Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Kárt nem csinál,

1 jumper,

2 gyújtás,

3 számol

Kétjegyűeket fog villogni neked szerintem.

pl. 24----> villan,villan,szünet,villan,villan,villan,villan és ezt háromszor,utána a következőt.

Ha újra 12-t villog akkor nincs több hiba tárolva.Remélem érthetően írtam.:D

aham minden világos :) tehát 12 3xx 3xx 3xx..... 12 és vége a listána

Megosztás:

...és ki beszélt ragasztásról. Elvileg tömítőpasztáról szólt a dolog, a gyári parafa tömítés mellett.

de ha ragasztja, akkor tömítenie is kell :D

de mindegy

nekem is megállt a berneressel, de a főteng szim nél ereszti szóval olajos az egész lassan

Megosztás:

Na nem nyugodtam bele,megint aláfeküdtem.

Lebontottam a váltó ablakait.

Szárazra töröltem és beindítottam és figyeltem.

A lendkerékre nem ment semmi,a motor felöli oldalon olajfilmes,de ha a szimering folyna,akkor a lendkerék tövétől sugárirányban jönne az olaj.

Ezzel ellentétben a karteren jelenik meg az olaj,ott ahol az íves rész van,a főtengely szimering alatt és ott kezd el könnyezni.

Szerintem a karter íve nem fekszik már fel a blokk aljára rendessen és a tömítés mellett ereszt.

Köv héten veszek másik tömítést megint és valami pasztával rakom össze.

Olvastam,hogy a fekete blokk tömítő paszta jó lehet.Simsonosok is azt használják!

Megosztás:

Tényleg a nagy venti eszembe sem jutott.

Igen nekünk kettő nagy venti van.

Viszont fordulatszámfüggő, annak a ventinek meg két állandó fordulata van. De azért holnap ránézek hátha csak képzelődtem mikor nyomtam a gázt és változott a hang:)

Megnéztem, a nagyventibe sem ér bele semmi, és bizony fordulatszámfüggő.

Továbbra is úgy hallom, hogy a klímaszivattyúból jön. Majd később megnézetem, mert szerintem a klímaszivattyút kell szétszedni. De még ráér, most nincs meleg:)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.