zotya975 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Jaja. Az enyémen fogott rendesen. 8-10 lityis fogyim is volt idén nyáron. Lehet nekem is meg kéne nézni, még soha nem mértem 6.8-alatt. Heggesztve volt, vagy oldható kötéssel a csatlakozás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Lehet nekem is meg kéne nézni, még soha nem mértem 6.8-alatt. Heggesztve volt, vagy oldható kötéssel a csatlakozás? Csavar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Kössz a segítséget -vezérműtengely ház, - és alkatrészautó ügyben !!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Lehet nekem is meg kéne nézni, még soha nem mértem 6.8-alatt. Heggesztve volt, vagy oldható kötéssel a csatlakozás? 6.8 alatt mit akarszegy caravantol??? 6.4 nekem is a legjobb, mikor utcsónak számoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 6.8 alatt mit akarszegy caravantol??? 6.4 nekem is a legjobb, mikor utcsónak számoltam. Azt írtam, hogy eddíg a legjobb volt 6.8. Általában 7.5-8 litert szürcsöl. Télen meg 9-körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Azt írtam, hogy eddíg a legjobb volt 6.8. Általában 7.5-8 litert szürcsöl. Télen meg 9-körül. ja, ha sokszor csak egy-két utcányit mész vele.. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 ja, ha sokszor csak egy-két utcányit mész vele.. :lol: :huh: ez szerintem is természetes fogyija egy c14nznek caravan kasztnival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 ja, ha sokszor csak egy-két utcányit mész vele.. :lol: :huh: ez szerintem is természetes fogyija egy c14nznek caravan kasztnival. Lehet hogy igazatok van. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Amennyire engedi a gumibak rázogasd meg, ha hallatszik csörgés, akkor vagy kuka, vagy Misi-mókus oda gyűjtötte a makkot. ^_^ De én olyanról is hallottam már, hogy valaki jól megmarkolta aztán összeroppant a kezébe, mert kívülröl ugyan ép volt de bellül tiszta rozsda. Nekem alul kicsit rozsdás volt, aztán szerelő srác mikor egyszer fel volt emelve az autó, rákoppintott egy csillagkulccsal, és beszakadt :lol: Lett rajta egy fél öklömnyi lyuk, kifolyt belőle vagy fél vödör rozsda, és nagyon szép sportos hangja lett, csak hosszabb távon megfájdult a fejem tőle :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Nekem alul kicsit rozsdás volt, aztán szerelő srác mikor egyszer fel volt emelve az autó, rákoppintott egy csillagkulccsal, és beszakadt ^_^ Lett rajta egy fél öklömnyi lyuk, kifolyt belőle vagy fél vödör rozsda, és nagyon szép sportos hangja lett, csak hosszabb távon megfájdult a fejem tőle :huh: Hát ez az, kivülről csilli-villi, de ki tudja milyen bellül? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 neke meg vmi nyekerget hátul, meg elég könnyen mozgott a dob... aztán észrevettem, hogy el volt körbe égve már a lemez, és csak egy kis részen tartott, még megjártam vele pestet, és utána raktam rá ezt a dobot :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rob75 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Szeva mindenkinek. Kéne eggy kis segítség.kisebb problémáim adódtak a légmennyiségmérővel az asztrámban.Az autót nemrég vettem és máma azt vettem észre hogy a levegőmérő fordítva van betéve a kocsiba.Nosza hát gondoltam hogy de bambák az emberek hát visszafordítottam ahogy lennie kell,ahogy a nyíl is mutatja a tetején a levegő áramlás irányát. Nos ez hibának bizonyult merthogy szinte azonnal megbolondult az alapjárat és a motor le is állt olyan fél perc után.Hibát nem jelez az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Szeva mindenkinek. Kéne eggy kis segítség.kisebb problémáim adódtak a légmennyiségmérővel az asztrámban.Az autót nemrég vettem és máma azt vettem észre hogy a levegőmérő fordítva van betéve a kocsiba.Nosza hát gondoltam hogy de bambák az emberek hát visszafordítottam ahogy lennie kell,ahogy a nyíl is mutatja a tetején a levegő áramlás irányát. Nos ez hibának bizonyult merthogy szinte azonnal megbolondult az alapjárat és a motor le is állt olyan fél perc után.Hibát nem jelez az autó. Hát, ami jól működik azt kár... Milyen mérőd van (milyen motor)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rob75 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Hát, ami jól működik azt kár... Milyen mérőd van (milyen motor)? [/quote C18XEL motor van a vasban.Menni megy mint az állat de nem megy a felyembe hogy mi a fenéért van fordítva beszerelve a légtömegmérő. :huh: Szerintem így semmi értelme.De ha rossz volna akko meg jeleznie kéne nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 C18XEL motor van a vasban.Menni megy mint az állat de nem megy a felyembe hogy mi a fenéért van fordítva beszerelve a légtömegmérő. :lol: Szerintem így semmi értelme.De ha rossz volna akko meg jeleznie kéne nem? ...forditsd vissza oszt jóuvann! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 és a fejedet használd Link to comment Megosztás: More sharing options...
rob75 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 ...forditsd vissza oszt jóuvann! :huh: Már vissza fordítottam és láss csodát megjavult az alapjárat.Na mindeggy pedig állítólag rendesen befolyásolhatja a fogyasztást ha nem műkszik rendesen.Bár eddig 6,5-7 literrel elpöfögött. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Már vissza fordítottam és láss csodát megjavult az alapjárat.Na mindeggy pedig állítólag rendesen befolyásolhatja a fogyasztást ha nem műkszik rendesen.Bár eddig 6,5-7 literrel elpöfögött. :lol: Ne nyúlj a vashoz amig nincs hiba vagy amig meg nem kérdezted itt! ^_^ Ja, és biggyesz oda egy aláirást a kocsira vonatkozólag a következő bakik esetére! B) :P :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Már vissza fordítottam és láss csodát megjavult az alapjárat.Na mindeggy pedig állítólag rendesen befolyásolhatja a fogyasztást ha nem műkszik rendesen.Bár eddig 6,5-7 literrel elpöfögött. :lol: Nahát ha minden probléma ilyen könnyen megoldódna! ^_^ Örülök, hogy segíthettünk! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Már vissza fordítottam és láss csodát megjavult az alapjárat.Na mindeggy pedig állítólag rendesen befolyásolhatja a fogyasztást ha nem műkszik rendesen.Bár eddig 6,5-7 literrel elpöfögött. :huh: Teljesen feleslegesen ragozom már tovább ezt a témát, csupán már csak a kíváncsiság hajt. Ha a mérő Bosch féle függőleges csatis, átáramlási iránnyal van megjelölve, ha olyan aminek a tetején vízszintesen helyezkedik el a csati, ebben az esetben a csatlakozónak az autó eleje felé kell néznie! De ez már csak kíváncsiság... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Sziasztok! Kaptam egy jó tippet a problémám lokalizálására. A lényeg, hogy mivel túlmelegedésről van szó, le kell hűtenem egyesével az alkatrészeket fagyasztó sprayvel. A kérdésem tehát a következő: Hol keressem a problémát okozható jeladókat. Előre is köszönöm! Üdv: ZsöPö Bocsi, valóban nem mondtam motorkódot. Ezt jóval előtte említettem: C14NZ, Corsa '91 A lényeg tehát minden gyújtást befolyásoló jeladó, vezérlő, elektromos kütyü fellelési helye kellene nekem. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Meg kell kopogtatni! Nekem mááá nem! :lol: Hullik az magátóóó is! :huh: Még próbálom kihúzni vele a következő nyugdíjig.... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Ma voltam kipufogó dobot cseréltetni. A hátsó dobom teljesen össze volt dőlve belül. Amikor lefelé fordítottam a csövet, hullott belőle rendesen a rozsdás cucc. Az új dob. :huh: ui. A lényeg lemaradt, 12 ezerbe került. Majd versenyzünk, hogy kié bírja tovább... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rob75 Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Teljesen feleslegesen ragozom már tovább ezt a témát, csupán már csak a kíváncsiság hajt. Ha a mérő Bosch féle függőleges csatis, átáramlási iránnyal van megjelölve, ha olyan aminek a tetején vízszintesen helyezkedik el a csati, ebben az esetben a csatlakozónak az autó eleje felé kell néznie! De ez már csak kíváncsiság... Konkrétan a márkáját azt nem lestem meg de az áramlási irány az fel van rajta tüntetve,ez szúrt szemet nekem is hogy fordítva van.De lehet hogy azért van fordítva mert az én motorom termeli a levegőt és nem fogyasztja. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelcsa Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Sziasztok, az egyik haverom az 1,6 8 szelepes(c16nz)astrájára rá akarja rakni az 1,6si szívósort elektronikával együtt. az lenne a kérdésem, hogy mik a tapasztalatok?megéri-e? és hogy érezhetően jobb lett e az autó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts