zotya975 Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Sziasztok! 1,4 SE motorral bíró 94-es F Astrám rángatni kezdett, megint. Kb. 2-3 évente ez eddig előfordult, de a szokásos gyertya+gyújtókábel cserével meg is szokott szűnni. De most, a gyertyacsere után 1 hetet tökéletesen ment, majd megint elkezdte a rángatást. Jelenség: gázadásnál nem folyamatosan húz, hanem picit visszafog, rángat egyet, megint húz, majd megint mintha vissza lenne folytva nem húz és így tovább. Sebességtartásnál és motorfékes lassításnál nem rángat. Új NGK gyertyák vannak benne, a gyújtókábelt egyelőre nem cseréltem le, mert attól tartok, h nem az a gond. Legutóbb javaslatra made in USA kábelt vettem bele, mert "az olasz kábel pár év alatt tönkremehet". Lambda szonda kb. 1 éves. Egy autóklíma-szerelő barátom (aki jópár autót szedett már szét és sok autószerelő ismerőse van) azt mondta, hogy lehet, hogy a katalizátort döglött be? Szerintetek mi lehet még? 1) lehetséges, h Norautótól újonnan vett NGK gyertyák egyike 1 hét után meghal? Lehet ezt valahogyan ellenőrizni? 2) ha a katalizátor romlott el, akkor milyen jelenségek kell, hogy legyenek? Le lehet valahogy csekkolni, hogy a katalizátor működik-e? Gyújtókábelre nem szívesen költenék sokezer forintot, ha lehet, hogy nem is az a baj. Esetleg egy gyors próba erejéig nincs valakinek kölcsönbe gyújtókábele? Odamennék, betennénk és kb. 30 mp alatt kiderülne, hogy az-e a baj. De gyanítom, hogy nem, mert kb. 2 éve (30-40e km) vettem bele új gyújtókábelt. Minden tanácsot, ötletet, praktikát hálásan köszönök előre is! :lol: Sziasztok, Dundy Na akkor maradjunk itt vele. :lol: Nem is biztos, hogy elektromos probláma, lehet üzemanyag ellátás is, vagy arra nem gyanakszol? Ha üresben lepadlózol akkor is rángat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Sziasztok! 1,4 SE motorral bíró 94-es F Astrám rángatni kezdett, megint. Kb. 2-3 évente ez eddig előfordult, de a szokásos gyertya+gyújtókábel cserével meg is szokott szűnni. De most, a gyertyacsere után 1 hetet tökéletesen ment, majd megint elkezdte a rángatást. Jelenség: gázadásnál nem folyamatosan húz, hanem picit visszafog, rángat egyet, megint húz, majd megint mintha vissza lenne folytva nem húz és így tovább. Sebességtartásnál és motorfékes lassításnál nem rángat. Új NGK gyertyák vannak benne, a gyújtókábelt egyelőre nem cseréltem le, mert attól tartok, h nem az a gond. Legutóbb javaslatra made in USA kábelt vettem bele, mert "az olasz kábel pár év alatt tönkremehet". Lambda szonda kb. 1 éves. Egy autóklíma-szerelő barátom (aki jópár autót szedett már szét és sok autószerelő ismerőse van) azt mondta, hogy lehet, hogy a katalizátort döglött be? Szerintetek mi lehet még? 1) lehetséges, h Norautótól újonnan vett NGK gyertyák egyike 1 hét után meghal? Lehet ezt valahogyan ellenőrizni? 2) ha a katalizátor romlott el, akkor milyen jelenségek kell, hogy legyenek? Le lehet valahogy csekkolni, hogy a katalizátor működik-e? Gyújtókábelre nem szívesen költenék sokezer forintot, ha lehet, hogy nem is az a baj. Esetleg egy gyors próba erejéig nincs valakinek kölcsönbe gyújtókábele? Odamennék, betennénk és kb. 30 mp alatt kiderülne, hogy az-e a baj. De gyanítom, hogy nem, mert kb. 2 éve (30-40e km) vettem bele új gyújtókábelt. Minden tanácsot, ötletet, praktikát hálásan köszönök előre is! :lol: Sziasztok, Dundy Csak annyiban tudok segíteni, hogy nekem kb 2000 km után kettő NGK kétpólusú (asszem BKR5EK) gyertya porcelánja megrepedt és azért rángatott nekem, illetve nehezen indult. A gyertyakábeleket úgy lehet tesztelni, hogy ellenállásmérővel rámérsz, 5-20k ohm körüli érték a jó, valamint éjszaka egy sötét helyen felpattintod a géptetőt, beröffented a lovakat és nézed a kábeleket, hogy nem-e szikráznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Sziasztok! 1,4 SE motorral bíró 94-es F Astrám rángatni kezdett, megint. Kb. 2-3 évente ez eddig előfordult, de a szokásos gyertya+gyújtókábel cserével meg is szokott szűnni. De most, a gyertyacsere után 1 hetet tökéletesen ment, majd megint elkezdte a rángatást. Benzinszűrő mikor volt cserélve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Ja igen, a benzinszűrő nekem is okozott hasonló problémát, bár olyat is alkotott vele a néhai rángatáson kívül, hogy nem akart menni. A motor járt rendesen, de egy bizonyos fordulat fölé nem tudott menni. 13 éves szűrő volt rajta... azzal gördült le a gyártósorról. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Sziasztok! 1,4 SE motorral bíró 94-es F Astrám rángatni kezdett, megint. Kb. 2-3 évente ez eddig előfordult, de a szokásos gyertya+gyújtókábel cserével meg is szokott szűnni. De most, a gyertyacsere után 1 hetet tökéletesen ment, majd megint elkezdte a rángatást. Jelenség: gázadásnál nem folyamatosan húz, hanem picit visszafog, rángat egyet, megint húz, majd megint mintha vissza lenne folytva nem húz és így tovább. Sebességtartásnál és motorfékes lassításnál nem rángat. Új NGK gyertyák vannak benne, a gyújtókábelt egyelőre nem cseréltem le, mert attól tartok, h nem az a gond. Legutóbb javaslatra made in USA kábelt vettem bele, mert "az olasz kábel pár év alatt tönkremehet". Lambda szonda kb. 1 éves. Minden tanácsot, ötletet, praktikát hálásan köszönök előre is! :lol: Sziasztok, Dundy Milyen lambda került bele? Az olcsó univerzális szondák "lappangási" ideje kb. ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dundy Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 először is nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek a gyors válaszokat! Na akkor maradjunk itt vele. :lol: Nem is biztos, hogy elektromos probláma, lehet üzemanyag ellátás is, vagy arra nem gyanakszol? Ha üresben lepadlózol akkor is rángat? Azt elfelejtettem mondani, hogy most hétvégén cseréltettem benne üzemanyag szürőt. Ha üresben rálépek a gázra, akkor egy pici, pillanatnyi "köhögés" után pörög fel. Alapjáraton is egy picit kihallani, hogy nem minden 100as, főleg a kipufogó felől hallgatva észrevehető. És nem x másodpercenként "akadozik" alapjáraton, hanem van, h 5 mpig nem, majd 2 mp múlva megint, majd 10mp múlva nem. Köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dundy Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Milyen lambda került bele? Az olcsó univerzális szondák "lappangási" ideje kb. ennyi. Hmm.. nem emlékszem, hogy milyen típusú került bele. És a lambda szonda okozta rángatás az megkülönböztethető más - pl gyertyahibától - úgy értem, hogy az is alapjáraton is észlelhető? Alapjáraton amúgy nem folyamatosan, vagy rendszeresen ismétlődik a pici rángatás, hanem mintha véletlenszerű lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Azt elfelejtettem mondani, hogy most hétvégén cseréltettem benne üzemanyag szürőt. Ha üresben rálépek a gázra, akkor egy pici, pillanatnyi "köhögés" után pörög fel. Alapjáraton is egy picit kihallani, hogy nem minden 100as, főleg a kipufogó felől hallgatva észrevehető. És nem x másodpercenként "akadozik" alapjáraton, hanem van, h 5 mpig nem, majd 2 mp múlva megint, majd 10mp múlva nem. új gyertyával jártam én is így ezért inkább arra tippelnék Ha gondolod van egy vadiúj kábelem, megmaradt az 1.8-asból, ha jól emlékszem elér mindegyikhez direkt erre vettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Nem szivesen írok ilyet, de úgy gondolom anyagilag úgy jársz a legjobban, ha a következőt teszed. (olcsóbb, mint vaktában új alkatrészeket venni) Keresni kell egy olyan műhelyt, ahol van gázelemző szkóppal együtt. A szkóp figyeli a gyújtásképet, gyújtórendszer működését, a gázelemző pedig figyeli a kipufogógáz összetételét. Ha jelentkezik a hiba alapjáraton akkor figyelni kell, hogy a szkóp mutat-e eltérést mikor hirtelen megváltozik a co, vagy gyújtáskép változás nélkül teszi ezt. Szakembernek ez sokat elárul. Ez pár ezer forintos vizsgálat és sokkal többet fogsz utánna tudni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Hmm.. nem emlékszem, hogy milyen típusú került bele. És a lambda szonda okozta rángatás az megkülönböztethető más - pl gyertyahibától - úgy értem, hogy az is alapjáraton is észlelhető? Alapjáraton amúgy nem folyamatosan, vagy rendszeresen ismétlődik a pici rángatás, hanem mintha véletlenszerű lenne. Ha hidegen is csinálja ezt a rángatást, akkor a lambda kizárhatónak tűnik, mivel hidegen az ECU figyelmen kívül hagyja a lambda értékét, amíg be nem melegszik a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Nem szivesen írok ilyet, de úgy gondolom anyagilag úgy jársz a legjobban, ha a következőt teszed. (olcsóbb, mint vaktában új alkatrészeket venni) Keresni kell egy olyan műhelyt, ahol van gázelemző szkóppal együtt. A szkóp figyeli a gyújtásképet, gyújtórendszer működését, a gázelemző pedig figyeli a kipufogógáz összetételét. Ha jelentkezik a hiba alapjáraton akkor figyelni kell, hogy a szkóp mutat-e eltérést mikor hirtelen megváltozik a co, vagy gyújtáskép változás nélkül teszi ezt. Szakembernek ez sokat elárul. Ez pár ezer forintos vizsgálat és sokkal többet fogsz utánna tudni. Van benne valami csak nem sok műhelyben lehet így beállítani, hogy .: van gázelemzőtök szkóppal együtt? Mert meg kéne nézni a kipufgáz összetételét. :lol: Általában csak azt kérdik mi a gond a kocsival, aztán elkezdenek hibát keresgélni/alkatrészeket csereberélni. Legalábbis én itt a fórumon ezt vettem észre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Van benne valami csak nem sok műhelyben lehet így beállítani, hogy .: van gázelemzőtök szkóppal együtt? Mert meg kéne nézni a kipufgáz összetételét. :lol: Általában csak azt kérdik mi a gond a kocsival, aztán elkezdenek hibát keresgélni/alkatrészeket csereberélni. Legalábbis én itt a fórumon ezt vettem észre. :lol: Csak az vígasztal, hogy az olyan szerelőknek, mint amit sokszor lehet itt olvasni nem én adtam a képesítő-vizsgabizonyítványukat... Szerintem a zöldkártyások megcsinálják akadékoskodás nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Van benne valami csak nem sok műhelyben lehet így beállítani, hogy .: van gázelemzőtök szkóppal együtt? Mert meg kéne nézni a kipufgáz összetételét. :lol: Általában csak azt kérdik mi a gond a kocsival, aztán elkezdenek hibát keresgélni/alkatrészeket csereberélni. Legalábbis én itt a fórumon ezt vettem észre. :lol: ez sajnos így van. én jártam olyan helyen ahol azt mondták: ha bekapcsolja a gázelemzőt az 4ezer, és még semmi mást nem csinált ehhez képest nálunk a kisöregnél az ilyen vizsgálatok benne vannak a kb. 3000 Ft/óra munkadíjban nem kell külön fizetni érte :lol: kicsi műhely , de jól felszerelt. a legszebb az a 3 plafonig érő polc tele mindenféle ECU-val. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Adott az astra 1.4i 82lovas ménessel. 2évig állt az autó, és jó fekete az olaj is benne. Ma jöttek meg hozzá a cuccok /olaj-levegő szűrő, vezérműszíj, feszítő görgő, szelep dekni tömítés/ Nos meglehetősen kopognak a hidrotőkék. Fater ki veszi valamikor a vezérműtengelyt és kinyomkodjuk a hidrotőkéket. Láttok arra reális esélyt hogy ettől csendesebb lesz, netán elhallgatna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Adott az astra 1.4i 82lovas ménessel. 2évig állt az autó, és jó fekete az olaj is benne. Ma jöttek meg hozzá a cuccok /olaj-levegő szűrő, vezérműszíj, feszítő görgő, szelep dekni tömítés/ Nos meglehetősen kopognak a hidrotőkék. Fater ki veszi valamikor a vezérműtengelyt és kinyomkodjuk a hidrotőkéket. Láttok arra reális esélyt hogy ettől csendesebb lesz, netán elhallgatna? Attól, hogy kiveszitek, és lepucoljátok őket, nem kizárt, de kicsi az esélye, hogy javul. Ha már kiveszitek, tehetnétek helyette újakat bele. Egyébként én ezzel megvárnám az olajcserét, lehet, hogy csak a most benne levő olaj miatt kopognak, és az új olajjal rendben lesznek. Egyébként milyet öntesz bele? A szelepdekni tömítését pasztával rakjátok vissza, különben sose lesz tökéletes (az enyémben 2 csere után is eresztett, legutóbb pasztával raktam össze, azóta jó). Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Az üzlet ajtó mellett nálunk kivannak aggatva ilyen táblák, hogy BÁRDI, Kovács Autó, meg Shell nagyker... Fater csak megbírkózik vele... :lol: Amúgy úgy van tervbe véve a dolog, hogy olajcsere előtt/közbe takarítjuk ki a hidrotőkéket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 1,4 SE motorral bíró 94-es F Astrám rángatni kezdett, megint. Kb. 2-3 évente ez eddig előfordult, de a szokásos gyertya+gyújtókábel cserével meg is szokott szűnni. De most, a gyertyacsere után 1 hetet tökéletesen ment, majd megint elkezdte a rángatást. Gyertyakábeleket kéne ellenőrizni, ellenállást mérni, meg sötétben szikrát keresni. Lambda gyanús még, hogy nem eredeti GM :lol: Adott az astra 1.4i 82lovas ménessel. 2évig állt az autó, és jó fekete az olaj is benne. Ma jöttek meg hozzá a cuccok /olaj-levegő szűrő, vezérműszíj, feszítő görgő, szelep dekni tömítés/ Nos meglehetősen kopognak a hidrotőkék. Fater ki veszi valamikor a vezérműtengelyt és kinyomkodjuk a hidrotőkéket. Láttok arra reális esélyt hogy ettől csendesebb lesz, netán elhallgatna? ha 2 éves az olaj, akkor sürgősen csere, szerintem attól csattog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 ha 2 éves az olaj, akkor sürgősen csere, szerintem attól csattog. Én mint szintén egykori leállított kocsi tulaj, még azt is mondom: pár ezer km után a most lecserélt új olajat, amikor már volt esélye végimosni a motor kenési/súrlódási pontjait belül, ismét lecserélni. Ugye az a két éves olaj ismeretlen márka/viszkozitás, API/ACEA szintű? Akkor leereszt sürgősen, minimumra feltölt egy nem tescos,LIDL, Praktiker olajjal, hanem valami jobbal, mész vele vagy mint fent több ezret, de inkább pár százat, figyeled kopog e szelepemelő, netán más zaj, főleg hidegen csinál e valamit? Olajszűrőnek jó az Opel gyári is. (kb 5-600 Ft, 3,5 liter olaj =kb 4-5000 Ft ktg 5 ből megvan és még marad is olajad.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Van benne valami csak nem sok műhelyben lehet így beállítani, hogy .: van gázelemzőtök szkóppal együtt? Mert meg kéne nézni a kipufgáz összetételét. :lol: Általában csak azt kérdik mi a gond a kocsival, aztán elkezdenek hibát keresgélni/alkatrészeket csereberélni. Legalábbis én itt a fórumon ezt vettem észre. :lol: Ilyen helyre én be nem tenném a lábam, meg az autóm se! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Ilyen helyre én be nem tenném a lábam, meg az autóm se! Én meg eddíg (kopp-kopp) semmilyen szerelőhöz nem tettem be a lábamat. :lol: Pedig biztos van ett a környéken egypár, pölö aki Peti c14nz-jén kitakarította az AGR-t. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 pölö aki Peti c14nz-jén kitakarította az AGR-t. :lol: Még jó hogy a turbót meg az adagolót nem piszkálta :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Még jó hogy a turbót meg az adagolót nem piszkálta :lol: :lol: :lol: Miért tette volna? Azokkal nem volt gond. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Még jó hogy a turbót meg az adagolót nem piszkálta :lol: :lol: :lol: Irgum burgum, a karburátort azt nem piszkáljuk széjjel a C14NZ-n. MÁSIK kocsi egyszer ment egy falusi szerelőhöz, nem indult, rángatott, szétbarmolták full padlóra taposva sem ment (Waresz gyorsulása volt), viszont zabált rendesen, a szervó nem ment. 50 rugó volt, aztán a számlaadás nem volt erősségük. Akkor még fullra nem vágtam mikor és hogyan kell figyelni, mit tökölnek egy kocsin. Kiderült szétberhelték totál, aztán egy másik srác segített, töredék áron vissza minden kipakolt apró játékszer. Igaz néha hidegen egész idáig az 5ösben motor check lámpa kigyulladt, motor leáll, közben inditózva ment. Jah és hidegindítás, vacak volt. Na ez lett kipofozva :egy szűrő és 4 gyertyacserével, karburátor beállítással egészen jó- csak néha füstöl olyanokat, mint egy régi Ikarus.... Igaz velem megesik, hogy enyhe gázzal kell indítanom, mert különben köszörül, előtte folytószelep kinyit 5 mp-re, aztán na akkor pörög. A sajátom az lassan pördül be, de akkor biztosan indul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dundy Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Hát, ugyanígy vagyok ezzel én is, barátnőm apjának gyerekkori barátjához viszem csak, ugyanez a "kisöreg" kategória, mindent olcsón megcsinál és nem ver át. Eddig kétszer volt negatív élményem, akkor úgy döntöttem, h soha többet nem viszem a kocsit, csak ismerőshöz: 1x átvertek, üzemanyag pumpa cserénél jelezte, h az első szimeringek nagyon rosszak, kopogni fog majd a kocsi. Érdekes, két nap múlva elkezdett kopogni és csere lett.... megjegyzem, ü.anyag pumpánál mit keres a jobb első keréknél, h "észrevegye" a gondot? Egy másik szerelőnél jelezték, hogy generátor napokon belül meg fog halni, hallani a hangján, hogy cserélni kell.... azóta is megy, 5 éve. Ennyi elég is volt :lol: ez sajnos így van. én jártam olyan helyen ahol azt mondták: ha bekapcsolja a gázelemzőt az 4ezer, és még semmi mást nem csinált ehhez képest nálunk a kisöregnél az ilyen vizsgálatok benne vannak a kb. 3000 Ft/óra munkadíjban nem kell külön fizetni érte :lol: kicsi műhely , de jól felszerelt. a legszebb az a 3 plafonig érő polc tele mindenféle ECU-val. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dundy Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 új gyertyával jártam én is így ezért inkább arra tippelnék Ha gondolod van egy vadiúj kábelem, megmaradt az 1.8-asból, ha jól emlékszem elér mindegyikhez direkt erre vettem Igazán kedves és ha áll még a felajánlásod, akkor privát üzenetben felvenném veled a kapcsolatot. Egy próbát mindenképpen megérne. Köszönöm előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts