Future Elküldve Január17, 2004 Megoszt Elküldve Január17, 2004 Köszi Gsi.Tamás, Redline, Opel16v!!! Na akkor erről a témáról is megtudtam amit akartam!! Ez a projekt is akkor törölve!! Köszi mindenkinek!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január17, 2004 Megoszt Elküldve Január17, 2004 Ha nagyobb sebességgel megyek (80+) pár percig, sokszor világít a motordiagnosztika lámpa. Városban ritkábban, begyullad pár másodpercre,majd kialszik. Mi lehet? Lehet az, hogy mivel nem műxik a kilométerórám, a bc "csodálkozik", hogy dől a benzin a kocsiba, és nem megy? /Ez lenne az optimális/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2004 Megoszt Elküldve Január17, 2004 Szerintem ha az lenne, előbb szólna érte. Tudtommal a GSi-k nem a km-óráról veszik a "haladásjelet". Szerintem lehetséges a lambda szonda pl. De még sok más oka is lehet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január17, 2004 Megoszt Elküldve Január17, 2004 Szerintem ha az lenne, előbb szólna érte. Tudtommal a GSi-k nem a km-óráról veszik a "haladásjelet". Szerintem lehetséges a lambda szonda pl. De még sok más oka is lehet... :) GSI kmoraban van egy digit jelado az küld jelet pl a BC nek is hogy masnak is küldene azt nem tom de ha nem muxik a kmora akkor egy F betü lessz az ora mellet ha minden igaz de ha az ora belseje muxik és csak a rugo ment szét a mutatonal akkor kap jelet a BC Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január17, 2004 Megoszt Elküldve Január17, 2004 iqbéla egyébként van most elado kmora muszerem fordszam mérö, kmora, és benzin+vizhö ha neked nem jo a km ora akkor potom árért oda tom adni ezen nincs szamlap de az is atrakom neked ha kell jelenleg a kmora ki van nullazva legalabb uj autod lessz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január18, 2004 Megoszt Elküldve Január18, 2004 Sziasztok!! Kérdésem csak annyi hogy van-e valakinek könnyitett lendkerék a gépében? Ha igen,akkor a tapasztalatok érdekelnének,hogy érdemes-e belevágni! Mennyivel javul töle a gépezet,stb....? Nekem van, bár nagy összehasonlítási alapot nem tudok nyújtani ugyanis az alany egy 1.4i. Tapasztalat: Fura de nekem mintha emelkedőn szedné jobban a lábát. Nyomatékvesztést igazából nem tapasztaltam, de lehet hogy csak azért mert általában kellőképpen forog a motor. :) Nekem 15-ből lett meg. Nem bántam meg, de lehet hogy mostani tapasztalatokkal már nem csináltatnám meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2004 Megoszt Elküldve Január18, 2004 1.4 motornak tényleg nincs olyan nyomatéka, hogy reálisan össze lehessen hasonlítani. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január18, 2004 Megoszt Elküldve Január18, 2004 1.4 motornak tényleg nincs olyan nyomatéka, hogy reálisan össze lehessen hasonlítani. :) neszójjábe :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január18, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január18, 2004 Az 1.4 azt jelenti, hogy 1db 400ccm-es motor van az autóban? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2004 Megoszt Elküldve Január18, 2004 Redline! Nincs nekem semmi bajom az 1.4 motorokkal... :) A Kadettem is ugyanilyennel volt szerelve anno. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január19, 2004 Megoszt Elküldve Január19, 2004 Az 1.4 azt jelenti, hogy 1db 400ccm-es motor van az autóban? :roll: Igen!!! A 2.0-ás meg azt, hogy 2 db 0ccm!!! :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január19, 2004 Megoszt Elküldve Január19, 2004 Szeva Opel16v! Gyújtás ráadásakor világít, de nem villog, és én úgy tudom, hogy annak így kell működnie.Vagy rosszul tudom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január19, 2004 Megoszt Elküldve Január19, 2004 Világítania kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január19, 2004 Megoszt Elküldve Január19, 2004 Az 1.4 azt jelenti, hogy 1db 400ccm-es motor van az autóban? :roll: Nem. Az azt jelenti hogy akár 4-en is jöhetnek úgyis az első leszek. :) Szemben a 2.0-val, ahol ha nincs senki akkor is csak második vagy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január19, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január19, 2004 Jól van látom nem csak én unatkozom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 Hi all! Egy 1.4 16v-es gépnek kb: mennyi lenne az ideális fogyasztása? Még csak 230 km-t mentem vele ennek felét városban és elég hidegben, úgyhogy sokmindent nem tudok még levonni belőle. :lol: Tankolnom sem kellett, mert volt benne bőven anyag, az előző tulaj rendes volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 50-60-at megér? 2.0 gsi 93-as motortér kiégve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 50-60-at megér? 2.0 gsi 93-as motortér kiégve? Pfff...attól függ mi maradt éppen. (eladhatón...) Még szerencse, hogy a barátnőmtől kaptam egy mini oltókészüléket is karácsonyra... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 http://www.vatera.hu/images/langs/hu/cobra...ok/Im005343.JPG 50-60-at megér? 2.0 gsi 93-as motortér kiégve? Ha megveszed a hátsó lámpákat és a szárnyat át is veszeme!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 Renzso! Nem látod, hogy ezen már nincs rajta a szárny? Sőt, a hátsó lökös sem. Ebből már nemigen lehet kitermelni értékes alkatrészt... Viszont éppen most láttam DuEn oldalon egy Astra elejet, vagyis a teljes kibelezett kaszni első épp felét. Erről le kell vágni, azt ráhegeszteni, lakatolni, fényezni, új moci+váltó+többi kellék a motortérbe, és kb. 500- 600E HUF-ból van egy legális szép új állapotú GSi-d... Akinek van ideje és szuflája az utánajáráshoz, biztos meg fogja érni, hiszen így félárban kap egy GSi-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január22, 2004 Megoszt Elküldve Január22, 2004 Renzso! Nem látod, hogy ezen már nincs rajta a szárny? De látom és??? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január24, 2004 Megoszt Elküldve Január24, 2004 Hali mindenkinek! Most hozott a kollegám egy astra könyvet amit a 0 km-s kocsikkal adnak, csak kölcsönbe van itt, de egy csomó dolog van amit érdemes lenne belőle tudnom. A kérésem a következő, ha valakinek lenne egy felesleges, az legyenszives szóljon, igényt tartanék rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január24, 2004 Megoszt Elküldve Január24, 2004 Egy kis csemege a topichoz... :) Ma elhoztam Szuromitól a felkészített hengerfejet a versenymocira. Olyan profi munkát végzett a mester, hogy azóta sem győzök betelni a látvánnyal... :lol: Íme pár kép Néhány adat: A tengelyek fokolása 270 fok. A szelepek 1mm-el nyitnak nagyobbat, a sűrítési arány pedig kb. 10,8 lesz. A szívójáratok térfogata kb. 10%-al, míg a kipufogójáratok térfogata közel 15%-al nőtt. Mindkét oldalon polírozva vannak a járatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tourist Elküldve Január24, 2004 Megoszt Elküldve Január24, 2004 Egy kis csemege a topichoz... :) Ma elhoztam Szuromitól a felkészített hengerfejet a versenymocira. Olyan profi munkát végzett a mester, hogy azóta sem győzök betelni a látvánnyal... :lol: Íme pár kép Néhány adat: A tengelyek fokolása 270 fok. A szelepek 1mm-el nyitnak nagyobbat, a sűrítési arány pedig kb. 10,8 lesz. A szívójáratok térfogata kb. 10%-al, míg a kipufogójáratok térfogata közel 15%-al nőtt. Mindkét oldalon polírozva vannak a járatok. Gyönyürü lett:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január24, 2004 Megoszt Elküldve Január24, 2004 Sziasztok! Oly régen látogattam el ide, hogy azóta teljesen megváltozott a lap. Szépnek szép, csak elég nehezen igazodtam/ok ki rajta. Láttam valaki a GSI fogyasztására panaszkodott. Nekem is ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Igaz az enyém egy 1.4-es / lengyel / classic. És - bár az asszony vezeti - a "drága" 13 litert bír elfogyasztani százon. Hát ez azért mégiscsak sok. Gondolom ugyan azokat kell átnézni amit lentebb emlitettek, de ha valakinek van erröl konkrét tapasztalata azt szívesen venném. Esetleg ha egy megbízható szerelőt tud valaki - Bp - azt is megköszönném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts