Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

gsi.tamás

Recommended Posts

na megnéztem. a dugó még jön felfele vagy 05-1mm ha a müanyag burkolat jelét és a szijtárcsa jelét rakom egybe.

Na Hening főnök leirása és képei alapján tényleg el b....tam. És asszem velem együt sokan akik hozzányutak a vezérléshez termo csere stb. okbol és oda rakták a szijat.

És itt lehet a kutya elásva az alap hullámzás és a néha bele-bele pöfögésbe a hátso dobba.

Nagyon köszi a megerösitést Hening maistronak!

Megosztás:

na megnéztem. a dugó még jön felfele vagy 05-1mm ha a müanyag burkolat jelét és a szijtárcsa jelét rakom egybe.

Na Hening főnök leirása és képei alapján tényleg el b....tam. És asszem velem együt sokan akik hozzányutak a vezérléshez termo csere stb. okbol és oda rakták a szijat.

És itt lehet a kutya elásva az alap hullámzás és a néha bele-bele pöfögésbe a hátso dobba.

Nagyon köszi a megerösitést Hening maistronak!

Megkérnélek, hogy írd le mi nem volt világos a leírásomban! Mi volt, ami miatt nem sikerült helyesen végrehajtani?

Megosztás:

A leirásodban világos volt minden csak én már össze raktam még mielött rátaláltam a leirásodra és igy rájöttem hogy rosszul csináltam.

Mostmár át raktam, és koderült ,hogy vagy más tárcsám van, vagy el teték rajt a jelet,mert 1 bordányi eltérés van nálam.

De most kivégeztem a gápezetet. Vehetek egy hengerfejet asszem, csak tudnám hol.

http://kepfeltoltes.hu/090913/441248494DSC...ltoltes.hu_.jpg

Megosztás:

A leirásodban világos volt minden csak én már össze raktam még mielött rátaláltam a leirásodra és igy rájöttem hogy rosszul csináltam.

Mostmár át raktam, és koderült ,hogy vagy más tárcsám van, vagy el teték rajt a jelet,mert 1 bordányi eltérés van nálam.

De most kivégeztem a gápezetet. Vehetek egy hengerfejet asszem, csak tudnám hol.

Ez hogy sikerült? :lol:

Megosztás:

Pl. innen vehetsz, vagy akár ezt.

Megosztás:

Gyárilag kellett volna lezárni. El tudom képzelni a szalonban mikor rendeli a tulaj: ABS, indításgátló, magasságállítós ülés, lezárt AGR, ...

Nem vagyok egy greenpeace aktivista, de nem véletlenül van az ott. :lol: Néha nyűg, de ez olyan mint az asszony, együtt kell élni vele... :lol:

Megosztás:

Gyárilag kellett volna lezárni. El tudom képzelni a szalonban mikor rendeli a tulaj: ABS, indításgátló, magasságállítós ülés, lezárt AGR, ...

Nem vagyok egy greenpeace aktivista, de nem véletlenül van az ott. :lol: Néha nyűg, de ez olyan mint az asszony, együtt kell élni vele... :lol:

Amióta lezártam, nem volt gondom vele. Egyszer csak, de szerintem az csak kontakthiba miatt volt. Mondták, hogy majd az ECU anyázni fog érte, de eddig nem pofázott egyszer se. :lol:

Megosztás:

Ha azt nézed, egy hengerfej önmagában is kb 10-es körül van... és ez meg egy komplett motor! :lol:

Apropó: kipróbáltátok? :lol:

igen ki, és érzésre van annyi bent mint az én felujitott motoromba 2600 km után.

mostmég azt kell ki tudakolnom , hogy ha kiveszem a hengerfej csavarokat, de nem emelem le az egész hengerfejet csak azt a részét amibe a vezértengej van mert azt törtem el. Akkor is kell-e hf tömitést cserélnem, vagy visza huzhatom a régivel ujra.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.