Gyurka Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Szasztok! Új vagyok,és nemrég vettem egy Astra F combi 2.0, 8.szelepes álom autót. Csak van egy kis problémám, és a segitségeteket kérem ha lehet. A probléma az hogy mikor kinyomom a kuplungot, menetközben megállok, vagy lassítok (például kanyar miatt) akkor nagyon leesik a fordulatszám (néha meg is áll), ilyenkor egy erős motor rántással áll vissza alapjáratra, de ezt nem mindig csinálja. A benzinszűröt már kicseréltem. De még mindig szar. Tippeket, megoldásokat előre is köszönöm. Szia Kupas! Nekem is alapjárati motor és fojtószelepház-tisztítás segített... ...de én rábíztam a márkaszervízre... Byte, Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Köszi! még egy kérdésem lenne , melyik az alapjárati motor ( mi mellett található, még nem nagyon ismerem az autót. Eddig egy trabantom volt.) Nézd meg ezt a képet : http://www.guenstige-telefone.de/polyp/cal...c20ne_gross.jpg A szelepfedélről megy egy vékonyabb gumicső hátra, a tűzfal felé. Felette meg egy vastagabb gumicső az aksi irányába. Ennak a végén van egy henger alakú kütyű. Na az lenne az :) Leveszitek, féktisztitóval bőven befújkáljátok. Megvárjátok, amíg a lev kifolyik, utánna manuális úton fel s' le mozgat, majd nagy levegőt beszippant, és tessék átfujkálni a készséget + némi időt hagyni a teljes kiszáradásra, aztán mehet vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Annyival kiegészíteném, hogy érdemes min kétszer megismételni, hogy teljes legyen a siker... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 C20XE-nél egész pontosan hol találom a kopogás szenzorokat? Hogy tudom megtisztítani? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 C20XE-nél egész pontosan hol találom a kopogás szenzorokat? Hogy tudom megtisztítani? :roll: a motor hátoldalán van a blokkhoz csavarozva... tisztitani ??? inkább cserélni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 Köfönöm meglesem hogy is néz ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 Ehh....és még egy dolog. Nincs vkinek elfekvőben 1db C20XE-hez való hidrótőkéje? (kifejezetten olyanra gondolok ami kopog - rossz) Ha igen és megválna tőle akkor szívesen elfogadnám :) Tegnapelött írtam a német Febi gyárnak,hogy esetleg megkapható-e náluk olcsóbban a Hydrostößel.(közvetlenül a gyártol) Erre tegnap felhívott egy MO-i képviselet,hogy idézem :"természetesen bármelyik autó alkatrész boltban megvásárolható az alkatrész" :roll: Ezzel szépen le is koptattak :evil: Így hát még mindíg nemsikerült emberi áron hozzájutni a "mágikus" alkatrészhez :wink: Szóval ha van vkinek egy rossz hidrója akkor azt tanulmányoznám(természetesen vennék egy zsír ujat is) igy talán erősebb lenne a 2 alkatrész közötti kontraszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 Peti! Nem érdemes ezzel sokat foglalkozni, úgysem fogod olcsóbban megkapni, mint pl. a Csergőben klubos kedvezménnyel... :) Ha meg legyártatni akarod, akkor minimum 5x árat fognak mondani a gépészes mesterek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 pl. a Csergőben klubos kedvezménnyel... :) de ő nem klubtag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 de ő nem klubtag. De még lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 De még lehet... 8) nem lesz. ha nagyon akart volna, már az lenne..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 8) nem lesz. ha nagyon akart volna, már az lenne..... És ha csak most akar majd nagyon :?: :) Olyan negatív vagy.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 És ha csak most akar majd nagyon :?: :) Olyan negatív vagy.... :D vagy inkább rutinos 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 Egyébként ha a nagyobb dolgok rendben lesznek az autón akkor biztos belépek a klubba. Addig sajnos minden forintom lassan de biztosan az autóban köt ki :? Egyébként ha klubbtag lennék mit kóstálna 1db hidro ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 vagy inkább rutinos 8) 8) Ádámnak igaza van, ne rágd mánnnn állandóan a nem MOTE tag GSi gazdik fülét :roll: Peti ! Hova is raktam hidrótőke ártáblázatomat ? Ejj hát pont amikor kellene, akkor nem lelem :) A csergőben - www.csergoe.hu - 15% a klubtagok kedvezménye :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 Köszönöm a védelem nevében :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 Lada 21106 2.0 GTI 16V (C20XE) ??! :shock: http://www.autolada.hg.pl/21106.htm :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 [quote="mélykék76Ádámnak igaza van, ne rágd mánnnn állandóan a nem MOTE tag GSi gazdik fülét :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 Üsd vágd nem apád! Jól mondod Uhuhuh kartács! Mi csóró MOTE tagok tartsunk össze! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 Tényleg bocs ha vkinek gondot okozom azzal,hogy néha írkálok........ Igaz nem vagyok klubtag de ez a jövőben változhat. Ákos ha nagy gond az hogy néha írkálok akkor inkább abbhagyom......igérem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kupas Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 Nézd meg ezt a képet : http://www.guenstige-telefone.de/polyp/cal...c20ne_gross.jpg A szelepfedélről megy egy vékonyabb gumicső hátra, a tűzfal felé. Felette meg egy vastagabb gumicső az aksi irányába. Ennak a végén van egy henger alakú kütyű. Na az lenne az :D Leveszitek, féktisztitóval bőven befújkáljátok. Megvárjátok, amíg a lev kifolyik, utánna manuális úton fel s' le mozgat, majd nagy levegőt beszippant, és tessék átfujkálni a készséget + némi időt hagyni a teljes kiszáradásra, aztán mehet vissza. Kösz a segítséget, kiprobáltam és javult :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 hmm.. nemtom, de sztem nem attol "jó" egy ember, hogy klubbtag vagy nem...... nah de én naiv fiú vok... Rohanok is melózni.... uiBocs,petya, kicsit eltüntem, de majd értekezünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 Kösz a segítséget, kiprobáltam és javult :) Szóljál, ha tisztítástól függetlenül ismét jelentkezne a hibajelenség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Október13, 2004 Megoszt Elküldve Október13, 2004 Uhuhu! Bocsi, én tényleg nem beszóni akartam csak még nem halt ki belőlem (teljesen) az optimizmus... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts