Skorpijo Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 ez lenne a nyomás szabályzó? mert nekem 4 torx fogja. http://kepfeltoltes.hu/090915/DSC00018_www...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 körbejártam néhány szervizt mindenki megállapította hogy kopog....... de hogy mi azt senki sem tudja de nem a hidrotőke (szinte mind szerint) egyesek arra gondolnak a dugó van elrepedve azért kopog volt is ez ügyben régen valami visszahívás amikor elkezdte a kopogást akkor eleinte csak egy bizonyos fordulaton (2és 2,5 ezer között) kopogott majd minden tartományban ilyen dugótörésről hallott már valaki? alulról ki tudom cserélni a dugókat? vagy ki kell venni váltóstul a blokkot? nemkell kivenni, alul felül bontás viszont Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 körbejártam néhány szervizt mindenki megállapította hogy kopog....... de hogy mi azt senki sem tudja de nem a hidrotőke (szinte mind szerint) egyesek arra gondolnak a dugó van elrepedve azért kopog volt is ez ügyben régen valami visszahívás amikor elkezdte a kopogást akkor eleinte csak egy bizonyos fordulaton (2és 2,5 ezer között) kopogott majd minden tartományban ilyen dugótörésről hallott már valaki? alulról ki tudom cserélni a dugókat? vagy ki kell venni váltóstul a blokkot? Nem szabad azonnal bontani. Diagnosztika. ez lenne a nyomás szabályzó? mert nekem 4 torx fogja. http://kepfeltoltes.hu/090915/DSC00018_www...ltoltes.hu_.jpg Ne bonts szét reflexből mindent. Nem LEGO ez. Az a Dacia volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Na befecsit cseréltem, nyomás szabit szintén. A tünet ugyan az a 44 kód. Nem lehet, hogy a régi tulajná a felujitás helyett inkáb megpiszkáták a programot és most furás után meg zavarodott tőle? Na honap szerviz asszem diag-ra. Mácsak a kiváncsiság kedvé ért,hogy mit mondanak. Bittos azt kö bele még 100pizmag Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Na befecsit cseréltem, nyomás szabit szintén. A tünet ugyan az a 44 kód. Nem lehet, hogy a régi tulajná a felujitás helyett inkáb megpiszkáták a programot és most furás után meg zavarodott tőle? Na honap szerviz asszem diag-ra. Mácsak a kiváncsiság kedvé ért,hogy mit mondanak. Bittos azt kö bele még 100pizmag Majd írd meg, mi is kiváncsiak vagyunk, mit sütnek ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Végeztem egy kis átalakítást a verda mociján!!! Ez az! Így már EcoTec motoros? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Végeztem egy kis átalakítást a verda mociján!!! Ez az! Így már EcoTec motoros? :lol: :lol: :lol: Te hülye vagy :P :D :D Itt mindenki bajlódik AGR-el s minden a rabok férfinemiszervával s ez nem jutott volna eszébe egyiknek sem...:lol: :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Te hülye vagy :lol: :lol: :lol: Itt mindenki bajlódik AGR-el s minden a rabok férfinemiszervával s ez nem jutott volna eszébe egyiknek sem...:lol: :P :D :D Ugye-ugye? :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
erh75 Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Sziasztok ! Van egy 97-es F Astram 1.4 16V, 388000 km-el. 325000-nél volt motor generál és azota a henger fejnél folyik az olaj. Ezt próbálták orvosolni a tömítés cseréjével de sajnos sikertelenül. Az lenne a kérdésem , hogy jelentkezett-e valakinek hasonló jelenség és hogyan lehetett megoldani a problémát. Az ötleteket és a segítséget előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Sziasztok ! Van egy 97-es F Astram 1.4 16V, 388000 km-el. 325000-nél volt motor generál és azota a henger fejnél folyik az olaj. Ezt próbálták orvosolni a tömítés cseréjével de sajnos sikertelenül. Az lenne a kérdésem , hogy jelentkezett-e valakinek hasonló jelenség és hogyan lehetett megoldani a problémát. Az ötleteket és a segítséget előre is köszönöm. Mit takar a motor generál kifejezés? Hengerek fúrása, hónolása, főtengely köszörülése, hengerfej síkolása, stb megvolt???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
erh75 Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Mit takar a motor generál kifejezés? Hengerek fúrása, hónolása, főtengely köszörülése, hengerfej síkolása, stb megvolt???? Elviekben megvolt, a Fortuna Bt. csinálta Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Elviekben megvolt, a Fortuna Bt. csinálta Aha. Ott voltál? Nem lehet, hogy csak lepapírozták a dolgot? Vagy mondjuk a gépmunka megvolt, de hanyag volt az összerakás??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
erh75 Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Aha. Ott voltál? Nem lehet, hogy csak lepapírozták a dolgot? Vagy mondjuk a gépmunka megvolt, de hanyag volt az összerakás??? Azért írtam hogy elviekben :lol: mivel nem voltam ott, generálozás előtt nem folyt az olaj. Nekem úgy mondták hogy a Fortuna jól dolgozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Azért írtam hogy elviekben :lol: mivel nem voltam ott, generálozás előtt nem folyt az olaj. Nekem úgy mondták hogy a Fortuna jól dolgozik. Az nem garancia semmire, hogy azt mondták. Attól függetlenül lehet jó persze. Viszont akkor miért folyik az olaj? De maradjunk az autónál! Pontosan hol is folyik? A hf alól, a vezteng ház alól? ui. Most olvastam vissza, ezen nincs is vezteng ház. Szóval a hf alól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
erh75 Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Igen , onnan. Egyébként most már tudom mindjárt reklamálni kellett volna, de akkor azt hittem a szerelő hibája és nem akik újították a motrot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Igen , onnan. Akkor vmit elbaxtak. Én visszavinném, hogy csinálják meg rendesen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
erh75 Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Akkor vmit elbaxtak. Én visszavinném, hogy csinálják meg rendesen. :lol: Tavaly márciusban volt, ráadásul kiszerelve lett a motor elvíve hozzájuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Tavaly márciusban volt, ráadásul kiszerelve lett a motor elvíve hozzájuk. Akkor gebasz. Sztem így is, úgy is hf le lesz belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
erh75 Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Akkor gebasz. Sztem így is, úgy is hf le lesz belőle. szerinted elég a henger fejet újra csiszolni vagy vannak még más költségek is ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 szerinted elég a henger fejet újra csiszolni vagy vannak még más költségek is ? Először is be kell vizsgáltatni, hogy van-e rajta akkora vetemedés, ami miatt síkoltatni kell. Persze ilyenkor előjönnek a járulékos költségek, új hf töm, szelepfedél töm, munkadíj (nem kis tétel), stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
erh75 Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Először is be kell vizsgáltatni, hogy van-e rajta akkora vetemedés, ami miatt síkoltatni kell. Persze ilyenkor előjönnek a járulékos költségek, új hf töm, szelepfedél töm, munkadíj (nem kis tétel), stb. akkor szerintem így hagyom, mert nem vagyok benne biztos hogy utána is jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 akkor szerintem így hagyom, mert nem vagyok benne biztos hogy utána is jó lesz. Még annyi, hogy biztosan a hf alól folyik? Nem "csak" a szelepdekli alól? Meg ne sértődj, csak sokan még ezt sem tudják megkülönböztetni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
erh75 Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Még annyi, hogy biztosan a hf alól folyik? Nem "csak" a szelepdekli alól? Meg ne sértődj, csak sokan még ezt sem tudják megkülönböztetni. :lol: Á de hogy sértődök meg én sem tudom megkülönböztetni :lol: , ezt a szelepdekli-t majd megkérdezem ..., azt tudom hogy amikor tömítést cserélték még a gyertyáknál is volt olaj ha jól emlékszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Á de hogy sértődök meg én sem tudom megkülönböztetni :lol: , ezt a szelepdekli-t majd megkérdezem ..., azt tudom hogy amikor tömítést cserélték még a gyertyáknál is volt olaj ha jól emlékszem... Akkor az szelepfedél lesz, hacsak nem a hf-ed van eltörve Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Nah kiderült miért kalapált egy hidrotőke a gokartpályás 5 köröm után. Selejt. :lol: Valamint nagyon úgy tűnik, hogy egy olajjárat el van tömődve és a 3-4-5,5 ezer RPM-es 5 körön át nem tudta már kellően szállítani az olajpumpa. :lol: Most újra kussolnak. :lol: Viszont elég durván fogyott az olaj a 402 km alatt. Előtte nap néztem, kicsi hiányzott a nívó tetejéből, két nap múlva néztem, most középen van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts