Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

Szasztok!

Új vagyok,és nemrég vettem egy Astra F combi 2.0, 8.szelepes álom autót. Csak van egy kis problémám, és a segitségeteket kérem ha lehet.

A probléma az hogy mikor kinyomom a kuplungot, menetközben megállok, vagy lassítok (például kanyar miatt) akkor nagyon leesik a fordulatszám (néha meg is áll), ilyenkor egy erős motor rántással áll vissza alapjáratra, de ezt nem mindig csinálja. A benzinszűröt már kicseréltem. De még mindig szar. Tippeket, megoldásokat előre is köszönöm.

Szia Kupas!

Nekem is alapjárati motor és fojtószelepház-tisztítás segített...

...de én rábíztam a márkaszervízre...

Byte,

Megosztás:

Köszi! még egy kérdésem lenne , melyik az alapjárati motor ( mi mellett található, még nem nagyon ismerem az autót. Eddig egy trabantom volt.)

Nézd meg ezt a képet : http://www.guenstige-telefone.de/polyp/cal...c20ne_gross.jpg

A szelepfedélről megy egy vékonyabb gumicső hátra, a tűzfal felé. Felette meg egy vastagabb gumicső az aksi irányába. Ennak a végén van egy henger alakú kütyű. Na az lenne az :)

Leveszitek, féktisztitóval bőven befújkáljátok. Megvárjátok, amíg a lev kifolyik, utánna manuális úton fel s' le mozgat, majd nagy levegőt beszippant, és tessék átfujkálni a készséget + némi időt hagyni a teljes kiszáradásra, aztán mehet vissza.

Megosztás:

Ehh....és még egy dolog. Nincs vkinek elfekvőben 1db C20XE-hez való hidrótőkéje? (kifejezetten olyanra gondolok ami kopog - rossz)

Ha igen és megválna tőle akkor szívesen elfogadnám :)

Tegnapelött írtam a német Febi gyárnak,hogy esetleg megkapható-e náluk olcsóbban a Hydrostößel.(közvetlenül a gyártol) Erre tegnap felhívott egy MO-i képviselet,hogy idézem :"természetesen bármelyik autó alkatrész boltban megvásárolható az alkatrész" :roll:

Ezzel szépen le is koptattak :evil:

Így hát még mindíg nemsikerült emberi áron hozzájutni a "mágikus" alkatrészhez :wink:

Szóval ha van vkinek egy rossz hidrója akkor azt tanulmányoznám(természetesen vennék egy zsír ujat is) igy talán erősebb lenne a 2 alkatrész közötti kontraszt.

Megosztás:

Nézd meg ezt a képet : http://www.guenstige-telefone.de/polyp/cal...c20ne_gross.jpg

A szelepfedélről megy egy vékonyabb gumicső hátra, a tűzfal felé. Felette meg egy vastagabb gumicső az aksi irányába. Ennak a végén van egy henger alakú kütyű. Na az lenne az :D

Leveszitek, féktisztitóval bőven befújkáljátok. Megvárjátok, amíg a lev kifolyik, utánna manuális úton fel s' le mozgat, majd nagy levegőt beszippant, és tessék átfujkálni a készséget + némi időt hagyni a teljes kiszáradásra, aztán mehet vissza.

Kösz a segítséget, kiprobáltam és javult :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.