opel16v Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Milyen olajat vegyek? Na mondd... :shock: Valvoline TopGard. Ez a gyári neve. Sötétkék flakon, 10W40 félszinti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Milyen olajat vegyek? Na mondd... :shock: Valvoline TopGard. Ez a gyári neve. Sötétkék flakon, 10W40 félszinti. én most az 5w40-nel fogok próbálkozni. asszem castrol lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Az kellene még csak Nekem... Összehorpadna a motor, úgy eltűnne egy pillanat alatt. :) Amúgy sehol nem lehet igazságot találni, hogy melyik olajnak milyen a hőterhelés-tűrése. Nekem az lenne a fontos, nem a viszkozítási adatok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Milyen olajat vegyek? Na mondd... :shock: Valvoline TopGard. Ez a gyári neve. Sötétkék flakon, 10W40 félszinti. Nekem is ez van, csak ennek a kereskedelmi neve Durablend. Ezt mondogattam neked régebben is az Opel olaj helyett. :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Sonique! Mennyiért csinálták??? Üdv.: Atommanó néhány ezresért.... de nem ez a lényeg ..hanem a lehangolo teljesitmény mennél te is mi ? :))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Ne okoskodj annyit, inkább szerválj Nekem olajszponzort! :) 30L olajért cserébe felekerül a matricája az autóra! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Ne okoskodj annyit, inkább szerválj Nekem olajszponzort! :) 30L olajért cserébe felekerül a matricája az autóra! 8) meglátjuk :-) mekkora felületet adsz? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 ....30L olajért cserébe felekerül a matricája az autóra! 8).... Mennyit olajat kajált meg a kocsi, a versenyszezon kezdete óta ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Mélykék! Az ilyet nem illik számolgatni, mint a hölgyek életkorát sem... 8) Bazs! Megbeszélés tárgyát képezi, több helyen is lehet matrinya az autón. :) Mindenképpen értékfüggő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 gyerek alatt ki fog kopni a beton :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Szerintem is hagyni kellene pihenni kicsit a kiccsávót... :wink: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 ....Az ilyet nem illik számolgatni, mint a hölgyek életkorát sem... 8).... Azért egy közelítő értéket/nagyságrendet írhatnál :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 gyerek alatt ki fog kopni a beton :) akkó majd hívunk valami jó kis aszfaltozót :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Olajcserékkel együtt idén meglesz a 20L. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Sonique! Áruld mán el mennyi db ezresért hozták ki ezt a nem túl kecsegtető eredményt??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Olajcserékkel együtt idén meglesz a 20L. :) Úhhhhhhhhhhhhhh :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Uhuhu! Pü... Kösz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Sonique! Áruld mán el mennyi db ezresért hozták ki ezt a nem túl kecsegtető eredményt??? Üdv.: Atommanó nem tom mi a rendes ára nekem egy ismerösön keresztül lett intézve de ugy tom hogy 10e nél nem több Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Nekem nem tudsz intézni valamit az ismerősöddel?? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Nekem nem tudsz intézni valamit az ismerősöddel?? Üdv.: Atommanó Te figyelj mán egy kicsit. Féltengely gumiharangot kicseréltetted mánnnnnn ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Már írtam valahova, hogy píteken viszem a Patyi Dr úrhoz... :wink: Addig meg puntozok... :oops: Isti nincs kedved kiszaladni valamelyik nap a Csabihoz a váltóáttételért??? Meghálálnám :wink: (Majd ha megnövök!) Mert akkor pénteken be is rakná a Patyi, csak én nem tudok érte elmenni... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Már írtam valahova, hogy píteken viszem a Patyi Dr úrhoz... :wink: Addig meg puntozok... :oops:....Nagyon helyes, legalább addig ne bánts szegényt, amíg beteg :wink: Mondjuk a féltengelyből csordogáló olaj mellett érdekes adatokat hozhatna ki, egy teljesítmémnymérés 8) ....Isti nincs kedved kiszaladni valamelyik nap a Csabihoz a váltóáttételért???.... Megoldjuk :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Köszi... :prayer: :wink: Holnap felhívlak Jóóóóóóó? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Atommanó ha be akarod méretni akkor meg a gyári valtoval kéne mert annak tudja a pontos attételezését vagy ha a masik valtoval méssz akkor kell az áttételezés egyébként nem tudok intézni pofátlan nem akarok lenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2004 Tudom az új áttételezését is... :wink: Különben meg akkor vigyél el a sráchoz, majd én leszek pofátlan... :roll: :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts