ScatMan Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 és idáig nem fogyott. csak miota az opel olaj van benne... Hmmm. Az összes tömítést megnézted, gondolom :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Én 10w-40-est teszek bele mindig, és nem fogyaszt egy decit sem! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Ha jól emléxem: 0,075l/1000km, azaz 15e alatt 1,125l. Akkor még a gyári alatt van :P ezt nézd meg mégegyszer!!!!!!! 0,075L / 100 KM !!!!!! azaz 7,5 DL / 1000 Km azaz 7,5 L / 10.000 KM!!! ugyhogy nagyon alattta van :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 ezt nézd meg mégegyszer!!!!!!! http://emc.elte.hu/~uhuhu/kepek/olaj.jpg 0,075L / 100 KM !!!!!! azaz 7,5 DL / 1000 Km azaz 7,5 L / 10.000 KM!!! ugyhogy nagyon alattta van :) :D :D :smt082 :smt005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 csak hülyén van forditva..... amugy tényleg vicces, de az opel komolyan gondolja. van 1-2 autó, ami 4-5 deci / 1000 km nyi olajfogyasztást produkál, és nem engedi javitani a motort!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Gyurka! Most akkor mi is van??? Üdv.: Atommanó Hm... Na most az van, hogy spirál még nincs cserélve, az autó megy, mint szokott (bár nagyobb utat nem vállalok vele spirálcseréig) és az a sárga átok ott világít a mûszerfalon folyamat... Alapjárat a szokásos. Ritkán 1,6-1,7l/h, általában viszont 1,2 l/h a fogyi alapjáraton... Szal no idea... Spirált már megrendeltem, a héten ki is cseréltetem. A csatlakozóról eszembe jut még egy kérdés: nem tudja vki (Uhuhu, Opel16v :wink: ) véletlenül, hogy a motorházban a homlokfalon milyen kék színû csatlakozó árválkodhat egymagában? Az 'apu' része lóg egy rövid vezetéken, ellendarabja nincs a közelében. Tech nem hiányolta (már így vettem)... 1more kérdés: egy gyári gyertya hány kilométert bír kb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 csak hülyén van forditva..... amugy tényleg vicces, de az opel komolyan gondolja. van 1-2 autó, ami 4-5 deci / 1000 km nyi olajfogyasztást produkál, és nem engedi javitani a motort!!!! :shock: az igen :shock: enyhén szólva is szemétség :evil: utoljára akkor volt ekkora olajfogyim, amikor elszakadt a szelepfedél tömítés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Hm... Na most az van, hogy spirál még nincs cserélve, az autó megy, mint szokott (bár nagyobb utat nem vállalok vele spirálcseréig) és az a sárga átok ott világít a mûszerfalon folyamat... Alapjárat a szokásos. Ritkán 1,6-1,7l/h, általában viszont 1,2 l/h a fogyi alapjáraton... Szal no idea... Spirált már megrendeltem, a héten ki is cseréltetem. A csatlakozóról eszembe jut még egy kérdés: nem tudja vki (Uhuhu, Opel16v :wink: ) véletlenül, hogy a motorházban a homlokfalon milyen kék színû csatlakozó árválkodhat egymagában? Az 'apu' része lóg egy rövid vezetéken, ellendarabja nincs a közelében. Tech nem hiányolta (már így vettem)... 1more kérdés: egy gyári gyertya hány kilométert bír kb? SzAsz Gyurka! a gyári 2 polusu gyertyát /ez van neked/ 60.000 km-ként kell cserélni, de az a tapasztalat, hogy 45.000 után elkezd nehezebben menni, többet fogyasztani az autó, ugyhogy illik 45.000 km-ként cserélni. az a csati a kiegészitő oldalvillogo csatlakozója. nekem is van. azaz előre be van kábelezve az oldalvillogo,csak az első tulaj nem kért rá, igy nem furtákk meg a sárvédőt. de bekábelezték... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 nézd csak, hivatalos kézikönyvből olloztam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 SzAsz Gyurka! a gyári 2 polusu gyertyát /ez van neked/ 60.000 km-ként kell cserélni, de az a tapasztalat, hogy 45.000 után elkezd nehezebben menni, többet fogyasztani az autó, ugyhogy illik 45.000 km-ként cserélni. az a csati a kiegészitő oldalvillogo csatlakozója. nekem is van. azaz előre be van kábelezve az oldalvillogo,csak az első tulaj nem kért rá, igy nem furtákk meg a sárvédőt. de bekábelezték... Sziasz Uhuhu! Köszönöm szépen a válaszokat! Gyertyát azért kérdeztem, mert nem tom milyet tett bele a szerelô legutóbb. Rángat a kocsi folyamatgázon (nem gyorsításkor) <- de ezt már leírtam párszor... Viszont most olvastam el a 'Susztné Szabó Katalin' álnéven :) írt autóleírásodat a honlapon, amelyben szerepel a szimpla gyertyacsere, mint rángatásoldó... Az én gyertyáim jelenleg olyan 23000 km-t futottak. Thx még1x...! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Sziasz Uhuhu! Köszönöm szépen a válaszokat! Gyertyát azért kérdeztem, mert nem tom milyet tett bele a szerelô legutóbb. Rángat a kocsi folyamatgázon (nem gyorsításkor) <- de ezt már leírtam párszor... Viszont most olvastam el a 'Susztné Szabó Katalin' álnéven :) írt autóleírásodat a honlapon, amelyben szerepel a szimpla gyertyacsere, mint rángatásoldó... Az én gyertyáim jelenleg olyan 23000 km-t futottak. Thx még1x...! ja. gyári gyertyát tegyél bele!!! az okozhatja a rángatást. és még a koszos AGR is. illetve folytószelepház pucolás is seegithet. Asszonyé az autó :D enyém a corsa :D vagyis igy szerepelün iittttt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 http://emc.elte.hu/~uhuhu/kepek/olajfogy.jpg nézd csak, hivatalos kézikönyvből olloztam.... Nekem német van, de most nincs nálam... szerintem abban is ez az adat lehet... A motorkámat a magyarban lefokozták 5km/h-val :evil: németbe' még 160-at tud :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Nekem német van, de most nincs nálam... szerintem abban is ez az adat lehet... A motorkámat a magyarban lefokozták 5km/h-val :evil: németbe' még 160-at tud :) lehet hogy a 92-es asztra még ennyit tudott. ez asszem egy 96-os könyv, ahol már modositottak rajta, főképp a károsanyagkibocsájtás miatt. más a vezérlőegység, más program, vanilia illatu jön a kipufogobol, és cserébe nem megy. :shock: :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Ákos gyertya ügyben én is zargatnálak! Milyet tegyek bel?? Tudod ami jót tesz a folyamatos finom igénybevételnek... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Ákos gyertya ügyben én is zargatnálak! Milyet tegyek bel?? Tudod ami jót tesz a folyamatos finom igénybevételnek... :wink: Üdv.: Atommanó én gyári gyertyét tennék bele...... az jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Ezt én is csak megerősíteni tudom......sztem. gyári elég jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 És az konkrétan milyen? hánypólusú meg mittomén??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Ezt én is csak megerősíteni tudom......sztem. gyári elég jó :) jaja. még nem láttram ennél jobbat, ami mindenre jó. jó ha rugod neki, jó a szépen bánsz vele. és sokáig müködik. és olcsó. asszem, 1.500 Ft/db ez kedvezménnyel olyan 4.000 ft/4 db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Tudsz nekem hozni ilyet?? Megköszönném! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Tudsz nekem hozni ilyet?? Megköszönném! :wink: Üdv.: Atommanó ja. magamhoz vételezem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Köszi! (Mé rejtőzködsz??? :roll: ) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Na elmásztam ma a tragacsommal hogy meg nezzük mi az a LE ami még van benne !! szal eredmények itt de nem nagyon vagyok elégedett mivel rajta van a kupak igy a gyári érték az -5le a lényeg a gyári 150LE höz képes olyan ~ 136LE van benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Az új Opel olaj nem jó, kipróbáltam nemrég. Alapjáraton megégett. :? Szal felejtős, nem javallom senkinek. Most a Valvoline TopGard van teszt alatt, az valamivel megnyugtatóbb minőség ugyanabban az árban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Az új Opel olaj nem jó, kipróbáltam nemrég. Alapjáraton megégett. :? Szal felejtős, nem javallom senkinek. Most a Valvoline TopGard van teszt alatt, az valamivel megnyugtatóbb minőség ugyanabban az árban. ennek mi is a rendes neve? merhogy ilyet csak teskó-kora-osan helyeken kapsz, autósboltban nem ez a neve milyen a flakon színe? viszkozitás? mellesleg mióta mondom, hogy milyen olajat vegyél? :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Sonique! Mennyiért csinálták??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts