1.6 16v Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Hát mondtam én hogy katalizátor. :( Na de ezek szerint nem halott csak lusta. Pont mint nekem. Remélem mindkettőnknek bírja még egy jódarabig, mert nem egy olcsó mulatság az új. Még jó hogy nem vágtál bele csak emiatt egy komplett generálba. De érdekes azért, hogy a ladával ha jó állapotban volt a motor és a porlasztó és a gyujtás is jól belőve bizony majdnem hozta az opel katalizátoros értékeit. Durva hogy a katalizátor mennyi "hibát" elfed. Hali. Én is remélem hogy még egy darabig elfutnak a vasak. Csak szeptemberben lett volna aktuális a dolog amugy is, de kellett a zk mert nyaralni is megyünk. Egyébként 27000 ft mondott univerzalis katalizátorra, beszerelve. Neki is ilyen van két éve a Passatján, és nincs vele gond, de az az autó 300 ezer felett jár. Lehet hogy az én kocsimban sincs sokkal kevesebb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Hali. Én is remélem hogy még egy darabig elfutnak a vasak. Csak szeptemberben lett volna aktuális a dolog amugy is, de kellett a zk mert nyaralni is megyünk. Egyébként 27000 ft mondott univerzalis katalizátorra, beszerelve. Neki is ilyen van két éve a Passatján, és nincs vele gond, de az az autó 300 ezer felett jár. Lehet hogy az én kocsimban sincs sokkal kevesebb. :) nálunk tavaly 18-ért adták volna az unit, és ráadásul a lapos fajtát, mint az opelekben van, csak már nem került rá sor :( nekem a következő mérésnél már ez a módszer sem jött be Link to comment Megosztás: More sharing options...
shitty Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Igenis! Az 1.4-esé: 17112457, 8 17 421; vagy 17112878, 16 08 592. Az 1.6-osé: 17112022, 8 17 415. Természetesen ezen számok közül csak egy lesz rajta. Azon gonolkodtam, az etanolra való átálláshoz nem lenne elég egy ilyen injektorcsere? Ilyet a Tiéd se, csak ha nem írják le a számokat a nulla után :) De jó végre adatok! köszönöm szépen!!!! :( még egy! vectra 1.8-as injektor feje is jó az astráéba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 De jó végre adatok! köszönöm szépen!!!! :( Szerk.: Ja semmi. Elhibáztam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bandito Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Hali! SEGÍTSÉGRE lenne szükségem. Van egy 96-os f-es astrám. Olyan hibáka produkál, hogy melegebb időben /25 fok felett/, őrülten rángat és menetközben leáll. Több szerelő is feladta már, és egy szerűen nem jönnek rá mi okozhatja. GYertyákat, olajat, szűrőket, lamdaszondát cseréltünk rajta akkor egy hétig jól ment de utána rosszabb lett mint volt. Kérlet írjatok tippeket mert mostmár tanácstalan vagyok. Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Hali! SEGÍTSÉGRE lenne szükségem. Van egy 96-os f-es astrám. Olyan hibáka produkál, hogy melegebb időben /25 fok felett/, őrülten rángat és menetközben leáll. Több szerelő is feladta már, és egy szerűen nem jönnek rá mi okozhatja. GYertyákat, olajat, szűrőket, lamdaszondát cseréltünk rajta akkor egy hétig jól ment de utána rosszabb lett mint volt. Kérlet írjatok tippeket mert mostmár tanácstalan vagyok. Előre is köszi! Motorkódot írj pls, úgy nagyobb az esély, hogy meglessz a megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Motorkódot írj pls, úgy nagyobb az esély, hogy meglessz a megoldás. fogadjunk megint az AGR szelep koszos.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Lehet tévedek, de szerintem nincs abban semmilyen töltet. A 2 világháborúban repülőmötöroknál alkalmazták és talán komolyabb sportkocsikban előfordul ma is de az astrában.... Szerintem van a mezei kocsikban is.A szerelési könyvből rémlik, hogy kettéfűrészelni vízbedobni....a nátrium miatt- pont az astárban is van ilyen töltésű szelep. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 fogadjunk megint az AGR szelep koszos.... Azért lenne jó tudni a kódot. Akkor ki lehetne szűrni ezt is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Büdösk*rvaélet. :P Motorfék, engine control lámpa kivillan, motorból elmegy az erő, aztán megállt a moci, ahogy rákuplungoltam. :hiya: 47-s és 34-s (vagy 35-ös, passz már) hibakód... :) Mi a rákért kellett nekem lezárni az EGR-t. Főleg, hogy semmi hatást nem éreztem utána. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Büdösk*rvaélet. :P Motorfék, engine control lámpa kivillan, motorból elmegy az erő, aztán megállt a moci, ahogy rákuplungoltam. :hiya: 47-s és 34-s (vagy 35-ös, passz már) hibakód... :) Mi a rákért kellett nekem lezárni az EGR-t. Főleg, hogy semmi hatást nem éreztem utána. :( ha nem volt baja, addig akkor miért zártad le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Büdösk*rvaélet. :P Motorfék, engine control lámpa kivillan, motorból elmegy az erő, aztán megállt a moci, ahogy rákuplungoltam. :hiya: 47-s és 34-s (vagy 35-ös, passz már) hibakód... :) Mi a rákért kellett nekem lezárni az EGR-t. Főleg, hogy semmi hatást nem éreztem utána. :( Nekem a sebességjeladó (35) okozott ilyen leállásokat,tehát nem mindegy,hogy melyiket dobja. :lol: Az EGR-re fog is hibát dobálni midig,de szerintem nem az a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 ha nem volt baja, addig akkor miért zártad le? Mert olvastam, hogy kicsit nyomatékosabb lesz a verda. Meg még mittomén mit olvastam. Nekem a sebességjeladó (35) okozott ilyen leállásokat,tehát nem mindegy,hogy melyiket dobja. :) Az EGR-re fog is hibát dobálni midig,de szerintem nem az a gond. Hát őőő, a leírás szerint a 34 és 35-ös kód a MAP szenzorhoz vonatkoznak. GM-Multec CFi. A leállást én is furcsáltam, mert azt mondták, hogy csak a lámpa virít, de semmit nem okoz. Harmadik napja van lezárva, addig nem dobált hibákat, pedig direkt motorfékeztem sokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Mert olvastam, hogy kicsit nyomatékosabb lesz a verda. Meg még mittomén mit olvastam. Hát őőő, a leírás szerint a 34 és 35-ös kód a MAP szenzorhoz vonatkoznak. GM-Multec CFi. A leállást én is furcsáltam, mert azt mondták, hogy csak a lámpa virít, de semmit nem okoz. Harmadik napja van lezárva, addig nem dobált hibákat, pedig direkt motorfékeztem sokat. Ugyanez, az oldal szerint, az enyém is. Itt néztem: http://www.topbuzz.co.uk/info/fault_codes/fault_codes.htm#gm 35 - Idle stepper motor - Poor or no idle speed control Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Ugyanez az oldal szerint az enyém is. Itt néztem: http://www.topbuzz.co.uk/info/fault_codes/fault_codes.htm#gm 35 - Idle stepper motor - Poor or no idle speed control Ja jó. Itt néztem én is, akkor kevertem. Sry. Remélem nem a sebesség jeladó... :) Asszem kivillogtatom megint a kódokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Ja jó. Itt néztem én is, akkor kevertem. Sry. Remélem nem a sebesség jeladó... :) Asszem kivillogtatom megint a kódokat. ÁÁÁÁ ezt benéztük,ez alapjárati motor. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 ÁÁÁÁ ezt benéztük,ez alapjárati motor. :) Ja furcsáltam én is, hogy idle stepper az nem jeladót jelent, de ha Te mondod, gondoltam biztos úgy van. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Büdösk*rvaélet. :P Motorfék, engine control lámpa kivillan, motorból elmegy az erő, aztán megállt a moci, ahogy rákuplungoltam. :hiya: 47-s és 34-s (vagy 35-ös, passz már) hibakód... :) Mi a rákért kellett nekem lezárni az EGR-t. Főleg, hogy semmi hatást nem éreztem utána. :( Ha két számjegyű a hibakód, akkor ezek a hibák: 34 Szívóvákuum-érzékelő, feszültség túl alacsony. 35 Alapjárati fordulatszám szabályzás tartományon kívül. 47 EGR rendszer, hibás pozícióérzékelő jel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Csatikat lehúztam, megdörzsiztem az érintkezőket, húztam az egr csavarjain és most nincs hibakód. Fene se érti ezt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
deuxopel Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Sziasztok! ujkent regisztraltam a forumban, elnezest, ha olyat irok, kerdezek, ami mar szerepel valamely oldalon, hosszasan kerestem de nem talatam valaszt a problemamra. van egy oreg '92-es evjaratu C14NZ motoros astram, a motorban ora szerint 202ezer km van. nehany napja ha leallitom akkor felforr a viz a blokkban. autopalyan, varosban, hegymenetben nem jelentkezik a problema, csak mikor leallitom, a vizszint megfelelo, a homero jelado, es a muszer is jo, kicsereltem mindkettot. masik problemam, egy '98-as evjaratu X14XE motoros astra, egy hete vettem, hazafele, az elso utjan megadta magat. autopalyan az elso kb.100km-en nem volt gond, majd hazaerve az utolso kb. 10km-es szakaszon emelkedore fel elment az ero, kicsit emelkedett a vizhofok. otthagytam, majd elkerulve a problemat, inkabb hazavontattam. elso megallapitasok: nem megy a 3. henger > gyertyakat felcsereltem, nincs megoldas kicsereltem a gyertyakabeleket > nincs megoldas kompressziot nem mertem (eddig), de nem pofog az olajterbe, azonban olaj van a szivocsoben melegiti az vizet (gondolom megadta magat a tomites) a motor hibat jelez, a kod 1405 (EGR szelep) valosag lehet-e a szererlo allitasa, hogy a 16 szelepes opel motornal egy olyan bevonat van a szelepeket, ami ha vizzel erintkezik, akkor azonnal tonkreteszi a szelepet? ilymodon a tomitescsere eseten a szelepeket is ki kell cserelni. megkoszonom a valaszokat tisztelettel: csaba Sziasztok! Nehany napi passziv olvagatas utan ujra itt vagyok. A C14NZ motorrol nehany szo, es segitsegkeres. Nem irtam, de mindig fagyallo folyadekkal toltom fel, igy hamar feltunik ha szivarog valahol a rendszer, menetkozben is erezheto szaga van. Sikerult megtalalnom a problemat, a tagulasi tartaly kupakja okozta a problemat, levettem a masik Astrarol, igy megszunt a felmelegedes a motor leallitasa utan. Azonban, hogy cifrabb legyen a dolog, most az egyik fagydugonal elkezdett szivarogni a folyadek, erre van-e valami otlet? Ki kell cserelni, vagy elegendo valahogy "visszanyomni", a problemam, hogy a kipufogo miatt nem ferni hozza. A szerelo minden aron szet akarja szedni a motort, hogy hengerfejes lett ez is. Az X14XE motorrol is par szot. Nem tudom hogyan, de elugrott a vezermuszij, kiszedett gyertyakkal korbe lett hajtva, nem akad sehol, kompresszio nem lett merve, az autot nem merem szerelore bizni, hiszen nagyon nagy szamokban kezdett el beszelni. Elkezdtem masik motor utan kutatni, talaltam is egyet 100ezer km-rel, 3 havi garanciaval, kompletten, elmeletileg "csak" ki kell cserelni. Most ahogy idom engedte, elkezdtem az aprobb altalam is elvegezheto hianyossagokat potolni. Kezdettol fogva a kozponti kijelzo (radio felett) mutat az ora elott egy "F" betut. Konyve szerint, ha valamelyik jelado hibajat jelzi. Vegigprobaltam mindegyik lehetoseget: - motorolajszint - fekbetet - hutofolyadek szint - ablakmoso folyadek szint ezek csatlakozojat lehuzva jelzi a megfelelo hibat - kulso homero mutatja a hofokot. Ki volt egve a bal oldali feklampa izzo, nem jelezte. Kicsereltem az osszes izzot ujra, kozben lepesrol-lepesre megprobaltam kiszedett izzonal jelez-e izzohibat. Nem jelzett, es nem tunt el az "F". Az izzoteszter hol talalhato az Astraban? A zarhidon talalhato tablan mi jelenti a szinkodot? A tablan a kovetkezok vannak 5Y6388 TF35 2LW L95 MG4 W093562 65L T39 Z2U XK2 AJ3 B85 U71 V55 48 W2V AU3 Z2U 0379 az auto kombi, manualis valtoval, (szerintem) sotet zold metal. Letezik-e valamilyen polirozo szer, amivel az alapozoig el tudja tuntetni a karcolasokat? Kellemes hetveget mindenkinek csaba Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 A zarhidon talalhato tablan mi jelenti a szinkodot? A tablan a kovetkezok vannak ... 0379 az auto kombi, manualis valtoval, (szerintem) sotet zold metal. Letezik-e valamilyen polirozo szer, amivel az alapozoig el tudja tuntetni a karcolasokat? Kellemes hetveget mindenkinek csaba Ez lesz az, Mambazöld a hivatalos neve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 A zarhidon talalhato tablan mi jelenti a szinkodot? A tablan a kovetkezok vannak 5Y6388 TF35 2LW L95 MG4 W093562 65L T39 Z2U XK2 AJ3 B85 U71 V55 48 W2V AU3 Z2U 0379 az auto kombi, manualis valtoval, (szerintem) sotet zold metal. Letezik-e valamilyen polirozo szer, amivel az alapozoig el tudja tuntetni a karcolasokat? Kellemes hetveget mindenkinek csaba A fabre felirat melletti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 ma kint állt az autó, és tankoláskor mikor levettem a tankspakát majdnem beszívott a tank. ilyenkor mivan??? mikor pár napja szívogattam a vákumcsöveket, mind két irányban ment benne alevegő, ami az aktív szenes szűrőre megy vegyem ki a szűrőt, vagy legalábbis vegyem le a rámenő csövet, a tank felől??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 A fabre felirat melletti... Farbe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 Farbe :) mert németül szín.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts