Novy Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Balázs! odaadtam a trafót dö transzporternek <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 invictus= dö trenszpótör Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 invictus= dö trenszpótör <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 <_< -----®----- Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 invictus= dö trenszpótör A szállító: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 -----®----- ez mit jelent? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Szerintem www.nyasgem.hu! :lol: Ez megint olyan Opel-klubbos izé, hogy aki nem tag az nem látja a linket? <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Ez megint olyan Opel-klubbos izé, hogy aki nem tag az nem látja a linket? <_< :lol: sztem ez olyan nyald ki a seggem kocsog :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Ez megint olyan Opel-klubbos izé, hogy aki nem tag az nem látja a linket? <_< :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 ez mit jelent? Kiváncsi voltam reagálsz-e rá! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Kiváncsi voltam reagálsz-e rá! <_< és ez annak a jele? :lol: am meg nemrég néztem meg a szállító kettőt, és már csak ez miatt is nevettem... rem azé nem baj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gianniboy Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 az tuti, de neki csak a számítógép kell majd gabi megmondi :lol: de sztem a motorkód fontos. nem emlékszem csak motorkódra a számítógépeken nincs is rajta motorkód,de viszont azt mondta a srác,hogy kisebb a Corsa computere mint az Astráé!!!Jó lenne valahogy kideriteni!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
gianniboy Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 nincs is rajta motorkód,de viszont azt mondta a srác,hogy kisebb a Corsa computere mint az Astráé!!!Jó lenne valahogy kideriteni!!! <_< http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/59..._1240746097.jpg az enyém így néz ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 nincs is rajta motorkód,de viszont azt mondta a srác,hogy kisebb a Corsa computere mint az Astráé!!!Jó lenne valahogy kideriteni!!! <_< hát ha ígyvan... akkor valószínű, hogy a csatija se egyezik... de ez nekem fura, hogy egyik kocsiba másmértű lenne ugyan ahoz a mocihoz tartozó számítógép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gianniboy Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 hát ha ígyvan... akkor valószínű, hogy a csatija se egyezik... de ez nekem fura, hogy egyik kocsiba másmértű lenne ugyan ahoz a mocihoz tartozó számítógép. hát igen ez fura,mert gondolom ugyanaz a motor,de elküldtem a srácnak ezt a képet,és utána irta,hogy kisebb,de képet még nem küldött!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Gabi! Ez a te volt szívósorod! Semmi konkrét adatod nincs már róla vagy közeli képed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 nincs is rajta motorkód,de viszont azt mondta a srác,hogy kisebb a Corsa computere mint az Astráé!!!Jó lenne valahogy kideriteni!!! <_< Hali! 1 hónapja csináltam meg a B corsa-m c14nz motorjának SE-re alakítását astrából bontott cucokkal. a kábel minimálisan hosszabb kb. 5 cm, valamint a műszerfali csatlakozót kellett egy kicsit átvariálni, egyébként tökéletesen sikerült betenni a gyári kábel helyére, a compi méretre teljesen megegyezik, csak a karosszériához való felfogató egysége más! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gianniboy Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Hali! 1 hónapja csináltam meg a B corsa-m c14nz motorjának SE-re alakítását astrából bontott cucokkal. a kábel minimálisan hosszabb kb. 5 cm, valamint a műszerfali csatlakozót kellett egy kicsit átvariálni, egyébként tökéletesen sikerült betenni a gyári kábel helyére, a compi méretre teljesen megegyezik, csak a karosszériához való felfogató egysége más! Akkor ez azt jelenti,hogy a computer kábelét is ki kell cserélni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Balázs! odaadtam a trafót dö transzporternek <_< Ok! Köszönöm! Az enyémnek (ha felszerelve nézzük) a felső soron a csavartól hátrafelé hiányoznak a bordák! :lol: Akkor hét végén fel is rakom, aztán megyek vele egy kanyart, és gyertya nézegetés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Gabi! Ez a te volt szívósorod! Semmi konkrét adatod nincs már róla vagy közeli képed? http://www.opel16v.hu/kepek/2005/temp/szivosor.jpg Szerintem ha egy kicsit variálni lehetne, akkor nagy cső keresztmetszet lehetne balról jobbra táguló. Ez esetben ugye a sebesség csökkenne, a nyomás növekedne a szélső szívőcsőhöz közeledve, így talán az is korrektebben kapná a levegőt, a közelebbihez képest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Akkor ez azt jelenti,hogy a computer kábelét is ki kell cserélni??? Meg kellene sasolni mind a két mocihoz tartozó elektromos rajzot, abból ki lehet deríteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Nem értek az áramlástanhoz, de parasztos eszemmel arra gondolok, hogy szerintem itt ennél a rendszerű szívócsöveknél a legfőbb gond amikor szétválik a levegő az egyes hengerekhez, már ott van benne egy 90 fokos törés, ez talán lassítja is. Ezt a törést nem lehetne kivenni a rendszerből valahogyan? (laikus vagyok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Hali! 1 hónapja csináltam meg a B corsa-m c14nz motorjának SE-re alakítását astrából bontott cucokkal. a kábel minimálisan hosszabb kb. 5 cm, valamint a műszerfali csatlakozót kellett egy kicsit átvariálni, egyébként tökéletesen sikerült betenni a gyári kábel helyére, a compi méretre teljesen megegyezik, csak a karosszériához való felfogató egysége más! ha kompletten cseréled akkor nyilván passzol....hiszen ahonnan lebontottad ott is passzolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 http://img16.imageshack.us/img16/5743/b44d...382f44d2sw5.jpg uuuuncsiiiii <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts