schilence Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Garázsban áll esténként (6-8 órát), aminek beton az alja. Egy csepp olaj sincs soha alatta, pedig mindig nézem hátha elkapok egyet... <_< A gyertyákat ma megnézzük és elkezdek szervezni egy mérést is. Köszönöm a javaslatot. Egyébként nekem nz volt előtte. Csörgött zörgött, ette az elektronikákat meg a trafókat sorra, de olajat soha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Garázsban áll esténként (6-8 órát), aminek beton az alja. Egy csepp olaj sincs soha alatta, pedig mindig nézem hátha elkapok egyet... <_< A gyertyákat ma megnézzük és elkezdek szervezni egy mérést is. Köszönöm a javaslatot. Egyébként nekem nz volt előtte. Csörgött zörgött, ette az elektronikákat meg a trafókat sorra, de olajat soha... Résveszteség mérés megmutatja. Ennyi olajat még a 220 ezret futott Skoda 130 GL-em se evett annó. Ez iszonyatosan sok. Ott valami komoly probléma lehet, és annak rendesen kellene már füstölni a kipufnál! Nem nézetted valakivel még meg aki mögötted jött? Gázadásra kék füstnek kellene kijönnie! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Résveszteség mérés megmutatja. Ennyi olajat még a 220 ezret futott Skoda 130 GL-em se evett annó. Ez iszonyatosan sok. Ott valami komoly probléma lehet, és annak rendesen kellene már füstölni a kipufnál! Nem nézetted valakivel még meg aki mögötted jött? Gázadásra kék füstnek kellene kijönnie! Tudom sok, de volt már róla szó, hogy a nagykönyv szerint az olajfogysztás max. 1Liter lehet 1000Km-en (ezer likóméteren) Itt van előttem a hogyan csináld abba van írva. Amúgy nem írta, hogy milyen olaj van benne. Mert ugye az sem mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Zotya, ha 1000 km-en 1 liter olajat eszik akkor a fene megette azt a motort.. :) azután igencsak elmaradnak a "követők" vagy inkább leelőznek.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Zotya, ha 1000 km-en 1 liter olajat eszik akkor a fene megette azt a motort.. :) azután igencsak elmaradnak a "követők" vagy inkább leelőznek.. <_< Tudom, hogy sok, de a könyv akkor is ezt írja. Átlagos olajfogyasztás 7deci, a max. 1 liter 1000Km-en. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Tudom, hogy sok, de a könyv akkor is ezt írja. Átlagos olajfogyasztás 7deci, a max. 1 liter 1000Km-en. Azt a sok német idióta miatt írják, már amelyiknek van annyi esze hozzá, hogy megkeresse a nívópálcát. Mert ha 1 mm-ert is lejjebb van a max-tól akkor már rohannának a márkakerhez, hogy cseréljék ki garanciában a motort mert eszi az olajat :) ha nekem nem hiszel kérdezd csak meg Karcsit mit össze akadékoskodtak bliccen, olyan fajta nép... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Azt a sok német idióta miatt írják, már amelyiknek van annyi esze hozzá, hogy megkeresse a nívópálcát. Mert ha 1 mm-ert is lejjebb van a max-tól akkor már rohannának a márkakerhez, hogy cseréljék ki garanciában a motort mert eszi az olajat :) ha nekem nem hiszel kérdezd csak meg Karcsit mit össze akadékoskodtak bliccen, olyan fajta nép... <_< Elhiszem én, nekem sem eszik annyit, pedig nem mai gyerek. Nekem olyan 2-3 deci megy el 1000km-en. De azt én is észrevettem, ha a max.-jelig töltöm akkor gyorsabban fogy. Amúgy ma néztem meg véletlenül a légszűrő házon a papírt, nemsokára olajcsere. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
schilence Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Üdv Mindenkinek! Hűha most annyi mindent írtatok... Szóval a füstölés dologra: két hete lennt voltunk Velencén, szerelő barátom jött végig mögöttem én mentem elöl oda is, vissza is. Semmi füstöt nem látott az út folyamán. Pedig volt normál tempó, volt hogy jól kihúzattam és semmi füst. A motorban 10w40 gm opel olaj volt eddig, most sos kellett így vettem valvoline félszintetikus 10w40-et. Azt is ugyanúgy eltünteti... Egyébként a 0,7l/1000km-es olajfogyasztásról én is hallottam több embertől, de azt mindenki az ecotec motorokra mondta. A héten mérünk egy kompressziót. wzsolt_1.6_16V javasolta, hogy nézzem meg a gyertyákat, ezt megtettem délután, de rendben voltak. Szerelőm azt mondta szelepszár szimering és szelepfedél tömítés első körben. Utána megyünk lejebb... de akkor kezd drágulni a dolog. Meglátjuk. Köszönöm az eddigi válaszokat. Jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 A motorban 10w40 gm opel olaj volt eddig, most sos kellett így vettem valvoline félszintetikus 10w40-et. Azt is ugyanúgy eltünteti... Egyébként a 0,7l/1000km-es olajfogyasztásról én is hallottam több embertől, de azt mindenki az ecotec motorokra mondta. Na azt felejtsd el gyorsan (hacsak nem szervizes hordós) Az 5l-es 10W40 GM olaj hirhedten rossz minőségű és gyorsan lerakódásokat csinél a az olajtérben. A héten mérünk egy kompressziót. wzsolt_1.6_16V javasolta, hogy nézzem meg a gyertyákat, ezt megtettem délután, de rendben voltak. Szerelőm azt mondta szelepszár szimering és szelepfedél tömítés első körben. Utána megyünk lejebb... de akkor kezd drágulni a dolog. Meglátjuk. Köszönöm az eddigi válaszokat. Jó éjt! A rendben voltak az mint jelent? Nem voltak különbségek a gyertyák között és őzikebarna volt mindegyik? Vagy netán kormos csak különbség nem volt közöttük (mint nálam)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 A motorban 10w40 gm opel olaj volt eddig, most sos kellett így vettem valvoline félszintetikus 10w40-et. Azt is ugyanúgy eltünteti... nem épp a legjobb választás volt, de ez személyes vélemény... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Üdv Mindenkinek! Hűha most annyi mindent írtatok... Szóval a füstölés dologra: két hete lennt voltunk Velencén, szerelő barátom jött végig mögöttem én mentem elöl oda is, vissza is. Semmi füstöt nem látott az út folyamán. Pedig volt normál tempó, volt hogy jól kihúzattam és semmi füst. A motorban 10w40 gm opel olaj volt eddig, most sos kellett így vettem valvoline félszintetikus 10w40-et. Azt is ugyanúgy eltünteti... Egyébként a 0,7l/1000km-es olajfogyasztásról én is hallottam több embertől, de azt mindenki az ecotec motorokra mondta. A héten mérünk egy kompressziót. wzsolt_1.6_16V javasolta, hogy nézzem meg a gyertyákat, ezt megtettem délután, de rendben voltak. Szerelőm azt mondta szelepszár szimering és szelepfedél tömítés első körben. Utána megyünk lejebb... de akkor kezd drágulni a dolog. Meglátjuk. Köszönöm az eddigi válaszokat. Jó éjt! A kompresszió mérés nem mond sokat, szinte semmit! Legfeljebb azt lehet belőle megtudni, hogy a négy henger közül melyik a kopottabb a másiknál. Csak összehasonlításra jó. A RÉSVESZTESÉG MÉRÉS ad jó támpontot! Akkor lehet megtudni, hogy a hengerfejben keresendő-e a hiba, vagy a henger/dugattyúban, vagy mindkettőben. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 nem épp a legjobb választás volt, de ez személyes vélemény... <_< de legalább jó irányba halad :) a valvo csak jobb mint a GM Előbb utóbb csak eljut a metabondig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Akkor lehet megtudni, hogy a hengerfejben keresendő-e a hiba, vagy a henger/dugattyúban, vagy mindkettőben. :) És azt honnan tudod a résveszteségnél, hogy a szelep ereszt-e, vagy a dugó mellett megy el a nyomás? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 És azt honnan tudod a résveszteségnél, hogy a szelep ereszt-e, vagy a dugó mellett megy el a nyomás? <_< Nem a "dugó" ereszt, ha ereszt, hanem a gyűrű. Ha a gyűrű kopott, akkor már a henger is az a közepén ( hordós ). A forgattyústengelyt forgatva észlelhető a veszteség különbség a felső holtpont és a középállás között. Jó szaki sokat meg tud ebből állapítani. Persze nem röntgenfelvétel, de jó szakinak sokat elárul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Nem a "dugó" ereszt, ha ereszt, hanem a gyűrű. Ha a gyűrű kopott, akkor már a henger is az a közepén ( hordós ). A forgattyústengelyt forgatva észlelhető a veszteség különbség a felső holtpont és a középállás között. Jó szaki sokat meg tud ebből állapítani. Persze nem röntgenfelvétel, de jó szakinak sokat elárul. nem feltétlen van összefüggés a gyűrű kopás/törés és a henger hordóskopása között. a lényeg: jó szaki sem mondja meg, pontosan mi a gond, míg le nem veszi a hf-et. a résveszteségmérés csak azt mutatja, hogy valahol biztos gond van, vagy minden okés <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 nem feltétlen van összefüggés a gyűrű kopás/törés és a henger hordóskopása között. a lényeg: jó szaki sem mondja meg, pontosan mi a gond, míg le nem veszi a hf-et. a résveszteségmérés csak azt mutatja, hogy valahol biztos gond van, vagy minden okés :) Megértettem. Szóval a jó szaki sem tudja mi a probléma, csak azt, hogy problema jeszty. Akkor minek ide a mérés? Szedjük szét és mindent meg fogunk tudni! <_< Bátorkodtam jelezni ,hogy a sima kompresszió mérés nem mond semmit az olajfogyasztásra vonatkozólag. A résveszteségmérés viszont, bizonyos határszámok betartása vagy be nem tartása esetén jó támpontot ad egy diagnózishoz. Persze ide is jó szaki kell. Ez is olyan mint az először belgyógyász azután sebész és nem fordítva..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Akkor minek ide a mérés? Szedjük szét és mindent meg fogunk tudni! <_< Abban egyetértünk, hogy kell a résveszteségmérés ilyen esetben. De annak eredménye még nem fogja memondani, hogy a hf felújítása szükséges csak, vagy a blokkot kell műteni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Abban egyetértünk, hogy kell a résveszteségmérés ilyen esetben. De annak eredménye még nem fogja memondani, hogy a hf felújítása szükséges csak, vagy a blokkot kell műteni <_< Szoktak olyat is csinálni ha jól tudom, hogy a gyertyafuraton levegőt nyomatnak bele és attol függően, hogy a karter vagy a szívó vagy a kipufogó felé szökik a levegő azzal azért meg lehet valamit tudni. Igaz ebben az esetben nem nézik a szelepszárszimeringet mert a szelepek zárva vannak ilyenkor, de egy rosszul záró szelepet vagy egy rosszul tömítő dugattyút telán ki lehet szűrni. (gondolom a résveszeteség mérés is ilyen csak ott ráadnak nyomást aztán elzárják és nézik mennyi idő alatt esik le a nyomás a hengerben) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Szoktak olyat is csinálni ha jól tudom, hogy a gyertyafuraton levegőt nyomatnak bele és attol függően, hogy a karter vagy a szívó vagy a kipufogó felé szökik a levegő azzal azért meg lehet valamit tudni. Igaz ebben az esetben nem nézik a szelepszárszimeringet mert a szelepek zárva vannak ilyenkor, de egy rosszul záró szelepet vagy egy rosszul tömítő dugattyút telán ki lehet szűrni. (gondolom a résveszeteség mérés is ilyen csak ott ráadnak nyomást aztán elzárják és nézik mennyi idő alatt esik le a nyomás a hengerben) jah Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Kipufogót nem veszik le, így nem tudják, mennyi szökik arra <_< és ez minimális szökés, amit a karterkivezetésen sem lehetne megfelelően mérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Szoktak olyat is csinálni ha jól tudom, hogy a gyertyafuraton levegőt nyomatnak bele és attol függően, hogy a karter vagy a szívó vagy a kipufogó felé szökik a levegő azzal azért meg lehet valamit tudni. Igaz ebben az esetben nem nézik a szelepszárszimeringet mert a szelepek zárva vannak ilyenkor, de egy rosszul záró szelepet vagy egy rosszul tömítő dugattyút telán ki lehet szűrni. (gondolom a résveszeteség mérés is ilyen csak ott ráadnak nyomást aztán elzárják és nézik mennyi idő alatt esik le a nyomás a hengerben) Nem jól gondolod. A nyomást ráadják és nem zárják el. Ebből látják, hogy mennyit esik a nyomás az eredetihez képest. Annyi a résveszteség. Ennek vannak határszámai (pl. kb. 20%) és ehhez képest lehet a diagnózist felállítani. A forgattyústengelyt lassan forgatják, és egy kördiagrammot lehet felvenni a résveszteségről a dugattyú különböző pozícióiban. Ezért írtam, hogy egy JÓ SZAKI sokat tud ebből megállapítani (nem én!). [Novyynak: ha alkalmad lesz rá egyszer, nem ártana egy kis tanulmányutat szervezned magadnak ilyen témában!] Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Nem jól gondolod. A nyomást ráadják és nem zárják el. Ebből látják, hogy mennyit esik a nyomás az eredetihez képest. Annyi a résveszteség. Ennek vannak határszámai (pl. kb. 20%) és ehhez képest lehet a diagnózist felállítani. A forgattyústengelyt lassan forgatják, és egy kördiagrammot lehet felvenni a résveszteségről a dugattyú különböző pozícióiban. Ezért írtam, hogy egy JÓ SZAKI sokat tud ebből megállapítani (nem én!). [Novvynak: ha alkalmad lesz rá egyszer, nem ártana egy kis tanulmányutat szervezned magadnak ilyen témában!] hát én csak azt tudom, amit tanítottak. ott egy bizonyos nyomást adtak a motorra, ami zárt állapotban volt(1henger) utána levettéka nyomásról, és egy mérőóra mérte, hogy álló állapotban mennyi idő alatt hányadára esett a nyomás. és értem, hogy te mit mondasz, hogy ha mozgatják benne a dugót, akkor kiderül, hogy hordósra kopott e a motor, mert adugattyú odaér, akkor ott el fogja engedni, ha ki van kopva. de akkor a te esetben lebontott vezérlés kell igaz? mert ha forgatoda moort a szelepek nyitna stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 mert ha forgatoda moort a szelepek nyitna stb... sűrítési ütemben szokták így mérni, akkor nincs szelepmozgás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 sűrítési ütemben szokták így mérni, akkor nincs szelepmozgás. igaz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Akkor nézz meg egy [off] 850-es BMW [on] motorját indításkor, nem fog elborulni az 5 forintos :) , persze az még a cimbinek új autója volt -alig pár hete vette de ez már régen volt... <_< vannak még csodák... de kategórián belül, nemigen van olyan autó, aminek nem mozdul indításkor a blok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts