Novy Elküldve Október11, 2009 Megoszt Elküldve Október11, 2009 mikor cseréltem km órát a gariból kiálltam óra nélkül, akkor még semmi baj nem volt menni nem mertem vele, de pár méteren nem jön elő semmi baja Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 mikor cseréltem km órát a gariból kiálltam óra nélkül, akkor még semmi baj nem volt menni nem mertem vele, de pár méteren nem jön elő semmi baja Én mentem is vele kilóméteróra nélkül, mert amikor ledesítettem kitalálta a család, hogy menni kell. Na mondom csak most ne találkozzak rendőrrel, mert megkérdezi mennyivel ment? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 mikor cseréltem km órát a gariból kiálltam óra nélkül, akkor még semmi baj nem volt menni nem mertem vele, de pár méteren nem jön elő semmi baja Nincs egy hete,hogy cseréltem spirált, úgy mászkáltam vele egy fél napot,hogy a régi spirál a hátsó ülésen volt. 1x állt le,de számítottam rá,hogy le fog. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Nincs egy hete,hogy cseréltem spirált, úgy mászkáltam vele egy fél napot,hogy a régi spirál a hátsó ülésen volt. 1x állt le,de számítottam rá,hogy le fog. <_< Na jó, de neked az óra bent volt, csak a spirál hiányzott! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Hello! A pénteki olajcserénél láttam, hogy ez a gumi a nyakánál el van szakadva, de csak a külső része, a a belső szerencsére még nem: gumi Mi a neve, mi célt szolgál és milyen gumit kell oda szereznem? Lehet kapni ilyet az ótósboltban, vagy nekem kell vágni bele? Köszi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Sziasztok! kéne kis segítség attól, aki már szedte ki a motrot a verdából!!! Úgy néz ki megveszik a donorból a mocit, és leszedtem már minden kábelt, de a váltónál a csavarok (ami a motorhoz fogja) az istennek se akar megindulni :rolleyes: Ki lehet venni váltóval együtt is??? vagy úgy sokkal nehezebb?? 4-en 5-en lennénk a melóra <_< Előre is köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Hello! A pénteki olajcserénél láttam, hogy ez a gumi a nyakánál el van szakadva, de csak a külső része, a a belső szerencsére még nem: Mi a neve, mi célt szolgál és milyen gumit kell oda szereznem? Lehet kapni ilyet az ótósboltban, vagy nekem kell vágni bele? Köszi!! Én kb. egy éve cseréltem. Ha jól emlékszem a helyi Bárdi autósboltban vettem 500 Ft-ért. Nem gondoltam volna, hogy kapok ott, de telefonon az egyik opeles szervíz irányított oda. Szerinetem valami kartergáz áramolhat benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Hello! A pénteki olajcserénél láttam, hogy ez a gumi a nyakánál el van szakadva, de csak a külső része, a a belső szerencsére még nem: gumi Mi a neve, mi célt szolgál és milyen gumit kell oda szereznem? Lehet kapni ilyet az ótósboltban, vagy nekem kell vágni bele? Köszi!! Ezen a csövön jön fel a kartergáz lentről a karterből a szelepdeknibe, onnan meg a két csövön az injektorfedélhez a pillangószelep alá-fölé. Biztos lehet venni, valaki írta is hogy vett ilyet, de nem emlékszem ki volt az. Végülis a motornak nem okozol vele kárt ha ki van szakadva, inkább csak környezetvédelmi károk lehetnek, ha a kartergáz megy ki a szabadba. Esetleg annyi hogy a motor egy kicsit szívja a szűretlen levegőt a lyukon keresztül. De ha találsz ilyen benzinálló tömlőt akkor rakhatsz oda azt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelriska Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Sziasztok! Írtam, hogy cserélnem kell a kipufogó leömlő öntvényt, meg hogy sok olajat evett a kicsike(1l/1000km!) Ki lett cserélve a kartertömítés is. Sajnos avatatlan szememmel nem néztem meg a leömlőt és ki voltak rajta tágítva a lyukak 9 helyett 10mm -re, így is óvatosan kalapácsnyélen keresztül(kézzel) ütögetni kellett a leömlőt, hogy fölmenjen a leömlő a helyére. Szóval kissé feszül. Ha volt valakinek evvel kapcsolatban tapasztalata, megkérdezném, hogy nagyon veszélyes-e ez az öntvényre nézve?( a régi öntvény gyakorlatilag majdnem körbe volt repedve a lambda szonda lyukából kiindulóan a 2.és 3. henger csöve közt) Attól tartok el fog törni. (pedig hogy örültem 3 rugóért a csonknak:() A másik: a tágabb lukak miatt nem tettünk hézagolást a tőcsavarok és a lyukak fala közé. Érdemes lenne? A csavarok kisebb nagyobb- mértékben elérik a lyukak falát. Maga a munka nem volt annyira rossz, a csak a leömlőn levő kis lemez(aminek segítségével meleg levegőt tud szívni a rendszer) felfogató csavarjait kellett kifúrni/flexelni. Remélem a tömítéscsere csökkenti majd az olajfogyit. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Én kb. egy éve cseréltem. Ha jól emlékszem a helyi Bárdi autósboltban vettem 500 Ft-ért. Nem gondoltam volna, hogy kapok ott, de telefonon az egyik opeles szervíz irányított oda. Szerinetem valami kartergáz áramolhat benne. Ezen a csövön jön fel a kartergáz lentről a karterből a szelepdeknibe, onnan meg a két csövön az injektorfedélhez a pillangószelep alá-fölé. Biztos lehet venni, valaki írta is hogy vett ilyet, de nem emlékszem ki volt az. Végülis a motornak nem okozol vele kárt ha ki van szakadva, inkább csak környezetvédelmi károk lehetnek, ha a kartergáz megy ki a szabadba. Esetleg annyi hogy a motor egy kicsit szívja a szűretlen levegőt a lyukon keresztül. De ha találsz ilyen benzinálló tömlőt akkor rakhatsz oda azt is. Köszi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Na jó, de neked az óra bent volt, csak a spirál hiányzott! :rolleyes: Igazság szerint individor-nak akartam válaszolni, Ő csak a spirált akarta lekötni. :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Sziasztok! Írtam, hogy cserélnem kell a kipufogó leömlő öntvényt, meg hogy sok olajat evett a kicsike(1l/1000km!) Ki lett cserélve a kartertömítés is. Sajnos avatatlan szememmel nem néztem meg a leömlőt és ki voltak rajta tágítva a lyukak 9 helyett 10mm -re, így is óvatosan kalapácsnyélen keresztül(kézzel) ütögetni kellett a leömlőt, hogy fölmenjen a leömlő a helyére. Szóval kissé feszül. Ha volt valakinek evvel kapcsolatban tapasztalata, megkérdezném, hogy nagyon veszélyes-e ez az öntvényre nézve?( a régi öntvény gyakorlatilag majdnem körbe volt repedve a lambda szonda lyukából kiindulóan a 2.és 3. henger csöve közt) Attól tartok el fog törni. (pedig hogy örültem 3 rugóért a csonknak:() A másik: a tágabb lukak miatt nem tettünk hézagolást a tőcsavarok és a lyukak fala közé. Érdemes lenne? A csavarok kisebb nagyobb- mértékben elérik a lyukak falát. Maga a munka nem volt annyira rossz, a csak a leömlőn levő kis lemez(aminek segítségével meleg levegőt tud szívni a rendszer) felfogató csavarjait kellett kifúrni/flexelni. Remélem a tömítéscsere csökkenti majd az olajfogyit. Üdv. Szia! Miközben olvastam eszembe jutott valami. Nem hiányzik neked véletlenül a kerékjárati mű.a. dobbetét és az alsó mű.a. burkolat, ami nem engedi felverődni a vizet az ékszíjra? Előfordulhat, hogy egy-egy aquaplaning közeli szituban hidegvízzel zuhanyozott a kipufogótorok (mert ez a becsületes neve, mint amikor sört iszol, először van a torok, azután a leömlő). Ez okozhat akkora feszültséget, hogy hosszútávon megrepedjen. Remélem az olajteknő tömítésénél használtatok valamilyen tömítőpasztát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelriska Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Szia! Miközben olvastam eszembe jutott valami. Nem hiányzik neked véletlenül a kerékjárati mű.a. dobbetét és az alsó mű.a. burkolat, ami nem engedi felverődni a vizet az ékszíjra? Előfordulhat, hogy egy-egy aquaplaning közeli szituban hidegvízzel zuhanyozott a kipufogótorok (mert ez a becsületes neve, mint amikor sört iszol, először van a torok, azután a leömlő). Ez okozhat akkora feszültséget, hogy hosszútávon megrepedjen. Remélem az olajteknő tömítésénél használtatok valamilyen tömítőpasztát. Hali! Használtunk tömítőpasztát, ahogy írtátok is. Meg fogom nézni ezt a műanyag dobbetétet (ez dereng mintha lenne) az alsó műanyag burkolatot viszont nem tudom, hogy néz ki, de azt is megnézem. Azt is megköszönném, ha 1 fényképen megmutatnád, hol kell(ene) lennie:) ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Sziasztok! Lenne egy kérdésem, ha folyamatossan a gyári termosztátot rakok a kocsiba, mitől van az, hogy évente egy termosztátot még is megeszik a kocsi. A gyárival, mikor meg vettem 3 évessen 5 éves koráig elment és semmi gond nem volt vele. Év elején volt vezérléscsere akkor is gyári termosztát került be és most a bc alaplyán megint városon kívül 86-93 c fok körül van a vizem,és állandóan ingadoz a két hőmérséklet között. Mit tegyek bele, hogy stabilan tartson egy bizonyos hőfokot? Ebay-ről rendeljek gyárit németországból? Mert ezek szerint ami nálunk van az nem bizti, hogy első osztályú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Sziasztok! Lenne egy kérdésem, ha folyamatossan a gyári termosztátot rakok a kocsiba, mitől van az, hogy évente egy termosztátot még is megeszik a kocsi. A gyárival, mikor meg vettem 3 évessen 5 éves koráig elment és semmi gond nem volt vele. Év elején volt vezérléscsere akkor is gyári termosztát került be és most a bc alaplyán megint városon kívül 86-93 c fok körül van a vizem,és állandóan ingadoz a két hőmérséklet között. Mit tegyek bele, hogy stabilan tartson egy bizonyos hőfokot? Ebay-ről rendeljek gyárit németországból? Mert ezek szerint ami nálunk van az nem bizti, hogy első osztályú. Amikor beleraktad az újat akkor stabilan tartotta? Mert egy kis ingadozás még nem a világvége. Lehet más a gond, pl koszos rossz hatásfoku hűtő stb. Ha városban araszolok és felkúszik a hőfok és ezután meglódulok bizony van hogy nekem is 90fok alá hül mutató szerint mire észheztér a termosztát és lezár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Amikor beleraktad az újat akkor stabilan tartotta? Mert egy kis ingadozás még nem a világvége. Lehet más a gond, pl koszos rossz hatásfoku hűtő stb. Ha városban araszolok és felkúszik a hőfok és ezután meglódulok bizony van hogy nekem is 90fok alá hül mutató szerint mire észheztér a termosztát és lezár. Amikor be lett rakva kapott friss vizet is a kocsi, meg egy kis slaggot, de lényeges darabos, vagy nyulós szemét nem jött ki a rendszerből. Akkor nyugodjak meg, mert ez a jelenség nálam is bent van a dologba, hogy városból kiérve vissza esik a hőfok. Azt hiszem ma teszt lesz, haza felé 25km, ahogyan bemelegszik rögtön max fűtéssel megyek hazáig és figyelem a hőfokot. Majd meglátjuk mi lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Amikor be lett rakva kapott friss vizet is a kocsi, meg egy kis slaggot, de lényeges garabos, vagy nyulós szemét nem jött ki a rendszerből. Akkor nyugodjak meg, mert ez a jelenség nálam is bent van a dologba, hogy városból kiérve vissza esik a hőfok. Azt hiszem ma teszt lesz, haza felé 25km, ahogyan bemelegszik rögtön max fűtéssel megyek hazáig és figyelem a hőfokot. Majd meglátjuk mi lesz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Sziasztok! Lenne egy kérdésem, ha folyamatossan a gyári termosztátot rakok a kocsiba, mitől van az, hogy évente egy termosztátot még is megeszik a kocsi. A gyárival, mikor meg vettem 3 évessen 5 éves koráig elment és semmi gond nem volt vele. Év elején volt vezérléscsere akkor is gyári termosztát került be és most a bc alaplyán megint városon kívül 86-93 c fok körül van a vizem,és állandóan ingadoz a két hőmérséklet között. Mit tegyek bele, hogy stabilan tartson egy bizonyos hőfokot? Ebay-ről rendeljek gyárit németországból? Mert ezek szerint ami nálunk van az nem bizti, hogy első osztályú. Nem biztos, hogy termo a gond. pl, ha nem gyári hőfokjeladóid vannak, az okozhat (jó)pár fok eltérést is. Amúgy 7fok ingadozás teljesen normális, ez a környezeti viszonyok folyamatos változása okozza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Sziasztok! Lenne egy kérdésem, ha folyamatossan a gyári termosztátot rakok a kocsiba, mitől van az, hogy évente egy termosztátot még is megeszik a kocsi. A gyárival, mikor meg vettem 3 évessen 5 éves koráig elment és semmi gond nem volt vele. Év elején volt vezérléscsere akkor is gyári termosztát került be és most a bc alaplyán megint városon kívül 86-93 c fok körül van a vizem,és állandóan ingadoz a két hőmérséklet között. Mit tegyek bele, hogy stabilan tartson egy bizonyos hőfokot? Ebay-ről rendeljek gyárit németországból? Mert ezek szerint ami nálunk van az nem bizti, hogy első osztályú. Annak semmi baja. 92-93 foknál nyit és normális, hogy visszaesik a hőfok majd mikor megint eléri a 92 akkor megint nyit. A mutatón ezt nem látod mivel az nem ennyire érzékeny de azon is megfigyelhető mikor nyit a termosztát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Lenne egy kérdésem, ha folyamatossan a gyári termosztátot rakok a kocsiba, mitől van az, hogy évente egy termosztátot még is megeszik a kocsi. A gyárival, mikor meg vettem 3 évessen 5 éves koráig elment és semmi gond nem volt vele. Év elején volt vezérléscsere akkor is gyári termosztát került be és most a bc alaplyán megint városon kívül 86-93 c fok körül van a vizem,és állandóan ingadoz a két hőmérséklet között. Mit tegyek bele, hogy stabilan tartson egy bizonyos hőfokot? Ebay-ről rendeljek gyárit németországból? Mert ezek szerint ami nálunk van az nem bizti, hogy első osztályú. Ez teljesen jónak tűnik. Kis motornál nagyon vissza tud hűlni a termosztát nyitás után a víz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 <_< köszi mester :rolleyes: Ok! Akkor meg lassan nyugszom. Mikor rossz teljesnen a termosztát, ha 80c alatt marad a víz folyamatosan, vagy még lejebb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 köszi mester -_- Látod nem kommentáltam mint engem az elektormosban <_< Ja és ne aggodj mert kutya baja a termosztátodnak B) :rolleyes: Update: Akkor halott mikor a kék mezőt sem képes elhagyni a mutató vagy ellenkezőleg, azaz nem akar visszamenni 92 alá és célbaveszi a pirosat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
donpepe Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Csak akit érdekel: a rángatást nálam a benzinszűrő okozta. Cseréjével újra egyenletesen tudok közlekedni a forgalomra kijelölt utvonalon. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Annak semmi baja. 92-93 foknál nyit és normális, hogy visszaesik a hőfok majd mikor megint eléri a 92 akkor megint nyit. A mutatón ezt nem látod mivel az nem ennyire érzékeny de azon is megfigyelhető mikor nyit a termosztát. Nálam viszont úgy történik, hogy felmelegszik a víz, majdnem 95 fokra, aztán nyit a termosztát, lemegy 90-re és utána beáll 92 körülre a mutató szerint. Onnan sehova sem megy, maximum enyhe mozgásokat végez, ahogy terhelem hosszabb távon a motort meg mikor dugóban araszolok, akkor indul meg felfele, de ingadozni sosem szokott egyenletes tempót tartva. Annyi, hogy a klímától baromira megugrik még egyszer a vízhőfok, és utána beáll 94 fok körüli értékre. Csak akit érdekel: a rángatást nálam a benzinszűrő okozta. Cseréjével újra egyenletesen tudok közlekedni a forgalomra kijelölt utvonalon. :rolleyes: Szintén zenész. :D Nálam nem csak rángatást okozott, hanem ötödikben alig akart menni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 lenne egy kérdésem olvastam már, hogy meséltétek, hogy 1.4nz re tettetek 1.6 nz fecsit, és jobban ment sokkal na most ha van egy se motorunk, és arra kicsréljük a fecsiket nagyobbra, akkor az is jobban fog menni, de! ahhoz kellene illeszteni a számítógépét is nem? vagy magától hozzááll? meg hírdetésekben olvasni ilyet pl, hogy 240es fecskkendezők... minnél nagyobb a száma, annál erősebb lesz vele a kocsi?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts