéztem, a nagyventibe sem ér bele semmi, és bizony fordulatszámfüggő. Továbbra is úgy hallom, hogy a klímaszivattyúból jön. Majd később megnézetem, mert szerintem a klímaszivattyút kell szétszedni. De még ráér, most nincs meleg:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Szasztok! Ti hogy csináljátok a hűtővíz cserét? Ahogy az Opelos biblia írja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts